Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mussam

Arkadaşlar telefon HBOOT menüsünde kaldı. Hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen bir yardım edin.

hiç olmadı bataryayi çıkarıp tak hocam.tekrar başlat telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

Arkadaşlar telefon HBOOT menüsünde kaldı. Hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen bir yardım edin.

Yapmaz olur muyum hocam?Aynen yaptım ama yne HBOOT menüsünde kalıyor. Hİç hareket falan da yok. Yok mudur bunun bir çaresi?
  • quote:

quote:

quote:

Yapmaz olur muyum hocam?Aynen yaptım ama yne HBOOT menüsünde kalıyor. Hİç hareket falan da yok. Yok mudur bunun bir çaresi?

neden böyle oldu? nasıl bi işlem yapıyordun hocam? ses kısma tuşu basılı falan kalmamış değil mi?

• Arkadaşlar merhabalar,

HTC desire'i almanya da oturan kuzenimden aldım. o 4 ay kullandı, şimdi bende.
    Telefona sistem güncellemesi yapmaya kalktığımda şu şekilde uyarı verip açılmıyo, reboot yaparak güncellemesiz bir şekilde tekrar başlatıyorum;

Build : RA-desire-v2.0.1
    update
    update
    update
    E:no signature (98 files)
    E:Verification failed
    Installation aborted

Telefonda orjinal mi yoksa başka rom mu var onu da bilmiyorum.

Yardım edebilecek olursa çok sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neden böyle oldu? nasıl bi işlem yapıyordun hocam? ses kısma tuşu basılı falan kalmamış değil mi?

Hiçbir fikrim yok. Dün yarım saat kadar telefonla konustuktan sonra bu moda aldı kendini ve hiçbir hareket yok telefonda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbir fikrim yok. Dün yarım saat kadar telefonla konustuktan sonra bu moda aldı kendini ve hiçbir hareket yok telefonda.

telefon kapattıktan sonra kendi kendine yeniden başladı ve bu moda aldı? peki root veya custom rom gibi şeyler yapmış mıydın yoksa orjinal haliyle mi kullanıyordun hocam?

• Hayır kendi kapandı ve bu moda aldı. Evet telefonda Ginger Villain 1.4 romu var. Ne yapıcam bilemiyorum. Telefon Hboot menusunde kalıyor ve sadece kendi kendine ısınıyor. Hiçbir işlem yapılamıyor.
  • Açıkçası şuan en üst düzey birkaç telefonu (sensation,s2,atrix 4g) desire'ımı satıp da almam, aradaki farka değeceğini düşünmüyorum zira. evo 3d çıksın bi piyasaya bi bakalım neymiş ne değilmiş ki çıkış tarihini ağustos sonu dediler ekim gibi falan nesi iyi nesi kötü ortaya çıkar o zaman da karar veririm alıp almamaya aynı durum s2+ için de geçerli tabi ama şimdi desire satıp sensation almak bana çok saçma geliyo
  • quote:

Hayır kendi kapandı ve bu moda aldı. Evet telefonda Ginger Villain 1.4 romu var. Ne yapıcam bilemiyorum. Telefon Hboot menusunde kalıyor ve sadece kendi kendine ısınıyor. Hiçbir işlem yapılamıyor.

eğer xda-developers forumunu kullanmıyorsan sen, ben sorayım dedim. o yüzden ayrıntılı bilgi almaya çalışıyorum. bi şey daha sorayım. hboot menüsünde hiç hareket edemiyor musun menülerde? menülerde dolaşabiliryorsan recovery'i seçtiğinde napıyor?
  • quote:

quote:

Hayır kendi kapandı ve bu moda aldı. Evet telefonda Ginger Villain 1.4 romu var. Ne yapıcam bilemiyorum. Telefon Hboot menusunde kalıyor ve sadece kendi kendine ısınıyor. Hiçbir işlem yapılamıyor.

eğer xda-developers forumunu kullanmıyorsan sen, ben sorayım dedim. o yüzden ayrıntılı bilgi almaya çalışıyorum. bi şey daha sorayım. hboot menüsünde hiç hareket edemiyor musun menülerde? menülerde dolaşabiliryorsan recovery'i seçtiğinde napıyor?

İşte hiç dolaşamıyorum hocam. Bir kere kendi kendine gezinmişti ama sonra yine kaldı öyle. Menüde kalıyor ve sadece ısınıyor telefon.

• Hocam ayrıca son dakika telefon açıldı yalnız güvenli mod yazıyor. Nedir bu?
  • arkadaşlar bende desiere hd takipçisiyim , bu htc desire hd facebookta ki videoları oyunları oynatıyormu , çevirim içi olup sohbet edebiliyormuyuz acaba ?..
    hızı nasıl iphone 4 le kıyaslanırsa işlemi olarak hangisi daha başarılı acaba ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar bende desiere hd takipçisiyim , bu htc desire hd facebookta ki videoları oyunları oynatıyormu , çevirim içi olup sohbet edebiliyormuyuz acaba ?..
    hızı nasıl iphone 4 le kıyaslanırsa işlemi olarak hangisi daha başarılı acaba ?..

Desire alacağına boşver sensation al kardeş. Sıfır alacaksan mağazalarda hala daha 1300 civari hdler. Sensation bile 1450 lira.
  • Yazdığım mesaj burada hocam, görünmüyor muYA arkadaşlar bahane üretmeyin "şöyle yap böyle yap"mayı bende biliyorum mesele uçak modu veya sabaha kadar yiyeceği şarj değil, bu basit konular dediğiniz şey benim gibi her gece telefonunu kapatıp her sabah alarm ile kalkanlar için büyük sorun. Bizim vatandaş eksikliğe boyun büker katlanır, avrupalı lokantanın önünde pazarlık yapmadan girip yemek yemez; bizde ayıplarız Didim'de Fethiye'de gördüğümüz bu durumu. Memnunum Desire s telefonumdan, fakat daha önceki özellikleri unutarak yei özellikler eklemek ar-ge de değildir, gelişimde değildir. Bakın bu kadar basit bir özellik benim gibi bin küsur lirayı bu telefona veren bir kullanıcıyı, tüketiciyi, müşteriyi yani aslında firmaların gerçek efendisini çok zor durumda bırakıyor. Bir zahmet yapmasınlar bu hataları.
    Bluetooth olayına gelirsek, doğru donanım olarak var ama 4 ayrı marka telefonla denedik eşleştş ama bağlanamadı diyor, bu durum da işletim sisteminden kaynaklanıyormuş.

Yanlış bildiklerimi düzeltin lütfen, çekinmeden buradan HTC den özür dileyeceğim ve bu özellikleri ille de alarmı kullanmaya başlamaktan memnun olacağım.
    Okumaya vakit ayıran arkadaşlara saygılarımla...

• sensation 1450tl o kadar vericegime galaxy s2 alirim daha iyi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroiD29

sensation 1450tl o kadar vericegime galaxy s2 alirim daha iyi be

O telefon mu allah askina ya.. defter yaprağına bi dikdörtgen çizip üretmişler telefonu. Telefonda hiç bir estetik yok. Sensation daki htc sense Ve tasarım yine yeter de artar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

O telefon mu allah askina ya.. defter yaprağına bi dikdörtgen çizip üretmişler telefonu. Telefonda hiç bir estetik yok. Sensation daki htc sense Ve tasarım yine yeter de artar bile.

gorunum olarak telefon degerlendirmeyi demiyorum.ozellikleri olarak sensationa bin basar.bide incredible s var dayimda arkasi afedersiniz alaturka tuvalete benziyor.estetige bak bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

gorunum olarak telefon degerlendirmeyi demiyorum.ozellikleri olarak sensationa bin basar.bide incredible s var dayimda arkasi afedersiniz alaturka tuvalete benziyor.estetige bak bee

Yavaş bassın aman dikkat et..

• htc tasrım telefonu yapsaydı nokia gibi yok satardı ama maalesef teknoloji üretiyor , yani incredible s'in arkası çirkinmişte falanda filanda boşverin ne iş yaptığına bakın .
  • quote:

quote:

quote:

askjdhsajdhkjasfhkjashfhjgsadkjahsfjhgasjhasdkjhaskjfgajkshfkasjhfjasfjhashfkj öldüm gülmekten, ama harbi benziyor ya :))

estetiğe cokta takılmanın anlamı yok bende şu an apple dısında estetik kasmıyor hiçbir marka. ben kişisel olarak sgs2 boyutlarında tel kullanmaya karsıyım, o ne abi cep telefonu bu sonucta cebimizde tasıyoruz. bi elimiz doluyken tek elle kullanmak işkence oluyor o boyutta telefonları, sol üstte basmamız gereken bişeye ulaşamıosun falan, çay tepsisi gibi aletler
    desire'ın boyutu ideal şu an ve bence max. boyut olmalı, kız milletinin kibar telefonları yanında masaya koymaya utanıyorum valla, eskiden 8310um vardı o zamanları özledim, cebinde olduunu unutuyodun aletin, he arama ve msj dısında hiçbi halta yaramazdı ama olsun:)..

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.