Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armydc

belki dosya bozulmuştur
    yeniden indir

Peki birde HTC sync seçenekler arasında neden var yani neden kurmalıyız. Kurmasak olmazmı? Radio yüklemeye bi yardımı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: armydc

belki dosya bozulmuştur
    yeniden indir

Peki birde HTC sync seçenekler arasında neden var yani neden kurmalıyız. Kurmasak olmazmı? Radio yüklemeye bi yardımı varmı?

HTC Sync telefonun driverlarını pc ye tanıkmak için gerekli bu işlemde.Başka bir nedeni yok.
  • Peki arkadas sabahtan beri deniyorum neyi eksik yapıyorum bilmiyorum çıldırıcam yaa böyle ufak birsey beni ülser yapacak hee. Şimdi sync kurup telefonumu gördü eyvallah. Bundan sonra arada birsey yapmammı gerekiyor. Çünkü radioyu flashlamak için sadece şarj seçeneğini tıkladığımızda otomatik olarak sync telefonu görmüyor yani kapanıyor. Sırasıyla yaptığı islemler.

Radio flash içine radio.img'ı attım.
    Sadece şarj et dedim ve usb ayıklama'yıda açtım.
    Start here dedim ve pc'de komut ekranı açlıdı. ekrana hiç biryeri ellemeden adb reboot bootloader yazdıktan sonra dhdmin bootloader ekranı açıldı. Pcdeti komut ekranına fastboot flash radio.img yazdım ama herhangi birsey olmuyor.

Bundan sonrasında herhangi bir islem yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 6 Haziran 2011; 12:00:34 >
  • dediğin gibi yazmışsan fastboot flash radio.img yazmışsın ama radio iki kere yazılacak. fastboot flash radio radio.img olacak yani. ondan olmuyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

dediğin gibi yazmışsan fastboot flash radio.img yazmışsın ama radio iki kere yazılacak. fastboot flash radio radio.img olacak yani. ondan olmuyodur.

ercan hocam Allah ne HTC varsa versin hele sükür oldu.

• dediğim gibimiymiş
  • quote:

dediğim gibimiymiş

Evet aynen daha önce yapmasam takmıcam o kadarda, daha önce yaptım 5 pc değistirdim sirkette abi millet bana bakıp duruyordu Ben ne bilem 2 defa radio yazacam dikkatimten kaçmıs
  • aslında burası rom sayfası batarya konusunu ana konuda konuşsak diycem ama
    batarya ile rom alakası aşikar oldupu için buraya yazıyorum

sabah 9 da fiştan çektim
    on dakika ya yakın telefon görüşmesi
    10 a yakın fotoğraf
    biraz da kurcalama
    21:30 itibarı ile %87 gösteriyo
    setcpu ayarları
    1209 max 245760 min
    consevative
  • quote:

dediğin gibi yazmışsan fastboot flash radio.img yazmışsın ama radio iki kere yazılacak. fastboot flash radio radio.img olacak yani. ondan olmuyodur.

bende ilk radio yüklediğimde iki kere radio yazmamıştım bayağı sıkıntı çekmiştim sonradan farketmiştim
  • Kolayı var arkadaşlar, hata yapmak istemiyorsanız kes yapıştır yapın
  • hocam naptın yahu, komut penceresinde copyala yapıştır oluyo mu. ya da oluyodur da ben bilmiyorumdur.
  • quote:

hocam naptın yahu, komut penceresinde copyala yapıştır oluyo mu. ya da oluyodur da ben bilmiyorumdur.

oluyo oluyo
    ben hep öyle yapıyorum
    fıstık gibi oluyo
  • Arkadaşlar DHD almayı düşünüyorum ve RCmix team 3d 1.2 romu ile kullanmayı düşünüyorum. Bu romu kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilirmi gps harici çlışmayan birşey varmı memnunmu vs vs.. Şİmdiden teşekkürler..
  • CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.
    ARkadaşlar bu Room'u güncelleşmesi çıktı mı ?
    YÜklemeyi düşündüğüm için soruyorum ve ilk olacak Acaba nasıl yapacağımı anlatacak birileri var mı Bir link ilede olabiliri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.
    YÜklemeyi düşündüğüm için soruyorum ve ilk olacak Acaba nasıl yapacağımı anlatacak birileri var mı Bir link ilede olabiliri...

en son sürüm 6.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.

ilk sayfada var hocam gerekli bilgiler
  • arkadaşlar ben sense 3.0 ı yükledim. telefon açılıo. kuruluma geçio. son adımda kurulumu kapt dio. ve telefon yeniden başlıo force close a basınca. nedenii nedir ??

android revolution yükledim. Bu rom çalıştı. Sense neden çalışmıo olabilir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 8 Haziran 2011; 1:58:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

arkadaşlar ben sense 3.0 ı yükledim. telefon açılıo. kuruluma geçio. son adımda kurulumu kapt dio. ve telefon yeniden başlıo force close a basınca. nedenii nedir ??

android revolution yükledim. Bu rom çalıştı. Sense neden çalışmıo olabilir acaba ?

O romda sense yok diye biliyorum... Romun olduğu sayfada baslığına bak no sense

Zaten sense acayip şarj yer...
  • Yok ben o romu yüklemedim. Benim yüklediğim sense 3 olan rom. AMa çalışmadı ne yazıkki. Çalışmayınca geri revolution u yükledim. Batarya çok önemli benim için. En iyi performansı ve en uzun şarjı veren mod hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Yok ben o romu yüklemedim. Benim yüklediğim sense 3 olan rom. AMa çalışmadı ne yazıkki. Çalışmayınca geri revolution u yükledim. Batarya çok önemli benim için. En iyi performansı ve en uzun şarjı veren mod hangisi ?

Android Revolution HD / 5.1.9 ben bunu kullandım performansı mükemmel pilide o kadar iyiydi. Ama pil konusunda en cimri rom

MDJ's CyanogenMod 7.1 v.1.4

Burada bütün bilgileri bulabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48996112/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48996112

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.