Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 21 Temmuz 2011; 3:15:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdincinceler

Yazdığım mesaj burada hocam, görünmüyor muYA arkadaşlar bahane üretmeyin "şöyle yap böyle yap"mayı bende biliyorum mesele uçak modu veya sabaha kadar yiyeceği şarj değil, bu basit konular dediğiniz şey benim gibi her gece telefonunu kapatıp her sabah alarm ile kalkanlar için büyük sorun. Bizim vatandaş eksikliğe boyun büker katlanır, avrupalı lokantanın önünde pazarlık yapmadan girip yemek yemez; bizde ayıplarız Didim'de Fethiye'de gördüğümüz bu durumu. Memnunum Desire s telefonumdan, fakat daha önceki özellikleri unutarak yei özellikler eklemek ar-ge de değildir, gelişimde değildir. Bakın bu kadar basit bir özellik benim gibi bin küsur lirayı bu telefona veren bir kullanıcıyı, tüketiciyi, müşteriyi yani aslında firmaların gerçek efendisini çok zor durumda bırakıyor. Bir zahmet yapmasınlar bu hataları.
    Bluetooth olayına gelirsek, doğru donanım olarak var ama 4 ayrı marka telefonla denedik eşleştş ama bağlanamadı diyor, bu durum da işletim sisteminden kaynaklanıyormuş.

Yanlış bildiklerimi düzeltin lütfen, çekinmeden buradan HTC den özür dileyeceğim ve bu özellikleri ille de alarmı kullanmaya başlamaktan memnun olacağım.
    Okumaya vakit ayıran arkadaşlara saygılarımla...

telefon kapalıyken alarm çalması hangi android sürümde vardı ki bu özellik unutulup başka özellikler eklenmiş?

bluetooth hep bilgisayar için kullanmıştım, akşam nokia telefonla falan deniyeyim bakalım durum nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: erdincinceler

Yazdığım mesaj burada hocam, görünmüyor muYA arkadaşlar bahane üretmeyin "şöyle yap böyle yap"mayı bende biliyorum mesele uçak modu veya sabaha kadar yiyeceği şarj değil, bu basit konular dediğiniz şey benim gibi her gece telefonunu kapatıp her sabah alarm ile kalkanlar için büyük sorun. Bizim vatandaş eksikliğe boyun büker katlanır, avrupalı lokantanın önünde pazarlık yapmadan girip yemek yemez; bizde ayıplarız Didim'de Fethiye'de gördüğümüz bu durumu. Memnunum Desire s telefonumdan, fakat daha önceki özellikleri unutarak yei özellikler eklemek ar-ge de değildir, gelişimde değildir. Bakın bu kadar basit bir özellik benim gibi bin küsur lirayı bu telefona veren bir kullanıcıyı, tüketiciyi, müşteriyi yani aslında firmaların gerçek efendisini çok zor durumda bırakıyor. Bir zahmet yapmasınlar bu hataları.
    Bluetooth olayına gelirsek, doğru donanım olarak var ama 4 ayrı marka telefonla denedik eşleştş ama bağlanamadı diyor, bu durum da işletim sisteminden kaynaklanıyormuş.

Yanlış bildiklerimi düzeltin lütfen, çekinmeden buradan HTC den özür dileyeceğim ve bu özellikleri ille de alarmı kullanmaya başlamaktan memnun olacağım.
    Okumaya vakit ayıran arkadaşlara saygılarımla...

Bence bu bir hata değil. Adamlar öyle yapmak istemiyor ışte. O senin dediğin olay nokia dan kalma bi muhabbet, telefonda olması gereken standart özellikler arasında değil.
    Ayrıca bluetooth sende sorunlu , ben kaç defa Bir sürü telefonla bluetooth alışveriş yaptım.

• Arkadaslar lutfen yardim edin. Telefonun sol altinda guvenli mod yaziyor. Telefonun ses kisma ve menu tusu calismiyor. Ayrica telefon acikken power tusuna basinca kendine reset atiyor. Problem ne olabilir?
  • Arkadaşlar cihazınızın pil süresi ile ilgili gerekli bilgilere imzamdaki rehberden ulaşabilirsiniz. Pil süresi ile ilgili anlatım tüm Android cihazlar için geçerlidir.

Bu arada olur da aranızda Desire cihazını satmak isteyen varsa ben bir adet almak istiyorum. Yurtiçi garantili cihazlar istemiyorum. Yurtdışı pasaport kayıtlı ve mümkünse Amoled ekran olanlardan ayrıca çiziksiz sıfır temizliğinde olacak. Kutu-aksesuar çok önemli değil. İlgilenenler özel mesaj ile ulaşabilirler. Mesajlarınızda cihazınızın durumunu (temizlik, aksesuar, sorun) ve istediğiniz fiyatı belirtirseniz sevinirim.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 21 Temmuz 2011; 21:26:02 >
  • ÜStüne 250 lira verip Sensation alıyorum arkadaşlar... size de tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar dün iPhone 4 kullanma imkanı buldum gerçekten çok güzel ve stabil çalışan işletim sistemi var hayran kalmadım ama stabil olması benim için önemli bir olay.
    htc desireda Qwerty klavyeyi kullanamayan birisi olarak iPhoneda çok rahat kullandım kısaca android stabil bir çalışma hayatına geçer mi bilemiyorum keşke diyorum sadece birde desire güncellemesi belki belli başlı seylerde değişiklik olabilir.. muhtemelen sense2.1 ile birlikte gelir..
  • arkadaşlar bende bugün aranıza katılmış bulunuyorum ve hiç bir bilgim yok telefon hakkında. vakit buldukça bu başlıktan takipteyim.
  • Sensation güzel de çok büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu

arkadaşlar bende bugün aranıza katılmış bulunuyorum ve hiç bir bilgim yok telefon hakkında. vakit buldukça bu başlıktan takipteyim.

Sıfır mı aldın hayırlı olsun :-) güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

Orijinalden alıntı: serisonu

arkadaşlar bende bugün aranıza katılmış bulunuyorum ve hiç bir bilgim yok telefon hakkında. vakit buldukça bu başlıktan takipteyim.

Sıfır mı aldın hayırlı olsun :-) güzel telefon

yok 2. el olarak aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

ÜStüne 250 lira verip Sensation alıyorum arkadaşlar... size de tavsiye ederim...

nasıl? nereden?? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

ÜStüne 250 lira verip Sensation alıyorum arkadaşlar... size de tavsiye ederim...

kadıköyde bir telefoncudan dediğim şekilde yapacaktım ama eleman o telefonu o gün akşamına satmış.. telefon bir haftalık tertemiz cihazdı..

ben de 615 lira verip sensation sıfır aldım.. kayıt dahil
  • quote:

quote:

quote:

kadıköyde bir telefoncudan dediğim şekilde yapacaktım ama eleman o telefonu o gün akşamına satmış.. telefon bir haftalık tertemiz cihazdı..

Sensation i 615 liraya mi aldiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behchat -- 25 Temmuz 2011; 10:33:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: behchat

quote:

quote:

quote:

Sensation i 615 liraya mi aldiniz?

desire'ın üstüne.

• quote:

quote:

quote:

takas olmazsa kaça satıyordu sıfır sensation'u orası hocam?

• arkadaşlar bi hafta içnde tel alıcam. duyduğum kadaryla htc iphone4 ten daa iimiş!!

sorum şu htc desire mı htc desire hd mi htc desire s mi htc desire hd2 mi? hangisi daa ii ve neden? bilgi sahibi olanlar lütfen yardmcı olsn
  • iyi satmisin desireyi bosver karlisin ikinci eli dusmus 600 tl ye telefoncularda normalde para olarak satsan maksimum 450-500 tl ye satardin hayirli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamigo

arkadaşlar bi hafta içnde tel alıcam. duyduğum kadaryla htc iphone4 ten daa iimiş!!

sorum şu htc desire mı htc desire hd mi htc desire s mi htc desire hd2 mi? hangisi daa ii ve neden? bilgi sahibi olanlar lütfen yardmcı olsn

arkadaşım bi kere daha düşünmeni tavsiye ederim... zira htc güzel ama android bir türlü ios gibi olamadı stabil bi çalışması yok iphone4 htc desire karşılaştırması yaptım kendimce ben desire kullanıyorum ama iphone biraz daha iyi gibi geldi ekran mesela çok iyi desire da çok hızlı kullanamadığım qwerty klavyeyı iphoneda gayet hızlı kullandım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

takas olmazsa kaça satıyordu sıfır sensation'u orası hocam?

ben desire'ı nakit sattım 650'ye. sattığım adam sensation alacağım dükkana geldi. dükkan sahibi desire'a 600 lira takas fiyatı çekti. ben de manyak mısın dedim 650ye nakit veren var bi telefonuma bakıyor dedim. çağır gelsin dedi. çağırdım geldi kapak oldu. 650'yi desire'ı sattığım elemandan aldım, 600 de nakit verdim 15 de karttan çektirdim etti 1265 lira.

tamamı nakit olunca adam en ucuz 1265'e veriyor arkadaşlar. daha da gram düşmüyor 1 saat pazarlık etttik.

arkadaşlar bu saatten sonra sensation'dan başka telefon alınmaz. Hepsinden daha hızlı daha kaliteli. kesinlikle tavsiye ederim..
    desire'ın hafızasıyla uğraşmayı bırakıp değeri de daha düşmeden sensation alın derim
    telefon iphone 4'ten daha iyi orası kesin.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.