Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Yok ben o romu yüklemedim. Benim yüklediğim sense 3 olan rom. AMa çalışmadı ne yazıkki. Çalışmayınca geri revolution u yükledim. Batarya çok önemli benim için. En iyi performansı ve en uzun şarjı veren mod hangisi ?

Android Revolution HD / 5.1.9 ben bunu kullandım performansı mükemmel pilide o kadar iyiydi. Ama pil konusunda en cimri rom

MDJ's CyanogenMod 7.1 v.1.4

Burada bütün bilgileri bulabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48996112/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48996112

Yardımlarınız için teşkkürler. Eskiden motorola kullanıyodum biraz bilgim olduğu için çabuk kaptım olayları :) bu arada stok rom u kullanıcam herhalde cynogen istemiyorum. Stok rom ne demek ? öyle demişler Android Revolution HD / 5.1.9 için.

Bide ClockworkMod Recovery 3.0.2.6 istiyor yüklemek için. öyle yazılmış yani ama ben ClockworkMod Recovery 3.0.2.5 de yaptım. android revolution çalıştı ama sense 3 RCMix3D KINGDOM v1.2 çalışmadı sebebi nedir ?

bide nasıl yükselteceğimi anlatan bi yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 8 Haziran 2011; 9:41:31 >

• quote:

quote:

quote:

Yok ben o romu yüklemedim. Benim yüklediğim sense 3 olan rom. AMa çalışmadı ne yazıkki. Çalışmayınca geri revolution u yükledim. Batarya çok önemli benim için. En iyi performansı ve en uzun şarjı veren mod hangisi ?

Android Revolution HD / 5.1.9 ben bunu kullandım performansı mükemmel pilide o kadar iyiydi. Ama pil konusunda en cimri rom

MDJ's CyanogenMod 7.1 v.1.4

Burada bütün bilgileri bulabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48996112/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48996112

Yardımlarınız için teşkkürler. Eskiden motorola kullanıyodum biraz bilgim olduğu için çabuk kaptım olayları :) bu arada stok rom u kullanıcam herhalde cynogen istemiyorum. Stok rom ne demek ? öyle demişler Android Revolution HD / 5.1.9 için.

Bide ClockworkMod Recovery 3.0.2.6 istiyor yüklemek için. öyle yazılmış yani ama ben ClockworkMod Recovery 3.0.2.5 de yaptım. android revolution çalıştı ama sense 3 RCMix3D KINGDOM v1.2 çalışmadı sebebi nedir ?

bide nasıl yükselteceğimi anlatan bi yer var mı ?

Kardes stock rom normal htc'nin kullandığı romun gelistirilmis, daha stabil hale getirilmis halidir. Yani orjinal rom sevenler ki ben seviyordum Android Revolution HD / 5.1.9 bunu kurdum en son ve oylede sattım.

ClockworkMod Recovery 3.0.2.5 dede yaparsın ama tavsiye edilen 3.0.2.6. Cihaz elimde olmadığı için nasıl yükseltileceğiyle ilgili birsey diyemem. ClockworkMod Recovery en üsttekini tıkla bi güncellesin belki gelir.

• okk çokk teşkkürler :))
  • wifi açıkken rom manegeri aç
    en üstteki flash clockworkmodrecovery kısmını tıklarsan yeni versiyonu indirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armydc

wifi açıkken rom manegeri aç
    en üstteki flash clockworkmodrecovery kısmını tıklarsan yeni versiyonu indirecektir.

İyi doğru hatırlamısım :)
  • quote:

quote:

wifi açıkken rom manegeri aç

İyi doğru hatırlamısım :)

• MDJ's CyanogenMod 7.1 v.1.3 Rom'unu kullanıyorum batarya konusunda çok iyi ve çok hızlı bir Rom. armydc hatırlar bu Romda telefon kendini kapatmıyodu fakat ilginç bi şekilde o sorun kendiliğinden kayboldu yaklaşık 2 haftadır telefonu kapat dediğimde hiç açılma yapmıyor. Şimdi arkadaş paylaşınca gördüm 1.4 versiyonu çıkmış, belki yüklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

MDJ's CyanogenMod 7.1 v.1.3 Rom'unu kullanıyorum batarya konusunda çok iyi ve çok hızlı bir Rom. armydc hatırlar bu Romda telefon kendini kapatmıyodu fakat ilginç bi şekilde o sorun kendiliğinden kayboldu yaklaşık 2 haftadır telefonu kapat dediğimde hiç açılma yapmıyor. Şimdi arkadaş paylaşınca gördüm 1.4 versiyonu çıkmış, belki yüklerim

evet telefon kendini kapatmıyordu.
    lakin kullandığım en teferruatlı rom dur kendisi
    status barı gizleyebilen ve dahi ekranın üstünden altına taşıyabilen (benim için önemliydi)
    bildiğim tek romdur.
    ama ille de miui

• eski kullandığım cm7 ekranını paylaşayım bari
    yeni arkadaşlara ilham olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 8 Haziran 2011; 10:26:58 >
  • Ben orjinal romu seviyorum. Sense 3 ü yükleyebilirsem onu yükleyemezsem Android Revolution HD 5.1.9. AMa CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.7 kullnmak istiyorum bi ara :))
  • quote:

eski kullandığım cm7 ekranını paylaşayım bari
    yeni arkadaşlara ilham olur

Nasıl yapılıyor böyle ekran falan hiç uğraşmadım
  • Çok komik bi sorunum var :D RCMix3D KINGDOM v1.2 çalışmazken v0.1 çalışıyor. android revolution çalışıyor. şimdi RCMix3D KINGDOM v1.1 i indiriyorum. oda çalışcaqk mı ? Nede böyle kafasına göre bazıları çalışyıor bazıları çalışmıyor. Ayarlarımı kontrol ettim. herşeyii yaptım :)) recovery nin son sürümünüde yükledim

edit: v1.1 i yükledim gayet ii çalışıo :)) çok garip 1.2 nin çalışmaması. Bakalım hangisinin şarjını beğenirsem onu kullancam. RCMix3D KINGDOM vs CoreDroid HD GB 2.3.3 V6. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 8 Haziran 2011; 12:20:05 >
  • @gaara

önce status barı gizliyorsun
    dock background = transparent
    dock icon larını değiştir
    birkaç tane widget(circle battery widget, simi clock widget , clockr evolution widget, fancy widget )

bunları harmanlayınca şahsına münhasır bi ekranın oluyor.

desktop visualizer(inş.dooru yazdım) kullanarak ta masa üstündaki app lerin iconlarını değiştirebilir yada icon altında ki yazıları kaldırabilirsin.

aslında bu konuyla ilgili bi vido yapmak isterdim ama düzgün bi kameram yok.
  • Anlaşıldı Vaktim olunca uğraşıcam, sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Anlaşıldı Vaktim olunca uğraşıcam, sağol.

reca
  • CoreDroid_Desire_HD V6.8 çıkmış duyrulurr :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

RADİO : Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2

Link çalışmıyor galiba

• radio linkleri nedense çalışmıyor :(
  • radio linkleri güncellendi. teşekkürler.
  • quote:

CoreDroid_Desire_HD V6.8 çıkmış duyrulurr :))

Eminmisin...
    xda ve kendi sitelerinde yok..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.