Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam 3-4 sene diyorsun bu gunumuz sartlarıyla imkansız nvidia tegra tabanlı telefonları bekle derim ayrıca vodafone bayisine arkadasım 1100 liraya almıs liste fiyatıymıs merkezi arayın sorun falan de hallederler rom hakkında hicbir fikrim yok .
    quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Arkadaşlar Vodafone ye gittim. Hepsiburada'da 1150 lira fiyat varken bayi fiyati saçma geldi.
    Bu gece hepsiburada dan alacak. Ama birtakım sorularım da yok değil.
    Şimdi hafıza kartsız kullandığımda telefon geçici internet dosyalarını nerede saklayacak?
    512 mb rom android 3.0 ı kaldırabilecek mi?
    Ayrı bir grafik hızlandırıcısının olmayışı ileride oyunlarda kasmalara neden olmasın?

Sorular uzun ömürlü sorular. Ama her an telefon alabilecek bütçede değilim. Bir pda alacağım ve en az 3,5-4 yıl kullanacağım. O telefon yukarıda saydığım 3 faktör tarafından HTC Desire olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac
    hocam 3-4 sene diyorsun bu gunumuz sartlarıyla imkansız nvidia tegra tabanlı telefonları bekle derim ayrıca vodafone bayisine arkadasım 1100 liraya almıs liste fiyatıymıs merkezi arayın sorun falan de hallederler rom hakkında hicbir fikrim yok .
    quote:

Arkadaşlar Vodafone ye gittim. Hepsiburada'da 1150 lira fiyat varken bayi fiyati saçma geldi.
    Şimdi hafıza kartsız kullandığımda telefon geçici internet dosyalarını nerede saklayacak?
    Ayrı bir grafik hızlandırıcısının olmayışı ileride oyunlarda kasmalara neden olmasın?

Sorular uzun ömürlü sorular. Ama her an telefon alabilecek bütçede değilim. Bir pda alacağım ve en az 3,5-4 yıl kullanacağım. O telefon yukarıda saydığım 3 faktör tarafından HTC Desire olabilir mi?

Galiba kişiden kişiye göre değişiyor.
    Dediğin derecede teknoloji modasını aşırı yakından takip eden biri değilim. Örneğin SE W810i telefonumun 4. Yılına girdim. Neden? Çünkü ihtiyaçları sorunsuz yerine getiriyordu.
    İhtiyaçlar arttı. Ve bu yüzden w810 devri bitti. İhtiyaçlarım başta her an internete bağlanabilmek. Netle işim var. Ve bu telefon gerek 3g gerek wi-fi de 4 yıl boyunca sıkıntı çıkarmayacaksa ne ala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 8 Aralık 2010; 23:20:45 >

• quote:

default olarak bir hafıza kartı gelmesi lazım. 2 gb filan olur. bunu bende hepsiburadaya soracağım.

Android 3.0 ın ne zaman çıkacağı belli değil daha 2.3 yeni çıktı. 3.0 muhtemelen büyük yeniliklerle çıkar, Desire desteklemeyebilir. ama sınırda olur. yani destekleyen son telefonlardan olur. duyumlar en az 1 ghz işlemci filan diyordu çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: WilliamBillMunny

quote:

default olarak bir hafıza kartı gelmesi lazım. 2 gb filan olur. bunu bende hepsiburadaya soracağım.

Android 3.0 ın ne zaman çıkacağı belli değil daha 2.3 yeni çıktı. 3.0 muhtemelen büyük yeniliklerle çıkar, Desire desteklemeyebilir. ama sınırda olur. yani destekleyen son telefonlardan olur. duyumlar en az 1 ghz işlemci filan diyordu çünkü.

An itibariyle siparişimi verdim hepsiburada dan. Evet telefonun içine takılı halde 2 gb kart var. Ve class 2. Müzik depolama haricinde işe yaramaz. 16 gb class 6 bir kart almayı düşünüyorum.

• arkadaşlar, vodafone da bildiğim kadarıyla SLCD ekran var. hepsiburada.com da satılan Desire da AMOLED ekran yazıyor... ben AMOLED ekranlı Desire üretilmiyor sanıyordum. hepsiburada daki bilgi yanlış olabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

An itibariyle siparişimi verdim hepsiburada dan. Evet telefonun içine takılı halde 2 gb kart var. Ve class 2. Müzik depolama haricinde işe yaramaz. 16 gb class 6 bir kart almayı düşünüyorum.

hayırlı olsun

• quote:

arkadaşlar, vodafone da bildiğim kadarıyla SLCD ekran var. hepsiburada.com da satılan Desire da AMOLED ekran yazıyor... ben AMOLED ekranlı Desire üretilmiyor sanıyordum. hepsiburada daki bilgi yanlış olabilir mi?

bilen ya da yorumu olan var mı?
  • quote:

quote:

arkadaşlar, vodafone da bildiğim kadarıyla SLCD ekran var. hepsiburada.com da satılan Desire da AMOLED ekran yazıyor... ben AMOLED ekranlı Desire üretilmiyor sanıyordum. hepsiburada daki bilgi yanlış olabilir mi?

bilen ya da yorumu olan var mı?

Sanırım yanlış bilgi. Türkiye'ye gelmeden önce amoled vardı. Ama sonraki üretimler slcd. Zaten hepsiburada yorumlarda bir kişi ekranın slcd olduğunu belirtmiş.

Ben böyle okumuştum bir yerde.

@buludag89
    Eyvallah kardeşim. inş hiçbirimizin başına bir aksilik gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-cihazininz-icin-turkce-navigasyon-ndrive?page=10

linkten programı ındır,ındırdıgın dosya ıcınde kurulumu anlatan turkce bır belge cıkıcak,onda ne yazıyorsa yap,mukemmel calısıyor.turkce konusuyor:)
    google a applanet ve slideme yaz.cıkan adreslere gıdıp slideme uygulamasını ve applanet i kur.market gereksız bunlar varken.

quote:

Orijinalden alıntı: ümit12

Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 1 haftadır ben de aranızdayım. Vodafondan kontratsız aldığım telefonumdan çok memnunum. Uzun süredir SE 990i kullanıyordum. Şimdi Android'e yaptığım sıçramayla afalladım biraz :) ama yavaş yavaş alışıyorum.

2 sorunum var.

1.si telefonumu aldığımda programlar içinde gördüğüm Navigasyon uygulaması. Bunu bir türlü açamadım. Her deneyişimde ekranda ''Gezinme özelliğinin uygunluğu denetleniyor'' ibaresi yer alıyor. ne kadar beklesemde değişmiyor. Acaba bu Navigasyon uygulaması aktif değil mi telefonlarımızda? Eğer aktif değilse hangi navigasyon programını nereden yükleyebilirim telefonuma.

2. sorunum da hızla büyüdüğü söylenen Android Uygulamaları Arşivi'ne Android Market haricinde ulaşabileceğimiz güvenilir bir yer yok mu. Google üzerinden rastgele yaptığım aramalarımda birkaç sitenin forum sayfalarında yer alan 3-5 uygulamadan fazlasını bulamadım.

Bu sorunlarımdan Navigasyon benim için çok daha önemli. Zira bu telefonu alışımdaki önemli nedenlerden biri güzel bir navigasyon cihazına da sahip olabileceğimi düşünmemdi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim . . .

sevgili gıdakontrol sanırım ben çok cahilim :/ işlemleri yapıp programı çalıştırmayı denediğimde ''Missing İmage File!'' hatası veriyor. OK dediğimde program kapanıyor. muhtemelen SD karta dosya aktarımını gerçekleştiremedim. HTC Sync aracılığıyla, belgeler bölümünde buradan PC belgelerini eştlenin yanından Ekle'ye basıp indirdiğim karta atılacak Ndrive dosyanı seçiyorum. ardından eşitle diyorum.

nerede hata yapıyor olabilirim :(

• sd karta dosya aktarımını htc sync ıle yapmıyoruz.telefonuusb olarak gösterıp yap
  • arkadaşlar cihazı amazon.com'dan alıcam..

model no: A8181EU ve model no: A8181 Brown olarak gözüken 2 model var..

forumda bir arkadaş A8181EU aldığını, OTA üstünden 2.2'yi gördüğünü ama güncelleme olmadığını yazmıştı..
    bu konuda net bilgisi olan var mı, hangi modeli almalı?
  • Hepsiburada amoled hatasını düzeltmiş. Artık SUPER LCD yazıyor.
    Ben amoled yazıyorken siparişledim. SLCD gelir umarım.d
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Arkadaşlar HTC de uzman arkadaşlara sorum olacak. Diyelim ki mail geldi. Bunu mesajla cevapla seçeneği var mı? Ya da gelen mesaja mail yoluyla yanıtla diyebiliyor muyuz? Tersi yani.. Doğal olarak rehberde mail adresine kayıtlı cep numarası olduğunu varsayıyoruz... Bir de ekranı çabuk çizilecek gibi duruyor mu? Sağlam mı kasası.

Böyle bir özellik var. hangi menüde olursanız olun kişi resmini görüyorsanız resmin üzerine tıklayıp gelen menüden istediğiniz işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

quote:

Hepsiburada amoled hatasını düzeltmiş. Artık SUPER LCD yazıyor.
    Ben amoled yazıyorken siparişledim. SLCD gelir umarım.d

Emin ol ki SLCD gelecek. Bu, hepsiburada nın sattığı ürün hakkında zerre kadar bilgi sahibi olmamasından ve bulduğu ilk google aramasını kopyala yapıştır yapmasından kaynaklanıyor.

• merhaba arkadaşlar bende 5 günlük htc desire kullanıcısıyım ve 2.2 ye yükselttim ve çok hoş oldu ama bir çok kullanıcı gibi telefonla yapabileceklerimizi hiç bilmiyorum öncelikle bana ve yeni alan arkadaşlara ne gibi tavsiyeleriniz olur bunu bir başlık altında toplarsanız çok güzel olur sanırım benim bir kaç sorum olacak mesela ;

GPS programı ne kullanmalıyım operatör destekli olmadan özellikle

arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için ne kullanmalıyım

oyun olarak ne yükleyebilirim

film izlemek için ne yüklemeliyim

ekran çizilmesine karşı ne yapmalıyım

ve olmasını tavsiye edeceginiz programlar varmı ?

ayrıca ben bu programları nasıl tlf a yükleyecegim ve kuracagım bunuda anlatırmısınız

bu konularda beni ve yeni alan arkadaşları aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: murat2580

merhaba arkadaşlar bende 5 günlük htc desire kullanıcısıyım ve 2.2 ye yükselttim ve çok hoş oldu ama bir çok kullanıcı gibi telefonla yapabileceklerimizi hiç bilmiyorum öncelikle bana ve yeni alan arkadaşlara ne gibi tavsiyeleriniz olur bunu bir başlık altında toplarsanız çok güzel olur sanırım benim bir kaç sorum olacak mesela ;

GPS programı ne kullanmalıyım operatör destekli olmadan özellikle

arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için ne kullanmalıyım

oyun olarak ne yükleyebilirim

film izlemek için ne yüklemeliyim

ekran çizilmesine karşı ne yapmalıyım

ve olmasını tavsiye edeceginiz programlar varmı ?

ayrıca ben bu programları nasıl tlf a yükleyecegim ve kuracagım bunuda anlatırmısınız

bu konularda beni ve yeni alan arkadaşları aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

Aslında hep şu fiyata aldım şunu yaptım diye bahsediyoruz ama arkadaş iyi bir konuya değinmiş
    aldıktan sonraki kısımla ilgilide paylaşım yapılması lazım

• bende daha yeni bir kullanıcı olarak murat2850 nickli arkadaşın bazı sorularına cevap vereyim

Ilk önce program nasıl kuracagız?

-htc nin sitesine girin support kısmından HTC Sync adlı uygulamayı indirin telefonunuzla uyumlu olan ondan sonra programı kurun cihazı usb le bilgisayara baglayın ayarlardan pc baglantı sekmesınden htc sync i secin sonra bilgisayardan htc synci acın kendisi otomatikte acılıyodu sanırım program yukleme yerın var ordan bilgisayara indirdiginiz apk uzantılı dosyaları yukleyebılırsınız.

Market yok alternatif marketler varmıdır?

-evet var applanet.net e girin oradan download diyerek apk uzantılı dosyayı bilgisayarınıza indirin üstte anlattığım şekilde telefonunuza kurun.

Film (video) Izlemek için ne kurmalıyım?

-applanet uygulaması uzerinden rockplayeri kurun videoları telefonu hafıza moduna alıp herangi bir yere surukleyın yanına srt uzantılı altyazılarınıda atın ama video ve altyazı ismi aynı olsun (olmasada olabilir denemedim ben aynı isim yapıyorum)
    Not:Altyazıda türkçe karakterleri sorunsuz gormek ıcın rockplayeri acın menu tusuna basın settings e girin en altta Subtitle encoding Select encode mode var ordan ISO-8859-9 u secin

Tavsiye oyunlar programlar;

-Angry Birds (oyun)
    -Android system info (task manager)
    -Advanced task killer (arkaplanda calısan uygulamaları kapatır)
    -Astro (file manager)
    -Barcode scanner (barkod tarayıcısı)
    -Battery indicator (bildirim alanında pil % sini gormek icin)
    -compass (pusula)
    -ebuddy (msn facebook ve daha bircok mesajlasma programı)
    -photoshop express (ufak caplı bi fotosop efekt verme vs.)
    -ringdroid (telefonunuzda varolan mp3 u kesip bicip zilsesi mesaj sesi yapmanıza yarar pratiktir)
    -shazam (calan muzigi dinletin size sarkının ismini ve kımın soyledıgını soylesin internet gerektirir)
    -speedtest (speedtest.net in android icin olan uygulaması)
    -winamp (orjinal muzik calıcısından daha pratik)
    -power amp (winampı silip kurdum gercekten cok basarılı ekolayzırı sayesınde cok kalıtelı muzikler dinleyebilirsiniz applanetten freesini sonradan crackini indirebilirsiniz)
    -smart keyboard (orjinal klavyeden daha rahat ve daha ıslevlı bır klavye)
    -zynga poker (facebooktaki poker uygulaması cok guzel bekledıgım bir uygulamaydı kullanımı bedavadır burdan indirebilirsinizhttp://www.getjar.com/mobile/50969/zynga-poker-for-htc-desire/
    -skyfire (alternatif web tarayıcı benim cok hosuma gitti facebook butonuyla anında facebookunuza bakabilirsiniz normal tarayıcıdan daha basarılı buldum)
    -3g watchdog (limitli internet pakedinizmi var kotasını yazın anlık kullanımı goruntuleyın kotası bitmeye yakın size haber versin )

saydıgım programların hepsi applanette bulunur oradan indirebilirsiniz

umarım benim gibi eline ilkkez android cihaz almış arkadaşların işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperchondriac -- 23 Aralık 2010; 2:06:43 >

• Ürün şimdi elime geldi. Açamadım çünkü şarjı hiç yoktu. Hepsiburada'dan aldım. Vadofone romu gömülü.
    Şimdi şarj ediyorum. Kaç saat tavsiye edersiniz?

Ve ürün internetteki resimlerden çok daha güzel gözüküyor. O resimlere çok kanmayın. Kötü bir tasarımı yok bence.
  • merhaba

ben tel.aldığım gün froyo 2.2 sürümü yayınlandı sormak istediğim şuan telefonun belleği 126 mb gösteriyor acaba sizdedemi aynı üç beş uygulamada hemen bellek doluyor ayrıca sd karta da taşınılan pek fazla uygulama yok

Birde şarz moralimi çok bozuyor wifi açık ama sürekli olarak tel. ile uğraşıyorum 4 saat şarzı gitti öte yandan telefonu fazla kullanmasam şarzı 2 gün gider galiba
    bide önceki telim wildfire idi onun şarzı daha çok gidiyordu wild firede malumunuz flash 10.1 desteğide yoktu desire çok iyi wildfireden

BENCE 10 numara bi telefon yapmışlar herşeyiyle mükemmel ama şarzı çok kullanan kullanıcılar için yetersiz
  • merhaba

ben htc desire almak istiyorum ama su iki sorun nedeniyle tereddütteyim

1- dahili hafıza problemi varmıs galıba sd karta atılamıyomus programlar bunun bir çözüm yolu varmı veya çok bi problem olurmu kullanan için ?

2- şarjı da fazla dayanmıyormus sanırım buna bi çozum yolu varmıdır ?

cevap werırsenız benı bu konuda rahatlatmıs olursunuz sımdıden herkese tesekkurler ıyı forumlar ..
  • desire almayı planlıyorum hizlial.com da taksit ertelemeli iyi bir fiyat var acaba aynı fiyatı gold pc de veriyormudur(bildiim kadarıyla ikisi aynı grup firması)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.