Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce hepsiburada dan sipariş verdim bakalım bekleyiş başladı.
    bu arada 8 taksitle aldım 10% kazanmak için ama sipariş sırasında kazancağınız puan şukadardır yada yararlanmak istiyomusunu demedi..
    hepsiburadadan alanlarda aynı şekildemi yaptı bu işlemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: WilliamBillMunny

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Telefonum 2 günlük ve ekranımda biri belirgin olmak üzere 3 tane ölü piksel var. Sadece siyah renk üzerinde anlaşılıyorlar.
    JScreenFix programı ile pikselde renk takılması vardır diye umutlanıp 1 saat yüklendim. Fakat yemedi. Bildiğimiz ölü piksel. Şimdi HTC'ye mail attım. Piksel konusunda bir garantilerinin olup olmadığı. Olumlu yanıt gelirse Hepsiburada'ya değişim kaydı açacağım.

Telefon çok harika. Android işletim sistemide çok güzel. Ama bu sorun tüm hevesimi söndürdü.
    Akşam masaj yöntemini deneyeceğim birde.

ölü piksel garanti kapsamında değil mi? o zaman ne anlamı var garantili almanın? en önemli problem ekran problemi zaten.

Ben de bilmiyorum, sorum bekliyorum bakalım.

Siparişi aynı yerden verdiğim için biraz inceledim, iade kısmında gönderilen cihazların incelenip değiştirmeye gerek olup olmadığı firma tarafından kontrol ediliyor gibi bişeyler var ölü piksel diye başlık var direk.

Bu arada nasıl bi kılıf kullanmak gerekli, marketlerde satılan kaliteli şeyler var mı?

• wifi olmadan navigasyonu kullandığımda haritayı açıp bulamıyor yerimi genel bişy mi bu normal mi?
  • arkadaşlar bu telefona uygun 1500 mah veya üzeri batarya bulunabilir mi? sırf bu şarj meselesi yüzünden htc den soğutacaklar insanı.
  • Vallahi ya şarj çok az diyorlar bari normal kullanımda 2 günü zorlasa 1 gün çok az her gün telefon şarj etmek çok yük olur.
  • Iphone'un bitik pili %80 şarj edebilen bi şarj ünitesine sahip hard case'i var. Desire içinde böyle bi aksesuar yok mudur acaba yerli yabacı tüm kullanıcıların tek şikayeti pil ya...
  • gps acıkmı?
    quote:

Orijinalden alıntı: oknby

wifi olmadan navigasyonu kullandığımda haritayı açıp bulamıyor yerimi genel bişy mi bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Az önce hepsiburada dan sipariş verdim bakalım bekleyiş başladı.
    bu arada 8 taksitle aldım 10% kazanmak için ama sipariş sırasında kazancağınız puan şukadardır yada yararlanmak istiyomusunu demedi..
    hepsiburadadan alanlarda aynı şekildemi yaptı bu işlemi?

http://www.hepsiburada.com/Customproducts.aspx?eid=464

9 ocaka kadar world puanları harcamak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivert

arkadaşlar bu telefona uygun 1500 mah veya üzeri batarya bulunabilir mi? sırf bu şarj meselesi yüzünden htc den soğutacaklar insanı.

su an 1.5 günde yarısı dolu gözüküyor.Siz nasıl bitiriyorsunuz anlamıyorum pilde sıkıntınız olmasın.Gece birde wifi acık kalmıs sabaha kadar hesabını siz yapın.Dün wifi ile en az 2 saat nete girdim 20 dakıkada en az konusmusumdur birde 3 dakıka video cekimi yaptım.Sizler acaba telefonun her seyini full acıp mı kullanıyosunuz ben evdeyken mobil paketimi kapatıyorum mesela 3g de kapalı ayrıca sadece vodafone getirdim.Bunları yapın hala olmassa servise bir sorun derim.
  • gps açıkmı derken navigasyonu açmadan önce gps açma diye bi işlem mi var hiç bi fikrim yok. nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknby -- 13 Aralık 2010; 11:30:05 >
  • gps zaten açıkmış. waiting for location diyor orda kalıyor. wifi bağlantısı olunca hemen buluyor ama o olmadan tık yok
  • oknby kardeş ilk önce fryo 2.2 update yapılıyor o güncellemede sd karta app manager kurblir oluyor

sd kart ve cihaz içindekileri görüp istedigin yere kurabilmek için and explorer 1.7 ci versiyonuda cıkış onu indir 1mobile comdaki 1.3 ama oda sd karta kurması gerekir tonla uygulma kurdum bende daha ilk olarak asphalt kurmaya calıstıgımda aynı uyarıyı verdi tel hafızada yer yok die ve ikinci denememde sd karttan kurmak istedigim uygulamamnın üstüne gelip tekrar üstte sd secenegine dokundum uygulamayı kurdum hafıza dolu demedi ve kurdu

yani daha ilk kurmaya calıstıgımda ve tel hafızası ve sd hafıza daa yeterli alan olmasına ragmen tel hafızasına kurmaya calıstı sanırım aynen bendeki gibi

tel hafızasından uygulama yükleme calıstırma tam olarak yazılımı kırmadan bu işi yapan program ve benzeri şeyler konusunda arastırmasına devam ediyorum bilgilenince paylasıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 13 Aralık 2010; 12:54:42 >
  • ALINTIDIR LİNKhttp://mehmetatasoy.com/android-uygulamalarini-root-islemi-yapmadan-sd-karta-kaydetmek/

Merhabalar. Biraz uzun ve garip bir başlık oldu ama anlaşılabilir olması için bu başlığın bu kadar uzun olması gerekiyordu.
    Evet hemen anlatıyorum; olay şu, htc desire telefonunuza veya başka bir htc (Androidli olması şart tabiki) marka telefonunuza yüklemiş olduğunuz uygulamaları hiç bir root işlemine gerek kalmadan ufacık bir komutla sd kartınıza kaydetmeyi başarabilirsiniz.

Öncelikle bilgisayarınızda Android sdk yı yükleyin. Bunu yüklemenizi istememin sebebi işimizi ADB ile gerçekleştireceğiz.
    sdk yı buradan yükleyebilirsiniz. ardından windowsta (burdan sonra söyleyeceklerimin aynısını apple ve linux kullanıcılarıda kendi sistemlerine uydurup gerçekleştirmeye devam edebilirler) komut satırını açıp ( başlat->çalıştır->cmd yapıyoruz ) öncelikle kurulumu yaptığımız dizine gidiyoruz.
    aşağıdaki resimde dizinlere girişi göstermekteyim.

ardından diğer kısma geçiyoruz. Telefonu bilgisayara bağlıyoruz. Sonra Htc Sync yukluyoruz. Bu kurulumun içinde telefonu Usb debuging özelliğinde çalıştırmak için gerekli olan driver ı kurmuş oluyoruz. Bu kurulumu tamamladıktan sonra telefona Menu -> Settings -> Applications -> Development -> Check USB Debugging mode seçeneğini işaretliyoruz. Bunu işaretledikten sonra driver kurulumu gerçekleşmeye başlayabilir ya da siz htc sync kurulumu yaparken driverı kurmuşşunuzdur.
    Şimdi komut satırında kaldığımız yerden devam ediyoruz.
    D:\eclipse\android-sdk-windows\android-sdk-windows\tools>adb devices
    yazıyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkması gerek;

yukarıdaki gibi bilgisayarınıza bağlı olan htc telefonunuzu görüyorsanız; aşağıdaki komutu yazıyoruz ve enter a basıyoruz.

adb shell pm setInstallLocation 2

ekran çıktısı;

Bu yazdığımız kod telefonun default kaydetme yerini sd kart olarak belirmemizi sağlamaktadır.
    (Bu işlemi geri almak için adb shell pm setInstallLocation 0 yapmalısınız.)
    Artık bundan sonra yukleyeceğiniz tüm programlar sd kartınıza yüklenecektır. hemen Menu -> Settings -> Applications -> Manage Applications a gidiyoruz ve telefona kayıtlı ne kadar sonradan yüklediğiniz program varsa istediğinizi sd karta taşıyorsunuz. Hepsi bu.

Tavsiyem Elzem programları sd karta taşımayın. Mesajlaşma programı gibi. Birde bazı programları yüklerken veya yükledikten sonra hata alabilirsiniz. Bunun sebeplerinden biri programın illa da telefon hafızasına kaydedilmesini gerektiren bir kurala bağlanmasından kaynaklanabilir. Şuan bu ayarlamayı HTC desire telefonumda sorunsuz olarak kullanabilmekteyim.

tüm ekram resimlerini de görmek için alıntı yaptıgım sitenin linki

http://mehmetatasoy.com/android-uygulamalarini-root-islemi-yapmadan-sd-karta-kaydetmek/

Şimdi normalde telefonunuzun android sürümü 2.2 ise zaten uygulamaları sd karta taşıyabiliyordunuz fakat bu yazıdaki ayarlamayı yaparsanız marketten veya başka bir yerden yüklediğiniz uygulamalar direkt olarak sd kartınıza yüklenecektir. Bu yazıdaki değişikliği uyguladıktan sonra settings->applications->manage applications diyip burdaki tüm programları sırasıyla sd kartınıza taşıyabilirsiniz.

ilgili yere geldikten sonra her programın üstüne tıkladığınızda move to sd kart buttonu aktif halde gözükecektir.

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları

• quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

arkadaşlar bu telefona uygun 1500 mah veya üzeri batarya bulunabilir mi? sırf bu şarj meselesi yüzünden htc den soğutacaklar insanı.

su an 1.5 günde yarısı dolu gözüküyor.Siz nasıl bitiriyorsunuz anlamıyorum pilde sıkıntınız olmasın.Gece birde wifi acık kalmıs sabaha kadar hesabını siz yapın.Dün wifi ile en az 2 saat nete girdim 20 dakıkada en az konusmusumdur birde 3 dakıka video cekimi yaptım.Sizler acaba telefonun her seyini full acıp mı kullanıyosunuz ben evdeyken mobil paketimi kapatıyorum mesela 3g de kapalı ayrıca sadece vodafone getirdim.Bunları yapın hala olmassa servise bir sorun derim.

artı yönde sorun senin pilde galiba dediğin şekilde kullanımda pilin yarısının dolu olması genelde pek mümkün gibi durmuyor...

• Merhaba,
    HTC desire i Elektroworld den aldim .
    Turkcell mobil tv yi kullanamiyorum. Wap ayarlari gerekiyor sanirim. SMS ile ayarlari alamadim.
    Turkcelle mail attim ama telefonumun listede olmadigini soylediler.
    Turkcell musteri hizmetlerinden de bu ayarlari cihaz test edilmedigi icin bilemediklerini soylediler.
    Internete girmekte yada 3g baglanmakta sorun yasamıyorum ama mobiltv yok. yardimci olabilirseniz sevinirim . ( bu arada HTC musteri hismetlerini de aradim onlar da beni turkcell e geri yonlendirdi. ) tesekkurler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

artı yönde sorun senin pilde galiba dediğin şekilde kullanımda pilin yarısının dolu olması genelde pek mümkün gibi durmuyor...

Turan hocam ilk aldıgımda pil 12 saat anca gidiyordu cogu uygulamasını zorunlu olmadan acmıyorum hava durumu efekti vb seyleri su an 10 kez sarj etmişimdir saymadım ama artık ciddi olarak bir fark görüyorum pilinde haaa birde ben gece 12 gibi takıp sabah 8 gibi alıyorum yani uzunca bir süre sarja maruz kaliyor pili belki bundan dolayıdır diyecegim ama teknik bilgisi olan arkadaslar daha iyi bir acıklama getiri umarım.Bende bundan 1 hafta önce internetten pil almayı düşünüyodum yedek olarak yanımda tasırım diye.Su an pil kısmı kırmızıya geçti 2 saate biter pili.

• Benim gibi hepsiburada dan sipariş bekleyen var mı?
    tedarik sürecinde yazıyor ama çok uzar mı bu ?
  • quote:

Ben cihazı alalı 2 gün oldu 2 günde 5 defa şarj ettim.Bunda cihazın yeni olmasından dolayı kurcalamamın etkiside var ama.Bugün 10 dk konuşma bir okadarda kullanım haricinde elime dahi almadım 12 saatte bitti batarya.Bu durum çık canımı sıktı.Elimizde full fonksüyonlu telefon var batarya bitmesin diye onu kapat bunu kapat ne anladım ben bu işten.Bana çok saçma geliyor.Bu nedenle 2400 ma lik batarya sipariş ettim.Telefonun dış görünüşü biraz değişecek ama en azından 12 saattede şarjı bitmez diye düşünüyorum.Bakalım kullanacaz ve görecez.Bu bataryada çözüm olmazsa heman satacam cihazı...Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

quote:

Ben cihazı alalı 2 gün oldu 2 günde 5 defa şarj ettim.Bunda cihazın yeni olmasından dolayı kurcalamamın etkiside var ama.Bugün 10 dk konuşma bir okadarda kullanım haricinde elime dahi almadım 12 saatte bitti batarya.Bu durum çık canımı sıktı.Elimizde full fonksüyonlu telefon var batarya bitmesin diye onu kapat bunu kapat ne anladım ben bu işten.Bana çok saçma geliyor.Bu nedenle 2400 ma lik batarya sipariş ettim.Telefonun dış görünüşü biraz değişecek ama en azından 12 saattede şarjı bitmez diye düşünüyorum.Bakalım kullanacaz ve görecez.Bu bataryada çözüm olmazsa heman satacam cihazı...Saygılar...

2400 lik pili hangi siteden sipariş ettiğniz

• quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

quote:

Genelde insanlar şarjın 10-15 defa bitmesinden sonra pil süresinin oturduğunu söylüyor, bence 1 hafta sonra tekrar yazın buraya durumu ozaman daha doğru bi sonuç çıkar..
    Ben de DHDnin pil ve ekran sorunları yüzünden bu cihaza yöneldim bu da kötü çıkarsa durum fena demektir..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.