Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armydc
    @thorondor06
    bende ki coredrid 6.6 ve 6.7 de video kaydı yapamamıştım.
    sende durum nasıl

Bende şu an böyle bir sorun yok, video kaydı yapıp takılmadan izleyebiliyorum.
    Siz romu kurmadan önce FULL_WIPE_1.5_EXT4 dosyasını flashladının mı? Ben şahsen önce bunu daha sonra 6.7 yi flashladım, 6.5 deki hiçbir sorun kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt.e

HTC kendi frameworkunu kullanima acmis developerlarin iyi haberlerini bekliyoruz

http://www.webrazzi.com/2011/06/08/htc-opensense-sdk-android/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+webrazzi+%28Webrazzi%29

SÜPER HABERLER...

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

Orijinalden alıntı: armydc
    @thorondor06
    bende ki coredrid 6.6 ve 6.7 de video kaydı yapamamıştım.
    sende durum nasıl

Bende şu an böyle bir sorun yok, video kaydı yapıp takılmadan izleyebiliyorum.
    Siz romu kurmadan önce FULL_WIPE_1.5_EXT4 dosyasını flashladının mı? Ben şahsen önce bunu daha sonra 6.7 yi flashladım, 6.5 deki hiçbir sorun kalmadı.

eveet ext4 yaptığımı hatırlamıyorum. zannedersen sorun burdan kaynaklanmıştı.
    teşekkür ederim
  • Ext 4 nedir acabaa bende yapmadim. Takilmalar yasiyorun. Internette ozellikle. Nerden indirebilirimn
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz
    Ext 4 nedir acabaa bende yapmadim. Takilmalar yasiyorun. Internette ozellikle. Nerden indirebilirimn

FULL_WIPE_1.5_EXT4 dosyasını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz

forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9733201
  • Selamalar,

Arkadaşlar, Revolation HD 5.1.9 Sense ile gelen versiyonu kullanmaya başladım. Fakat pil kullanımı orjinal stok romuma nazaran biraz arttı gibi. Sizce bu normal mi? Yoksa bir yerlerde yanlış bir şeyler mi yaptım? sabah 09:30'da 100% şarjdan çektim ve saat 13:15 pil seviyesi %85 (biraz mesajlaşma, ve mail kontrolu yaptım) Android 2.1 de iken sanki biraz daha fazla gidiyordu gibi yoksa bana mı öyle geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Selamalar,

Arkadaşlar, Revolation HD 5.1.9 Sense ile gelen versiyonu kullanmaya başladım. Fakat pil kullanımı orjinal stok romuma nazaran biraz arttı gibi. Sizce bu normal mi? Yoksa bir yerlerde yanlış bir şeyler mi yaptım? sabah 09:30'da 100% şarjdan çektim ve saat 13:15 pil seviyesi %85 (biraz mesajlaşma, ve mail kontrolu yaptım) Android 2.1 de iken sanki biraz daha fazla gidiyordu gibi yoksa bana mı öyle geliyor?

en az şarj yine rom bence o! ben core droid kullanıyorum. Çok hızlı güzel ama sabah 9 dan öğlen 12 ye kadar yüzde 50 gitti şarjı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Selamalar,

en az şarj yine rom bence o! ben core droid kullanıyorum. Çok hızlı güzel ama sabah 9 dan öğlen 12 ye kadar yüzde 50 gitti şarjı

o zaman herhangi bir sorun yok demekki, bilgi için teşekkürler

• yok gibi :D bakıyım birazdan bende kurucum bu rom u tekrar. Hem çok stabil ve sorunsuz gibiydi hemde şarjı iyi gidio gibi.Eğer coredroid den daha stabilse Revolution a devem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 9 Haziran 2011; 13:56:34 >
  • sabah 9dan öğlen 12ye %50 yiyorsa problem romda değildir. ya kullanımdandır ya da telefondandır. hiçbir rom 3 saatte %50 yemez. bu developerler sizce bu kadar salak mı görünüyor. ben cd6.7 ile 2.günün akşamını çok rahat görüyorum normal kullanımda(36-40 saat). ancak hard kullanımda bile akşama kadar bittiğini göremiedim hiç. tabi 1-2 saat aralıksız video çekimi yapıyorsanız bilemem orasını. ayrıca her rom kurulumunda wipe batter stats yapın . kurulumdan sonra da birkaç ayar\düzeltme var onları uygulayın %25-30 fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

sabah 9dan öğlen 12ye %50 yiyorsa problem romda değildir. ya kullanımdandır ya da telefondandır. hiçbir rom 3 saatte %50 yemez. bu developerler sizce bu kadar salak mı görünüyor. ben cd6.7 ile 2.günün akşamını çok rahat görüyorum normal kullanımda(36-40 saat). ancak hard kullanımda bile akşama kadar bittiğini göremiedim hiç. tabi 1-2 saat aralıksız video çekimi yapıyorsanız bilemem orasını. ayrıca her rom kurulumunda wipe batter stats yapın . kurulumdan sonra da birkaç ayar\düzeltme var onları uygulayın %25-30 fark eder.

çokda ağır kullanmıyorum.3g açık sürekli. güncelmelerr açık. ekran otomatikde. o 3 satte 1 saat nete girdim. 1 saatte de müzik dinledim. Yüzde 50 ye düştü. Saat 2 de revolution hd yi kurdum. kurduğumda yüzde 50 deydi. Şuanda yüzde 48 de. Ama sadece 30 dakika nete girdim ve 30 dakika konuştum. Yinede bence daha iyi gidiyor gibime geliyor revolution hd.

edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 9 Haziran 2011; 18:11:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

sabah 9dan öğlen 12ye %50 yiyorsa problem romda değildir. ya kullanımdandır ya da telefondandır. hiçbir rom 3 saatte %50 yemez. bu developerler sizce bu kadar salak mı görünüyor. ben cd6.7 ile 2.günün akşamını çok rahat görüyorum normal kullanımda(36-40 saat). ancak hard kullanımda bile akşama kadar bittiğini göremiedim hiç. tabi 1-2 saat aralıksız video çekimi yapıyorsanız bilemem orasını. ayrıca her rom kurulumunda wipe batter stats yapın . kurulumdan sonra da birkaç ayar\düzeltme var onları uygulayın %25-30 fark eder.

çokda ağır kullanmıyorum.3g açık sürekli. güncelmelerr açık. ekran otomatikde. o 3 satte 1 saat nete girdim. 1 saatte de müzik dinledim. Yüzde 50 ye düştü. Saat 2 de revolution hd yi kurdum. kurduğumda yüzde 50 deydi. Şuanda yüzde 48 de. Ama sadece 30 dakika nete girdim ve 30 dakika konuştum. Yinede bence daha iyi gidiyor gibime geliyor revolution hd.

edit :imla

Revolution hd her zaman bana daha iyi gelmistir. Sonuçta HTC alıp kullanıyorsun. Baska rom kurduğum zaman HTC kullanmıs saymıyorum kendimi. Bu tabiki benim düsüncem. Herkese saygı duyarım. Revolution kurup güncellemeleri manuel yaptığında titresim vs birkaç gereksiz ayarı kapattığında rahat 2 gününü çıkarır.

• Aynen katılıyorumm :D ben zaten HTC yi de biraz Sense için aldım. Onun için gayet sevioum Sense i . Ama zevk meselesi sevmeyenlerde olabilir :))
  • Sense olmadan bu htc her zaman eksik olur bence Revolation kullaniyorum sadece arka plan verisi acik diger guncellemeler vs... Her sey kapali... Sadece Gsm modda kullabiyorum

Saay 09 fan 13'e kadar %15 yedi sarjim. revolation dan memnun kaldim zaten baska rom denemedim
  • Ben de Rcmix v1.2 var. SAbah çekiyorum şarjdan akşama bitiyor. 24 saat gidiyor. Çok da yoğun kullanmıyorum. DAha önce 2 günde bir şarj ediyordum. Bir de Coredroid deneyeyim. Rcmixi tercih etmemin sebebi sense 3.0 olması her yönüyle.
  • Aynen katılıyorum :D bu modu bende sevdim. ŞU linkteki kalibrasyın işe yarıyor mudur acaba ? Bunu yapmayı düşünüoyrum

http://www.androidturkiye.net/2011/02/10/htc-desire-hd-batarya-kalibrasyonu-yada-nasil-pil-kullanim-omru-arttirilir/
  • Arkadaşlar coredroid v6.8 yazıyor xda da. Ama kendi sayfasında v6.7 nin indirme linki var.
  • RCMix3D KINGDOM modunda radyo revulation hd ye göre daha az çekiyor duyrulur :D
  • zaten bu teli almamda büyük artılardan biri de sense idi. o yüzden sensesiz romları sevmiyorum. ancak çok hızlı ve batarya perf. genelde daha iyidir.neden? sense yok birçok uygulama yok görüntü kuru iskelet vs vs..
    lee ve android revo ise orjinal romun biraz iyileştirilmiş halidir ki yetersiz bence. görsellik stock ile hemen hemen aynı ki ses tatmin edici değil.
    ancak coredroid asıl romdur benim için. herşey fazlasıyla var eksik yok ses hız stabilite vs vs zirvede suan. görsellik estetik esneklik ve kullanılabilirlik daha tatmin edici. batarya ise 6.7 de çok çok iyi. lee gercekten hakkını veriyor ancak mike hep yerinde sayıyor ki bu kötü birşey degil. böylece secenek artıyor ve biz faydalanabiliyoruz. cd v6.8 daha test etmedim ancak 6.7 den de daha iyiyse artık bu iş burda bitmiştir benim için. sense3.0 ve android 2.3.4 den iyi bir birliktelik beklemeye koyulurum. şuanda rcmix3d 1.3 kullanıyorum bugün kurdum ve tek kelimeyle şahane. ancak batarya biraz hızlı tükeniyor. cd6.8 de bug yoksa yarın ona geçerim:)

• cd v6.8 az önce yayınlandı ancak ardından 6.9 un calışmaları başladı. ilginç... yeni birşeyler mi geliyor ne??? :)) mike da 5.1.9 için bug yoksa da sizlere 5.1.10u daha da güzelleştirip sunacağım yakında, diye belirtmiş. şimdiden meraklandım... hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.