Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armydc

ses derken
    hoparlör sesi düşüklüğünü mü kastediyordunuz?

Örneğin zil sesi cızırtılı çıkıyordu ben denediğimde. Orjinal rom kurduğumda bir sıkıntı olmuyor. Bazı romlarda da video da mikrofon çalışmıyordu ve doğal olarak ortam sesleri kaydedilmiyordu. Kullandığınız romda ki dezavantajlar neler? Onu merak ettim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLpeR^SaGo

v6.5 ten beri coredroid kullanıyorum.tamam cok stabil vs ama sarj konusu cok canımı sıkmaya basladı ve rom'u değiştirmeye karar verdim.şimdi leedroid yukluyorum umarım memnun kalırım.sarj konusunda iyi olduguna ınandıgınız romlar hangileri ? onlarıda denerim..

MİUİ MİUİ MİUİ

07:30 da yeni batarya taktım yaklaşık 20-25 dak tel. görüşmesi yaptım
    3-5 fotoğraf çekimi. kurcalama nerdeyse hiç yapmadım
    20:40 itibarı ile %80 gösteriyor. (Maşallah deyin)

daha once denemıstım ama sırf su menu olayı yuzunden tekrar senseye dondum.ısınamadım miu'ye ama grafikleri cok hostu.leedroidın son surumunu kurdum.aksam 7de sarjdan aldım o saatten su ana kadar mesajlastım sureklı.az once 20 dklık telefon gorusmesı yaptım bi kac fotograf cektım nete girdim. su anda sarj % 69'da..coredroidde eminim su an sarjım bitmişti..

• Bence Coredroid abartıldığı kadar çok şarj yemiyor. Ki ben genelde 1.2 ghz ile kullanmaktayım. Verimli bir şekilde kullanımda 1.5 gün rahat gidiyor.
  • @oceoltt

valla benim telefonda cızırtı falan yok normal çalıyor işte
    sesi az çıkıyordu dsp maneger kullanıyorum. ses ayarlarını extreme ve studio ya ayarladım
    kapı zili gibi ötüyor görmek için buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=AzAfyZEQbpg

@alper^sago
    benim kullanımımı engelleyecek hiç bir dezavantajı yok
    müzik dinlerken albüm kapağını ve şarkı sözlerini ekrana indiriveriyor. hem de kareoke yapacak şekilde :)
    bu uzakdoğulular kareoke ye bayılıyorlar yaw.
    ama radyosu yok zaten kullanmıyorum
    onlarca teması var çevir çevir kullan

bu arada şu an itibarı ile şarjım %23 gösteriyor. Muhtemelen benim oğlan ben yattıktan sonra Xfiles izledi
    ne kadar izlemiş sonra yazarım.
    edit: 2 bölüm (90 dk.) izlemiş kerata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 11 Haziran 2011; 11:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

Bence Coredroid abartıldığı kadar çok şarj yemiyor. Ki ben genelde 1.2 ghz ile kullanmaktayım. Verimli bir şekilde kullanımda 1.5 gün rahat gidiyor.

bendede çok yemişti ANdroid revolution a göre. bide v6.8 e bakmak lazım :D
  • lee nin akşam kulaklarını çınlattık sanırım:)
    leedroid hd 3.1.4 ve kernel 3.1.5 hazır:)))
  • bu kernel ne oluyor ? yani mesela hazır demişssiniz. Yeni sürümdemi hazır. yoksa dışarıdan bi dosya hazır biz onu kendimiz mi alete update ediouruz ?
  • farklı bir romda isen evet
  • quote:

@oceoltt

valla benim telefonda cızırtı falan yok normal çalıyor işte
    sesi az çıkıyordu dsp maneger kullanıyorum. ses ayarlarını extreme ve studio ya ayarladım
    kapı zili gibi ötüyor görmek için buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=AzAfyZEQbpg

@alper^sago
    benim kullanımımı engelleyecek hiç bir dezavantajı yok
    müzik dinlerken albüm kapağını ve şarkı sözlerini ekrana indiriveriyor. hem de kareoke yapacak şekilde :)
    bu uzakdoğulular kareoke ye bayılıyorlar yaw.
    ama radyosu yok zaten kullanmıyorum
    onlarca teması var çevir çevir kullan

bu arada şu an itibarı ile şarjım %23 gösteriyor. Muhtemelen benim oğlan ben yattıktan sonra Xfiles izledi
    ne kadar izlemiş sonra yazarım.
    edit: 2 bölüm (90 dk.) izlemiş kerata

hocam radyo benim ıcınde onemli değil kullanmıyorum zaten.su an lee'den memnunum ama sıkıldıgım anda tekrar miu'ye gecicem :)

• Coredroid 6.8 kilit ekranı sağlıklı çalışmıyor.Kafasına göre gidiyor geliyor.
  • ext4 lü bir rom kurarken recorveryden tüm manuel wipe işlemlerini uygulayın sonra en son full-wipe 1.5 uygulayın ardından romu yükleyin. en stabil ve sorunsuz form bu. cd 6.8 kilit ekranının çalışmaması bu yüzden. ve özellikle başka bir romdan geçiş yapıyorsanız ful-wipe işlemini daha sağlıklı yapmalısınız. herhangi bir rom için söylüyorum o özellik yeni değilse ve problem ise sorun ya cihazımızdadır(&0-10) ya da bizden kaynaklanıyordur(%80-90) :))
  • Ben full wipe 1.5 yapıyorum sadece ondan mı ki?
  • sorunun cevabını yukarda almışsın,birde manuel + full wipe dene istersen dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

fordon:
    fasterfix.apk indir avrupa veya asya(bende süre farketmiyor ikisi de 5sn) seç ardında gps test\durum.apk ile bir ikire bağlan sabitlensin. sonra max 15-20 min 2-5sn de bağlanır. olmazsa pmden ulaş kökten çözelim:)))

kalibrasyon çok önemli değil zaten gündelik kullanımda kalibre ediyorsunuz emin olun:) sadece yeni alanlar süreci hızlandırmak için uygulayabilir. yoksa 1 ay içinde istemeseniz de kalibre olur battery :) ayrıca kalibrasyondan zarar gelmez.

Eyvallah üstad, çok sağol fasterfix.apk yaptım avrupa seçtim dediklerini uyguladım,
    artık 1 dakika sürmeden bağlanıyo GPS e
    Yardımın için teşekkür ederim

• rica ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

fordon:
    fasterfix.apk indir avrupa veya asya(bende süre farketmiyor ikisi de 5sn) seç ardında gps test\durum.apk ile bir ikire bağlan sabitlensin. sonra max 15-20 min 2-5sn de bağlanır. olmazsa pmden ulaş kökten çözelim:)))

kalibrasyon çok önemli değil zaten gündelik kullanımda kalibre ediyorsunuz emin olun:) sadece yeni alanlar süreci hızlandırmak için uygulayabilir. yoksa 1 ay içinde istemeseniz de kalibre olur battery :) ayrıca kalibrasyondan zarar gelmez.

Eyvallah üstad, çok sağol fasterfix.apk yaptım avrupa seçtim dediklerini uyguladım,
    artık 1 dakika sürmeden bağlanıyo GPS e
    Yardımın için teşekkür ederim

arkadaşlar fasterfix için link verebilirmisiniz? markette yok applanette kapalı. yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhabalar,
    Cyanogen 7.0.3stabil kullaniyorum ve birkac eksi var(arama ekrani t9 aktif degil,son aramalardan bi numara aramak icib min3kez ekrana dokunuyorsunuz,ayarlarda ingilizca yerler baya ingilizce vb.)
    Yinede memnunum:)
    Eksilerdeb yada bulamadigim ayarlardan dolayi gelen sms lerde turkce karakterler gorunmuyor...
    Bir ayari yaada apk.si var midir?ornek gelen sms de "aç" yaziyorsa gorunen sadece "a " oluyor bunun için yardim rica ediyorum
    Saygilarimla
  • dun gece esti kafama, RCMix3D_King_v1.5 i yukledim. sim sifresini istedigi yere kadar geliyor. sifreyi girdikten sonra cihaz hemen kendini yeniden baslatiyor. sifreyi girmeden ucak moduna da alinca bos bir ekran halinde duruyor. baslangictaki mod kismina giremiyorum.
  • 1.5 de sorun var.Ben de sorun çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

1.5 de sorun var.Ben de sorun çıkmıştı.

bakalim birazdan LeeDrOiD HD V3.1.4 GB [KERNEL] V3.1.5 romu kuracagim. umarim problem cikmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.