Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugün gördümde sormak istedim.

Bende Android Revolution HD 5.1.7 yüklü simdi ise Android Revolution HD 5.1.9 yayınlamıslar. Yükleyen varmı nasıldır. Yoksada Allah rızası için biri açıklayabilirmi ne farklılıklar var.?
  • Miui 1.5.27 kullanan var midir? Bir şey sormak istiyorum. Home screen de wallpaper bir türlü göstertemiyorum alete. Secili gorunuyor ama wallpaper hep siyah. var midir bir cozumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: easternwind

Miui 1.5.27 kullanan var midir? Bir şey sormak istiyorum. Home screen de wallpaper bir türlü göstertemiyorum alete. Secili gorunuyor ama wallpaper hep siyah. var midir bir cozumu?

ana ekran>themes>edit theme>wallpaper
    şeklinde seçim yap
  • neyse dayanamadım LeeDroid yukledim. radyo falan yoktu Miui de. Ayrica biraz basit gorundu bana
  • MIUI'yi tekrar yükledim CoreDroid'in backup'ını alarak. Facebook dışında hiçbir app yüklemedim, sürüm 1.5.27.

Curren Widget'la ölçtüm, Wifi açıkken 67 Mah, Wifi ve her şey kapalı iken 22 Mah'e kadar düştü, ama devamı gelmedi. XDA sayfasında önerilen 3 tane KERNEL var, ancak bir sürü link var KERNEL'lerin topic'lerinde, hangisini indireceğimi çözebilmiş değilim :)

Normal ROM bekleme tüketimi gibi 5-6 Mah'e indirebilsem şu MIUI'yi bir ahh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: easternwind

neyse dayanamadım LeeDroid yukledim. radyo falan yoktu Miui de. Ayrica biraz basit gorundu bana

Batarya kullanımı ile ilgili görüşünüzü yazarmısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

MIUI'yi tekrar yükledim CoreDroid'in backup'ını alarak. Facebook dışında hiçbir app yüklemedim, sürüm 1.5.27.

Curren Widget'la ölçtüm, Wifi açıkken 67 Mah, Wifi ve her şey kapalı iken 22 Mah'e kadar düştü, ama devamı gelmedi. XDA sayfasında önerilen 3 tane KERNEL var, ancak bir sürü link var KERNEL'lerin topic'lerinde, hangisini indireceğimi çözebilmiş değilim :)

ben de miui 1.5.27 kurdum ama şarj süresi ile ilgili pek bir sıkıntım yok.
    pek fazla bir kullanımım olduğuda söylenemez. deneyimlerini merakla bekliyorum.
    bu arada ana konuda çok güzel bir miui teması paylaştım şiddetle görmeni tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_43118132/mpage_208/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

MIUI'yi tekrar yükledim CoreDroid'in backup'ını alarak. Facebook dışında hiçbir app yüklemedim, sürüm 1.5.27.

ben de miui 1.5.27 kurdum ama şarj süresi ile ilgili pek bir sıkıntım yok.
    pek fazla bir kullanımım olduğuda söylenemez. deneyimlerini merakla bekliyorum.
    bu arada ana konuda çok güzel bir miui teması paylaştım şiddetle görmeni tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_43118132/mpage_208/key_/tm.htm

Hocam tema muhteşem! Hemen kurdum :)

Bu arada senden bir ricada bulunsam, phone'dan kernel vs. menüsünün SS'ini çekip koyabilir misin? Hatta current'le beklemede (gps, mobile data, wifi, senkronizasyon vb.) her şey kapalıyken kaç mAh tüketiyor 3-4 dk. onu ölçüp söyleyebilirsen çok hora geçer. İnmiyor da inmiyor deli edecek beni.

• Arkadaşlar, Desire S'e custom rom yüklenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Arkadaşlar, Desire S'e custom rom yüklenebiliyor mu?

Kurulabiliyor. Desire S için Custom ROM'ların konusu;

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1033
  • Merhabalar...
    Bir batarya problemim var.. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
    CoreDroid v.6.7 ve LeeDroid Kernel v.3.1.3 yükledim telefonuma..
    Bugün sabah saat: 09:30 da şarzdan çektim %100 dolu iken ve de telefonu hiç kullanmamışken şu anda saat 18:00 fakat telefonun %50 batarya tüketmiş durumda..
    Bir problem var ama anlamadım..
    Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba???
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denverna

Merhabalar...
    Bugün sabah saat: 09:30 da şarzdan çektim %100 dolu iken ve de telefonu hiç kullanmamışken şu anda saat 18:00 fakat telefonun %50 batarya tüketmiş durumda..
    Teşekkürler..

Çok net bilmemekle beraber romların içinde en çok batarya tüketen rom coredroid'tir. Tabi sürekli birseyleri güncelleyen bir uygulamamamı açık iyice kontrol ettinizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Merhabalar...
    Teşekkürler..

Çok net bilmemekle beraber romların içinde en çok batarya tüketen rom coredroid'tir. Tabi sürekli birseyleri güncelleyen bir uygulamamamı açık iyice kontrol ettinizmi?

Vallahi onu bunu bilmem wifi sms aktif kullanıyorum telefon görüşmeside sık sık olmasada yapıyorum gün içinde ama MIUI banamısın demiyor sabah 9da şarjdan alıyorum akşam 11de falan %30-35 duruma göre en düşük %20 gördüm daha . (oyun oynarsam %20 civarına iniyor) RCMixHD romunu kullanıyorum 1 haftadır aynı işleyiş ile saat 7ye kadar dayanıyor saat 7de %35i görmüş oluyorum dokunmazsam 9-10 gibi %25civarına iniyor(ama genelde şarja koyuyorum). Usb ile şarj ediyorum hızlı şarj ediyor ama ömrü kısa oluyor prizden şarj önerimdir. MIUI ile Çarşamba günü sabah 9.00'da şarjdan %100 aldığım cihazımı gün içinde sadece sms ve 1saat müzik dinleme için kullandım parlaklık %30 civarındaydı oyun,wifi,bt vs. hiç aktif olmadı ve gün sonunda %65 şarjım duruyordu gece 1gibi tuş kilidini kapattığım cihazı sabah 9.30'da aldığımda %60 şarj yüzdesi gördüm ve aynı şekilde 1gün daha kullandım gece eve geldiğimde saat 10.20'di ve şarj %7 :)

• en güzeli 2 batarya ve coredroid ya coredroid için 5 batarya bile feda olsun.
  • miui kullananlara şu kernek i öneriyorlar bende denicem bakalım.

http://forums.miuiandroid.com/showthread.php?3830-KERNEL-RM-180-2.6.35.13-Cyan0-2.6.32.39-kernels-for-DesireHD-Inspire4G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 4 Haziran 2011; 0:47:01 >
  • quote:

Merhabalar...
    Teşekkürler..

dreamparkın dediği gibi coredroid çok batarya tüketir hatta bunu 6.5 verisyonunun altında da belitmiştim ama
    kendi sitesinde sergio ve mahalle arkadaşları 6.6 ve 6.7 nin tanıtımına batarya ömründe iyileştirme var şeklinde
    bir ibare koymuşlardı.

senin batarya tüketimin bana göre coredroidi aşmış drumda. başka etkenler de olabilir. o kadar standby süresinde yarı yarıya baratya tüketimi banada çok geldi.

• @önder Çatalkaya
    infoyu yüklüyorum d,ğer isteğini de yazarım ama şu anda karışığım biraz daha sonra inş...

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿
  • Arkadaşlar gunaydın cihazımı root yaptım s off e off da yaptım rom mangerdan clock overdaa yüklüyorum fakat bir türlü wipe all yani clock over ın kendi boot menüsü çıkmıyor ne yapmalıyım
  • @Dereampark ve
    @armydc

Dediğiniz gibi önce advanced task killer proğramını kaldırdım. (Gerci bu proğramı batarya çok tükenmeye başlayınca yüklemiştim. Belki çalışan proğram vardır diye..)
    Sonra ayarlara girdim. en fazla bataryayı tap tap ve ekranın kullandığı görülüyordu. Tap tap kaldırdım. Ekranı neredeyse görünemeyecek duruma getirdim.
    Şu anda şarj ediyorum bir beş saat kadar bekledikten sonra izlenimlerimi tekrar yazacağım..
    (Bu arada batarya süresi benim için önemli. Çünkü devamlı internete bağlanmıyorum ama işim gereği bir kaç gün dışarıda arazide bulunabiliyorum. İhtiyac duyduğumda bağlanıyorum. Daha önce LeeDroid 2.2.9 kullanıyordum ve yaklaşık üç gün kullanabiliyordum..)
    Sizin kullandığınız batarya ömrü en uzun süren rom hakkında bilgi verirsenizde ayrıca sevinirim..
    İgileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denverna -- 4 Haziran 2011; 11:18:11 >

• quote:

@Dereampark ve
    @armydc

Dediğiniz gibi önce advanced task killer proğramını kaldırdım. (Gerci bu proğramı batarya çok tükenmeye başlayınca yüklemiştim. Belki çalışan proğram vardır diye..)
    Sonra ayarlara girdim. en fazla bataryayı tap tap ve ekranın kullandığı görülüyordu. Tap tap kaldırdım. Ekranı neredeyse görünemeyecek duruma getirdim.
    Şu anda şarj ediyorum bir beş saat kadar bekledikten sonra izlenimlerimi tekrar yazacağım..
    (Bu arada batarya süresi benim için önemli. Çünkü devamlı internete bağlanmıyorum ama işim gereği bir kaç gün dışarıda arazide bulunabiliyorum. İhtiyac duyduğumda bağlanıyorum. Daha önce LeeDroid 2.2.9 kullanıyordum ve yaklaşık üç gün kullanabiliyordum..)
    Sizin kullandığınız batarya ömrü en uzun süren rom hakkında bilgi verirsenizde ayrıca sevinirim..
    İgileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

valla benim araziyle falan işim olmadığı için bataryayı kendime bu kadar sorun etmemiştim akşama kadar dört duvar arasındayım ve her tarafım priz dolu
    rom olarak soracak olursan kargadan başka kuş miui den başka rom tanımam

bu kadar tırmalıycağına al bi yedek batarya olsun bitsin bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 4 Haziran 2011; 17:07:51 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.