Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kfd

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

telefona revolution hd'yi ve önerilen radio'sunu flashladım. telefon 3g destekli olmasına rağmen hiç bi şekilde 3g kullanılamıyor. yukarda yalnızca "G" simgesi var. onun da anlamına baktım GPRS demekmiş. edge bile değil. avea dan her türlü ayarı yaptım marketten APN ayarlarını indirdim farklı romlar denedim. sonuç aynı. çözüm bilen varsa çok makbule geçer

doğru yere yazıp yazmadığımı bilemediğimden buraya da yazdım.

Bulunduğun yerde 3g olmayabilir.

diğer telefonlarla aynı yerden bağlanabiliyorum 3g ile.

O zaman yeni bir rom radio vb. değişiklikleri bir çözüm bulmalısınız.

Android Revolution HD™ 7.0.0 çıktı birde onu deneyin mesala...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

romcular bazen o tuşları pil tasarufu olsun diye donanımsal değilde kendi yazılımına göre ayarlıyor. O romda ayar varmı bilmiyorumda bazı romlarda öyle bir ayar var, istersen sürekli yanıyor istersen kısıyor falan filan. Romdan kaynaklı yani arıza falan yok :)

Amacım ukalalık değil hangi romlarda var o özellik yada ismi nedir biliyorsan söylermisin çünkü bana göre o bile şarjı baya bi etkiliyor.

efendim affinity 2.05 için yazıyorum

menu>ayarlar>virtuous tweaks>device> softkey back light

• quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

quote:

romcular bazen o tuşları pil tasarufu olsun diye donanımsal değilde kendi yazılımına göre ayarlıyor. O romda ayar varmı bilmiyorumda bazı romlarda öyle bir ayar var, istersen sürekli yanıyor istersen kısıyor falan filan. Romdan kaynaklı yani arıza falan yok :)

Amacım ukalalık değil hangi romlarda var o özellik yada ismi nedir biliyorsan söylermisin çünkü bana göre o bile şarjı baya bi etkiliyor.

İyi güzel yazıyosunda ben onu kullanmıyorum ve o doft key tuşları biliyorum pekte bir işe yaramadı bende... Sende sonunda geçmişsin afinity 1.48 ile arasında çok fark varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

quote:

İyi güzel yazıyosunda ben onu kullanmıyorum ve o doft key tuşları biliyorum pekte bir işe yaramadı bende... Sende sonunda geçmişsin afinity 1.48 ile arasında çok fark varmı?

requires a reboot to activate it
    back light ı disable yaptıktan sonra telefonu yeniden başlattım oldu
    şimdi ışıksızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 9 Şubat 2012; 12:15:50 >

• affinity 2.05 şimdilik güzel pek fazla bir değişiklik yok
    zaten açık ara önde olduğu konu batarya ömrü onu da göreceğiz.
    kamera konusunda bir başlık var ama daha denemedim.
    bir de xda son sayfada ketroy un temasını da modlayınca güzel olacak sanırım.
    gerçi bu ruskilere güvenmiyorum ama deniyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdede

quote:

Orijinalden alıntı: dj.system32

Yeni bir custom rom yayınlandı . Son versiyon stock romun root edilmiş hali. Az önce yükledim, gayet hızlı ve stabil. 720P videoları rahatlıkla oynatıyor. Hiç bir sorunu yok gördüğüm kadarıyla. En kısa zamanda ss'lerini yollarım. Kullanmak isteyenler için;
    Android Sürümü: 2.3.5
    Sense Sürümü: 3.0
    Radio: 26.14.02.28
    Kernel: 2.6.35.10
    Build Numaras: 3.13.415.2

İşte link burada :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436770

SS
     ⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿

kardeş senın burdakı ssler türkce romun icinde turkce yok galiba:) kurdumda.Bide elinde türlce stock room olan varsa paylaşa bilirse sevinirim.

illa Türkçe bulmana gerek yok ki ingilizce yükle romu, daha sonra MoreLocale2 programıyla istediğin dile çevirebilirsin romu. Markette rahatlıkla bulabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefona revolution hd'yi ve önerilen radio'sunu flashladım. telefon 3g destekli olmasına rağmen hiç bi şekilde 3g kullanılamıyor. yukarda yalnızca "G" simgesi var. onun da anlamına baktım GPRS demekmiş. edge bile değil. avea dan her türlü ayarı yaptım marketten APN ayarlarını indirdim farklı romlar denedim. sonuç aynı. çözüm bilen varsa çok makbule geçer

sorunsuz ya da bildiğiniz, kullandığınız bir radio var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sorunsuz ya da bildiğiniz, kullandığınız bir radio var mı?

en son 12.65 ile başlayan bir radyo şuanki son radio onu yükleyin birde sense romlara ril yüklemeyi unutmayın.

• Revolution HD 6.3.2 kullanıyorumda şu bataryada yüzde gösterme olayını nasıl yapıyoruz yardımcı olabilirmisiniz ? birde RCMix 4.0 Energized BLUE Edition nasıl deneyen varmı ? ona mı geçsem ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efendiev -- 9 Şubat 2012; 23:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendiev

Revolution HD 6.3.2 kullanıyorumda şu bataryada yüzde gösterme olayını nasıl yapıyoruz yardımcı olabilirmisiniz ? birde RCMix 4.0 Energized BLUE Edition nasıl deneyen varmı ? ona mı geçsem ki...

buyrun

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20114952&postcount=59513

ayrıca xda da kendi sayfasında değişik tema linkleri de mevcut

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040

• Desire HD cihazımı satıp Samsung Galaxy S2 ye geçtim.Yedek batarya olarak aldığım 1250 lik orjinal momax bataryamı satıyorum.Momax kalitesini kullananlar bilirler.Çin malları ile karşılaştırılamaz kalitededir.Bataryayı yedek olarak aldığım için fazla kullanmadığımı söylemek istiyorum.Lazım olduğunda kullanırken yaptığım gözlemlerime göre orjinal batarya kadar performansı var.Bana 45 TL ye malolmuştu.Ben 15 TL ye satıyorum.Pazarlık yoktur ve kargo alıcıya aittir.

İlgilenen varsa özel mesaj atarsa konuşabiliriz.

Şu andaki telefonum için yine momax batarya siparişi verdim.Üründen memnuniyetimi anlatabilmişimdir umarım.

Batarya için bilgi :

Merkezi Hong Kong ta bulunan Momax kaliteli cep telefonu aksesuarlarıyla çin malı ürünlerden farklıdır.

IC ısı ve dolum kontrolcüsüne sahiptir. Aşırı ısınma ve şarjdan pili korur.

ISO 9001 ve ISO 14001 kalite sertifikalarına sahiptir.

Diğer ilanlarda 1800-2000 mAh gibi yanıltıcı kapasite bilgilerine güvenmeyiniz. Uyanık Çinli üreticiler istediği ambalajı pillerin üzerine basmaktadırlar. Bu kalitesiz piller yüksek kapasiteden de öte orjinal pilin kapasitesine bile ulaşamamaktadırlar. Ayrıca 3-4 ay sonra kullanım ömürleri azalmaya başlayacaktır.

Momax pil hücresi olarak LG ve Sharp markasına ait hücreleri kullanmakta olduğu için orjinal pilin en kalite alternatiflerindendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathman20 -- 19 Şubat 2012; 22:31:01 >

• arkadaşlar merhaba,
    yaklaşık bir yıllık DHD kullanıcısıyım, telefondan çok memnunum. aldıktan 2 ay sonra root yetkisi alıp romları denemeye başladım.
    şu anda ARHD 7.0.0 kullanıyorum ve tavsiye ederim.

sıkıntıma gelince;
    custom romlarda bildiğiniz üzere romu port eden arkadaşlar bloatware kabul edip kendilerine göre önemli olmayan parçaları çıkartıyorlar.
    oysa ben HTC Widgets denen ve telefonun yüklü program/widget larında bulunmayan bazı widgetları kullanıyorum.
    örneğin fortune cookie, flip coin, battery widget(alternatifleri var) ve translate widget (yazdığınız kelimenin seçtiğiniz dilde karşılığını pop up olarak veren bir uygulama, alternatifini widget olarak bulamadım)

soruma gelince bu widgetlara custom romların menüsünden ulaşamıyorum
    normalde-stock romlarda- widgetlara girdiğinizde en üstte get more HTC widgets yazan yere tıklayarak bu widgetları görebiliyor ve indirebiliyorsunuz.
    burada bulunan widgetlar (hatırlamanız için) flip coin, fortune cookie, translate, call mom, recorder, calculate tip, vs vs .
    bu widgetları custom romlara nasıl yükleyebiliriz?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    saygılar

• desire hd satıp evo 3d aldım.
    bu başlık altında yardımlaştığımız arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: isumairu79

desire hd satıp evo 3d aldım.

Bir fark hissettiniz 3d dışında acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isumairu79

desire hd satıp evo 3d aldım.

Bir fark hissettiniz 3d dışında acaba ?

yok valla sadece 3d ve biraz daha hızlı. 3d özelliğide o kadar iyi bir şey değil
    desire HD den sonra alınacak en iyi telefon yine desire hd
  • Forma yeni hareket getirecek bir rom çıkmadığındanmı? Yoksa az çok herkes aradığı rom'u buldugundan mı? Formda uzun süredir bir haraket görülmüyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denverna

Forma yeni hareket getirecek bir rom çıkmadığındanmı? Yoksa az çok herkes aradığı rom'u buldugundan mı? Formda uzun süredir bir haraket görülmüyor....

Diğer konu az çok daha heraketli herkes oraya yazıyor. Bir orası bir burası zaten karışıyordu.

Ekstra olarak herkes yeni ics li romları bekliyor. Onlarda yavaştan geliyor. Bu gece ilk sense 4 lü rom çıktı ama daha beta diğer konuya deneyimlerimi yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 14 Mart 2012; 0:56:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denverna

Forma yeni hareket getirecek bir rom çıkmadığındanmı? Yoksa az çok herkes aradığı rom'u buldugundan mı? Formda uzun süredir bir haraket görülmüyor....

Diğer konu az çok daha heraketli herkes oraya yazıyor. Bir orası bir burası zaten karışıyordu.

Ekstra olarak herkes yeni ics li romları bekliyor. Onlarda yavaştan geliyor. Bu gece ilk sense 4 lü rom çıktı ama daha beta diğer konuya deneyimlerimi yazarım.

Diğer konu çok daha hareketli dediğin yer neresi..
    Ben bir şeylermi kaçırdımki?
    Lütfen orayı bana yazarmısınız...
    Ayrıca sense 4 lü rom hangisini kastettiniz?
    Teşekkürler....

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43118132 konudan çıkıp htc bölümüne bakmanız yeterli...
  • arkadaşlar cihazı severek alıp aranıza katıldım cihaz sense3 android 2.3.5 ama sürekli sense arayüzü kapanmaya zorluyor ayrıca pil çok az gidiyor kurcalarsam yarım gün yokmu bu durumun çözümü acil yardım lutfen
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.