Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhangumus
    :( Radio dosyasını bulamadım...

romun altında var abicim radio ilk sayfada, eklemiştim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepolmez

quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

Arkadaslar bu rom u intertnetten arastirdim ama pek birsey anlayamadim

Bu rom PC lerdeki BIOS gibi bir sey midir yoksa sense arayuzunu bunyesinde barindiran yazilim yamasimidir bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Birisi aciklasind daha sovecem ha

Kardeş rom Win7 veya xp gibi işletim sistemlerinin litexp, ultra xp, tncxp gibi. Bazı programların ve görselliğin eksiltildiği veya eklendiği işletim sistemi. Her romda xpdeki format ekranı gibi bir ekran üzerinden telefona yeni bir işletim sistemi daha doğrusu modifiyeli bir sistem kurmaktır.

Cok tesekkur ederim kardesim anladigim kadariyla Sense arayuzunu kurmak icin kullandigimiz araci bir yazilim bu ROM dedigimiz sey?

• quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

miui laf atıyordum ama 1 haftadır onu kullanıyorum gerçekten ayrı birşey

ben 15-20 gündür MDJ's rom kullanıyorum pek tat alamadım yarın MİUİ 1.5.20 kuracam inşallah

Kur arkadaşım sana tavsiyem burdaki romu kurmandır. hem multi dil desteği mevcut hemde ekstra prrogramlar.

• quote:

Cok tesekkur ederim kardesim anladigim kadariyla Sense arayuzunu kurmak icin kullandigimiz araci bir yazilim bu ROM dedigimiz sey?

ohooo hocam hepten karıştırdın konuyu custom rom abicim yazılım uzmanlarının cihazın orjinal yazılımındaki eksiklikleri gidermek için kendilerinin yaptıkları yazılımlar. sense le felan ilgisi yok yani. örneğin cihazın sesi az çıkıyo, pili az gidiyo, eleman oturmuş uğraşmış bi rom hazırlamış, biz bu romu telefonumuza yüklediğimizde sesi artıyo pili daha uzun gidiyo, görselleri değişiyo v.b. yani biz htc nin yaptığını beğenmiyoruz ve bu hazırlanmış daha güzel daha kullanışlı olan rom ları yüklüyoruz. wolksvagen arabaya porche motoru koymak gibi düşün kaba tabirle. dışı aynı içi değişik

• ben de uzunca bir süre coredroid kullanmıştım sonra sense 3.0 hatrına rcmix kurdum. sonra baktım ki coredroid sense 3.0 lı rom yapmış hemen döndüm tekrar. coredroid üzerine tanımam abicim.
  • ya bu rcmix 1.0 da Panorama Cam added yazmışlar. bak kurtlandım yine bu romu kurup bi deneyebilir mi uygulamayı, hatta mümkünse foto eklesin bi görelim nası çekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

ohooo hocam hepten karıştırdın konuyu custom rom abicim yazılım uzmanlarının cihazın orjinal yazılımındaki eksiklikleri gidermek için kendilerinin yaptıkları yazılımlar. sense le felan ilgisi yok yani. örneğin cihazın sesi az çıkıyo, pili az gidiyo, eleman oturmuş uğraşmış bi rom hazırlamış, biz bu romu telefonumuza yüklediğimizde sesi artıyo pili daha uzun gidiyo, görselleri değişiyo v.b. yani biz htc nin yaptığını beğenmiyoruz ve bu hazırlanmış daha güzel daha kullanışlı olan rom ları yüklüyoruz. wolksvagen arabaya porche motoru koymak gibi düşün kaba tabirle. dışı aynı içi değişik

peki isletim sistemindeki aksakliklari mi yoksa Win pc lerdeki BIOS taki gibi teknik olaylari CPU hizidir vb. mi degistiriyor.

• quote:

peki isletim sistemindeki aksakliklari mi yoksa Win pc lerdeki BIOS taki gibi teknik olaylari CPU hizidir vb. mi degistiriyor.

her ikisini de hocam. istersen işlemcinin çalışmasını istediğin en düşük ve en yüksek hızları da değiştirebiliyorsun.
  • quote:

quote:

her ikisini de hocam. istersen işlemcinin çalışmasını istediğin en düşük ve en yüksek hızları da değiştirebiliyorsun.

Peki abi anladim saol.
  • quote:

CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.5|SENSE|FAST&STABLE

pil tüketimi önemli değil, benim için görsellik önemli iyi bir rom olsun canımı yesin diyenlere bire bir

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

ROM : CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.5
    md5 9b5a56ad4ff6b66c9131b0ab35955ff3

RADİO : 12.54.60.25_26.09.04.11_M2

EK : bildirim ekranını transparan yapmak ve dairesel batarya yüzdesini de görmek için linkteki zip dosyalarını hafıza kartına atın rom kurar gibi recovery menüsünden kurun. (romu kurduktan sonra)

Circle Battery Meter v6.5
    CoreDroid_Desire_HD_GB_2.3.3_V6.x_SystemUI_Transparent.zip

Kurulum İçin :
    clockworkmod recovery 3.0.2.6
    full wipe (wipe dalvik cache, wipe data / factory reset)

Radıo dosyası indirilemiyor.

• Arkadaşlarrrrrrrrrr

Sense 3.0 'lı Rom İstiyorsak; Kesinlikle "TRUE SENSE 3.0 - i00 ROM 5.3" Tavsiyemdir;

Nedenimi Bence Rcmix V0.2 'den Daha İyi Bir Rom Çok Başarılı,

*Bütün Widgetler Doğru Şekilde Boyutlandılmış (Öyle Rcmix'deki Gibi İnsanı Soğutmuyor Dandiklik Hissi Yerine Orjinalmiş Gibi)
    *Pil Tüketimi Çok Daha İyi( 1Günü Çıkarıyor)
    *Konumlama Çok İyi Çalışmakta Hava Durumunda Sorun Yok Vs.

Konu Linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045450

Deneyin Farkı Göreceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangumus

Mrb,

Radio dosyası kurmamız gerekiyormu bu rom için?
    Birde ex4 full wipe nasıl yapabiliriz?

Hayır Radioyu kurmadım, ama sanırım kurmam gerekiyor, operatör çekişi genellikle 2 ve 3. kademede kaldı.

quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

Gokhangumus

Tipe için birşey yapmiyorsun kendi herşeyi Ext4 olarak formatliyor zaten
    SD karta birşey yapmiyor. Radio ise xda sayfasinda RIL ile birlikte mevcut. Onu ayrıca yukluyorsun.

XDA daki sitesinde Radio dosyası indirilemiyor boş bir dropbox sayfası geliyor. Elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Bir de RIL dediğiniz nedir, radioyla birlikte mi kuruluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 21 Mayıs 2011; 13:59:41 >

• radio linkleri yenilendi arkadaşlar.
    RIL açıklamasında denmiş ki "You DO NOT need to flash a RIL if you use a recommended radio for a ROM" yani eğer rom için önerilen radio yu kullanıyosanız RIL flashlamanıza gerek yok denmiş.
  • arkadaşlar MyPhoneExplorer la telin orjinal romunu yedekleyebilirmiyim
    şu an itibari ile root işlemini yapıcağımda hızlı cevap dönebilirmisiniz

not: bu arada telim vodofone cihazıdır
  • arkadaşlar bu romları kurduğumuzda radio güncellemeleride otomatik olmuyor mu radio ları da cwm ile mi yapıyoruz birisi yardım etsin
  • Coredroid de bug buldum

Ben eclipse ile androide uygulama geliştiriyorum.Uygulamalar emulator üstünde çalışıyor fakat cihazı bağladığımda adb.exe çöküyor.Araştırdım bu sorunu yaşayan birini buldum coredroid e bug bildirmiş ama cevaplamamışlar.

Umarım düzeltilir.

Onun dışında memnunum.Bu arada CPU yu düşürmeyi unutmayın ben 1.25 ghz de kullanıyorum 1.8 ghz çok şarj yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt.e

Coredroid de bug buldum

Ben eclipse ile androide uygulama geliştiriyorum.Uygulamalar emulator üstünde çalışıyor fakat cihazı bağladığımda adb.exe çöküyor.Araştırdım bu sorunu yaşayan birini buldum coredroid e bug bildirmiş ama cevaplamamışlar.

Umarım düzeltilir.

Onun dışında memnunum.Bu arada CPU yu düşürmeyi unutmayın ben 1.25 ghz de kullanıyorum 1.8 ghz çok şarj yiyor.

Şu SetCpu Ayarlarını Paylaşsaydın Daha MAkbule Geçecekti Ama Neyse...

• coredroid kurulumunda diğer romlara göre bir farklılık yok değil mi arkadaşlar? Birazdan ben de coredroid e geçmeyi düşünüyorum.
  • coredroid e geçtim arkadaşlar. Daha önce leedroid i kurduğumda kendisi daha önce kurduğum uygulamaları otomatik indirmişti. Şimdi yine gmail hesabımı ekledim ama bir hareket yok.

ekleme: Ekrandaki dokunmatik tuşların titreşimi nasıl kapatılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 21 Mayıs 2011; 22:33:44 >
  • Arkadaşlar 1 gündür RcMixHD Kingdom v0.1 kullanıyorum.Kurmayı düşünen arkadaşlar için belki bir faydam olur.
    Bende oluşan buglar;

- Cihazı kapatıp açıyorum.Her seferinde HTC'ye bildir diye bir sistem raporu geliyor "Bu telefon, az önce anormal sıfırlamadan kurtuldu.HTC'ye bildirmek istermisiniz?"
    - Kendi müzik player'ında parça geçişlerinde ve parça çalarken kesilmeler takılmalar oluyor

-Zaman zaman takılmalar oluyor,
    -Bence dokunmatik hassasiyeti coredroid'in daha iyi...

Şimdilik bu kadar ama bu romdan önce coredroid v6.5 kullanıyordum daha stabil ve karşılaştığım herhangi bir bug olmadı.Rmix'i tercih etmemin nedeni daha sade oluşuydu ama performans her zaman önemli...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.