Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cepkurdu

merhaba

ben htc desire almak istiyorum ama su iki sorun nedeniyle tereddütteyim

1- dahili hafıza problemi varmıs galıba sd karta atılamıyomus programlar bunun bir çözüm yolu varmı veya çok bi problem olurmu kullanan için ?

2- şarjı da fazla dayanmıyormus sanırım buna bi çozum yolu varmıdır ?

cevap werırsenız benı bu konuda rahatlatmıs olursunuz sımdıden herkese tesekkurler ıyı forumlar ..

Sarjı 2 gün gidiyor artık 8.pilimi doldurusum.Ama 3g yi kapattım sadece telefonu vodafone a getirdim titresimini kapattım gerekli olmadanda internetini acık bırakmadım.Şimdi en az 1 saat internet(wifi ile)15 mesaj ve 20-25 dakıka konusma ille 1.5 günü geçip 2.güne giriyor.Hiç ellemesem sadece konussam (bunu basaramadım cok güzel telefon)belki 3 gün bile olur.İlk alındıgında gerçekten cok az gidiyordu ben 8 saatte bir sarj ettiğimi bilirim

• ugyulamaların bazıları sd carda atılıyor,hala yetmezse telefona custom rom yukleyıp tum uygulamaları sd carda atabılırsınız.sarj eger wıfı,3g devamlı acıksa ve oyun vs ıle devamlı ugrasırsanız maxımum 12 saat goturuyor.bende pıl kontrol uygulaması yuklu suan,guncellemelerı saat bası alıcak sekılde ayarladım ve telın bataryası 2 gun rahat goturuyor eger wıfı acıp ugrasmazsam.
    devamlı acık kalsın dıyenler ıcın 15-20 tl ye yenı batarya alabılırler ama bence gereksız.
  • Ben telefonu hepsiburada.com'dan aldım. vodafone romu ile geldi. turkcell'li telefonun ekranının vodafone ile açılması biraz sinir bozucu. market yok. bu arada vodafonu romu ilemi geliyor soruma cevap vermediler. hepsiburada işte 10 yıldır alışveriş yapıyorum hala akıllanmadım. vodafone kullanıcıları kesinlikle vodafonedan alsın. çünkü aynı telefon.

neyse bunlar halledilir diye düşünüyorum. çünkü temelde linux sistem. telefonu hemen root yaptım. çok kolay. sürekli birşeyleri kurcaladığım için şarj 1 günde bitiyor. başta 3g çalışmamıştı onuda turkcellden açtırmak gerekiyormuş. oda halloldu. markette sorun olmadı applanet black market kullanıyorum. marketteki ücretli uygulamalar buradan ücretsiz yüklenebiliyor.

şuan vodafone giriş animasyonunu değiştirmekle uğraşıyorum. malesef animasyon değiştirme programları değiştiremedi. android sdk yükleyip denicem. sonucunu yazarım.

• Bende bu gün elektroworld'den 1099 tl ye alıp aranıza katıldım, şu an ufak ufak ısınma turları atıyorum:)
  • bende bugün hızlıaldan aldım ertelemeyle vs..
    guncellemesını yaptım su an sanırım froyo:)
    applanet kurdum sureklı bısıler kuruyorum..
    navıgasyon bakıcam,
    onerılen programları topluyorum etraftan :)
  • sizce bu siteden mihttp://www.androidtelefonlari.com/catalog/htc-desire/ alınır yoksa vodafone dan mı alayım eğer bu web sitesinden alırsam güncellemelerde sıkıntı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RicCo

Ben telefonu hepsiburada.com'dan aldım. vodafone romu ile geldi. turkcell'li telefonun ekranının vodafone ile açılması biraz sinir bozucu. market yok. bu arada vodafonu romu ilemi geliyor soruma cevap vermediler. hepsiburada işte 10 yıldır alışveriş yapıyorum hala akıllanmadım. vodafone kullanıcıları kesinlikle vodafonedan alsın. çünkü aynı telefon.

neyse bunlar halledilir diye düşünüyorum. çünkü temelde linux sistem. telefonu hemen root yaptım. çok kolay. sürekli birşeyleri kurcaladığım için şarj 1 günde bitiyor. başta 3g çalışmamıştı onuda turkcellden açtırmak gerekiyormuş. oda halloldu. markette sorun olmadı applanet black market kullanıyorum. marketteki ücretli uygulamalar buradan ücretsiz yüklenebiliyor.

şuan vodafone giriş animasyonunu değiştirmekle uğraşıyorum. malesef animasyon değiştirme programları değiştiremedi. android sdk yükleyip denicem. sonucunu yazarım.

Ben de hepsiburada dan yeni aldım. Vodafone romu yüklü geldi. Hemen Wi-fi bağlantısı kurdum ve 2.2 Froyo yu yükledim. Telefon şu an güncel.
    Lakin bende senin ki gibi Vodafone animasyonuna çok takma olayı olmadı. Takılmadım yani oraya pek. Ama telefonun içerisinde biryerde olsaydı anında rom değiştirmeye kalkardım.

Arkadaşlar bu bir sorun mu? Şimdi telefona speedtest uygulamasını indirdim. İyi güzel TTNET tarifem olan 8 mbit/1 mbit hızı yakaladı. Facebook, netten gezinme, youtube ve diğer sitelerde video izleme 8 mbit olduğundan çok iyi derecede hızlı. Takılma yok. Fkat telefon marketten bir dosya indirirken çok yavaş indiriyor. Ayrı bir indirme yöneticisi mi gerekecek galiba.
    Mesela 87 MB lık 2.2 Froyo güncellemesi 8mbit bağlantıda 45 dakikada inmişti.(Başka bir cihaz bant genişliğini meşgul etmiyor)
    Bu sizdede böyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk
    Fkat telefon marketten bir dosya indirirken çok yavaş indiriyor. Ayrı bir indirme yöneticisi mi gerekecek galiba.
    Mesela 87 MB lık 2.2 Froyo güncellemesi 8mbit bağlantıda 45 dakikada inmişti.(Başka bir cihaz bant genişliğini meşgul etmiyor)
    Bu sizdede böyle mi?

sizde market programı varmı? bende yok.

froyo güncellemesini bende çok hızlı yaptı. birkaç dk'da bitti. sizinki anlık bir sorun olabilir. server yoğunluğu gibi.
  • quote:

Bu sizdede böyle mi?

O hatların ve serverın doluluğuyla da alakalı tahmin edersiniz. Özellikle güncellemelerin yavaş olması doğal, güncelleme ilk yayınlandığında 1-2 gün herkes yığılıyor. E tabi bir de telefon indiriyor, bi daha kontrol ediyor falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RicCo

quote:

Fkat telefon marketten bir dosya indirirken çok yavaş indiriyor. Ayrı bir indirme yöneticisi mi gerekecek galiba.
    Bu sizdede böyle mi?

sizde market programı varmı? bende yok.

froyo güncellemesini bende çok hızlı yaptı. birkaç dk'da bitti. sizinki anlık bir sorun olabilir. server yoğunluğu gibi.

Applanet Black Market kullanıyorum ben. Market deyince Android Market anlaşılması normal.
    Dediğin doğru olabilir. Dediğim market programını kur. Oradan indirdiğin programlarda hızlı inerse sende, demek bende bir sorun var.

Arkadaşlar birde şu ilk kilit açma animasyonunu nasıl değiştireceğiz. Sony Xperia daki gibi olsun istiyorum. Bir tarafa sürünce kilit diğer tarafa sürünce ses açma/kapama olanından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 11 Aralık 2010; 22:34:18 >

• az önce appleneti açtım ve sürpriz gelişme yeni eklenen programlarda market uygulaması var :)

yükledim şuan market var ama google hesabımı açamıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bende bugün desire alarak aranıza katıldım.Telefonu açıp güncelleme kontrolü yaptığımda 2 adet güncelleme buldu ve güncelledi.Şuanki android sürümü 2.2, yazılım numarası 2.12.110.4 olarak görünüyor ve türkçe dil seçeneği mevcut.Bunun haricinde topic i baştan sona okuduğumda hemen hemen herkeste market uygulamasanın çalışmadığı dikkatimi çekti.Benim cihaz t-mobile romlu ve market uygulaması açabiliyor,uygulama,oyun..vs indirip telefona kurulabiliyor.Bu market uygulamasının çalışıp çalışmaması ne ile alakalı olabilir ki..Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Bende bu gün elektroworld'den 1099 tl ye alıp aranıza katıldım, şu an ufak ufak ısınma turları atıyorum:)

%25 indirim kampanyası, 11 – 12 Aralık 2010 tarihleri arasında tüm Electro World mağazalarında geçerlidir. %25 indirim kampanyasına operatör ürünleri (Operatöre ait cep telefonu, TL kart ve operatörlerin kendine ait kampanyalı ürünleri), klima, ısıtıcılar, şofben, oyun konsolları, Bosch, Siemens, Profilo,
    Miele ürünleri dahil değildir. Mağazalarda, fiyat etiketlerinde %25 indirim uygulanmış fiyatlar bulunmaktadır. Nakit fiyatına 6 taksit +2 ay erteleme kampanyası sadece Worldcard ve Maximum için geçerlidir. Sakarya ve Çorlu mağazalarında kampanyalar değişiklik gösterebilir. Electro World kampanya
    koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

hocam, bu kampanya desire için geçerli mi? siz nasıl aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: WilliamBillMunny

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Bende bu gün elektroworld'den 1099 tl ye alıp aranıza katıldım, şu an ufak ufak ısınma turları atıyorum:)

%25 indirim kampanyası, 11 – 12 Aralık 2010 tarihleri arasında tüm Electro World mağazalarında geçerlidir. %25 indirim kampanyasına operatör ürünleri (Operatöre ait cep telefonu, TL kart ve operatörlerin kendine ait kampanyalı ürünleri), klima, ısıtıcılar, şofben, oyun konsolları, Bosch, Siemens, Profilo,
    Miele ürünleri dahil değildir. Mağazalarda, fiyat etiketlerinde %25 indirim uygulanmış fiyatlar bulunmaktadır. Nakit fiyatına 6 taksit +2 ay erteleme kampanyası sadece Worldcard ve Maximum için geçerlidir. Sakarya ve Çorlu mağazalarında kampanyalar değişiklik gösterebilir. Electro World kampanya
    koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

hocam, bu kampanya desire için geçerli mi? siz nasıl aldınız?

öğrendim. değilmiş, vodafone ile anlaşmalı satılıyormuş.

• Selamlar,
    Şimdi bu telefonu hepsiburada dan alırsak garanti durumlarında kimle muhattap olucaz
    kvk, genpa servisleri mi yoksa telefonu hepsiburada ya falan mı göndercez??
  • @WilliamBillMunny

evet hocam operatör ürünlerinde bu indirim geçerli değil, yani 6 taksit artı 2 ay ertelemeli world ile 1099 tl normal fiyatı ben ek olarak elektroworld'ün 1 yılı kaskolu olmak üzere garantiyi 3 yıla çıkartan süper destek paketinide aldım

@hanjin

hocam hepsi buradanın kendi servisi yok bu yüzden herhangi bir arıza durumunda sizi direk kvk yada genpa'ya yönlendirecek (hepsi buradanın en sevmediğim yönüde bu zaten)
  • Arkadaşlar uzun zamandır bu telefonları(xperia htc desire iphone4 samsung galaxy) inceliyorum ve desire su an için her yönüyle en iyisi ve size araştırmalarım ve ögrendiklerimi paylaşmak istiyorum ŞİMDİ

TELEFONA bir uygulama yüklemek için yeni rom yüklemeyle ugrasmayın cünkü gerek yok ve tehlikeli acemiler için gibi bir laf kullanmıcam cünkü başka room yükleyip root olmakla ugraşmayın gerek yok neden mi ? şimdi anlatayım

Telefona oyun ve uygulama yükleyebilmek için app manager tarzı programlardan birini yükleyeceksiniz nasılmı en basit ve en iyi olanını ben size öneriyorum buda

andexplorer isimli programdır yüklemeden önce htc desirede menü/ayarlar/uygulamalarbilinmeyen kaynaklar(android market dışı uygulama yükleyebilmek için )tikini işaretleyin sonra menü/ayarlar/uygulamalar/geliştirme/usb hata ayıklama modunu işaretleyin

şimdi htc desire ile bu adresteki andexplorer uygulamasını telefona indirin linki:http://1mobile.com/andexplorer-56395/

uygulama inecek onu telefon internet sayfanız acıkken menü tusuna basıp cıkan seceneklerden daha olanını secip indirlenler bölümünden indirdiginiz andexplor uygulaması karsınıza cıkacak ve onu kurun ve işteeeee artık sd kartınve makinenin içini telden görür oldunuz artık yüklemek istediginiz uygulamaları (apk uzantılı)
    bilgisayarınıza indirip sonra telefonunuzu pc nize usb aparatıyla baglayıp htcnizde disk sürücüsü modunu secip bitti deyip sd kartınıza yüklemek için pcnize indirdiginiz uygulamaları (apk uzantılı) sd kartınıza atın sonra usb kablosunu cıkarın telefondan tüm uygulamalardaki ilk olarak yükledigimiz and explorer programını calıstırın
    device sdcard ve options diye bölümlerden sd carı secerek oraya attıgınız uygulamaları uygulamamnın üzerine tıklayarak yükleyebilirsiniz cihazınızda froyo 2.2 update önceden yapmış olunki bu uygulamaları and explorer ile telefonun hafızasına degilde sd karta kurup ordan calıştırabilsin tel hafzası dolmamış olur

size birkac süper oyun uygulaması da paylaşayım

asphalt 5 v 3.3.2 apk manyak bi araba yarışı oyunudur kurun updaye yapın oynayın
    http://www.filesonic.com/file/33991573/Asphalt5_Samsung_i500_ML_IGP_ANMP_TnB_MS_TS_332.apk

modern combat sanstorm call of duty tarzı bir oyun yükle güncelle oyna

http://www.hotfilesearch.com/download/37511856-Modern.Combat.Sandstorm.v3.2.7.apk.html

msn talk pro türkçe bildiginiz msn live messenger

http://www.multiupload.com/J456HFDRWV

iphone deki pusula
    http://www.4shared.com/account/file/f3Xx7fyA/Super_Compass_Vs_14.html

herkesin iphoneden tanıdıgı mşhur oyun angry birds
    http://www.4shared.com/file/VzhoUBH1/AngryBirds_135.html

htc desire niz için arayın baska seyler bulun and explorerla istediginizi kurun nerdenmi nerdenmi bunun gibi sitelerden

http://1mobile.com/device-htc_desire-2015/1-applications/

iyi eglenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 12 Aralık 2010; 16:31:32 >

• Telefonum 2 günlük ve ekranımda biri belirgin olmak üzere 3 tane ölü piksel var. Sadece siyah renk üzerinde anlaşılıyorlar.
    JScreenFix programı ile pikselde renk takılması vardır diye umutlanıp 1 saat yüklendim. Fakat yemedi. Bildiğimiz ölü piksel. Şimdi HTC'ye mail attım. Piksel konusunda bir garantilerinin olup olmadığı. Olumlu yanıt gelirse Hepsiburada'ya değişim kaydı açacağım.

Telefon çok harika. Android işletim sistemide çok güzel. Ama bu sorun tüm hevesimi söndürdü.
    Akşam masaj yöntemini deneyeceğim birde.
  • quote:

Telefonum 2 günlük ve ekranımda biri belirgin olmak üzere 3 tane ölü piksel var. Sadece siyah renk üzerinde anlaşılıyorlar.
    JScreenFix programı ile pikselde renk takılması vardır diye umutlanıp 1 saat yüklendim. Fakat yemedi. Bildiğimiz ölü piksel. Şimdi HTC'ye mail attım. Piksel konusunda bir garantilerinin olup olmadığı. Olumlu yanıt gelirse Hepsiburada'ya değişim kaydı açacağım.

Telefon çok harika. Android işletim sistemide çok güzel. Ama bu sorun tüm hevesimi söndürdü.

ölü piksel garanti kapsamında değil mi? o zaman ne anlamı var garantili almanın? en önemli problem ekran problemi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: WilliamBillMunny

quote:

Telefonum 2 günlük ve ekranımda biri belirgin olmak üzere 3 tane ölü piksel var. Sadece siyah renk üzerinde anlaşılıyorlar.

ölü piksel garanti kapsamında değil mi? o zaman ne anlamı var garantili almanın? en önemli problem ekran problemi zaten.

Ben de bilmiyorum, sorum bekliyorum bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.