Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: le_vent_t

peki güncelleme esnasında indirdiğimiz .exe uzantılı dosyayı pc ye kurduktan sonraki işlemleri aşama aşama anlatırmısın ? kurulumda işlem sırasını karıştırırsak telefonu geri getirebilirmiyiz?

Güncellemeyi yüklemek için; 1) Cihaznızdaki bilgileri yedekleyin, 2) Cİhazınızı kapatıp pili çıkartıp tekrar takın. 3) Volume (-) basılı tutarken aynı anda Power Tuşuna Basılı tutun. Hboot ekranını göreceksiniz. Power tuşuna basarak Fastboot ekranına geçirin. 4) USB kablo ile Telefon ve PC'yi bağlayın (Bilgisayarınıza HTC Sync USB sürücüleri önceden yüklenmiş olmalı) 5) Telefon ekranında Fasboot USB görmelisiniz. 6) Bilgisayara indirdiğimiz dosyalardan RUU_HTC Desire Android 2.3 Upgrade (Gingerbread) dosyasını çift tıklayıp çalıştırıp kurulum işlemini gerçekleştirebi lirsiniz. 7) Adımları takip ettikten sonra kurulum işlemini sonlandırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar merhaba. Ben de son guncellemeyi yuklemek istiyorum lakin hafiza kartinda yeterli alan mevcut degil. Hafiza karti icerisinde iki adet rom var, birisi villain digeri ise leedroid. Bu romlardan birisini silip yer acicam ama hangi rom telefonda yuklu nasil bilebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahit48

quote:

Orijinalden alıntı: le_vent_t

peki güncelleme esnasında indirdiğimiz .exe uzantılı dosyayı pc ye kurduktan sonraki işlemleri aşama aşama anlatırmısın ? kurulumda işlem sırasını karıştırırsak telefonu geri getirebilirmiyiz?

Güncellemeyi yüklemek için; 1) Cihaznızdaki bilgileri yedekleyin, 2) Cİhazınızı kapatıp pili çıkartıp tekrar takın. 3) Volume (-) basılı tutarken aynı anda Power Tuşuna Basılı tutun. Hboot ekranını göreceksiniz. Power tuşuna basarak Fastboot ekranına geçirin. 4) USB kablo ile Telefon ve PC'yi bağlayın (Bilgisayarınıza HTC Sync USB sürücüleri önceden yüklenmiş olmalı) 5) Telefon ekranında Fasboot USB görmelisiniz. 6) Bilgisayara indirdiğimiz dosyalardan RUU_HTC Desire Android 2.3 Upgrade (Gingerbread) dosyasını çift tıklayıp çalıştırıp kurulum işlemini gerçekleştirebi lirsiniz. 7) Adımları takip ettikten sonra kurulum işlemini sonlandırabilirsiniz.

mucahit48 cok teşekkür ederim

• bende güncelledim gayet güzel çalışıyor.
  • facebook sayfasında herkes saydırmış htc ye. garanti dışı kaldığını söylüyorlar herhangi bir problemde. böyle birşey var mı gerçekte? yoksa gider xda forumlarında ki rom ları kurarım cihazı rootlayıp.
  • telefondan direk indirip yuklenmiyormo
  • evet kendisi operatörden güncelleme yapmıyor (yapmayacak, beklemeyin)
    http://developer.htc.com/
    adresinden 161 MB boyundaki dosyayı çektim
    cesaret gelsin diye bekliyorum

içindeki PDF dosyayı okudum, ancak orada anlatılan daha farklı geldi, kafam karıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

evet kendisi operatörden güncelleme yapmıyor (yapmayacak, beklemeyin)
    http://developer.htc.com/
    adresinden 161 MB boyundaki dosyayı çektim
    cesaret gelsin diye bekliyorum

içindeki PDF dosyayı okudum, ancak orada anlatılan daha farklı geldi, kafam karıştı...

Download ile gelen mesaj kutusunda su yaziyor : " this downloadable RUU is the official update to your phone. The update required that we conserve space by removing customizations and wallpapers, we had to release the update as a downloadable update."

Ozetle bu upgrade ile bazi ozellikleri kaldirdigimiz icin sadece bu yontem ile guncelleyebileceksiniz!

• Aynı zamanda not kısmında "Note:This ROM update is for development only and not for general public use." yazıyor. Bu romun geliştirme amaçlı olduğu genel kullanıcı amaçlı olmadığı belirtiliyor. Resmi bir rom ancak günlük kullanım için değil galiba.
  • Her önüne gelen kurup da aletini bozmasın diye yazmışlardır.

Ben kurdum, sorun yok, gayet iyi. Kurulum da çok basit, ingilizceniz varsa hiç sorun olmaz.
  • Ne anladık biz bu işten.Millet bosuna beklemiş bunca zaman kendileri de yüklerdi hemde sense li bir şekilde yok yaa insanı parasıyla rezil etme diye buna denir.İyiki satmısım htc desireyi burdan sorma nedenimde benim kankanın telide desire güncelleriz diye sordum yazık millet bu kadar beklemezdi bari:(
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin lütfen. Telefonum hboot menüsünde takılı kalıyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. bataryayı cıkarıp takınca da değişen bir şey olmuyor. Garantiye de veremiyorum root edilmiş cihaz. Lütfen yardım edin.
  • arkadaşlar tekrar merhabalar,

telefonumun şarjı ile ilgili sorunlarım bitmek bilmiyor bir türlü. bi kaç hafta önce, şarjda sıkıntı çekiyordum, dolması 12-13 saat sürüyordu. neyse yeni bir kablo ile işi çözdüm. fakat önceki gün sürüm güncellemesi gelmiş pazar gecesi yükledim, aman allahım o da, şarjımı telefon su gibi emmeye başladı.

en son gün gece yine bir deneme yaptım, gece yatarken şarjı %60 ta olan ( yatma saatim 02.00 ), sabah 8 de kalktığımda kapanmak üzereydi nerdeyse.
    gün içinde iş yerimde şarj ettim lakin şarjdan çekeli yarım saat oldu şu an %91 görünüyor.

sizce sorunum nedir? bataryanın ömrü bu kadar çabuk bitmiş olamaz. daha telefon 3-4 aylık bir telefon. ben 3 haftadır filan kullanıyorum. arkadaşımdan satın aldım 2. el olarak.

tüm uygulamaları kapatmaktan tutunda telefonu resetleme vs hepsini denedim ama çözüm olmadı. şimdi de 2.3 yükledim ama bu da çözüm olmadı.

bir önerisi olabilecke olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mussam

Arkadaşlar lütfen yardım edin lütfen. Telefonum hboot menüsünde takılı kalıyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. bataryayı cıkarıp takınca da değişen bir şey olmuyor. Garantiye de veremiyorum root edilmiş cihaz. Lütfen yardım edin.

yeni rom kurmayı denediniz mi ?
  • telefonu kapatıp pili cıkarıp eksiye basıp artı powera basıp bilmem neye falan gerek yok hepsi yalan agızdan agıza gidiyo ,bilmeden sırf msj dolsun diye yazıolar sorsan ben yukledim der .daha bugun bi kac saat once yaptım o dediklerimin hiçbirine gerek yok,telefon acık halde istenilen iki programı indirin biri HTC Sync USB digeride upgrade dosyamız RUU_HTC Desire Android 2.3 Upgrade (Gingerbread) .HTC Sync USB programını pcyue kurun sonra telefonu usbyle baglayın telefondaki seceneklerden Syncyi işaretleyin,pcden RUU_HTC Desire Android 2.3 Upgrade (Gingerbread) calıştırın ve bitmesini bekleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

quote:

Orijinalden alıntı: mussam

Arkadaşlar lütfen yardım edin lütfen. Telefonum hboot menüsünde takılı kalıyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. bataryayı cıkarıp takınca da değişen bir şey olmuyor. Garantiye de veremiyorum root edilmiş cihaz. Lütfen yardım edin.

yeni rom kurmayı denediniz mi ?

Evet leedroid kurdum. Ardından telefonu kapattım. Açınca hboot menüsü geldi kaldı. Denemediğim şey kalmadı ama hareket yok. Telefon sadece hboot menüsünde kalıyor.
  • Beyler yok mu sorunuma yardım edecek kimse? Garantisi devam ediyor cihazın ama root edildiği için garanti dışı şu anda. Tamir için nereyi önerirsiniz?
  • Hboot menüsünde kaldığına göre root edilmiş olduğunu da anlayamazlar. Telefonu açtım böyle oldu diyerek serviste şansını dene derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmkara

Hboot menüsünde kaldığına göre root edilmiş olduğunu da anlayamazlar. Telefonu açtım böyle oldu diyerek serviste şansını dene derim.

Anlayamazlarsa deniyelim şansımızı. Arıyorum hemen Brightstar'ı. Teşekkürler.
  • En kötü ihtimalle garanti dışı diyerek geri verirler, bence denemeye değer.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.