Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1077806
    http://www.mediafire.com/?0u59sh47k7d24yo
    Bu Temayı Kurmanızı Tavsiye Ederim Belki Hoşunuza Gider....

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manasköylü -- 21 Mayıs 2011; 23:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Knight_eagle

Arkadaşlar 1 gündür RcMixHD Kingdom v0.1 kullanıyorum.Kurmayı düşünen arkadaşlar için belki bir faydam olur.
    Bende oluşan buglar;

- Cihazı kapatıp açıyorum.Her seferinde HTC'ye bildir diye bir sistem raporu geliyor "Bu telefon, az önce anormal sıfırlamadan kurtuldu.HTC'ye bildirmek istermisiniz?"
    - Kendi müzik player'ında parça geçişlerinde ve parça çalarken kesilmeler takılmalar oluyor

-Zaman zaman takılmalar oluyor,
    -Bence dokunmatik hassasiyeti coredroid'in daha iyi...

Şimdilik bu kadar ama bu romdan önce coredroid v6.5 kullanıyordum daha stabil ve karşılaştığım herhangi bir bug olmadı.Rmix'i tercih etmemin nedeni daha sade oluşuydu ama performans her zaman önemli...

Hocam Bu Uyarı Bendede Çıkmakta Fakat Kullanıma Bir Etkisini Şimdiye Kadar Görmedim Sadece Reset Attığında Başlangıcta Çıkmakta Onun Haricinde Bende Bir Sorun Çıkmadı Hassasiyeti coredroidden daha iyi Şuda Var Tabii Telefon gelince coredroidde sürükleme topunu sol yukarı çektiğinde telefon cevaplanıyor sağ yukarı çekince gelen telefon meşkule düşüyordu remixde bu yok cevap ver veya reddeet tuşları çıkıyor o kadar...
    müzük ve radyoda bence remix daha iyi Audıo Teknıc Cks90 Kulaklıkla Müzük Dinlerim Remix coredroidden daha iyi olduğunu hissettim...
    Bu Romu Kurduktan Sonra Malesef Kernel MENU-AYARLAR-TELEFON HAKKINDA-YAZILIM BİLGİSİ Altında unaveybıl olarak idi bende LEE'NİN 2.6.13-LEODROID-ACE-GB-3.1.1 Kernelini kurarak Aktif Edebildim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1077806
    http://www.mediafire.com/?0u59sh47k7d24yo
    Bu Temayı Kurmanızı Tavsiye Ederim Belki Hoşunuza Gider....

Bu bahsettiginiz temayı yükledim.. Tekrar eski temama donmek istesem veya bu temayı kaldırmak istesem nasıl yapacagımı söylermisiniz...

• Back-up Aldıysan Recovery Yapabilirsin Yada Farklı Bir Tema Yükleyerek Bu İşi Yapabilirsin Hocam...
    Hali Hazırda Kurulu Olan Temayı Uninstal Edilemedğini biliyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

coredroid e geçtim arkadaşlar. Daha önce leedroid i kurduğumda kendisi daha önce kurduğum uygulamaları otomatik indirmişti. Şimdi yine gmail hesabımı ekledim ama bir hareket yok.

ekleme: Ekrandaki dokunmatik tuşların titreşimi nasıl kapatılıyor?
  • quote:

quote:

coredroid e geçtim arkadaşlar. Daha önce leedroid i kurduğumda kendisi daha önce kurduğum uygulamaları otomatik indirmişti. Şimdi yine gmail hesabımı ekledim ama bir hareket yok.

ekleme: Ekrandaki dokunmatik tuşların titreşimi nasıl kapatılıyor?

Ekrandaki dokunmatik tuşların titreşimi MENU>AYARLAR>SES>DOKUNSAL GERİBİLDİRİMDEKİ TİKİ KALDIRIN işlem tamamdır..

Romu kurdukdan sonra ilk ayar sayfasında verilerimi otomatik yükleyi seçmemişsinizdir bundan kaynaklanmıştır uygulamaların kendiliğinden yüklenmemesi.

• ilk ayar sayfasında seçtim diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. O sayfayı tekrar açmanın yolu yok mu?
  • Telefona ROM atarken Radio su değişmiyor değil mi arkadaşlar? Şimdiye kadar hiç radio yüklemedim, sanırım hala telefonu ilk aldığımdaki Radioyu kullanıyorum. Coredroid 6.5 yükledikten sonra hat çekim gücü azaldı sanki. Tavsiye edilen Radioyu indiremiyordum sağolsun arkadaşlar upload etmişler..
  • evet rom yüklendiğinde radio silinmiyor. ayrıca yükelmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Telefona ROM atarken Radio su değişmiyor değil mi arkadaşlar? Şimdiye kadar hiç radio yüklemedim, sanırım hala telefonu ilk aldığımdaki Radioyu kullanıyorum. Coredroid 6.5 yükledikten sonra hat çekim gücü azaldı sanki. Tavsiye edilen Radioyu indiremiyordum sağolsun arkadaşlar upload etmişler..

kernel rom la beraber yükleniyor ama radio ayrıca yükleniyor bir tool vasıtasıyla. çok kolay aslında radio değiştirmek. cem hocanın rehberinde var.
  • @Staylıon2000 yorumların için sağol, benim DHD'nin rcmixHd romlara karşı bir allerjisi var galiba...
    coredroid ve rcmixhd arasında gidip geliyorum.Deneyip görücez bakalım.
  • bugün coredroid i kurdum.Görsellik de kullanım da güzel.
  • arkadaşlar android'de acemiyim. desire s'le tanıştım android ile. size sorum şu, bu sayfadaki romlar desire s'e yüklenebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhutjolokia

arkadaşlar android'de acemiyim. desire s'le tanıştım android ile. size sorum şu, bu sayfadaki romlar desire s'e yüklenebilir mi?

malesef burdaki romlara bakabilrsin.http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1033
  • Arkadaşlar herkese meraba
    Bu gün Coredroid bir kaç kez hata verdi ve logo çıktı ekranda. Ardından da "anormal sıfırlama" gibi bir bildirim mesajı göründü. Şimdi yeniden kurayım dedim ancak v6.5 zip dosyasını seçiyorum "e: can't open.... (bad)" mesajı veriyor... Çare var mıdır?
  • Arkadaşlar rootlu vaziyette hd'yi kullanırken orijinal rom yükledim ve market büyük oranda değişti. Bunun bir çözümü var mıdır? Bir sürü app artık görünmüyor. Sebep, telefonum artık Türkiye'de görünüyor :((
  • arkadaşlar coredroid 6.5 kullanıyorum fakat pc'ye usb kablo ile bağlandığımda duvar kağıdım default ayara geliyor çıldıracağım her seferinde değiştirmekten neden böyle oluyor çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Arkadaşlar rootlu vaziyette hd'yi kullanırken orijinal rom yükledim ve market büyük oranda değişti. Bunun bir çözümü var mıdır? Bir sürü app artık görünmüyor. Sebep, telefonum artık Türkiye'de görünüyor :((

evet bu market son günlerde iiyice saçmaladı.Önceden kurduklarımız artık bulunamıyor.
  • Hocam şarjınız ne kadar gidiyor? Bende kullansam da kullanmasam da 11 saat dayanıyor. Miui kullanmak istiyorum ama batarya durumundan dolayı mümkün değil.
  • evet bilgisayara takip sildikten sonra yeni rom yüklemeyi yaptım. problem halloldu. yardimlariniz icin cok teskkurler. bu arada coredroid 6.5 güzelmis.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.