Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwedsazxc123

Arkadslar herkeze merhaba ben yeni dhd aldm ve tele hic bisey yuklemedm rom filan diosnz programlar filan sadece ben android marketden indiriorm onuda cok begnmiorm nerden ne indirelm neyi tele yukleyelm sorym dedim :-) komk ama hic bi blgm yokk

yani komik ama bilmemek ayıp değil :D android marketten indireceksin tabi nerden indireceksin telefonunda rom olmasa telefonu kullanamazsın :D başka oluşturulan marketlerde var ama sana normal market yeter her haliye
  • 1-app2sd yüklü ama tel hafızası hep dolu gozukuyor
    2-karşı tarafın sesini duymakta zorlanmaya başladım
    3-şehir dışındayken mobile net ve gps açıksa şarz ciddi sıkıntı yaratıyor

tam bir sene oldu yukarıdakileri saymazsak hala memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukisa

1-app2sd yüklü ama tel hafızası hep dolu gozukuyor

1 ve 2. Maddeler bende de sorun
  • Arkadaşlar herkese merhaba ben de 7-8 aydır btcellnet desire kullanıyordum aldığım ilk zamanlarda telefon hattini 3g iletişime açtırmadım şimdi 3g özelliği ile kullaniym dedim telefonda şimdiye kadar olmayan bir ısınma gördüm , kavruluyor adeta, ne yapmak gerek bir bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukisa

1-app2sd yüklü ama tel hafızası hep dolu gozukuyor

1- bi derece rahatlatsa da çok fazla çözüm olmuyor hafızaya. ben aynı anda 3-4 tane web browser yüklüyordum, bikaç tane navigasyon yüklüyordum. anında doluyordu. silmeye de kıyamıyordum :) bu hafıza dolayısıyla root ve custom rom işlerine giriştim.

2- eski telefonlarımda dikkat etmezdim, tüm toz falan dolardı mikrofon kısmına falan. bilmiyorum belki o tür bişeyler olmuştur.

3- sürekli açık bi 3g mobil net çok şarj yiyor. edge sürekli açık benim, batarya için çok daha iyi. gps kullanmak da evet çok sarj yiyor. navigasyon kullanırken mesela, hem ekran sürekli açık hem gps açık. doğal olarak şarj yiyor baya

• arkadaslar guncelleme isi ne oldu agustosa girdik ses seda yok sanirim hala bilgisi olan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_75

Arkadaşlar Şubat ayından bu güne Desire kullanıyorum. Bazı arkadaşlar stabil çalışma olayından bahsediyor. Stabil derken hangi durumlardan memnun değiller bir açıklarlarsa iyi olur. Benim cihaz, mart ayında Desire için yayınlanan market güncellemesi yapan rom yüklemesinden sonra bugüne kadar hiç reset yada takılma yapmadan 2780 saat yani 115 gündür açık olarak çalışmaktadır. Sadece akşamları uçak moduna alır sabah tekrar aktif hale getiririm. Gün içi ağırlıklı olarak internet kullanırım ve market dışı uygulama yüklememeye çalışırım. Şimdi benim için bu cihaz yeterince stabil çalışmıştır bugüne kadar. Yeterince stabil değil diyenlerde başka şekilde mi oluyor acaba?

1 ay kadar sanırım orjinal haliyle kullandım hiç bişey olmadı. daha sonra root, s-off, custom rom vs yapılabilecek herşeyi yaptım sanırım telefona. şu an hala sıkıntısız kullanıyorum. ovi market veya appstore'u da bilmiyorum ama android markette de ihtiyacım olup da bulamadım bişey olmadı şimdiye kadar, diğerlerinden ne eksiği var fikrim yom.

hocam sendeki oyun, program, widget dahil tüm uygulamaların listesini istesem çok mu zahmet vermiş olurum__?..

listeden bakıp bakıp yazayım hocam :)

adfree, adobe reader, aim, air control, air horn, alşimi, andexplorer, andftp, android booster, androidify, applanet, asphalt 5, astro, audio manager, backgrounds, backup to gmail, barkod tarayıcısı, battery booster, blip, blip.me, bookmarks to sd, cache cleaner, camera360, camscanner, calitv, chess free, chromemarkslite, cifsmanager, compass, crackle, google çeviri, dictionary, google docs, documents to go, dolphin hd, dropbox, dspmanager, ebay, ekşi android, es file explorer, evernote, f1.com, facebook, flashlight, foursquare, friendcaster, fruit ninja, GAEproxy, game time plus, garanti bankası, gazeteler, getglue, go!chat, gmail, goggles, google earth, google haritalar[brut], google sky map,google talk, google+, greek mythology, gtasks, haber, havadurumu, hd wallpapers, hesap makinesi, hızlı arama, hisseler, htc hub, htc likes, huddle, imdb, instant heart rate, igo, işcep, last.fm, latitude[brut], live holdem pro, live scores, logmein, market enabler, market enabler codes, miren browser, msn talk pro, müzik, mx mayhem, my tracks, nasa hd, navigasyon[brut], nba news, ndrive, ntvmsnbc mobil, opera mini, orbitz, pandora, paper toss, peep, perfect viewer, photofunia, photoshop express, places[brut], polaris office, posta, quadrant standard, quick appremover, quickpic, reader, rockplayer lite, rom manager, root explorer, run keeper, score mobile, seesmic, ses ile arama, ses kaydedici, setcpu, shazam, shootme, sinemada bu hafta, sinemalar, skecthme, skyfire, smartbench 2011, soccer bounce, soccer scores, solitaire, soundhound, spb tv, speed test, stumbleupon, super manager, superuser, switchpro, takvim, tank hero, task manager, teamviewer, teeter, test your english 1, test your english 2, tinyshark, titanium backup, tubemate, tunein radio, tunewiki, türkçe klavye, vidtrim, whatsapp, x construct, x-ray scanner, xda premium, youtube, zedge.

bunlar yüklü

hocam mesela backup to gmail ile sms ve arama kayıtlarını gmail hesabıma kaydediyorum. mesela mesajları silersem veya rom falan değiştirirsem, telefondan silinse de dert etmiyorum, açıyorum gmaili aratıyorum lazım olan mesajı falan. whatsapp listende whatsapp yüklü kişilerle mesajlaşıp dosya falan alıp gönderebildiğin güzel bi program.x construct en zevk aldığım oyun :) igo da güzel, navigasyon. goggles eğlencelik kullanırım :) soundhound ile müziği dinletiyorum, hangi şarkı olduğunu buluyor. baya da başarılı. perfect viewer ile cbr formatında indirdiğim çizgi romanları okuyorum. tubemate ile youtube videoları indiriyorum. tunewiki altyazı gibi sözleriyle beraber şarkı çalıyor, ama tabi altyazısı sisteminde mevcut olması lazım :)

setcpu, shootme falan da var ama root gerekiyor onlar için. onları geçtim o yüzden.

hocam sms bacup + programını kullanıyorum. dediğin gibi gmaile senkron ediyor

fakat şimdi yedeklenecek mesaj yok diyor. oysa ki mesaj dolu... neden öyle der acaba bilgin var mıdır=?

• Peki rom u nasil yuklucemm nerden indircemm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_75

Arkadaşlar Şubat ayından bu güne Desire kullanıyorum. Bazı arkadaşlar stabil çalışma olayından bahsediyor. Stabil derken hangi durumlardan memnun değiller bir açıklarlarsa iyi olur. Benim cihaz, mart ayında Desire için yayınlanan market güncellemesi yapan rom yüklemesinden sonra bugüne kadar hiç reset yada takılma yapmadan 2780 saat yani 115 gündür açık olarak çalışmaktadır. Sadece akşamları uçak moduna alır sabah tekrar aktif hale getiririm. Gün içi ağırlıklı olarak internet kullanırım ve market dışı uygulama yüklememeye çalışırım. Şimdi benim için bu cihaz yeterince stabil çalışmıştır bugüne kadar. Yeterince stabil değil diyenlerde başka şekilde mi oluyor acaba?

1 ay kadar sanırım orjinal haliyle kullandım hiç bişey olmadı. daha sonra root, s-off, custom rom vs yapılabilecek herşeyi yaptım sanırım telefona. şu an hala sıkıntısız kullanıyorum. ovi market veya appstore'u da bilmiyorum ama android markette de ihtiyacım olup da bulamadım bişey olmadı şimdiye kadar, diğerlerinden ne eksiği var fikrim yom.

hocam sendeki oyun, program, widget dahil tüm uygulamaların listesini istesem çok mu zahmet vermiş olurum__?..

listeden bakıp bakıp yazayım hocam :)

adfree, adobe reader, aim, air control, air horn, alşimi, andexplorer, andftp, android booster, androidify, applanet, asphalt 5, astro, audio manager, backgrounds, backup to gmail, barkod tarayıcısı, battery booster, blip, blip.me, bookmarks to sd, cache cleaner, camera360, camscanner, calitv, chess free, chromemarkslite, cifsmanager, compass, crackle, google çeviri, dictionary, google docs, documents to go, dolphin hd, dropbox, dspmanager, ebay, ekşi android, es file explorer, evernote, f1.com, facebook, flashlight, foursquare, friendcaster, fruit ninja, GAEproxy, game time plus, garanti bankası, gazeteler, getglue, go!chat, gmail, goggles, google earth, google haritalar[brut], google sky map,google talk, google+, greek mythology, gtasks, haber, havadurumu, hd wallpapers, hesap makinesi, hızlı arama, hisseler, htc hub, htc likes, huddle, imdb, instant heart rate, igo, işcep, last.fm, latitude[brut], live holdem pro, live scores, logmein, market enabler, market enabler codes, miren browser, msn talk pro, müzik, mx mayhem, my tracks, nasa hd, navigasyon[brut], nba news, ndrive, ntvmsnbc mobil, opera mini, orbitz, pandora, paper toss, peep, perfect viewer, photofunia, photoshop express, places[brut], polaris office, posta, quadrant standard, quick appremover, quickpic, reader, rockplayer lite, rom manager, root explorer, run keeper, score mobile, seesmic, ses ile arama, ses kaydedici, setcpu, shazam, shootme, sinemada bu hafta, sinemalar, skecthme, skyfire, smartbench 2011, soccer bounce, soccer scores, solitaire, soundhound, spb tv, speed test, stumbleupon, super manager, superuser, switchpro, takvim, tank hero, task manager, teamviewer, teeter, test your english 1, test your english 2, tinyshark, titanium backup, tubemate, tunein radio, tunewiki, türkçe klavye, vidtrim, whatsapp, x construct, x-ray scanner, xda premium, youtube, zedge.

bunlar yüklü

hocam mesela backup to gmail ile sms ve arama kayıtlarını gmail hesabıma kaydediyorum. mesela mesajları silersem veya rom falan değiştirirsem, telefondan silinse de dert etmiyorum, açıyorum gmaili aratıyorum lazım olan mesajı falan. whatsapp listende whatsapp yüklü kişilerle mesajlaşıp dosya falan alıp gönderebildiğin güzel bi program.x construct en zevk aldığım oyun :) igo da güzel, navigasyon. goggles eğlencelik kullanırım :) soundhound ile müziği dinletiyorum, hangi şarkı olduğunu buluyor. baya da başarılı. perfect viewer ile cbr formatında indirdiğim çizgi romanları okuyorum. tubemate ile youtube videoları indiriyorum. tunewiki altyazı gibi sözleriyle beraber şarkı çalıyor, ama tabi altyazısı sisteminde mevcut olması lazım :)

setcpu, shootme falan da var ama root gerekiyor onlar için. onları geçtim o yüzden.

hocam sms bacup + programını kullanıyorum. dediğin gibi gmaile senkron ediyor

fakat şimdi yedeklenecek mesaj yok diyor. oysa ki mesaj dolu... neden öyle der acaba bilgin var mıdır=?

ayarlardan gmail hesap ayarlarını doğru yaptın, sonra mesela backup sms seçeneğini tik koydun di mi hocam? webden gmail hesabına girdiğin zaman sms, call log falan diye klasörler oluşturması lazım, onlar oluşmuş mu?

• hocam durum şöyle.
    ben desire kullanırken bu programı kullanmıştım. onda sorun yoktu klasörü oluşturmuştu mesajlar içindeydi.
    şimdi ben programı sensation'a yükleyince dedim ki bu sefeer klasör adı SMS Sensation olsun dedim ona göre ayarladım. şimdi de ne mesaj yedekliyor ne de geri yüklüyor.. ne yapabilirim? tekrar ayarları sıfırlasam da sadece gmaili girip yedeklesem mi?
    teşekkürler bu arada ilginiz için.
  • quote:

hocam durum şöyle.
    ben desire kullanırken bu programı kullanmıştım. onda sorun yoktu klasörü oluşturmuştu mesajlar içindeydi.
    şimdi ben programı sensation'a yükleyince dedim ki bu sefeer klasör adı SMS Sensation olsun dedim ona göre ayarladım. şimdi de ne mesaj yedekliyor ne de geri yüklüyor.. ne yapabilirim? tekrar ayarları sıfırlasam da sadece gmaili girip yedeklesem mi?

hocam şimdi denedim. önce klasör adı dedim ki sms2 olsun. sonra sms tiki kaldırıp yeniden tikledim, mesaj kutumda mesaj olmasına rağmen no item falan dedi. bi test mesajı gönderdim öylesine bi arkadaşa, sonra hemen programa girip o tiki tekrar kaldırıp koydum. 1 mesajı yedekledi. o son gönderdiğim test mesajını.

• Abicim bu rom u nerden nasil yuklucemmm
  • quote:

quote:

hocam durum şöyle.

hocam şimdi denedim. önce klasör adı dedim ki sms2 olsun. sonra sms tiki kaldırıp yeniden tikledim, mesaj kutumda mesaj olmasına rağmen no item falan dedi. bi test mesajı gönderdim öylesine bi arkadaşa, sonra hemen programa girip o tiki tekrar kaldırıp koydum. 1 mesajı yedekledi. o son gönderdiğim test mesajını.

hıımm anlaşıldı.. program yüklednikten sonraki mesajları yedekliyor sanırım...

• quote:

quote:

quote:

hocam durum şöyle.

yok hocam şöyleymiş.

ben desire 'dayken demiştim ya sms diye klasör vardı orijianal ayar yani.

şimdi verileri sıfırladım, sms klasörünü geri yükle dedim, şimdi geri yüklüyor...
    yani klasör adını değiştirmemek lazım. klasör adını değiştirince yükledikten sonra atılan mesajları yüklüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 28 Temmuz 2011; 16:06:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam durum şöyle.

yok hocam şöyleymiş.

şimdi verileri sıfırladım, sms klasörünü geri yükle dedim, şimdi geri yüklüyor...
    yani klasör adını değiştirmemek lazım. klasör adını değiştirince yükledikten sonra atılan mesajları yüklüyor...

olabilir, yazdığım dışında çok fazla ayrıntılı denememiştim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam durum şöyle.

yok hocam şöyleymiş.

eyvallah yardımın için sağol...

mobil interneti kullanıyor musun hocam?
    eğer kullanıyor ve şarjdan yana sıkıntı yaşıyorsan şöyle bir widget önereyim.
    telefonu kilitlediğin an 3g ve interneti kapatıyor. telefonuın kilidini açtığın zaman internet geri geliyor. süper uygulama. ayrıca tek tuşla istediğin zaman aktif pasif yapabiliyorsun..

• ya benim kulaklarım da bir sorun başladı ya da desire bozuldu, karşı tarafın sesini duymamaya başladım. garantisiz cihazımı servise göndersem hoparlörü değiştirmelerini talep etsem sorun çözülür mü acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam durum şöyle.

yok hocam şöyleymiş.

eyvallah yardımın için sağol...

mobil interneti kullanıyor musun hocam?
    eğer kullanıyor ve şarjdan yana sıkıntı yaşıyorsan şöyle bir widget önereyim.
    telefonu kilitlediğin an 3g ve interneti kapatıyor. telefonuın kilidini açtığın zaman internet geri geliyor. süper uygulama. ayrıca tek tuşla istediğin zaman aktif pasif yapabiliyorsun..

bağlantı sürekli açık ama şarj sıkıntısı çekmiyorum, saol hocam

• yaklaşık bir haftadır cyanogenmod 7 kullanıyorum. batarya ömrüne hayran kaldım. şu an 2g 10s 6d süredir açık olan telefonumda bataryanın %15 i hala dolu

ancak sense olmayan romdan haliyle biraz çabuk sıkıldım. sense 2.1+3.0 lı rom kullandım ancak saf 3.0 lı rom kullanmadım hiç.

bu romu önerir misiniz ? ve s-off istiyor mu bilginiz var mı ?
  • Arkadaslar miui rom deneyin mutlaka .. cok guzel pil omru harika ve son yenilemeyle birlikte 2.3.5 rom kullaniyorum.. d2ext versiyonunu kullaniyorum .sorunsuz super stabil bir rom
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.