Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cd v6.6 çıktı. Ancak denemedim arkadaşlar. Çünkü hem çok meşgulum hem de 6.5 çok güzel. Bende kusursuz çalışıyor. 6.6 da bir kaç yenilik var aslında onlar da beni sabirsizlandiriyor yine de beklemekteyim. E tabi şimdi sizden yorum bekleyeceğiz :) özellikle batarya ve ses 6.5 gibi iyi mi? Ve stabil mi :))) elbette yeni deneyimleri okudum ama biliyorum bizim anadolu insaninin zevki bi başka ya :)

[ Bitse bu acil de rahatlasam artık :( ]
  • Şimdilik v6.6 biraz sıkıntılı. Lee'nin kernelini kullanmıyor. Ve maalesef şarj ve zorla kapatma sıkıntıları var. Üstelik CD v6.5 yenisiyle değiştirilmeyecek kadar stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayademirci

Şimdilik v6.6 biraz sıkıntılı. Lee'nin kernelini kullanmıyor. Ve maalesef şarj ve zorla kapatma sıkıntıları var. Üstelik CD v6.5 yenisiyle değiştirilmeyecek kadar stabil.

CoreDroid v6.6 yı kesinlikle kurmayın çok büyük sorunları var...
    Diyelimki radyo dinliyorsunuz çağrı geldi zorla kapat uyarısı veriyor gelen çağrı meşgule düşüyor telefon sinyali kayboluyor cihazın kendine gelmesi zaman alıyor beni arayanlar ulaşamadığını sölüyor sonrasında operatörün şu numara seni aradı ulaşamadı mesajları peşpeşe sıralanıyor
    Kernel kullanılamaz durumda ne yaptıysam kerneli kabul ettiremedim
    Telefonda herhangi bir işlem yaparken çağrı gelirse yaptığınız herşey kayboluyor ( çok can sıkıcı bişi...)
    Nette Dolaşırken durup dururken tarayıcı birden bire kayboluyor daha doğrusu kapanıyor...
    Gps'e Bağlanması uzun sürüyor yada bağlanamıyor...
    Benim gözlemleri bunlar Umarım geçmek isteyenlere yardımcı olmuşumdur...

• coredroid v6.6'yı kurdum.ex4 full wipe yaptım önce.romu kurdum ve sonra MDJ's V19-[2.6.35.13] kerneli kurdum.6.5'teki takılmalar gitti ve batarya daha iyi gidiyor.benim gözlemlerim bu.kernel çok başarılı bence.
  • arkadaşlar ben coredroid 6.5 kullanıyorum. kurarken ex3 veya ex 4 wipe işlemleri yapmadım. Ama bir şikayetim de yok. Sizce baştan bu işlemleri yapıp kurmam gerekli mi?
  • Coredroidi V6.6 yi guncelleme yapar gibi V6.5 in uzerine kurdum. Su ana kadar hicbir sorun ile karsilasmadim. Batarya durumu gercekten iyi. V6.5de de iyiydi, bunda biraz daha iyilestirme yapilmis sanirim.
  • @azizbaris güncelleme yapar gibi derken şunu mu demek istedin: Rom u sd karta atıp recoveryde uptade zip i seçerek mi kurdun?
  • @tunca altuntoprak aynen oyle
    Hicbir sorun yok su ana kadar. Oglen kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Hocam şarjınız ne kadar gidiyor? Bende kullansam da kullanmasam da 11 saat dayanıyor. Miui kullanmak istiyorum ama batarya durumundan dolayı mümkün değil.

benimki iki günü rahat rahat çıkarıyo ama fazla kurcalamaya fırsatım olmuyor açıkçası
    MDJ'S rom kullanıyorum.

miui kuracaksan ilk sayfadan kur. dil desteği var . kendi sitesinden kuracak san 1.5.20 yayınlandı fakat ingilizce dil paketi mevcut .titanium backup ve rom menager romun içine gömülü değil.
    bilgisayardan atman lazım çünkü ben bugün miui kurdum marketten titanium backup ı indiremedim öylece kalakaldım mecburen eski romu restore ettim.
  • RIL kurulumunu ROM kurar gibi mi yapıyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

RIL kurulumunu ROM kurar gibi mi yapıyoruz arkadaşlar?

evet
  • Arkadaşlar, ben recovery moda giremiyorum. Neyi yanlış yapıyor olabilirim ki acaba.. Ses kısma + power ile açıyorum, olmuyor..
  • Vay arkadaş çok iyi diyen de var çok kötü diyen de var. Eee ne yapacaz şimdi. Tmm tmm bir nebze açıklık getirmek gerekiyor. :)

Aslında mdj kernel kullanılması beni biraz endişelendirse de umutluyum. Zira sorun bizim tellerde. Çok detaya girmiyorum ki konu şu: htc her dhd ye 1ghz işlemci 8mpx kamera vs vs koymuşuz dese de tüm donanımlar her kullanıcı için aynı değil. Özellikle pazarlama bölgelerine göre farklılıklar daha bariz. Yani herkeste aynı marka 1ghz CPU var ancak fiziki yani üretim teknolojileri farklı farklı. basitçe dedik daha mi karıştı ne!
    Her kernelin ya da driverin herkeste aynı verimlilikte çalışmamasınin nedeni bircogunuzda bundandir:) huh be!
    Ayrıca ext4 sistemini doğru kullanabildigimizden şüpheliyim. Yani yanlış formatlama yapıyor olabilirsiniz.
    Velhasıl birkaç kez mdj kernel kullandigimda bunu farketmiştim. Ancak eminim ki mdj ve lee cd v6.5 ve v6.6 sayesinde bu farki kapatacaklardir. Bir iki sürüm sonra ikisi de normal çıkacaktır. V6.6 yi Faz III çalışması varsayin :(

• Firsttrue:
    Nerden başlasam ki??? Daha önce hiç recorvery moda girdigin oldu mu acaba?
  • Yani root, recorvery yükleme, vs vs işlemlerini yaptın mi? Yaptın sa bataryayı çıkar tak tekrar dene. Olmazsa en son yaptığın işlemi ROM yükleme gibi herneyse onu belirt bize.
  • Arkdaşlar son costum romum olan coredroid v6.6 yı kurup denedim cihazıma bence gayet başarılıydı bu romda tavsiye ederim.. Yalnız kötü bir haberim var telefonuma gelen cazip bir teklif sonucunda cihazımı satmış bulunuyorum ancak elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim. Xda bağımlılık yapıyor insanda yinede hergün girip yeni romları değişiklikleri takip ediceğim bu hobi oldu bende.
  • arkadaşlar azizbarış arkadaşımızın dediği gibi coredroid v6.6 yı 6.5 in üzerine update olarak kurmak lazım. yani kurarken wipe yapmıyoruz. ben bu şekilde kurdum 6.5 in üzerine güncelleme olarak aldı. 6.5 e göre birazcık daha stabil denilebilir ancak video çekerken takılmalar çok oluyor. bunun nedenini anlayamadım. çözünürlüğü düşürünce de aynı
  • Suan Android Revolution HD 3.2 yüklü ve Android Revolution HD 5.1.7'ye yükseltmek istiyorum.

ClockworkMod Recovery 3.0.2.6 tavsiye edilir denmis. ROM Manager Premium v4 2.1.0 kurulu suan ve ClockworkMod Recovery 3.0.2.6 ya yükseltmeyi bir türlü bulamadım. 2 gündür inat ettim ama pes ettim artık. :( SD karta attım romu ve radio'yu ama iste devamını bi bulabilsem. Hatta update yapsamda olurmu?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Suan Android Revolution HD 3.2 yüklü ve Android Revolution HD 5.1.7'ye yükseltmek istiyorum.

ClockworkMod Recovery 3.0.2.6 tavsiye edilir denmis. ROM Manager Premium v4 2.1.0 kurulu suan ve ClockworkMod Recovery 3.0.2.6 ya yükseltmeyi bir türlü bulamadım. 2 gündür inat ettim ama pes ettim artık. :( SD karta attım romu ve radio'yu ama iste devamını bi bulabilsem. Hatta update yapsamda olurmu?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

premium u bilmiyorum ama normalinde en üstte flash clockworkmod recovery var. orda sizde yüklü olan ve en son versiyonları yazar. tıklayarak yükleyebilirisiniz.

radio yu rom yükler gibi ClockworkMod ile yükleyemezsiniz. cihaz eng s-off olmalı ve bilgisayardan usb kablosu bağlıyken yükleyebilirsiniz. boşuna sd karta atmanıza gerek yok

birde illaki son versiyon olması gerekmiyor, 3.0.0.0 üstü ise muhtemelen hiçbir sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcd -- 24 Mayıs 2011; 11:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Arkdaşlar son costum romum olan coredroid v6.6 yı kurup denedim cihazıma bence gayet başarılıydı bu romda tavsiye ederim.. Yalnız kötü bir haberim var telefonuma gelen cazip bir teklif sonucunda cihazımı satmış bulunuyorum ancak elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim. Xda bağımlılık yapıyor insanda yinede hergün girip yeni romları değişiklikleri takip ediceğim bu hobi oldu bende.

arkadaşım üzüldüm ya ama en kısa zamanda sensation nasip olur inşallah..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.