Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben telefonla gelen kartı kullanıyorum. telefonda çekilen video yu bilgisayarda izlemeyi denediniz mi ? o zaman takııyor mu?
  • Evet. Pcde de takiliyor. Usenmesem baska rom yukleyip denicem. Sd karttan degil boylelikle. Fakat bu sorundan muzdarip cok kisi var sanirim..xda okuduklarima gore..
  • şimdi pc ye atıp deniyorum

ekleme:evet pc dede ara ara takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 31 Mayıs 2011; 21:24:06 >
  • Tuncay bey arastirmalara dewam eger sonuc cikmazsa baska bir roma gecicem ben artik.
  • coredroid in tek eksisi şu video olayı.Tabi eğer sorun bizim kartlardan değilse.

Ben video çekimini 720p değilde 640*480 yapınca takılma olmuyor.belki 800*480 e yükseltsem yine takılma olmayabilir.denemedim

eğer xda daki konusunda çok dile getirilirse belki 6.8 de çözerler.
  • Bu takılma olayı ye2 de de vardı. Bunda da var. Gün içinde kitlenmeler de aynı şekilde. Exchange mail i push olarak tanımladığını için mi oluyor diye düşünmekteyim. Ben teli ikinci el aldım. Root işlemi yapılmış bir şekilde. Wipe chache factory vs. Yapıp coredroid kurdum ve radio romu değiştirdim. Kernele baktığımda "unavailble" gözüküyor sistem bilgisinde. Kerneli guncellemeli miyim? Ayrıca bu video çekiminde takılma stock ROM da da varmı yoksa fuarına romlara özgü bir durum mu?
  • Tuncay bey aynen dediginiz gibi 640*480 de takilma yok. Bence takilma durumu romdan kaynakli. V6.8 bekleyelim artik. Eger onda da takilma olursa baska romlara yonelcez artik.
  • Remix Hd v1.0 Romu Kullanıyorum
    Biraz Önce 720p Çekim Yaptım Yaklaşk 10dk Kadar Desiredede Oynattım Bilgisayardada Hiç Takılma Oldmadı..
    Hafıza Kartım Team 16gb Clas10
  • Class 10 hafıza kartıyla alakalı olabilir mi? Ve de ben heryere baktım anal class 4 den daha büyüğünü bulamadım :(
  • olabilir, cunku ben ne orjinal romunda ne de bundan once kurdugum farkli 2-3 romda uzun uzadiya cektigim videolarda hic ama hic takilma gormedim. ben telefonu ilk aldigim gun class10 16gb lik kart taktim.
  • Ben de aksi gibi her yüklediğim ROM'da takılmalar oldu. Bir ara kartta 1GB'tan fazla yer bırakınca olmamıştı, ama son Coredroid'le o da etki etmedi. Üzerinde gelen kartı kullanıyorum ben de.
    Ve evet 720P değil de bir düşük çözünürlükte sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

Bu takılma olayı ye2 de de vardı. Bunda da var. Gün içinde kitlenmeler de aynı şekilde. Exchange mail i push olarak tanımladığını için mi oluyor diye düşünmekteyim. Ben teli ikinci el aldım. Root işlemi yapılmış bir şekilde. Wipe chache factory vs. Yapıp coredroid kurdum ve radio romu değiştirdim. Kernele baktığımda "unavailble" gözüküyor sistem bilgisinde. Kerneli guncellemeli miyim? Ayrıca bu video çekiminde takılma stock ROM da da varmı yoksa fuarına romlara özgü bir durum mu?

Stock rom kullanıyorum bu tür sorunlar yok zaten en sorunsuz ve en stabil rom Android Revalotion HD 5.1.8 suan bende 5.1.7 yüklü...
  • leedroid in de yeni sürümü çıkmış. Eskisini kullanmıştım bir eksiği yoktu.ex4 e geçmiş sanırım.
  • Herkese Selamlar arkadaşlar... Mükemmel bir paylaşım sayfamız olmuş gerçekten siz üstadlar olmasa içimiz zor

yoğunluktan zaman bulamadığım için sık sık giremiyorum ama her girdiğimde yeni bir ROM Sürümü eklenmiş oluyor. :)

nasıl takip edicez bu romları acaba :) bugün Coredroid V6.6 kurayım dedim şimdi v6.7 sini eklemiş arkadaşlar

yola V6.7 ile devam edeceğiz sanırım... Paylaşımlar için tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 2 Haziran 2011; 23:16:24 >

• arkadaşlar bazen romlarda full wipe dosyaları oluyor. Bunlar otomatik wipe yapmak için mi? leeddroid yeni sürümünde de gördüm. ex4 full wipe dosyasını.

Bu dosyayı önce rom kurar gibi yükleyp ondan sonra başka wipe işlemleri yapmadan mı romu kurmaya geçeceğiz?
  • ilk sayfada leedroid romunda anlatmıştım hocam.
  • evet hocam görmemişim.sağol.
  • LeeDroid'in bir sayfasında gördüm sanırım XDA'da, SD kartı yeniden formatladım Fat32 ile ve 32K cluster size olarak bıraktım, video artık takılmıyor demiş biri. Son çare bir de öyle deneyeceğim ben de.

Sanırım tüm ROM'larda takılıyor. Cihazla birlikte gelenden farklı SD kart kullanıp da 720P kayıtta takılma sorunu yaşamayan var mı?
    Az önce Lee 3.1.2'de de denedim takıldı. Bu arada CoreDroid'te full çekip bağlandığım Wifi'ye Lee'de bağlanamadım bildiğin. XDA başlığında da zaten Wifi ile ilgili birkaç sıkıntı ileten olmuş, tek ben değilmişim.

Neyse, varsa yoksa Lee derken Core'u backup'ladım, şimdilik vazgeçmiyoruz CoreDroid'ten :)
  • Kamerada HDR moduna giremeyen arkadaşlar ben kamereda menü-efekt-HDR işaretleyip daha sonraHDR moduna aldığımda takılmadı bilginiz olsun.
  • evet thorondor06 öyle açıldı. sağol
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.