Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drxx

selam hdh sahibi dostlar
    telefonumu alalı 3 gün oldu eski htc touch 2 yi verip bu telefona kavuştum ve hdh için yazılı 53 sayfalık ve 203 sayfalık başlıkları okumayı muteakip rom olayına sayfanızda 1 gün önce başladım ve eksiksiz ve süper başlangıç sayfası sayesinde , xda dan yabancı olmadığım rom işine giriştim ilk denemem olan RCMixKingdom_v1.0 ile başladım rom orjinal roma göre daha seri başlangıcı biraz yavaş ama sonra hızlı tepki veriyor ancak gps ile ilgili sorun yaşıyorum henuz gps e bağlanamadım biraz xda sayfalarını araştırıp sonuç alamaz ises rom değiştireceğim ilk tavsiyeniz ne olur pil ömrü ciddi bir sıkıntı 1 günü zor deviriyorm ki çok fazla kullanmasam da CoreDroid_Desire_HD_GB_2.3.3_V6.5_RV bu rom a ne dersiniz teşekkürler.

dostlar xda sitesinde RCMixKingdom_v1.0 romu için 200 sayfa yazı var oku oku bitmez ama sorun oradada gündeme gelmiş ve çözüm yok gps olayına ya coredroid yada cyangemod deneyeceğim gibi

• Coredroid de gpsde hicbir sikinti yok...
  • batarya kullanımı olarak coredroid mi cyanogen mi karar veremedim
  • birde sormak istediğim EXT4 olayı var nedir bu tum kullanıcı bilgilerini wipe ile siliyoruz illa EXT4 ile formatlamak zorundamıyız tam çözemedim bu sd kartıda formatlıyor mu veya makina içindeki rom a mı format atıp bölüyor bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı
  • Pilde en iyisi cm7. Hemen her gün yeni ROM deniyorum abartısız. Kernel genelde beraberinde geliyor radyo da son ver. önerdiği için bir çok rom, dokunmuyorum bunlara. Ama cidden cm7 den iyisi yok. Ancak onun da video-foto yetenekleri çok kötü. MIUI bile ondan kat kat iyi.

No Sense romlarda MIUI mükemmel. Pil ömrünü de normal Sense'li bir rom düzeyine çekebilsem değiştirmeyeceğim kesinlikle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Pilde en iyisi cm7. Hemen her gün yeni ROM deniyorum abartısız. Kernel genelde beraberinde geliyor radyo da son ver. önerdiği için bir çok rom, dokunmuyorum bunlara. Ama cidden cm7 den iyisi yok. Ancak onun da video-foto yetenekleri çok kötü. MIUI bile ondan kat kat iyi.

No Sense romlarda MIUI mükemmel. Pil ömrünü de normal Sense'li bir rom düzeyine çekebilsem değiştirmeyeceğim kesinlikle :)

daha önce demiştim ya
    coredroidin kamerasını miui ye kaynaştırıversek tadından yenmez haaa
  • dostlar bir de hat çekimi ile ilgili sorun yaşıyorum telefon gidip geliyor ( pili de o bitiriyor gibi ) . önceki telefonum htc touch 2 idi ve süloğlunda / Edirne Vodafon hat kullanırken gitme olayı olmazdı en kötü 1-2 çizik kalırdı şimd HDH ile tamamen gidiyor. 1-2 çiziğe razıyım fakat oda yok . rom ile ilgili olabilir diye rom dan sonra en son radio 26.09.04.11.M2 güncelledim belki değişir diye o da değişmedi kullandığım RCMixKingdom_v1.0 rom ile ilgili olabilir mi . Bu rom da sorun yaşayan var mı . çekim kalitesi iyi bir rom tavsiye edecek var mı
  • @drxx

Valla arkadasım ben stok rom kullanıyorum Android Revolution HD 5.1.7 | High Quality & Performance gayet hızlı ve tavsiye edilen radio ile kullanıyorum herseinden memnunum. Eğer stok rom seviyorsan çok güzel ama görsellik ve sorunsuz bir sistem istiorsan buradaki arkadasların çoğu coredoid 6.5 oneriyor...
  • Coredroid v6.6 da lee kernel onerilmis zaten ilk sayfadki basliktada lee kernel yaziyo ama mdj's in kerneli mevcut icinde galiba lee kernelin linki ve nasil flashlandigi hakkinda bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Coredroid v6.6 da lee kernel onerilmis zaten ilk sayfadki basliktada lee kernel yaziyo ama mdj's in kerneli mevcut icinde galiba lee kernelin linki ve nasil flashlandigi hakkinda bilgi verir misiniz ?

Coredroid V6.5 de lee V.3.1.1 kerneli mevcuttu. Baslık ondan oyledır. V6.6 da MDj V19 kernelı ile gelmekte. V6.6 yı kurduktan sonra Lee 3.1.2 yı kurabılırsınız.
    Kernel burada mevcut:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056727
    Kernel yukleme de burada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_47167134/tm.htm

• coredroid v6.5 kullanıyorum çekim sorunu bende de var. Çekim gidip geliyor. Radio yeniden yükledim birazdüzelir gibi oldu. Ama şarj 1,5 ancak gün gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepolmez

coredroid v6.5 kullanıyorum çekim sorunu bende de var. Çekim gidip geliyor. Radio yeniden yükledim birazdüzelir gibi oldu. Ama şarj 1,5 ancak gün gidiyor

ben v6.5 i yaklaşık bir hafta kullanmıştım ama çekim problemi hiç yaşamadım.
    v6.6 yı üstüne yapıştır gitsin
  • coredoid 6.5 kullanıyorum sanırım GPS bağlantısı en hızlı rom bu. Orjinal romdan da kullandığım diğer romlardan da en hızlısı bu bağlanıyor.. Ayrıca bu romda bir sorun yaşamadım hiç. v6.6'ya geçsemmi acaba?
  • dostlar bu rom seçmek ne kadar zor iş miş
    Android_Revolution_HD-4G_5.1.7 bu rom ile ilgili xda sitesindeki sayfa sayısını tahmin edemezsiniz tam 3170 sayfa var ve kullanıcı Replies: 31,696
    Views: 3,783,005 bu nasıl bir romdur anlamadım ama bu kadar kullanıcı sı var sa iyidir diye düşünmeden edemiyorum çok aktif bir rom sorunlu kimse yok gibi deneyen var mı yoksa ben bu akşam bununla başlayıp arkasından coredroid ve cyonegen yapacağım artık hangisinin çekim gücü yüksek pili düşük ise ona devam edeceğim gibi geliyor önerisi olan var mı yok sa benden günah gitti savulun ...................DHD ben geliyorum :)))))
  • coredroid 6.6'ya geçmekte şüphe yaşayanlar mobo player ile 480p filmleri hiç takılmadan oynatıyorum altyazılı ve süper hiç takılma yaşamadım.lee 3.1.2 kernel de harika iş görüyor batarya ömrü çok daha iyi bence.
  • Illa v6.5 uzerine mi yukleyelim v6.6 yani illa degilde oyle mi yapalim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 25 Mayıs 2011; 22:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Illa v6.5 uzerine mi yukleyelim v6.6 yani illa degilde oyle mi yapalim ?

istediğin gibi kur. ister 6.5 in üstüne ister başka romun üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: drxx

dostlar bu rom seçmek ne kadar zor iş miş
    Android_Revolution_HD-4G_5.1.7 bu rom ile ilgili xda sitesindeki sayfa sayısını tahmin edemezsiniz tam 3170 sayfa var ve kullanıcı Replies: 31,696
    Views: 3,783,005 bu nasıl bir romdur anlamadım ama bu kadar kullanıcı sı var sa iyidir diye düşünmeden edemiyorum çok aktif bir rom sorunlu kimse yok gibi deneyen var mı yoksa ben bu akşam bununla başlayıp arkasından coredroid ve cyonegen yapacağım artık hangisinin çekim gücü yüksek pili düşük ise ona devam edeceğim gibi geliyor önerisi olan var mı yok sa benden günah gitti savulun ...................DHD ben geliyorum :)))))

Arkadasım 2 gün once gectim ben herhangi bir problemi yok . Radiosunuda kur çekim gücü iyi, müzikler sesler ve vedio codecleri iyi, gayet stabil herhangi bir problemle karsılasmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: recepolmez

coredroid v6.5 kullanıyorum çekim sorunu bende de var. Çekim gidip geliyor. Radio yeniden yükledim birazdüzelir gibi oldu. Ama şarj 1,5 ancak gün gidiyor

Ben Radionun yanında RIL i de yükledim, daha iyi çekmeye başladı
  • RIL olayı nedir arkadaşlar nasıl yüklenir bir de her rom için ve radio için farklı mı yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.