Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coredroid 6.5 sonunda kurdum ve mükemmel bir değişime uğradı telefonum.
    yardımı dokunan teknofobi,ercanekon ve cem abiye teşekkür ederim.
  • Rcmix3D kingdom v1.0 çıktı ancak kimse ilgilenmiyor gibi gözüküyor. Neyse kurmak için birkaç saat daha bekleyeyim :)
  • Bugün coredroid 6.5 e geçtim, inanamadım, hala da inanamıyorum :) Telefonum sanki canlandı Tavsiye edenlere teşekkürler. Son olarak XDA dan alıntı yaparak bitirmek istiyorum

Coredroid 6.3 is great, but 6.5..... unbelievable
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

Rcmix3D kingdom v1.0 çıktı ancak kimse ilgilenmiyor gibi gözüküyor. Neyse kurmak için birkaç saat daha bekleyeyim :)

Şu an indiriyorm. İnşallah bunda da çekim sorunları baş göstermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

Arkadaslar bu rom u intertnetten arastirdim ama pek birsey anlayamadim

Bu rom PC lerdeki BIOS gibi bir sey midir yoksa sense arayuzunu bunyesinde barindiran yazilim yamasimidir bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Birisi aciklasind daha sovecem ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

miui laf atıyordum ama 1 haftadır onu kullanıyorum gerçekten ayrı birşey

ben 15-20 gündür MDJ's rom kullanıyorum pek tat alamadım yarın MİUİ 1.5.20 kuracam inşallah
  • Kingdom bekleyecek kenarda. 20 sayfa okudum nerdeyse kimse memnun değil. Ext4 sistemine başladı romlar bi de onun stabillesmesini beklemek zorundayız. Denemek isteyenlere şunu söyleyeyim v0.2 den çok fazla yenilik var bunun için değer. Ben cd 6.5 ten geriye gitmek istemedigimden v1.0 i deneyenlerin yorumunu bekliyorum.
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu rom u intertnetten arastirdim ama pek birsey anlayamadim

Bu rom PC lerdeki BIOS gibi bir sey midir yoksa sense arayuzunu bunyesinde barindiran yazilim yamasimidir bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Birisi aciklasind daha sovecem ha

Kardeş rom Win7 veya xp gibi işletim sistemlerinin litexp, ultra xp, tncxp gibi. Bazı programların ve görselliğin eksiltildiği veya eklendiği işletim sistemi. Her romda xpdeki format ekranı gibi bir ekran üzerinden telefona yeni bir işletim sistemi daha doğrusu modifiyeli bir sistem kurmaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: recepolmez

Arkadaşlar daha önce de söylemiştim. Rcmix v.0.2 de aynı sorun vardı. Şimdi Coredroid v.6.5 var. Full wipe dahil herşeyi düzgün bir şekilde rom yğkledim. Radio 12.54. Her arama geldiğinde zorla kapat uyarısı veriyor. Zorla kapat deyince de şebeke sinyali gidiyor Ve yeniden sim şifremi girmemi istiyor. Rom ilk yüklediğimde volume+ programı hata veriyordu. Şimdi bu sorun var. Görüşme yapamıyorum. Çekim aniden gidiyor. Programları titanium backup ile yeniden yüklüyorum .Sorun ondan mı kaynaklanıyor. Son 2 romdur böyle bir sorun yaşıyorum. Daha önce yoktu.

@sekizinci gün benim yaşadığım sorun neden kaynaklanıyor?
  • TiBu ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Romu kurduktan sonra hiçbir restore ve backup yapmadan aynı sorunlar mevcut mu acaba? Bir de öyle dene:) olmazsa radio yu yeniden yukleyelim. Benim vereceğim paketle yukleyelim. Hiçbir uygulama kurmadan dene düzelir derim sorun radio yükleme hatası değilse
  • quote:

coredroid v6.5

md5 9b5a56ad4ff6b66c9131b0ab35955ff3

http://hotfile.com/dl/118024185/3775dfd/CoreDroid_Desire_HD_GB_2.3.3_V6.5_RV.zip.html

bu dosyanın yokmudur bir radio dosyası felan.ex4 full wipe nasıl yapıcaz acaba?
  • Bir de rom kurmadan önce sim şifreni iptal et. Romu kur restart at sonra tekrar aktif et. Sense 3.0 uygulamaları ile ilgili. Benzer bir hatalar serisi veriyordu sim kilidi. (pin miydi sim kilidi miydi şimdi hatirlayamadim. Iyisi ikisini de iptal et :) sonra aktiflersin)
  • Rcmix v1.0 kurlumdan sonra işlemler ve ekran algılamaları takılarak gerçekleşiyor. 5 dakikada 3 defa HTC sense hatası verdi. Tekrardan sekizinci günün dediği gibi core v6.5 yüklüyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Bugün coredroid 6.5 e geçtim, inanamadım, hala da inanamıyorum :) Telefonum sanki canlandı Tavsiye edenlere teşekkürler. Son olarak XDA dan alıntı yaparak bitirmek istiyorum

Coredroid 6.3 is great, but 6.5..... unbelievable

Mrb,

Radio dosyası kurmamız gerekiyormu bu rom için?
    Birde ex4 full wipe nasıl yapabiliriz?

• Gokhangumus

Tipe için birşey yapmiyorsun kendi herşeyi Ext4 olarak formatliyor zaten
    SD karta birşey yapmiyor. Radio ise xda sayfasinda RIL ile birlikte mevcut. Onu ayrıca yukluyorsun.
  • quote:

Gokhangumus

SD karta birşey yapmiyor. Radio ise xda sayfasinda RIL ile birlikte mevcut. Onu ayrıca yukluyorsun.

Tesekkurler cvp ıcın hemen bakıyorum.Umarım guzel olur.
  • quote:

Gokhangumus

:( Radio dosyasını bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangumus
    Aekadaşlar bende bu rom u kullanıyorum.Video kayıtlarında takılma ve ses görüntü senkronizasyonunda bir problem var.Kaydettiğim kayıtlarda önce ses sonra görüntü olarak geliyor.Sorum rom damı yoksa başka bir problemmi var acaba.

1 günde herkes ne kadar soru sormuş be ya

çok büyük ihtimalle hafıza kartından kaynaklanıyor sizin sorununuz.
  • Arkadaşlar Rcmix v1.0 halen daha stabil değil tavsiye etmiyorum. MIUI nun son çıkan sürümü dahil denedim ancak halen daha sorunları mevcut özelikle sayfalar arası geçişlerde büyük saçmalama gösteriyor mıuı... VE son bir tavsiye COREDROİD V6.5 KULLANIYORSANIZ SET CPU AYARLARINDAN SMARTNESS OLAN AYARINIZI ONDEAMOND YAPARSANIZ BATARYA ÖMRÜNDE POZİTİF YÖNDE BARİZ BİR ARTIŞ GÖZLEMLİYEBİLİRSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangumus
    Aekadaşlar bende bu rom u kullanıyorum.Video kayıtlarında takılma ve ses görüntü senkronizasyonunda bir problem var.Kaydettiğim kayıtlarda önce ses sonra görüntü olarak geliyor.Sorum rom damı yoksa başka bir problemmi var acaba.

1 günde herkes ne kadar soru sormuş be ya

çok büyük ihtimalle hafıza kartından kaynaklanıyor sizin sorununuz.

Lee nin romlaında video kayıtlarında takılma sorunu meşhur malesef şuan için bu sorun halen geçerli. Ancak denediğim bütün romlar arasında hem kamera hemde video kaydı konusunda en başarılı bulduğum rom yine COREDROİD v6.5 dir gerçekten aralarında bariz fark mevcuttur.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.