Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana yetiyor açıkçası. Her akşam şarj ediyorum.
    Günde 5-10 arama, 20-30 mesaj. Wi-fi ile 1 saat kadar. Otobüste toplam 1 saat mp3. Ve 1 divx film.

Eve geldiğimde yüzde 20 kadar oluyor.
  • http://www.htcrepairparts.com/htc-piller-c-631.html?language=tr

bu siteyi bilen varmı bu piller orjinalmi acaba...
  • Dün öğlen Saat 1'de şarjdan çıkardım. Şu ana kadar 98 DK.görüşme yapmışım. 45 Dk.Civarında da Wireless kullandım. 3G ve Edge kapalı şekilde. Şu an batarya %54'de muhtemelen yarın sabaha kadar yetecektir.İlk zamanlarda bende de batarya ömrü daha kısaydı. Ama zamanla ve 2.2 Froyo güncellemesiyle kendini toparladı.Öncelikle Advanced Task Killeri kurarak arka plandaki uygulamaları kapalı tutuyorum.Edge ve 3g'de dışarı çıktığımda açıyorum. Ekran parlaklığı da otomatikte
  • Arkadaşlar desire telefon almak istiyorum fakat şu ara fiyatları biraz kabarık.. yılbaşından sonra almayı planlıyorum.. artıları ile eksileri ile telefonu biraz tanımlar mısınz?? Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

2400 lik pili hangi siteden sipariş ettiğniz

Ben buradan sipariş ettim.Fiyat uygun,görüntüsü güzel,1 yıl garantili....

BatteryBay

Buda videosu;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAIN_34 -- 14 Aralık 2010; 17:46:40 >

• HTC DESİRE COK ARAŞTIRDIM Bİ ARKADAŞIMDA KULLANIYOR ONUNDA ÖNERİSİYLE SONUNDA KARAR VERİP VADOFONE DAN ALDIM.VE 2.2 GÜNCELLEMESİNİ YAPTIM GERCEKTEN COK İYİ Bİ CHİAZ BANA GÖRE IPHONE 4 TEN DAHA İYİ TAVSİYE EDİYORUM ÖZELLİKLE ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ HIZI COK İİ.YAĞ GİBİ KAYIYOR MENÜ:))
  • harika cihaz,siddetle tavsiye ederim,arayuzu , kullanim kolayligi...herseyi dusunmusler. iphone 3gs den buna gectim.bi eksigini gormedim.
  • @DJ-faith ve @oğuzhanx

Ekranınızı iyice incelemenizi rica ediyorum. ölü piksel varmı diye.

Özellikle siyah renkte, beyaz ve kırmızı ölü piksel varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 15 Aralık 2010; 0:25:01 >
  • sıkıntımı var acaba?Niçin ölü piksel kontrolu istiyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_faith

HTC DESİRE COK ARAŞTIRDIM Bİ ARKADAŞIMDA KULLANIYOR ONUNDA ÖNERİSİYLE SONUNDA KARAR VERİP VADOFONE DAN ALDIM.VE 2.2 GÜNCELLEMESİNİ YAPTIM GERCEKTEN COK İYİ Bİ CHİAZ BANA GÖRE IPHONE 4 TEN DAHA İYİ TAVSİYE EDİYORUM ÖZELLİKLE ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ HIZI COK İİ.YAĞ GİBİ KAYIYOR MENÜ:))

Piyasada alınabilecek belkide en iyi 2 telefondan biri.Bir ıphone 4 birde bu alınabilir.Özellikle f/p olarak baktıgımızda %100 alınması gereken bir telefon. Youtube videosunu izlediğiniz zaman performans olarak ıphone 4 ile arasında hiçbir seyin olmadıgını göreceksiniz.http://www.youtube.com/watch?v=MjKe2GW1UNg ancak sanırım ikisini karsılastıranın elindeki telefonun ekranında sıkıntı var gibi hafif pembemsi bir rengi var ekranın.Mesela ben arkadasın ıphone 4 ü ile karsılastırırken böyle bir renk farkı yok parlaklık olarak tamam ıphone biraz daha parlak ama hepsi o kadar onun dısında ıphone da kullandıgım çogu uygulamayı appplanet ile buldum teamviewer olsun angry birds olsun google earth olsun neredeyse var.Sizlere bir tahminimi söyleyim cok yakın bir zamanda appstore a program yapanlar aynı zamanda androide de aynısını yapıp markete ekletecekler ve appstore un hiçbir özelliği kalmayacak benden demesi.Iphone cuların tek kalesi olan appstore da alınacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 15 Aralık 2010; 0:53:39 >

• arkadaşlar selamlar yarın ben de bir htc desire alıyorum vodafone tr kontratlı alacağım fakat bazı çekincelerim var. öncelikle belirteğim kendi dış ticaret şirketimi kurdum ve mailleşme olayı öncelikli ihtiyacım umarım pop3 ve web maillerde sıkıntı çekmem. telefon olayından da sizin kadar anlamıyorum baya bir acemisiyim sorularım şöyle...

1- telefonu alır almaz ( daha açmadan ) içine 16gb class 6 sdhc kart taksam sorun olur mu ? kendi orjinal kartında herhangi bir program uygulama vs. gerekli birşey varmıdır yani önce kendi orjinal kartıyla bir işlemler yapıp sonra mı başka kart takmak lazım?

2- pop3 mail kurmak zor mudur ingilizcem iyi ama zorlanırmıyım yada vodafone yetkilileri yardımcı oluyor mu? olur mu?

3- uygulama olayında sadece bir program kurup garantisini yok etmeden uygulama yüklemenin bir youl varmıdır?

4- aynı zamanda kullanıcılardan kulaklık mp3 performansını merak ediyorum aynı zamanda müzisyenim sıklıkla mp3 dinlerim 16gb kart almamın nedeni de bu olacak.

5- son olarak ta mesleğim icabı yurt dışından da istediğim herşeyi getirebiliyorum bu cihazı vodafone kontratlı yerine yurt dışından getirsem bana bir faydası olur mu? fiyat açısından bahsetmiyorum uygulama vesaire açısından daha avantajlı olur muyum?

belki biraz acemice sorular sordum ama kusura bakmayın yardım ederseniz çok sevineceğim

herkeze iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: jashuatree

arkadaşlar selamlar yarın ben de bir htc desire alıyorum vodafone tr kontratlı alacağım fakat bazı çekincelerim var. öncelikle belirteğim kendi dış ticaret şirketimi kurdum ve mailleşme olayı öncelikli ihtiyacım umarım pop3 ve web maillerde sıkıntı çekmem. telefon olayından da sizin kadar anlamıyorum baya bir acemisiyim sorularım şöyle...

1- telefonu alır almaz ( daha açmadan ) içine 16gb class 6 sdhc kart taksam sorun olur mu ? kendi orjinal kartında herhangi bir program uygulama vs. gerekli birşey varmıdır yani önce kendi orjinal kartıyla bir işlemler yapıp sonra mı başka kart takmak lazım?

2- pop3 mail kurmak zor mudur ingilizcem iyi ama zorlanırmıyım yada vodafone yetkilileri yardımcı oluyor mu? olur mu?

3- uygulama olayında sadece bir program kurup garantisini yok etmeden uygulama yüklemenin bir youl varmıdır?

4- aynı zamanda kullanıcılardan kulaklık mp3 performansını merak ediyorum aynı zamanda müzisyenim sıklıkla mp3 dinlerim 16gb kart almamın nedeni de bu olacak.

5- son olarak ta mesleğim icabı yurt dışından da istediğim herşeyi getirebiliyorum bu cihazı vodafone kontratlı yerine yurt dışından getirsem bana bir faydası olur mu? fiyat açısından bahsetmiyorum uygulama vesaire açısından daha avantajlı olur muyum?

belki biraz acemice sorular sordum ama kusura bakmayın yardım ederseniz çok sevineceğim

herkeze iyi geceler

1,İçinde bildiğim kart bos olarak geliyor sıkıntı olacagını sanmam

2.Vodafone yetkilileri yardımcı olur sende kurabilirsin sıkıntı yok özellikle gmailin varsa kurmak 1 dakıkanı almaz

3.Uygulama yuklemenin bir sürü yolu var applanet size yeterde artar bile.Teamviewer,msn,ebuddy,twitter,facebook,youtube oynatıcı ayrıca flash 10.1 desteği de var ve bir cok oyunda cabası.

4.Mp3 için winamp programı var oldukca iyi .Kulaklıgı ortalamanın üstünde ama sizin cok iiy kalite kulaklıgınız varsa ki müzisyenim diyosunuz vardır cok tatminkar olacaktır sizin için eminim.

5.Bence yurtiçi garantisi olursa sizin için daha iyi olur.AYRICA KONTRATLI ALIRSANIZ SINIRSIZ CEP İNTERNET PAKETİNİ de yanında hediye veriyorlar.

Performans olarak da muazzam bir telefon cogu iphone cu(bende eski iphone cuyum)camur atıyor ama büyük konusmayım ıphone eğer ıphone 5 ile bariz yenilik getirip karsıma cıkmassa ben htc markasından daha vazgeçmem En az 2 yılda bu telefonu kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 15 Aralık 2010; 1:31:17 >

• desteğin için çok sağol ilk defa android kullanıcam işallah çok sorun yaşamam
  • Elimden geldiğince yanıtlamaya calıstım daha bilgili arkadalar da cevaplayacaktır

http://www.youtube.com/watch?v=xHRurucW_O0&feature=related bu videoya da bakın hafif bir ekran parlaklıgı dısında ne farkı varmıs ıphone dan izleyin yorumlarınızı yazın.Saygılar
  • http://www.youtube.com/watch?v=7vaQT7DAvtU&feature=related birde bu videoya bakın arasındaki farkları görün
  • merhaba custom froyo rom yükleyen oldu mu acaba kurulumu kolaymı ve önereceğiniz rom var mı acaba..
  • @jashuatree
    Hocam mp3 ve kulaklık performansını bende çok merak ediyordum 4-5 gündür kullanıyorum hem kendi kulaklığıyla hemde Creative EP-630i ile denedim, kendi kulaklığı ortalamanın üstünde diyebilirim mesela ben daha evel nokıa 5800 xm kullanıyordum hemen hemen onunla aynı diyebilirim ama Creative EP-630i ile çok harika bir performans verdi ki ben bile bu kadarını beklemiyordum
    ses kalitesi yüksek mp3 lerde bass'ları gerçekten muhteşem.
    Tabi bu benim düşüncem
  • Arkadaşlar şarj konusunda bir yazı buldum, aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz. Benim cihazım daha bir haftalık olduğu için denemedim. Deneyen olursa ve sonuçlarını yazarsa sevinirim. Yorumlarda deneyenlerin memnun olduğu anlaşılıyor.

http://levelx.me/technology/calibrating-htc-desire-battery/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

merhaba custom froyo rom yükleyen oldu mu acaba kurulumu kolaymı ve önereceğiniz rom var mı acaba..

Custom rom yükledim. İlk acemiliğim 5-6 saat sürdü. Custom romları xdadevelopers Desire Android Development adresinden takip edebilirsiniz.
    Size tavsiye edebileceğim türkçe desteği de olan, orijinal roma en yakın rom [FroYo Sense]LeeDrOiD V2.3a (14/12 l Official l OC&UV l FAST l STABLE l WWE)
    Custom rom yükleme işlemleri unrevoke denen bir sürücü ile androidi bilgisayara bağlayarak recovery reflash denen yazılımla mümkün oluyor.
    Bu işlemler sonrasında son radio rom ve begendiğiniz android romların .zip dosyalarını açmadan sd karta kopyalıyorsunuz. Daha sonra cihazı recovery moda getirip sd karta yüklediğiniz önce radio romu peşinden android romu yüklüyorsunuz. Bu işlemlerin öncesinden de wipe ederek eski roma ait kalıntılar ve kullanıcı bilgileri siliyorsunuz. (Valla böyle anlatırken çok kolay da dün benim 5-6 saatimi aldı. Şimdi ise yarım saat içerisinde tüm ayarlarıya romu yükleyebiliyorum.)

Htc Desire - Kolay Root ve Recovery - Tek adımda (windows/linux) Bu adreste cihazın recovery işlemleri anlatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 15 Aralık 2010; 12:01:51 >

• Cihaziniz vodafone tr cihazi mi? Farkiliklar oluyo avrupa ve tr cihaz yazilimlarinda.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.