Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coredroid V 6.7 yı yükledim az önce. Gözle görülür bir değişiklik yok. MDJ V21 kerneli kullanıyor. Bu kernel ile kilit ekranında ufak takılmalar olduğu için Lee kernelini yükledim tekrar. Şu an sorunsuz. Tek sorun V6.6 da olduğu gibi bunda da çekilin videolarda takılmalar söz konusu. Bunu değiştirmemişler malesef.
  • Coredroid in son sürün v.6.6 romunu kurdum. Bazen cihaz pin ekranına düşüyor. Biri aradığı zaman ekran donuyor cihaz titresimde kalıyor bir süre sonrada pin ekranına düşüyor. Sizce sebeb ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

Coredroid in son sürün v.6.6 romunu kurdum. Bazen cihaz pin ekranına düşüyor. Biri aradığı zaman ekran donuyor cihaz titresimde kalıyor bir süre sonrada pin ekranına düşüyor. Sizce sebeb ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

daha önceki sayfalardan hatırladığım coredroid de bu sorun var.
    ben pin i kaldırsım öyle kullanıyourm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

Coredroid in son sürün v.6.6 romunu kurdum. Bazen cihaz pin ekranına düşüyor. Biri aradığı zaman ekran donuyor cihaz titresimde kalıyor bir süre sonrada pin ekranına düşüyor. Sizce sebeb ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

6.5 kurdum aynı sorun bendede var.. bir sırası yok ara ara oluyor radio dan şüpheleniyorum....
    güzel bir radio tavsiyesi beklerim....
  • Coredroid V6.5 den bu yana kullanmaktayım. Bahsettiğiniz sorunlar ben de hiç olmadı. Keşke 6.5, 6.6 değil de direkt 6.7 kursaydınız. Belki onda böyle bir sorunla karşılaşmazsınız. Ki ben yine karşılaşmadım. Radio olarak genelde kullanılan 12.54.60... olan radio kullanıyorum. Yalnız Lee kerneli ile kullanmaktayım. Bu şekilde daha fazla verim alıyorum. Şu ana kadar coredroid deki tek sıkıntım çekilen videoları izlerken ki takılmalar.
  • @azizbarış
    bence de durum kernelle alakalı
    ama ne kerneli yükleyecek nede video takılmasını test edecek vaktim olmadı v6.6 kullanıyorum
  • @armydc belki de kernelle alakalidir. Fakat hem eomun kullandigi mdj lerde hem de lee dw takilmalar soz konusu. Farkli kernel denedim su an icin. Eger siz denerseniz durumu paylasirsaniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

@armydc belki de kernelle alakalidir. Fakat hem eomun kullandigi mdj lerde hem de lee dw takilmalar soz konusu. Farkli kernel denedim su an icin. Eger siz denerseniz durumu paylasirsaniz memnun olurum.

hemen deniyorum

v6.6 yı üzerinde gelen kernelle kullanmaktayım ve hemen belirteyim ki camera değil kayıt yapmak açılmıyor bile
    kayıt ekranına girdekten iki saniye sonra ana ekrana geri dönüyor. ama foto çekimi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 31 Mayıs 2011; 16:30:48 >
  • Her telde farkli farkli sikintilar mi yaratiyor bu romlar yaww anlamadim gitti.
  • Coredroid 6.5 kullanıyordum 2 haftadır. Son zamanlarda hava durumu animasyonları ekrana gelmiyordu ve bir kaç gündür de arayan olduğu zaman sense kapatıldı deyip kilitleniyordu, arayanı o anda göremezsem cevapsızlar içinde bile göremiyordum. Çok nazar değdirdik sanırım 6.5 e. Şu an 6.7 indiriyorum. Önce FULL_WIPE_1.5_EXT4_ yapıp daha sonra 6.7 yi flashlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 31 Mayıs 2011; 16:46:10 >
  • @thorondor06 romu kurduktan sonra deneme olarak video cekimi yapip daha sonra izleyip takilma olup olmadigini paylasabilir misiniz?
  • @thoronder06 hocam video çekiminde takılmayo ve kameradaki hdr modu çalışıyor mu ? Bunları bildirirsen sevinirim.
  • @azizbaris

İlk çektiğim videoda evet çektikten sonra takılma yaşadım, ancak daha sonra önceden çektiğim videolarda sorun yaşamadım. Ayrıca şimdi yine denedim ve çektiğim videoyu takılmadan oynattı.
  • quote:

Coredroid V 6.7 yı yükledim az önce. Gözle görülür bir değişiklik yok. MDJ V21 kerneli kullanıyor. Bu kernel ile kilit ekranında ufak takılmalar olduğu için Lee kernelini yükledim tekrar. Şu an sorunsuz. Tek sorun V6.6 da olduğu gibi bunda da çekilin videolarda takılmalar söz konusu. Bunu değiştirmemişler malesef.

o zaman hiç uğraşıp yüklemeyeyim. 6.6 ile devam
  • @tuncay altuntoprak

HDR moduna gidemedim zorla kapat diyor, aynısı Burst modunda da geçerli...
  • bu versiyon niye çıkmış ki o zaman. Ben setcpu ile işlemciyi 1.2 civarına yükselttim. 6.6 da video takılması daha azaldı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Coredroid 6.5 kullanıyordum 2 haftadır. Son zamanlarda hava durumu animasyonları ekrana gelmiyordu ve bir kaç gündür de arayan olduğu zaman sense kapatıldı deyip kilitleniyordu, arayanı o anda göremezsem cevapsızlar içinde bile göremiyordum. Çok nazar değdirdik sanırım 6.5 e. Şu an 6.7 indiriyorum. Önce FULL_WIPE_1.5_EXT4_ yapıp daha sonra 6.7 yi flashlayacağım.

aynı sorun bende de olmaya başladı ilk zamanlar yoktu
  • @thorondor06 kerneli degistirdiniz mi yoksa romun kendisindeki kerneli mi kullaniyorsunuz acaba? Bir de sd kartiniz telin kendi sd karti mi? Acaba takilmalar karttan dolayi olabilir mi diye soruyorum.
  • @tuncay altuntoprak islemci hizini 1.8 e ayarlasam dahi takilmalar soz konusu. Acaba diyorum sd karttan dolayi mi takilmalar oluyor diye dusunuyorum...
  • quote:

@thorondor06 kerneli degistirdiniz mi yoksa romun kendisindeki kerneli mi kullaniyorsunuz acaba? Bir de sd kartiniz telin kendi sd karti mi? Acaba takilmalar karttan dolayi olabilir mi diye soruyorum.

Kerneli değiştirmedim, SD kartım da Class 6 Team, yani telefonla gelen değil.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.