Şimdi Ara

HTC Desire HD, Samsung Google Nexus S, Samsung Galaxy S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu üç telefon modeli arasında kaldım. İsteklerim cihazın hızlı olması ve dixx filmleri altyazıları ile birlikte sorunsuz açabilmesi, HTC desire HD siparişi vermek üzereyim ama hala kararsızım çünkü HTC nin dillere destan olan pil sorunu gözümü korkutuyor ve samsung galaxy s in super amoled ekranı htc ye göre daha çekici geliyor. Birde androidtelefonlari dan sipariş vermek üzereyim sizce güvenilirmi garanti durumu nasıl birde artı olarak pil ömrü arttırma seçeneği faydalı olurmu google nexus s içinde görüşmelerde kendinden kapanma olayı dolayısıyla vazgeçme noktasına geldim HTC ve Galaxy S kullanan arkadaşlardan
    Gingerbread e geçen oldumu ve aynı sorun yaşanıyormu bunuda cevaplarsanız sevinirim başlığı buraya açtım ama ilgili bir yer varsa taşıyabilirseniz sevinirim.

Herkese Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper07 -- 20 Ocak 2011; 11:56:56 >

• Forumda okuduğum kadarıyla bu üç telefonu da kullanan arkadaşlar var ama hiç kimsenin bir bilgisi yok mu bu konuda ???
  • aynı kararsızlık bende de var , desire hd alacaktım sarjı yüzünden vazgectim , galaxy s alacaktım ama bir flash koymamıslar , nexus s alıyım diyorum bu seferde galaxy s2 cıkıyor:(( sanırım galaxy s2 yi bekleyip flash , sarj , malzeme , gibi özellikleri tanıtmasını bekliyecegim , begenmezsem nexus s alırım , bence benimde tavsiyem 1 subatı bekle galaxy s2 görmek , cift cekirdek cazip geliyor, bence sende benim gibi bekleyip pisman olacabilecegin hareketler yapmaman:))(beklemekten bende cok sıkıldım bu arada)
  • Arkadaşlar şu anda 6300 kullanıyorum hiç akıllı bir telefonum olmadı ama şunu belirtmek isterim siz 3 cihazıda araştırmışsınızdır hepsinin kendine göre artıları ve eksileri var ancak bence bu tür cihazlarda filim izlemek bence saçma ha bende olsa ben kesinlikle denerim ama şarj cihazida yanında olur kesinlikle. Şu anda en kısa dışı 20 dk ve bu süre giderek artıyor hele hele filim izlemek için 1.5 saat i gözden çıkarmak gerekir ki bence şarj çok büyük sıkıntı yaratır bunlar benim kendi görüşüm herhangi biri bende de olsa bende kesinlikle birkaç filim izlemeye çalışırım ama bu arada pc de yanımda olacağından pc ile izlemek bana daha mantıklı geliyor.
    Son olarak ihtiyaçların iyi belirlenip ona göre en iyi cihazı almak daha uzun vadeli bir çözüm olur. Tabi tekrar söylüyorum bu benim kişisel görüşüm ve bu 3 modelden biri bende de olsa kesinlikle bende filim izlemeye çalışırım nefis ışte çekiyor :)

• ben sürekli yolculuk yaptıgım için illaki film izlerim , bu ihtiyacını baska cihazlarda gör diyorsan , baska birseyde tasımak istemiyorum:) bu arada samsung i5510 da divx altyazılı film izledim , 1 saat 45 dk sürdü ve %33 kadar sarj yedi , bence yeterlidir:))
  • adnroid 2.2 ile galaxy s de flash desteği oluyor. eğer 2.2.1 yüklerseniz galaxy s uçuyor, kendimden biliyorum. Şarj böyle tlf'larda çok önemli bence, sizin için de önemliyse HTC'den vazgeçin derim. Nexus S desen Galaxy s in biraz kalını ve kamerasında LED var. Nexus S in neredeyse sonsuz yazılım desteği var lakin. Yok samsung 2.2 çıkarsada yok kies görsede, yok HTC Sense i monte etse de fln diye beklemene gerek yok. Sabırsızsan al Nexus S i paşa paşa en az 2.5 sene binersin Çekirdeği çift olsun fln dersen SGS2 ' yi bekle. 1 Ghz'ler çıkalı 1 seneyi geçti daha yeni yeni randıman alınabiliyor bence. 1 sene de böyle çekirdeği çitlettik pardon çiftlettik derken geçse Alacağın Nexus S i değiştirme zamanı geldiğinde Alah'ın izniyle tlf'mu olur XBox360 Mobile mı olur ne yaparlar ne çıkarırlar belli olmaz Uzun süredir bekliyorsan eğer, ben senin yerinde olsaydım SGS2'yi beklerdim. Ha TR' ye girene kadar ne olacak bil bakalım iP5 çıkacak Sonra onu canın isteyecek sonra o TR'ye gelecek..........
    Bunlardan dolayı kimse henüz cevap vermemiş olabilir Bu metafora kendin gireceksin kararını kendin vereceksin. Kendi kararını kendin ver başkasının hatasını yapma Şaban'ın filmi gibi ortada ki sağda ki yok yok solda ki olmasın ama kararsız kalman çok normal Herkese iyi günler, saygılar..

• bekledigimiz telefonların Türkiye ye girmesini beklersek.... aslında söyle bir kararsızlıkta var garantisiz nexus s alacagıma garantili galaxy s alsam mı??? bence galaxy s cok estetik bir telefon , göze cok hos geliyor:)) off offffff....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler herkes benim gibi kararsız gördüğüm kadarıyla i5510 hiç duymamıştım onuda araştırıcam uzun zamandır bakıyorum telefonlara ve her ihtiyacımı karşılayabilecek bir telefon istiyorum. Türkçe altyazılı divx playeri olması çok önemli benim için şarjı 1.5 gün gitse yeter artık iş yerine de şarj aleti alıcaz yapacak birşey yok. Sizinde dediğiniz gibi Galaxy S çok güzel ama Galaxy S2 çok iddialı geliyor ve bu kadar bekledikten sonra onuda beklim diyorum androidtelefonlari.com dan Desire Hd sipariş vermek üzereydim vazgeçtim siteyide tam bilmiyorum buradan alışveriş yapan arkadaşlarında görüşlerini duymak isterim. Galaxy S2 dışında LG Optimus 2x ve Motorola Atrix 4G de çok cazip geliyor ama ikiside Samsung gibi piyasa telefonu değil o yüzden bekleyip görmek en iyisi herhalde. Bu arada duyduğum kadarıyla Samsung Galaxy S için Android 2.3 yazılımı desteği vermeyi düşünmüyormuş bu da Samsung açısından düşündürücü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper07 -- 20 Ocak 2011; 16:24:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaper07

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler herkes benim gibi kararsız gördüğüm kadarıyla i5510 hiç duymamıştım onuda araştırıcam uzun zamandır bakıyorum telefonlara ve her ihtiyacımı karşılayabilecek bir telefon istiyorum. Türkçe altyazılı divx playeri olması çok önemli benim için şarjı 1.5 gün gitse yeter artık iş yerine de şarj aleti alıcaz yapacak birşey yok. Sizinde dediğiniz gibi Galaxy S çok güzel ama Galaxy S2 çok iddialı geliyor ve bu kadar bekledikten sonra onuda beklim diyorum androidtelefonlari.com dan Desire Hd sipariş vermek üzereydim vazgeçtim siteyide tam bilmiyorum buradan alışveriş yapan arkadaşlarında görüşlerini duymak isterim. Galaxy S2 dışında LG Optimus 2x ve Motorola Atrix 4G de çok cazip geliyor ama ikiside Samsung gibi piyasa telefonu değil o yüzden bekleyip görmek en iyisi herhalde. Bu arada duyduğum kadarıyla Samsung Galaxy S için Android 2.3 yazılımı desteği vermeyi düşünmüyormuş bu da Samsung açısından düşündürücü...

galaxy s'e 2.3 martta gelecek. kanımca 3.0 gelmez s2 çıkacağından ona ağırlık verirler.

• galaxy s kullanan biri olarak telefonumdan çok memnunum hele super amoled ekran inanılmaz birşey... meşgul olduğum için muhteşem yüzyıl dizisini akşam izleyemiyorum bende indirip telefondan izliyorum yaklaşık bir buçuk saat sürüyor şarjim %20-25 arasında gidiyor... ama çift cekirdekli telefonları beklemeni öneririm...
  • samsung i5510 daha alt düzey android 2.2 telefon , ama internette flash desteklemiyor , ve altyazılı divx i9000 kadar iyi olamaz , tabi 600 tl lik fiyatına göre iyi ama , desire hd tip olarak bana itici geliyor , htc hd2 yi inceledim , acıkcası hiç begenmedim sekil olarak , ama islev olarak cok iyi özelliklere sahip...
    quote:

Orijinalden alıntı: Reaper07

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler herkes benim gibi kararsız gördüğüm kadarıyla i5510 hiç duymamıştım onuda araştırıcam uzun zamandır bakıyorum telefonlara ve her ihtiyacımı karşılayabilecek bir telefon istiyorum. Türkçe altyazılı divx playeri olması çok önemli benim için şarjı 1.5 gün gitse yeter artık iş yerine de şarj aleti alıcaz yapacak birşey yok. Sizinde dediğiniz gibi Galaxy S çok güzel ama Galaxy S2 çok iddialı geliyor ve bu kadar bekledikten sonra onuda beklim diyorum androidtelefonlari.com dan Desire Hd sipariş vermek üzereydim vazgeçtim siteyide tam bilmiyorum buradan alışveriş yapan arkadaşlarında görüşlerini duymak isterim. Galaxy S2 dışında LG Optimus 2x ve Motorola Atrix 4G de çok cazip geliyor ama ikiside Samsung gibi piyasa telefonu değil o yüzden bekleyip görmek en iyisi herhalde. Bu arada duyduğum kadarıyla Samsung Galaxy S için Android 2.3 yazılımı desteği vermeyi düşünmüyormuş bu da Samsung açısından düşündürücü...

• Ewt Suphi gördüm baya eski bir model üzerine tekrar i7500 çıkarmışlar ama dediğin gibi fiyatı çok uygun NDS cevabın için teşekkür ederim Galaxy S ile rahatlıkla formatıyla oynamadan mkv dışında tüm formatları izleyebiliosun anladığım kadarıyla artı altyazı desteğiyle eğer s2 beklediğim gibi çıkmazsa galaxy s i tercih edebilirim ama 4.3 inç ekran ve çift çekirdek gerçekten beklemeye değer özellikler...:)
  • En iyi telefonlardan birisi şu anda samsung galaxy's.
  • Bencede en iyi telefonlardan biri yoksa 10 milyon satış rakamına ulaşamazdı buna güvenerek samsung un galaxy s2 de boş bir iş yapmayacağını düşünüyorum. İnşallah bütün beklentileri karşılarlar şu ana kadar açıklanan özellikler çok iyi sadece bir kısımda ekranın çözünürlüğünün 480*800 kalması açısından şüpheler var bencede samsung ekranda bu kadar iyi gittikten sonra bu telefonu 1280 çözünürlükten aşağı çıkarmaz gibi geliyor bekleyip görücez 1 şubatı...:=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.