Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercanekon

ilk rom son günlerin en popüler romu
    RCMix3D KINGDOM v0.2 Evolutionary Sense! THE REAL SENSE 3.0

adından da anlaşılacağı üzere rom gerçek sense 3.0 arayüzüne sahip ve gingerbread 2.3.3 üzerine kurulu. v0.2 ile ilk sürümdeki çoğu hatalar giderilmiş. normal kullanımı etkilemeyen 1-2 hatası kalmıştır.

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

ROM: RCMix3D KINGDOM v0.2

RADİO : Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2

EK : bildirim ekranını transparan yapmak ve batarya yüzdesini de görmek için linkteki zip dosyasını hafıza kartına atın rom kurar gibi recovery menüsünden kurun.

GB Theme for RCMIX Version 0.2 İNDİR

Kurulum İçin:
    clockworkMod Recovery 3.0.2.6
    full wipe
    -advanced>wipe dalvik cache
    -mounts and storage>
    format system
    format data
    format cache
    -wipe data / factory reset

ÖNEMLİ : rom kurduktan sonra cihaz bilgilerinde kernel sürümü görünmemektedir. kerneli kontrol etmek için marketten system panel veya setcpu programlarını kurabilirsiniz.

Dün gece bu romu kurarken şöyle bir sorunla karşılaştım. Clockwork'ten kurdum. Sonra tel rom kurulduktan sonra açldı ve yine clockwork'ten en son wipe data /factory reset dedim ve yaklaşık 30dk HTC yazısı ekranda kaldı. Ardından bataryayı çıkarıp tekrar açtım ve yine aynı şey oldu. Nasıl çözebilirim bu durumu, yardımcı olursanız sevinirim...

• @OcEloTT Korkma ben de aynı sorunla karşılaşıp şöyle bir yardım çağrısı yapmıştım:

Ercanakon Rcmix'i yüklemiştim...
    Sonra aynen o videoda olduğu gibi işlemler yaptım...
    Şimdi telefon açılmıyor...
    Ekran beyaz sadece HTC yazısı var

Sonra teknofobi imdada yetisti sağolsun:

"Hocam sakin olun hiçbir şey olmadı cihazınıza öncelikle cihazınızdaki bataryayı çıkarın açarken power düğmesine ve ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutun recevory ekranına girin daha sonra o vidyodaki gibi tüm işlemleri yapın hatta orada dalvik cache kısmında yes demiyor siz onada basın ve tüm işlemleri aynen yaptıktan sonra romu tekrar kurun bu sefer açıldığını görüceksiniz. Eğer halledemez iseniz bana pm yoluyla ulaşın elimden geldiğince yardımcı olurum. Kolay gelsin."
  • Arkadaşlar Coredroid V6.5 gerçekten başarılı. Hem Sense 3.0 özellikleri hem görsellik iyi bir Kernel v.s. Güzel olmuş... Ancak ekran döndürmede bir bug var gibi. Aynı sorunla karşılaşan var mıdır? Fotoğraflarda dönüyor ama menüde falan ekran dönmüyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcEloTT

quote:

ilk rom son günlerin en popüler romu
    RCMix3D KINGDOM v0.2 Evolutionary Sense! THE REAL SENSE 3.0

adından da anlaşılacağı üzere rom gerçek sense 3.0 arayüzüne sahip ve gingerbread 2.3.3 üzerine kurulu. v0.2 ile ilk sürümdeki çoğu hatalar giderilmiş. normal kullanımı etkilemeyen 1-2 hatası kalmıştır.

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿  ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

ROM: RCMix3D KINGDOM v0.2

RADİO : Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2

EK : bildirim ekranını transparan yapmak ve batarya yüzdesini de görmek için linkteki zip dosyasını hafıza kartına atın rom kurar gibi recovery menüsünden kurun.

GB Theme for RCMIX Version 0.2 İNDİR

Kurulum İçin:
    clockworkMod Recovery 3.0.2.6
    full wipe
    -advanced>wipe dalvik cache
    -mounts and storage>
    format system
    format data
    format cache
    -wipe data / factory reset

ÖNEMLİ : rom kurduktan sonra cihaz bilgilerinde kernel sürümü görünmemektedir. kerneli kontrol etmek için marketten system panel veya setcpu programlarını kurabilirsiniz.

Dün gece bu romu kurarken şöyle bir sorunla karşılaştım. Clockwork'ten kurdum. Sonra tel rom kurulduktan sonra açldı ve yine clockwork'ten en son wipe data /factory reset dedim ve yaklaşık 30dk HTC yazısı ekranda kaldı. Ardından bataryayı çıkarıp tekrar açtım ve yine aynı şey oldu. Nasıl çözebilirim bu durumu, yardımcı olursanız sevinirim...

Öncelikle bataryayı çıkartıp ardından ses kısma ve güç tuşuna(power) basılı tutarak cihazı recovery modda açın ve vidyoda yapılan herşeyi tek tek yapın hatta vidyoda dalvik cache ye girip yes demiyor onada yes diyin tüm yapılanları aynen uyguladıktan sonra romu tekrar kurun ve yeni romunuzun keyfini sürün.

• RECOVERY DEKİ WİPE DATA / FACTORY RESET BÖLÜMÜ NORMAL FABRİKA AYARLARINA DÖNME DEĞİLDİR. KOMPLE CİHAZ HAFIZASINI SİLER. WİPE İŞLEMİNİ ROM KURDUKTAN SONRA DEĞİL ROM KURMADAN ÖNCE YAPICAZ.
  • quote:

RECOVERY DEKİ WİPE DATA / FACTORY RESET BÖLÜMÜ NORMAL FABRİKA AYARLARINA DÖNME DEĞİLDİR. KOMPLE CİHAZ HAFIZASINI SİLER. WİPE İŞLEMİNİ ROM KURDUKTAN SONRA DEĞİL ROM KURMADAN ÖNCE YAPICAZ.

Tamam sorunu hallettim. :) Teşekkürler arkadaşlar.

RCMix3D KINGDOM'ı kurdum.

Olumlu yanı, sadece Sense 3.0 oluşu. O da az biraz kasıyor. Ancak rahatsız edecek durumda değil.

Olumsuz yanlıar ise, mikrofon kafasına göre çalışıyor, dokunmatik hassasiyeti aşırı düşüyor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili arkadaşlar dün akşam, bir iki custom rom denedikten sonra, orjinal 2.3.3 GB roma döndüm. Daha önce de onu kullanıyordum ancak şöyle bir sorunum çıktı, Android Marketten önceleri Es File Explorer veya Angry Birds Free olanını falan rahatça indirip kurabiliyordum. Şuan aradığım zaman çıkmıyorlar. Bilgisayardan girip Android Markete bakıyorum var hatta yüklenmiş gözüküyor. :( Nasıl çözebilirim bu durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OcEloTT -- 18 Mayıs 2011; 16:43:21 >

• 5 gündür leedroid 3.0.3 kullanıyorum, leedroid 2.2.2 den geçmiştim. Önceki versiyondan daha iyi görsellik olarak felan ve şarjı da daha iyi gidiyor gibi, ancak kitlenme, donma devam ediyor ve ayrıca şimdi de sense kapatıldı uyarısı veriyor. Ben rom kurma işini normalde kullandığım hafıza kartı ile değil ayrıca aldığım 1 gb lık kartı kullanarak yapıyorum. Daha sonra 8 gb lık devamlı kullandığım kartı takarak titanyum backuptan programları geri yüklüyorum. Donmalara bu neden olabilir mi sizce?

Sekizinci gün hocamın tavsiyesiyle coredroide geçiş yapıcam nasipse cuma veya cumartesi günü. Bu rom olayının sonu yokkk
  • Romu kurduktan sonra hafiza kartiyla bi isiniz kalmaz, donmalara kart sebep olmuyodur o yuzden. Tekrar bi full wipe yapip bi daha kurun romu isterseniz
  • Coredroide geçicem artık, ber de onu deneyeyim. Bu arada ilk sayfadaki coredroidde:

ÖNEMLİ : linkteki rom v6.2 dir. rom kurulduktan sonra rom manager üzerinden v6.3 ün indirilip kurulması gerekmektedir. 6.2-6.3 farkı sadece hava durumu widgetindeki bug çözülmüş ve sense 3.0 live wallpaper eklenmiştir.

demişsiniz ancak linkten direkt V6.5 iniyor. Silmeyi unuttunuz sanırım. Bir de MD5 i nedir bu V6.5 in. Coredroidin kendi sayfasında da bulamadım da.
  • md5 i coredroid xda 762. sayfada bulabilirsiniz. (kızzmayın sayfayı acamıyorum:) yoksa copy paste :);)yapardım)
    bazı kullanıcılar batarya kötü dese de %99.9 kullanıcı gibi ben de şanslı olanlardanım:))) batarya mükemmel gidiyor. şuana kadar en iyisi. nonsense lileri bile sollamış durumda testlerle sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Coredroide geçicem artık, ber de onu deneyeyim. Bu arada ilk sayfadaki coredroidde:

ÖNEMLİ : linkteki rom v6.2 dir. rom kurulduktan sonra rom manager üzerinden v6.3 ün indirilip kurulması gerekmektedir. 6.2-6.3 farkı sadece hava durumu widgetindeki bug çözülmüş ve sense 3.0 live wallpaper eklenmiştir.

demişsiniz ancak linkten direkt V6.5 iniyor. Silmeyi unuttunuz sanırım. Bir de MD5 i nedir bu V6.5 in. Coredroidin kendi sayfasında da bulamadım da.

dikkatiniz için teşekkürler hocam. dediğiniz gibi rom başlığını ve linkini güncellemiştim ama yazıyı silmeyi unutmuşum.
  • quote:

5 gündür leedroid 3.0.3 kullanıyorum, leedroid 2.2.2 den geçmiştim. Önceki versiyondan daha iyi görsellik olarak felan ve şarjı da daha iyi gidiyor gibi, ancak kitlenme, donma devam ediyor ve ayrıca şimdi de sense kapatıldı uyarısı veriyor. Ben rom kurma işini normalde kullandığım hafıza kartı ile değil ayrıca aldığım 1 gb lık kartı kullanarak yapıyorum. Daha sonra 8 gb lık devamlı kullandığım kartı takarak titanyum backuptan programları geri yüklüyorum. Donmalara bu neden olabilir mi sizce?

Sekizinci gün hocamın tavsiyesiyle coredroide geçiş yapıcam nasipse cuma veya cumartesi günü. Bu rom olayının sonu yokkk

bende leedroid 3.0.3 kullanıyorum ama hiç sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

5 gündür leedroid 3.0.3 kullanıyorum, leedroid 2.2.2 den geçmiştim. Önceki versiyondan daha iyi görsellik olarak felan ve şarjı da daha iyi gidiyor gibi, ancak kitlenme, donma devam ediyor ve ayrıca şimdi de sense kapatıldı uyarısı veriyor. Ben rom kurma işini normalde kullandığım hafıza kartı ile değil ayrıca aldığım 1 gb lık kartı kullanarak yapıyorum. Daha sonra 8 gb lık devamlı kullandığım kartı takarak titanyum backuptan programları geri yüklüyorum. Donmalara bu neden olabilir mi sizce?

bende leedroid 3.0.3 kullanıyorum ama hiç sorun yok.

Sense 3 bekleme ekranını da kurmuştum belki de ondandır. Batarya çok iyi gidiyor, sabah 5 te şarjdan çekip uçak moduna aldım. Saat 10 da %99 a düşmüştü. Current Widgette bakınca hep 1 mA düştüğünü gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 19 Mayıs 2011; 12:01:36 >

• hocam bende de 3.0 bekleme ekranı kurulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

coredroid v6.5

md5 9b5a56ad4ff6b66c9131b0ab35955ff3

http://hotfile.com/dl/118024185/3775dfd/CoreDroid_Desire_HD_GB_2.3.3_V6.5_RV.zip.html

Teşekkürler. XDA daki ilk sayfaya veya kendi sitelerine koymaları lazım aslında bunları, bulmak zor oluyor.
    En azından ercanekon arkadaşımız burada ilk sayfaya koyabilir..
  • Sayın arkadaşlar..
    CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.5 Leenin 3.1.1 kerneli ni kullanabiliyorsunuz..
    Acaba benzer biçimde RCMix3D KINGDOM v0.2 Evolutionary Sense! THE REAL SENSE 3.0 rom da da Lee nin 3.1.1 kernele kullanılabilirmi?
    Kullanılabiliyor ise nasıl en iyi biçimde yüklemek lazım?
    Teşekkürler..
  • quote:

-direk leedroidin verdiği fullwipe.zip i flashlamadan geçmiş olabilirsiniz(3.0.3 te ext4 kullanmaya başladı, fullwipe yapmanız gerekmekte)
    -titaniumbackup genelde bu tip durumalrda pek tavsiye edilmez. mümkünse hiçbir user datayı restore etmeden, sadece programlarınızı restore edin. ama 0dan kurmanız çok daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: denverna

Sayın arkadaşlar..
    CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.5 Leenin 3.1.1 kerneli ni kullanabiliyorsunuz..
    Acaba benzer biçimde RCMix3D KINGDOM v0.2 Evolutionary Sense! THE REAL SENSE 3.0 rom da da Lee nin 3.1.1 kernele kullanılabilirmi?
    Kullanılabiliyor ise nasıl en iyi biçimde yüklemek lazım?
    Teşekkürler..

Kullanılabilir hocam şuan ben kullanmaktayım...
    Daha Önceki Kernelleri Nasıl Yüklüyorsan Aynen Yükleyebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcd

quote:

-direk leedroidin verdiği fullwipe.zip i flashlamadan geçmiş olabilirsiniz(3.0.3 te ext4 kullanmaya başladı, fullwipe yapmanız gerekmekte)
    -titaniumbackup genelde bu tip durumalrda pek tavsiye edilmez. mümkünse hiçbir user datayı restore etmeden, sadece programlarınızı restore edin. ama 0dan kurmanız çok daha iyi olur

Evet dediğiniz şekilde yapmadım ben, kendim wipe yaparak yükledim romu. Belki de ondandır bu sense donmaları

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.