Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer hoparlör sesisini soruyorsan eh idare eder ne çok kısık nede çok yüksek, ama kulaklık performansı gayet iyi helede kaliteli bir kulaklık alırsan harika, ben Creative EP-630i ile kullanıyorum radyo ve videolarda gayet tatmin edici yüksek kaliteli mp3 lerde ise mükemmel diyebilirim.
  • bugün cihazı kurcalarken internet ayarlarından cerezleri etkinleştirmeyi ararken bi yeri aktif ettim daha sonradan internet tarayıcı actıgım zman hata verip kapanıyor tarayıcı acılmadıgı icin ayarlara giremiyorum nerden girebilirim başka türlü bulamadım.bilen varmı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfathi

bugün cihazı kurcalarken internet ayarlarından cerezleri etkinleştirmeyi ararken bi yeri aktif ettim daha sonradan internet tarayıcı actıgım zman hata verip kapanıyor tarayıcı acılmadıgı icin ayarlara giremiyorum nerden girebilirim başka türlü bulamadım.bilen varmı????

Normal telefon menüsündeki ayarlardan uygulamalara gir. Ve uygulamaları yöneti seç.
    Orada aşağıda internet adlı uygulamaya tıkla. Ve çıkan yeni ekranda verileri temizleye tıkla.
    Hatan artık düzelmiştir. Tekrarlarsa yine verileri silmen gerek. Bu yaşadığın şu an bir sistem hatası. Umarız yakında giderilir.
  • ok buldum sorun cözüldü.tekrarlarsa öyle yapıcaz artık..saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djfathi -- 18 Aralık 2010; 19:46:42 >
  • herkeze selamlar bugün htc desire aldım sizin için basit benim için zor birkaç sorunum var

1- simdeki numaraları cihazın hafızaya nasıl alabilirim sanırım bu şekilde resim falan atanabiliyor
    2- youtube videoları naçılmıyor bir çözümü var mıdır
    3- şu saatte otomatik açıl şu saatte otomatik kapan gibi bir özellik var mıdır
    4- şirket mailimi nasıl kurabilirim cihaza

yardımcı olursanız çok sevinirim
  • arkadaşlar navigasyon olayı kafama takıldı gps açıkken haritada yerimi bulamıyor. wifi bağlantısı olunca sorun yok sizce bu normal mi? değilse neden olmuş olabilir.
  • çok şey yazılmış ama benim için en önemli olan resim, video ve ses kalitesi çok detaylı izah edilmemiş.

aradaşlar bende düşünüyorum bu aleti ama sesi, resim kalitesi ve videosu çok iyi olması lazım. tabi telefon ölçülerinde.

1100 lira para az değil. bu paraya bunlar vasat ise çok işime yaramaz. nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jashuatree

herkeze selamlar bugün htc desire aldım sizin için basit benim için zor birkaç sorunum var

1- simdeki numaraları cihazın hafızaya nasıl alabilirim sanırım bu şekilde resim falan atanabiliyor

1- menüden kişilere gir. Kişiler ana sayfasında iken cihazdaki fiziksel menü tuşuna bas. İçe/dışa aktar diye bir seçenek olmalı. Oradan yapabilirsin.
    3- Android OS de yok. Ama bunu yapan programlar vardır. Yalnız kapatmayı yapsalar bile açma olayını yapan bir program çıkacağını düşünmüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: oknby

arkadaşlar navigasyon olayı kafama takıldı gps açıkken haritada yerimi bulamıyor. wifi bağlantısı olunca sorun yok sizce bu normal mi? değilse neden olmuş olabilir.

Navigasyon işletim sisteminde Google programı ile çalışıyor. Bu programda ise Türkiye haritaları mevcut değil. O yüzden WI-FI olmadan bağlanamaz.
    Navigasyon olayını kullanabilmek için TR haritalarının yüklü olduğu bir GPS programı bulman lazım. Ben bilmiyorum. Yakında çıkar veya şu an vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantan

çok şey yazılmış ama benim için en önemli olan resim, video ve ses kalitesi çok detaylı izah edilmemiş.

aradaşlar bende düşünüyorum bu aleti ama sesi, resim kalitesi ve videosu çok iyi olması lazım. tabi telefon ölçülerinde.

1100 lira para az değil. bu paraya bunlar vasat ise çok işime yaramaz. nasıl acaba?

Resim ve video kalitesi çok süper değil, öyle yüksek beklentileriniz olmasın.

Ses bence kaliteli.
  • quote:

herkeze selamlar bugün htc desire aldım sizin için basit benim için zor birkaç sorunum var

2- ilk aldığımda bendede aynı sorun vardı cihazın 2.2(froyo) güncellemesini yaptıktan sonra marketten flash player 10.1 güncellemesini yaptım ve düzeldi

4-menüden rehbere girin sonra sağ alt köşedeki arama kaydı yada fiziksel menü tuşundan kişilere girip ardından arama kaydı simgesinin yanındaki çevrim içi rehberlere tıklayıp açılan menüdende şirket dizinini seçip hesabınızı kurabilirsiniz.

• @parsan
    http://www.androidtelefonlari.com/ sitesinden almıştım ekim sonunda ama buraya anca geldim :)))
    1150 tl vermiştim

Edit: Fiyat eklemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanggs -- 19 Aralık 2010; 11:25:12 >
  • Bende bu siteden aldım telefonumu.
  • @reys
    hocam sende hangi mod ve rom yüklü acaba? türkçe karakter sorunun var mı? navigasyon (sesli yönlendirmeli) çalışıyor mu?
  • @gurkanggs
    @reys

Arkadaşlar sitede Teknik işlem istekleri arasında Pil Ömrünü Arttırma İsteği diye bir seçenek var.Açıklamalarında pil ömrünü %50 arttırır diye iddia ediyor.Bu işlem hakkında bilginiz varmı veya siz yaptırdınızmı...Saygılar...
  • Benim zamanımda sadece cynogen mod ve 2.2 froyo update ve root vardı.2.2 update yaptırdım ve rootlattım telefonu gayet iyi.İngilizce kullanıyorum.O pil ömrü benimde dikkatimi çekti açıkcası kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse yaptırabiliriz.Ama tahminim oda bir program var onunla ilgili modlama yapılıyor.Telefonun beklemede oldugu zamanlarda işlemci mhz dahada düşürülerek diye tahmin ediyorum.
  • flash 10.0 i kurmal için illa market olayımı gerekiyor
    ben öyle uygulama meraklısı biri değilim tek derdim youtube, msn, ve bir iki tane oyun belki
    market olayına girmeden yapabilirmiyim acaba çünkü market olayından hiç anlamıyorum forumda çok acemi insanlar için market olayının nasıl yapıldığı anlatılıyorsa lütfen link veriniz mahsuru yoksa da buraya yazarsanız çok sevinirim
  • lütfen applanet için yardım edin dosyayı pc ye indirdim şimdi napmak lazım tele nasıl atmam gerekir nasıl kurmam gerekir htc sync nedir önce bunu mu bulmam lazım tele atmak için
  • @CAPTAIN_34 Bu arada arkadaşlar bu Pil Ömrünü Arttırma İsteği sanırım batarya kalibrasyonu.
  • quote:

lütfen applanet için yardım edin dosyayı pc ye indirdim şimdi napmak lazım tele nasıl atmam gerekir nasıl kurmam gerekir htc sync nedir önce bunu mu bulmam lazım tele atmak için

http://www.htc.com/tr/SupportDownload.aspx?p_id=312&cat=3&dl_id=1058

Buradan HTC SYNC yi idirin, uygulama yükleyiciye tıklayıp bilgisayarınıza indirdiğiniz apk uzantılı market dosyasının gösterin hepsi bu
    sonra menüden applanet(market)'e girip istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar. Şu pil kalibrasyon olayı denendi mi? Herhangi bir zararı var mı telefona?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.