Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WilliamBillMunny

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

@burakkcbyk hocam senin durum hakkaten kötü olmuş üzüldüm insan bu işlere hevesle giriyor, heves te kaçarsa tadı kalmıyor..

5-10 dk önce Kargodan aldım cihazı şu an şarj oluyor

Ben de sizin gibi hepsiburada dan aldım aslında biraz daha fazla verip elektroworldden alabilirdim neyse..

Bakalım şarj dolsun ekranı açıp inceliycem gerçi sınavlardan pek vakit yok ama hızlıca bir bakarım..

iyi akşamlar

Şimdi ben başka yerden alacak olsam bile inan lanet olsun dedim. O tad bir kere kaçtı. Tüm hevesim yerle bir oldu.

Türkiyedeki e-ticaret sitelerine hakkaten güven olmuyor... yerleri yurtları da belli değil, karşına bir adam çıksa da konuşsan..

ben de hepsiburada.com dan almayı düşünüyordum,vazgeçtim...

gittim electorworld dan aldım. 1099 tl. world card ile peşin fiyatına 10 taksit ve 2 ay taksit öteleme ile.

daha ödemeyi yapmadan, telefonu açtılar gözümün önünde, her şeyini kontrol ettik, çalıştırdık... okeyi verdim, ödemeyi yaptım...

ölü piksel sorunu sanırım böyle bir durumda yakalanırdı...

sana geçmiş olsun..

işin özeti, özellikle pahalı ürünlerde e-ticaret sitelerinden uzak duracaksın.

Haklısın. Haklısında şimdi benim hepsiburada'da 1150 TL param kaldı. Mecbur yine alacağım aynı telefondan. O kadar paraya başka şeyler almam. Başka şeylere ihtiyacım yok çünkü.

• Vallahi Class6 microsd kart ve bluetooth kulaklık alcaktım yine başka bi e-ticaret sitesinden (hızlıal)
    ama işler böyle olunca vazgeçer gibi oluyo insan..
  • Vatan bilgisayar nedense pek telefon sektörüne bakmıyor. Ben laptop aldım 1 ay önce ve internet üzerinden alınan ürünlerde ne olursa olsun 7 gün içinde değişim yapmak zorundalar.. Ama telefonda neden öyle birşey yaptılar anlamadım. Bilgisayarı geri gönderdiğim günden sonra hemen yenisini kargolayıp yolladır.Hepsiburada biraz uğraştırıyor gerçekten de..
  • O 7 gün iade şartı kutu açılmazsa sanırım... gerçi çok saçma deilmi?!? bozuk olduğunu kutunun dışından anlamanı beklemesi:)
    vardır gerçi bi yöntemi..
    Bu arada az önce ilkşarjı doldu wi-fi gmail facebook hesapları falan kurduk 2dk da.Ama wi-fi hemen kapadım pil gitmedin diye yarını çıkarmam lazım.

Ekrana baktım şöyle bi, piksel hatası yok gibi şu anda gözüme çarpan (maşallah)
  • ben laptopu aldım 3 gün kullandım sonra farkında vardım gene değişip yaptılar şahsen. Ama eğer internetten alışveriş yapacaksanız telefonla arayıp görüşün müşteri temsilcisi ile sizin mail adresinize sözleşme gönderiyor. orada 7 gün içinde değişim olur diye madde düşülmüş. siz imzalıyorsunuz ve tarayıp tekrar ona gönderiyorsunuz. Yani elinizde değişimle ilgili bir sözleşme bulunuyor. Neyse fazla da konu dışına çıkmayalım..
  • @hanjin
    Hayır hocam kutuyu açabilirsiniz hatta cihazı kullansanız bile 7 gün içinde iade edebilirsiniz
    sadece,cihaz, kutu, yada faturanın yırtılmamış veya hasar görmemiş olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

@hanjin
    Hayır hocam kutuyu açabilirsiniz hatta cihazı kullansanız bile 7 gün içinde iade edebilirsiniz
    sadece,cihaz, kutu, yada faturanın yırtılmamış veya hasar görmemiş olması gerekiyor.

İade tamam. Değişim söz konusu.
  • Desire için ekran koruyucu film ve kılıf tarzı şeyler alabileceğimiz yer var mı Türkiye'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WilliamBillMunny

Desire için ekran koruyucu film ve kılıf tarzı şeyler alabileceğimiz yer var mı Türkiye'de?

Ben koruyucu filmi pdateknoloji den aldım.Hem fiyatı çok uygun hemde cuk diye oturuyor.Kesinlikle almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim...Saygılar...
  • ekran koruyucu olarak gittigidiyordan i-guardz marka ürünü aldım fiyatı iyi, daha önce pahalı ürünlerde kullanmıştım bundan daha memnun kaldım mükemmel uyum sağladı tavsiye edebilirim...
  • sağolun. şimdi yeni bir soru.. avea kullanıcısıyım.. avea 3g mi yoksa ttnet 3g mi?
  • Arkadaşlar, ben yıllardan beri bu tür e-ticaret sitelerine ve zincir perakende mağazalarına ürün tedarik eden bir firmada satış temsilcisi olarak çalışıyorum. Bu firmaların hepsini ilk kuruldukları günlerden beri tanırım. Satın alma elemanları ile sürekli görüşürüm. Ürünleri siz oradan satın alırken işleyen prosedüre göre tahmini değerlendirme yapıyorsunuz ama işin asıl tarafını bilmiyorsunuz. Firma genelde çok satılan ürünler dışında veya tedarikçi firma ile yaptığı anlaşmalar dışında stoğunda mal tutmaz. Ona gelen siparişe göre o da tedarikçisine siparişi geçer. Tedarikçi ürünü firmaya gönderir, eticaret sitesi de ürünü müşterisine gönderir. Yani ürünü onlar açıp kontrol v.s etmezler, tedarikçiden ne gelirse onu gönderirler, sonuçta olabilecek hataları tedarikçi zaten tazmin edecektir. Keza kullanıcılardan gelen arızalı veya iade ürünler de direk olarak tedarikçi firmaya geri gönderilir, satıcı firma tarafından hiç bir işlem yapılmaz. Bu durumda aldığınız ürünlerde oluşan sorunlar satın aldığınız firmanın kabahati değildir. O sadece tedarikçi ile sizin aranızda bir aracı kurumdur. Sizlerden gelen şikayetleri de yine tedarikçilere mail veya telefon yolu ile iletip çözüm arıyorlar. Tedarikçinin biraz geç dönmesi, size cevabın geç ulaşmasına neden olabiliyor. Ayrıca bu firmalarda günlük işlem hacminin çok olması yüzünden de bazen sorunlar oluşabiliyor. Bir çoğunun depolarının önünde çalıştıkları kargo firmalarının kamyonları duruyor sürekli, dolan kamyon gidiyor, yerine yenisi geliyor. Bu kadar yoğun çalışan biryerde de mutlaka az da olsa hata olacaktır.

• Merhabalar,

Yeni HTC Desire kullanıcısıyım. Kontrat Vodavone HTC Desire aldım. Bildiğiniz gibi market uygulaması yok. Market için custom rom yükledim.
    Buraya kadarını birçoklarınız yapmıştır. Yüklediğim rom Orijinale yakın Türkçe destekli LeeDroid. Neyse yeni romu yükledim birkaç gün kullandım. Habire yeni marketten yeni programlar yüklüyor deniyor beğendiklerimi tutuyor beğenmediklerimi siliyorum.
    Böyle güzel güzel PDA nın zevkini çıkarırken sistem Bellek Azaldı uyarısı vermeye başladı. Cachleri sildim, programları SD karta taşıdım nafile. Nette birkaç saatlik araştırmalar sonucunda Desire lerde romun sıkıntılı olduğundan hariç, iki çeşit yükleme olduğunu keşfettim.
    Yüklenen romların genelde iki versiyonu oluyor SD ve noSD. Buradaki SD den maksat Linux dosya sistemi olan ext. SD kart üzerinde olduğu için de SD-Ext diye adlandırılıyor.
    Romları normal yüklediğinizde sisteminiz sadece cihazdaki donanımsal hafızayı kullanıyor. Fakat SD versiyonlarını yüklediğinizde sistemimiz SD kartı da cihaz hafızası olarak kullanıyor. Sanırım windows taki sanal bellek gibi bir sistem var.
    Şu an ben de yeni deniyorum. Gelişmeleri tekrar bildiririm. Benim gibi bu işe yeni başlayanlar için önemli bir bilgi diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Merhabalar,

Yeni HTC Desire kullanıcısıyım. Kontrat Vodavone HTC Desire aldım. Bildiğiniz gibi market uygulaması yok. Market için custom rom yükledim.
    Buraya kadarını birçoklarınız yapmıştır. Yüklediğim rom Orijinale yakın Türkçe destekli LeeDroid. Neyse yeni romu yükledim birkaç gün kullandım. Habire yeni marketten yeni programlar yüklüyor deniyor beğendiklerimi tutuyor beğenmediklerimi siliyorum.
    Böyle güzel güzel PDA nın zevkini çıkarırken sistem Bellek Azaldı uyarısı vermeye başladı. Cachleri sildim, programları SD karta taşıdım nafile. Nette birkaç saatlik araştırmalar sonucunda Desire lerde romun sıkıntılı olduğundan hariç, iki çeşit yükleme olduğunu keşfettim.
    Yüklenen romların genelde iki versiyonu oluyor SD ve noSD. Buradaki SD den maksat Linux dosya sistemi olan ext. SD kart üzerinde olduğu için de SD-Ext diye adlandırılıyor.
    Romları normal yüklediğinizde sisteminiz sadece cihazdaki donanımsal hafızayı kullanıyor. Fakat SD versiyonlarını yüklediğinizde sistemimiz SD kartı da cihaz hafızası olarak kullanıyor. Sanırım windows taki sanal bellek gibi bir sistem var.
    Şu an ben de yeni deniyorum. Gelişmeleri tekrar bildiririm. Benim gibi bu işe yeni başlayanlar için önemli bir bilgi diye düşünüyorum.

Bilgi için çok teşekkürler, benim gibi şu aralar root - custom rom ile ilgilenenler için önemli bir bilgi.

• quote:

Merhabalar,

Gerçekten güzel bir bilgi.Hafızası buladar kısıtlı bir telefon için çok faydalı bir işlem olacak.Gelişmeleri merakla bekliyorum...

• quote:

Merhabalar,

Tüm romu tekrar yükledim. SD kartı desire recovery modda partitionlara ayırdım. Sonrasında tüm cache ve data yı wipe yaparak Radio rom LeeDroid SD versiyonunu yükledim. https://www.dropbox.com/s/bqvy9v61pcvpluf/ROMs/LeeDrOiD_V2.3b_A2SD.zip
    quote:

A2SD+

* Moves apps & Dalvik cahche to your SD card
    * Lots of free internal memory!
    * You will be required to format you SD card with 2 partitions as laid out below

Tüm işlemler sonunda eski yüklediğim ne kadar program varsa tekrar marketten yükledim. (yedek işini akıl edemedim. karıştırırken formatı basmıım karta :D)
    Uygulama yöneticisinden sd karta taşınabilen uygulamaları sd kart içerisine taşıdım. Şu an Dahili Telefon Belleği nde 112 Mb kullanilabilir alan görünüyor. Bu işlemler öncesinde eski halindeyken 1,6 Mb ile 16 Mb arasında bellek boşluğu oluyordu.

Yalnız anlamadığım bir şey var. 768 Mb ext3 partitiona ulaşamıyorum. Muhtemelen * Moves apps & Dalvik cahche to your SD card kısmı >> ext3 içinde kullanılıyordur.
    Neyse şu an için memnunum.

EDİT:
    Şimdi farkettim; uygulamaları sd karta taşı demiştim. şimdi onlardan bazılarını tekrar telefona aldığımda Dahili telefon hafızasının değişmedini gördüm. Ne kadar programı telefon hafızasına taşırsanız taşıyın 112 mb görünüyor. Demek işe yarıyormuş... (768 mb ext alanı sağolsun :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 17 Aralık 2010; 18:25:21 >

• ben rom işlerine girmek istemiyorum hatta sırf bu yüzden galaxy s almadım,
    şimdi black market diye bi uygulama indirdim
    Htc sync indirdim kurdum telefonla bağlantı da tamam ama bu .apk uzantılı dosyayı telefona nasıl gönderip nasıl kurarız bilmiyorum...
    bilen varsa bi el atsın:)

Edit: Programı kurdum htc sync ile market gayet başarılı gördüğüm kadarıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 18 Aralık 2010; 7:11:59 >
  • Ben de katıldım aranıza... Htc desire cyanogen mod, opendesire rom kullanıyorum..
  • :@gurkanggs ne kadara aldın hocam ? Ve nereden ?
  • Arkadaşlar merhaba
    Ben telefonun sesinin yüksek olup olmadığını merak ediyorum.Cevaplarsanız çok sevinirim.
    Saygılarımla;
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.