Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Download çıkmamış henüz ama çıkmak üzere herhalde. Xda nın son syafasında yazıyordu bende ordan gördüm.

bu arada coredroid kesinlik inanılmaz seri geldi RCMix3D KINGDOM v1.1 den sonra. Ama inanılmaz şarj yio gibime gelio :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 8 Haziran 2011; 14:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

CoreDroid_Desire_HD V6.8 çıkmış duyrulurr :))

Sanırım download linki daha yayınlanmamış..
  • eet ama yayınlanır herhalde bugün
  • arkadaşlar bana sorarsanız yeni rom kurarken eski romunuzun zipli halini
    (rom menager deki backup diil) mutlaka sd kartınızda bulundurun
    şahsen başıma geldi. bir rom yüklemiştim kurulum esnasında beyaz ekranda
    kilitlendi kaldı.
    üstteki açma tuşu ve ses kısma kombinasyonuyla recovery menuye girip eski romu kurup
    daha sonra rom menager den restore yaparak eski romunuza kavuşmak mümkün

püf noktası gibi bir şey yani
  • CD 6.7 ile yola devam ediyorum, 6,5 ten daha stabil. Belki 6.8 çıkarsa kurarım :)
  • @thorondor06
    bende ki coredrid 6.6 ve 6.7 de video kaydı yapamamıştım.
    sende durum nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 8 Haziran 2011; 17:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

CD 6.7 ile yola devam ediyorum, 6,5 ten daha stabil. Belki 6.8 çıkarsa kurarım :)

stabil ama çokk batarya yiyor. Ayrıca bazen kapatmaya zorla çıkabilio. En iyisi orjinali aslında :D
  • Batarya benim gibi sizin içinde çok önemliyse MDJ's CyanogenMod öneriyorum Performasınsıda akıllara zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Haziran 2011; 18:56:10 >
  • CyanogenMod dan çok sıkıldım :D motorolada da çok kullandım ama ondada şarjı su gibi içiodu cynogen mod. en iyisi modsuz hali ama htc için güzel modlar var cidden. 3 tane batarya sipraiş ettim ebayden. bakalım gelirse sorunum kalkıcak. Rahat rahat kullanırım :D Ama bilemiyorum. cd 6.7 de sorunlar oldu. daha çok az kullandım ama bence en sorunsuz mod android revolution ( orjinal rom dışında )
  • Ön yargılı olma. Diğer telefonları bilemem fakat DHD ile MDJ s CMoD süper ikili.
  • videolardan baktım hızı filan farklı olabilir ama görüntüsü neredeyse aynı. Ben bu telefonu sense için aldım bi bakımada :)) çok hoşuma gidior
  • Arkadaslar merhaba,
    Dun aksam uzun ugraslarla ruu kullanip downgrade yaptim ve tum yetkileri aldim(root,eng off vb.).
    Ustune birde cyanogen mod 7.0.3 stabil kurdum.
    Hersey yolunda android dunyasinda yeni oldugum icin simdilik denemelerdeyim.
    Cyanogen 7.0.3 un en kotu yani telefon menusunde t9 akilli arama
    olmamasiymis bunu anladim.
    Yeni olarak sorularim var bu kullandigim modda orjinal marketi nasil kullanirim?
    Markete netten girince bazi uygulamalar yuklenmis gorunuyor ama yuklenmiyor nasil yapabilirim cozemedim?
    Ornegin more locale 2 indirmeye calisiyorum yukleniyor diyor hic bisey yapmiyor tekrar girdigimde yuklenmis gosteriyor ama telefona gelmiyor:(
    Bu konuda yardim ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler
    Saygilarimla
  • niye market market diye tırmalıyosun canım kardeşim buyur
    http://www.androidblip.com/android-apps/morelocale-14774-download.html
    olmadı google dan morelocale 2 apk diye arat çuvalla var
  • hatırlatmak babında

quote:

Orijinalden alıntı: armydc

bence MDJ's CyanogenMod 7.1 v.1.3 | EPIC 3X=- [2.3.4][OC 1.9GHz]

launcher plus pro'nun "aa bakın ben ROM oldum" hali

+MIUI kadar sade olmasa da teferruat konusunda baya iyi
    +ana ekranı yatay olarak ta kullana biliyorsunuz
    +görev çubuğunu gizleme imkanı veriyor böylece daha sade bir ana ekranınız oluyor
    +setpcu gibi app ler yüklemeden işlemcinin hızını ayarlayabiliyorsunuz
    +cyanogenMod settings içinde o kadar özelleştirme ayarı var ki kaybolmadan bulup çıkabilene benden 2.5LT cola
    +mesela iconların adlarını gizleyip sadece ikon olarak masaüstüne yerleştirebiliyorsunuz yada bildirim çubuğundaki kısayolları azaltıp arttırma ve renklerini dahi değiştirme imkanı var.
    +gerçekten hızlı
    +dock kısayollarını ve simgelerini istediğiniz gibi ayarlamak mümkün
    +sesi çok az çıkıyor diyenler yine seçeneklerden sesi oldukça yükseltmek mümkün
    +fotoğraf ve video bölümü hakikatten çok teferruatlı pek çok ayar yapabiliyorsunuz
    +M4v formatında video kaydı yapıyor. (o da neyse artık)
    +telefon görüşmeleriniz otomatik kaydediliyor.
    +wifi çok hızlı bağlanıyor
    +ohooooo amma özellik varmış yaz yaz bitmiyo

-insan Rom un içine hiç olmazsa Titanium back up ı koyar yaw
    -menu geçişlerinde effect yok (var işte burada diye PM atana da 2.5LT cola)
    - telefon ile arama ekranında tuş takımı ile t9 kullanarak rehberde arama yapamıyorsunuz illa ekranın üst köşesinden arama kaydı , rehber , favorilerden birini seçerek yapacaksınız bence facia
    -tuş takımı görüntüsü çok kötü

• en son lee kernelini coredroid v6.6 da deneyen oldu mu?

Denedim şimdi pek fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 8 Haziran 2011; 22:26:35 >
  • quote:

hatırlatmak babında

quote:

bence MDJ's CyanogenMod 7.1 v.1.3 | EPIC 3X=- [2.3.4][OC 1.9GHz]

launcher plus pro'nun "aa bakın ben ROM oldum" hali

+MIUI kadar sade olmasa da teferruat konusunda baya iyi
    +ana ekranı yatay olarak ta kullana biliyorsunuz
    +görev çubuğunu gizleme imkanı veriyor böylece daha sade bir ana ekranınız oluyor
    +setpcu gibi app ler yüklemeden işlemcinin hızını ayarlayabiliyorsunuz
    +cyanogenMod settings içinde o kadar özelleştirme ayarı var ki kaybolmadan bulup çıkabilene benden 2.5LT cola
    +mesela iconların adlarını gizleyip sadece ikon olarak masaüstüne yerleştirebiliyorsunuz yada bildirim çubuğundaki kısayolları azaltıp arttırma ve renklerini dahi değiştirme imkanı var.
    +gerçekten hızlı
    +dock kısayollarını ve simgelerini istediğiniz gibi ayarlamak mümkün
    +sesi çok az çıkıyor diyenler yine seçeneklerden sesi oldukça yükseltmek mümkün
    +fotoğraf ve video bölümü hakikatten çok teferruatlı pek çok ayar yapabiliyorsunuz
    +M4v formatında video kaydı yapıyor. (o da neyse artık)
    +telefon görüşmeleriniz otomatik kaydediliyor.
    +wifi çok hızlı bağlanıyor
    +ohooooo amma özellik varmış yaz yaz bitmiyo

-insan Rom un içine hiç olmazsa Titanium back up ı koyar yaw
    -menu geçişlerinde effect yok (var işte burada diye PM atana da 2.5LT cola)
    - telefon ile arama ekranında tuş takımı ile t9 kullanarak rehberde arama yapamıyorsunuz illa ekranın üst köşesinden arama kaydı , rehber , favorilerden birini seçerek yapacaksınız bence facia
    -tuş takımı görüntüsü çok kötü

Kirmizi ile belirtilmis (-) cok bir eksiklik bencede facia...
    Yine de cyanogen mod ilk defa custom rom kullanan bana bir hayli basarili geldi...
    Ayrica bahsedilmis o kadar cok ayar varki bir kere buldugunu tekrar kaybolmadan bulana benden 2.5Lt degil 19Lt damacana kola :)bide o kadar ince ayar varki bunlarin ingilizcesini turkce yapmayi bulursa bi arkadas 2x19Lt damacana kola doyana kadar icebilir hakediyor cunku :D

More locale 2 ariyordumya market lazim diyordumya cyanogen modu google apps olmadan kurmusum...ustune istege bagli olan google apps indirip kurdum hersey geldi :)
    insan yeni olunca hatalar yapabiliyormus yavas yavas ogreniyorum :)
    Yardimlar icin tesekkurler
    Herkese uzun sarjli DHD li gunler diliyorum :D
    Bu arada cyanogende arama yapma ekraninda T9 olayi ile rehber icinde arama yapan sistemi bulana helal olsun diyip bi vupir menu ismarlarim :D
    Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiLdGuNmAn -- 9 Haziran 2011; 3:13:57 >

• quote:

niye market market diye tırmalıyosun canım kardeşim buyur

Yardimlar icin tesekkurler :D
    Bir maddede demissin ki sesi az gelene ayarlarda bulup yukseltmek imkani var.
    Ve dedigin gibi o kaybolmadan cikmanin mumkun olmadigi ayarlarda bulamadim ses yukseltmeyi :(
    Ses yukseltme konusunda yardimci olabilir misin?
    Stok rom kadar cikmiyor sanki biraz yukseltilmeli
    Bu arada tekrar belirteyim cyanogenmod 7.0.3 stabil mod arti google apps paketi kullaniyorum
    Yardimlar icin tekrar tesekkur ediyorum
    Saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: WiLdGuNmAn

quote:

niye market market diye tırmalıyosun canım kardeşim buyur

Yardimlar icin tesekkurler :D
    Bir maddede demissin ki sesi az gelene ayarlarda bulup yukseltmek imkani var.
    Ve dedigin gibi o kaybolmadan cikmanin mumkun olmadigi ayarlarda bulamadim ses yukseltmeyi :(
    Ses yukseltme konusunda yardimci olabilir misin?
    Stok rom kadar cikmiyor sanki biraz yukseltilmeli
    Bu arada tekrar belirteyim cyanogenmod 7.0.3 stabil mod arti google apps paketi kullaniyorum
    Yardimlar icin tekrar tesekkur ediyorum
    Saygilarimla

rom içinde nerden yapıldığını hatırlayamadım yaklaşık 1 aydır miui ye geçtim.
    ses yükseltme için volume + app i kullanabilirsin TheNorth türkçeye çevirmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

CD 6.7 ile yola devam ediyorum, 6,5 ten daha stabil. Belki 6.8 çıkarsa kurarım :)

stabil ama çokk batarya yiyor. Ayrıca bazen kapatmaya zorla çıkabilio. En iyisi orjinali aslında :D

Çok da öyle ahım şahım bir batarya tüketimi yok, normal kullanımda 1 buçuk gün gidiyor bende CD 6.7
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.