Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cd V6.8 az önce kurdum. Hiçibir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Gayet hızlı ve stabil. Lee 3.1.4 kullanıyor. Video çekimlerindeki takılmalar eskiye nazaran çok aza inmiş durumda.
  • Cd V6.8 pil konusunda nasıl V6.7 ye göre ? deneyen arkadaşlar yorum yapabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Cd V6.8 pil konusunda nasıl V6.7 ye göre ? deneyen arkadaşlar yorum yapabilirler mi ?

İşlemciyi genelde 1.2 ghz de kullanıyorum ben. Wallahı tegra2 oyunlarını oynuyorum dünden bu yana bitmek bilmedi desem yeridir. Çok fazla ölçüp biçmiyorum. Ama normal kullanımda cidden 2 gün gidiyor artık.
  • Kesin bataryamda bi sorun var :)) v6.7 bende 6 saatte filan bitti yoğun kullanımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

Cd V6.8 az önce kurdum. Hiçibir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Gayet hızlı ve stabil. Lee 3.1.4 kullanıyor. Video çekimlerindeki takılmalar eskiye nazaran çok aza inmiş durumda.

Hangi Radio ile kurdun?
    kurulum aşamalarını yazarsan sevinirim.
    Benim 6,5 geçince Hattan düşme sorunu ortaya çıktı bende Radio değiştirdim bu sefer hatdan düşme çözüldü ama
    GPS bağlanma sorunu oluştu Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2
    İgo da 2 dk da bağlanan alet şimdi yarım 1 saate yakın sürede zor bağlanıyor...
  • @fordon sendeki aynı radioyu kullanmaktayım. 6.5 den bu yana. Hattan düşme ve gps e bağlanmama sorunu yaşamadım. Romu kurmadan once full wipe yaptım her zamanki gibi sonra sorunsuzca romu kurdum. Şu an gayet iyi.
  • quote:

@fordon sendeki aynı radioyu kullanmaktayım. 6.5 den bu yana. Hattan düşme ve gps e bağlanmama sorunu yaşamadım. Romu kurmadan once full wipe yaptım her zamanki gibi sonra sorunsuzca romu kurdum. Şu an gayet iyi.

Eyvallah.. o zaman tekrar kurayım fullwipe filan... EXT4 filanda yapayım ( o neyse işte ondan) bide kurşun döktüreyim
  • şu batarya kalbirasyonu işe yarıo mu ?
  • quote:

şu batarya kalbirasyonu işe yarıo mu ?

onu bende merak ediyorum. daha yapmadım yapan varsa bilgilendirirse iyi olur.
  • ben bugün yarsını yapabildim :D çok uzun sürüo yaa iki gün gözden çıkarmanız lazım
  • quote:

quote:

şu batarya kalbirasyonu işe yarıo mu ?

onu bende merak ediyorum. daha yapmadım yapan varsa bilgilendirirse iyi olur.

Çok aman aman bir değişiklik olmuyor, ancak rom ilk kurulduğu zaman ilk birkaç şarj döngüsünde bataryayı hızlı tüketiyor. Daha sonra süre uzuyor gibime geldi.
  • ben de ilk aldığım zaman bu tür yazılara denk gelip kalibrasyon yapmıştım ama
    kalibrasyon faydalı mı oldu yoksa zamanla batarya kendine mi geldi anlayamadım.
    yabancı sitelerde yapılması tavsiye edilmiş ama ben anlayamadım belki %10-20
  • fordon:
    fasterfix.apk indir avrupa veya asya(bende süre farketmiyor ikisi de 5sn) seç ardında gps test\durum.apk ile bir ikire bağlan sabitlensin. sonra max 15-20 min 2-5sn de bağlanır. olmazsa pmden ulaş kökten çözelim:)))

kalibrasyon çok önemli değil zaten gündelik kullanımda kalibre ediyorsunuz emin olun:) sadece yeni alanlar süreci hızlandırmak için uygulayabilir. yoksa 1 ay içinde istemeseniz de kalibre olur battery :) ayrıca kalibrasyondan zarar gelmez.
  • v6.5 ten beri coredroid kullanıyorum.tamam cok stabil vs ama sarj konusu cok canımı sıkmaya basladı ve rom'u değiştirmeye karar verdim.şimdi leedroid yukluyorum umarım memnun kalırım.sarj konusunda iyi olduguna ınandıgınız romlar hangileri ? onlarıda denerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLpeR^SaGo

v6.5 ten beri coredroid kullanıyorum.tamam cok stabil vs ama sarj konusu cok canımı sıkmaya basladı ve rom'u değiştirmeye karar verdim.şimdi leedroid yukluyorum umarım memnun kalırım.sarj konusunda iyi olduguna ınandıgınız romlar hangileri ? onlarıda denerim..

MİUİ MİUİ MİUİ

07:30 da yeni batarya taktım yaklaşık 20-25 dak tel. görüşmesi yaptım
    3-5 fotoğraf çekimi. kurcalama nerdeyse hiç yapmadım
    20:40 itibarı ile %80 gösteriyor. (Maşallah deyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 10 Haziran 2011; 20:44:31 >
  • lee 3.1.3 ü duyurduktan sonra akşama 3.1.4ü sunacağım (hatalardan dolayı) dedi ancak kaçgün oldu tık yok. sergio 6.8 duyurduğu akşam 6.9un çalışmaları başladı ancak şimdi de v7 yolda. sanırım bu iki sürüm birbirinden farklı olacak.çünkü team member de sense3.0 ın birdeğişik versiyonu vardı ve v7 onu barındırıyor olabilir. bi de miui nin dhd için 1.6.10 versiyonu çıktı bilgilerinize. mike ın da bir sürprizi var bakalım.. hayırlısı ... ortalık şenlensin azıcık..:)) rcmix3d 1.3 ten bir
    gün sonra 1.4 çıktı ancak test etmedim. onda da yeni bir camera özelliği varmış sanırım lakin çözemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

Orijinalden alıntı: aLpeR^SaGo

v6.5 ten beri coredroid kullanıyorum.tamam cok stabil vs ama sarj konusu cok canımı sıkmaya basladı ve rom'u değiştirmeye karar verdim.şimdi leedroid yukluyorum umarım memnun kalırım.sarj konusunda iyi olduguna ınandıgınız romlar hangileri ? onlarıda denerim..

MİUİ MİUİ MİUİ

07:30 da yeni batarya taktım yaklaşık 20-25 dak tel. görüşmesi yaptım
    3-5 fotoğraf çekimi. kurcalama nerdeyse hiç yapmadım
    20:40 itibarı ile %80 gösteriyor. (Maşallah deyin)

Arkadaşım peki telin tüm özelliklerini kullanabiliyor musun? Ses cızırtılı mı çıkıyor? Neden soruyorum ben bir iki tane denedim 1 ay önce hiçbirinden tam randıman alamadım. Eksikleri nelerdir yazarsan sevinirim...

• ses derken
    hoparlör sesi düşüklüğünü mü kastediyordunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

fordon:
    fasterfix.apk indir avrupa veya asya(bende süre farketmiyor ikisi de 5sn) seç ardında gps test\durum.apk ile bir ikire bağlan sabitlensin. sonra max 15-20 min 2-5sn de bağlanır. olmazsa pmden ulaş kökten çözelim:)))

kalibrasyon çok önemli değil zaten gündelik kullanımda kalibre ediyorsunuz emin olun:) sadece yeni alanlar süreci hızlandırmak için uygulayabilir. yoksa 1 ay içinde istemeseniz de kalibre olur battery :) ayrıca kalibrasyondan zarar gelmez.

Sanırım CD V7.0 da sense 3.0 olacak. Söylentiler dolaşıyor o tarz. Bekleyip görücez..
  • coredroid v6.6 dan 6.8 e geçmeye değer mi arkadaşlar? Önemli bir değişiklik var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.