Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone TR evet. Kontratlı aldım. Açılışta güncelleme yapıyor. Sürümü 2,23 oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Fakat içerisinde Market bulunmuyor. Kendi romu da fena değil ama market olmadı mı hiçbirşey ekleyememek kötü oluyor. Bazı arkadaşlar android markete alternatif olarak applanet yükleyin diyor fakat erişimde sıkıntılar oluyor. Birçoğunu denedim android marketin yerini tutmuyorlar. Custom rom yüklemek elzem hale geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Vodafone TR evet. Kontratlı aldım. Açılışta güncelleme yapıyor. Sürümü 2,23 oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Fakat içerisinde Market bulunmuyor. Kendi romu da fena değil ama market olmadı mı hiçbirşey ekleyememek kötü oluyor. Bazı arkadaşlar android markete alternatif olarak applanet yükleyin diyor fakat erişimde sıkıntılar oluyor. Birçoğunu denedim android marketin yerini tutmuyorlar. Custom rom yüklemek elzem hale geliyor.

Cevabiniz icin tesekkurler. Benim cihazim da vodafone tr cihazi ve henuz custom rom kurmadim, sizin yazdiklarinizdan yararlanarak custom rom kurmayi deneyecegim.
  • İNCELEDİM HER AN GİBİ BİR ÖLÜ PİXEL HATASI YOK CHİAZDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_faith

İNCELEDİM HER AN GİBİ BİR ÖLÜ PİXEL HATASI YOK CHİAZDA

Ben böyle şansımın o zaman. İyi baktımda ikisi belirgin 5 piksel hatası var. Hepside aygıtı dik tuttuğuma ana göre sol yakada duruyorlar. Aygıtın yarısının sağ tarafı kusursuz.
  • rom yüklemek isteyenlere desire hd romuhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791315&highlight=AuraxTSenseHD önerebilirim.

htcsense.com adresinden register olunca telin yerini filan görüp kilitleyebiliyorsunuz da.

tek eksiği şu anda 720p video kaydetmiyor. o da olur yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

@jashuatree
    Hocam mp3 ve kulaklık performansını bende çok merak ediyordum 4-5 gündür kullanıyorum hem kendi kulaklığıyla hemde Creative EP-630i ile denedim, kendi kulaklığı ortalamanın üstünde diyebilirim mesela ben daha evel nokıa 5800 xm kullanıyordum hemen hemen onunla aynı diyebilirim ama Creative EP-630i ile çok harika bir performans verdi ki ben bile bu kadarını beklemiyordum
    ses kalitesi yüksek mp3 lerde bass'ları gerçekten muhteşem.
    Tabi bu benim düşüncem

cx300ıı ile denedim denedim bencede, iyi bir kulaklıkla ses kalitesi gerçekten başarılı...
  • Arkadaşlar bence markete alternatif (Applanet, Appbrain, 1Mobile Market) bir çok uygulama var. Ve markette satılan ücretli bir çok uygulamada ücretsiz olarak veriliyor. bazı arkadaşlar sırf market yüzünden cihazlarına farklı romlar yüklüyorlar. Bana göre sırf bunun için yapılmamalı. Markette olup da alternatiflerinde veya nette bulamayacağınız uygulama yok bence. Şimdiye kadar hiç marketin eksikliğini hissetmedim. Tabi yeni rom demek aynı zamanda cihazınız garanti dışına çıkması da demek.Sırf market için garantinizi bozmaya değmez ama farklı şeyler için elbette bu sizin seçiminiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-
    Arkadaşlar bence markete alternatif (Applanet, Appbrain, 1Mobile Market) bir çok uygulama var. Ve markette satılan ücretli bir çok uygulamada ücretsiz olarak veriliyor. bazı arkadaşlar sırf market yüzünden cihazlarına farklı romlar yüklüyorlar. Bana göre sırf bunun için yapılmamalı. Markette olup da alternatiflerinde veya nette bulamayacağınız uygulama yok bence. Şimdiye kadar hiç marketin eksikliğini hissetmedim. Tabi yeni rom demek aynı zamanda cihazınız garanti dışına çıkması da demek.Sırf market için garantinizi bozmaya değmez ama farklı şeyler için elbette bu sizin seçiminiz.

Market uygulamasını htc den nasıl indirebilirim tam adresleri varmı?
  • quote:

Arkadaşlar bence markete alternatif (Applanet, Appbrain, 1Mobile Market) bir çok uygulama var. Ve markette satılan ücretli bir çok uygulamada ücretsiz olarak veriliyor.

bu nokrada şunu sormak istiyorum: ben PC'den değil telefondan uygulama indirmek istiyorum.. yani çoğunlukla tercihim bu yönde..
    bahsettiğiniz sitelerden uygulama yüklemek için illa PC'den mi bağlamak gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

Arkadaşlar bence markete alternatif (Applanet, Appbrain, 1Mobile Market) bir çok uygulama var. Ve markette satılan ücretli bir çok uygulamada ücretsiz olarak veriliyor.

bu nokrada şunu sormak istiyorum: ben PC'den değil telefondan uygulama indirmek istiyorum.. yani çoğunlukla tercihim bu yönde..
    bahsettiğiniz sitelerden uygulama yüklemek için illa PC'den mi bağlamak gerekli?

Hayır sadece bir kere için pc gerekecek. Bilgisayardan applanet ın sitesine gir. Oradan applanetin yayınladığı market uygulamasını .apk olarak indir(indirmen için üye ol).
    Htc sync ile market uygulamasını kur. Sonraki tüm uygulamaları telefon içindeki applanet market uygulamasından bulup kurabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Arkadaşlar bence markete alternatif (Applanet, Appbrain, 1Mobile Market) bir çok uygulama var. Ve markette satılan ücretli bir çok uygulamada ücretsiz olarak veriliyor. bazı arkadaşlar sırf market yüzünden cihazlarına farklı romlar yüklüyorlar. Bana göre sırf bunun için yapılmamalı. Markette olup da alternatiflerinde veya nette bulamayacağınız uygulama yok bence. Şimdiye kadar hiç marketin eksikliğini hissetmedim. Tabi yeni rom demek aynı zamanda cihazınız garanti dışına çıkması da demek.Sırf market için garantinizi bozmaya değmez ama farklı şeyler için elbette bu sizin seçiminiz.

Market uygulamasını htc den nasıl indirebilirim tam adresleri varmı?

Arkadaşlar Applanet Uygulamasını bu siteye girerekhttp://www.applanet.net/ indirip Pc üzerinde bir defaya mahsus HTC Sync üzerinden yüklemeniz yeterli devamında bütün uygulamaları bu program üzerinden direk indirip kuracaksınız.
    Üye olmadan indirmek içinhttp://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/437275189/BlackMarketApp.rar

Diğer popüler uygulamahttp://www.appbrain.com/ sitesinde ben daha deneyemdim site açılmıyor. TR'den bir engelleme var sanırım.Sürekli hata veriyor.

Bir diğer uygulama bu adrestehttp://www.brothersoft.com/mobile/1mobile-market-79873.html bunuda Applanet uygulaması gibi bir kez yükleyeceksiniz sonrası telefondan.

• @ burakkcbyk ve hokkabaz; cevaplar için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimel34

Arkadaşlar şarj konusunda bir yazı buldum, aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz. Benim cihazım daha bir haftalık olduğu için denemedim. Deneyen olursa ve sonuçlarını yazarsa sevinirim. Yorumlarda deneyenlerin memnun olduğu anlaşılıyor.

http://levelx.me/technology/calibrating-htc-desire-battery/

bu pil kalibre olayını yapan varmı, yada nasıl yapıldığını anlayan, deneyeceğim ama tam anlayamadım..
  • Şunu demeye çalışmış.

1. Telefon açıkken full dolana kadar şarj edin diyor. Dolduğunda cihazda yeşil ışık yanıyor.
    2. Telefonda yeşil ışık yanıp full dolunca şarjı çıkarın sonra da telefonu kapatın diyor.
    3. Telefon kapalıyken tekrar şarja takarak full şarj olmasını bekleyin.
    4. Cihazı şarjdan çıkarın tekrar açın. Şarja takın eğer şarj full görünüyorsa tekrar kapatıp şarja bağlayın ve LED yeşil yanana kadar şarj edin.
    5. Telefonu tekrar açarak kullanmaya başlayın....
  • Bu kalibrasyon olayını ilk şarjda yapmakla 1-2 hafta sonra yapmak arasında bi fark var mı?
  • Ben hala bu olaya inanmıyorum. Zaten cihaz kullandıkça kendi şarj zamanı da oturmuş oluyor. Tahminimci telefonun pil dolunca şarjı kesmesini önleyerek dibine kadar şarj etmesini sağlamış. İşe yarayıp yaramadığı kesin değil. Belki de oluyordur.
    Kendi cihazımdan örnek verirsem ilk kullandığım zamana göre PDA şarjı daha çok gitmeye başladı. Bunun yanında cihazı 3g ile kullanıp kullanmama, wifi ye bağlı olup olmaması, ekran ışınının parlaklığı, ne kadar çok video açtığınız, cihazdaki bilgi güncellemelerinin sıklığı, GPS konumu kullanıp kullanmamanız pilin bekleme süresini direkt olarak etkileyen faktörler. Bu cihazda en çok pil tüketimini 3g, ekran ve video işlemleri gerçekleştiriyor.
    Cihazı vodafone dan kullandığım için 3g yerine 2g tercih ediyor ve GPS konumu devre dışı bırakıyorum. Bu şekilde rahat rahat cihaz kullanım 1 günü geçip 2. güne yaklaşıyor.
  • Hepsiburada cidden bir süre sonra kazıkları atıyor derlerdi de inanmazdım. Bu 3. yılım alışveriş yaptığım her ayn mutlaka en az bir tane alışverişim olur.
    HTC Desire'yı da oradan aldım. Üründe ölü pikseller vardı. Ve değişim talebinde bulundum. Değişim bildirimi 4 gün sonunda yanıtladılar. Yanıt komik.

"Bildirim formu doldurarak talebinizi ilettiğiniz ürününüz, işlemlerinin daha kısa sürede tamamlanması için ilgili servise yönlendirilmiştir. Detaylı servis bilgisi mail adresinize iletilmiştir." şeklinde bir cevap geldi. Dur bi bakayım mail adresime dedim.

Baktığımda gelen mail ise harbi şoke ediciydi. Mail içeriğinde;
    Ürününüz için Lg Türkiye ile iletişime geçerek bilgi/destek alabilirsiniz. İletişim bilgileri aşağıda belirtilmiştir. Destek hattı; 444 65 43  

yazıyor. Neyse bir kademe daha yüklediler bana. Yine de aradım. Adam gayet normal kendilerinin LG için olduğunu HTC ile alakalarının olmadığını açıkladı.

Tamam dedim bu son aşama için. HTC'ye sorunu yazdım ve ondan gelen mesaj aynen aşağıdaki gibiydi.
    Merhaba Burak KOCABIYIK, 

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Konu ile ilgili, telefonu aldiginiz yer ile irtibata gecmeniz gerekmektedir. Eger urununuz uretim hatasi ise telefon degisimi yapilabilir.

Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat
    İlginiz için teşekkür ederiz.

Bu mesaja bir yanıt göndermek için ya da sorunuzu başarıyla yanıtladığımıza dair bizi bilgilendirmek için, e-posta adresinizi ve bilet numaranızı 10TRCW51TRA000037 kullanarak ContactUs sitemizde oturum açın.

Saygılarımızla,

Osman

HTC

Başkalarının ne düşündüğünü görmek ister misiniz? Diğer HTC fanlarına bir sorunuz mu var?

adresinde HTC’nin hayranı olun facebook.com/htc
    Bizi twitter.com/htc adresinde takip edin
    adresinde YouTube Kanamalımıza abone olun youtube.com/htc

adresindeki gelişim kaynaklarımızı keşfedin developer.htc.com

Bu e-posta hesabına yanıt alamıyoruz. Herhangi bir sorunuz veya daha fazla desteğe ihtiyacınız varsa lütfen htc.com adresindeki web sitemizi ziyaret edin.
    CONFIDENTIALITY NOTE : The information in this e-mail is confidential and privileged; it is intended for use solely by the individual or entity named as the recipient hereof. Disclosure, copying, distribution, or use of the contents of this e-mail by persons other than the intended recipient is strictly prohibited and may violate applicable laws. If you have received this e-mail in error, please delete the original message and notify us by return email or collect call immediately. Thank you. HTC Corporation

Tamam dedim bu kadar alışveriş bunlara fazla. Değişim bildiriminin üzerine hemen iade açtım. Ve o da ne? 45 dakika içinde kargo kodu gönderip onaylamışlar. Adilik bu ya, neden değişim hizmetini yanıtlarken aynı hızı yapmadın. Ki yaptığı da yanlış. git HTC ile irtibat kur diyor. HTC ise aldığın yer ile diyor.

Bu noktada artık sıçayım çarkına dedim. Ve benim hem HTC hem de HB serüvenim burada bitmiş oldu. HTC'yi Türkiye'deki teknis servis muammasından dolayı ayrıca kınıyorum.

• @burakkcbyk hocam senin durum hakkaten kötü olmuş üzüldüm insan bu işlere hevesle giriyor, heves te kaçarsa tadı kalmıyor..

5-10 dk önce Kargodan aldım cihazı şu an şarj oluyor

Ben de sizin gibi hepsiburada dan aldım aslında biraz daha fazla verip elektroworldden alabilirdim neyse..

Bakalım şarj dolsun ekranı açıp inceliycem gerçi sınavlardan pek vakit yok ama hızlıca bir bakarım..

iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

@burakkcbyk hocam senin durum hakkaten kötü olmuş üzüldüm insan bu işlere hevesle giriyor, heves te kaçarsa tadı kalmıyor..

Ben de sizin gibi hepsiburada dan aldım aslında biraz daha fazla verip elektroworldden alabilirdim neyse..

Bakalım şarj dolsun ekranı açıp inceliycem gerçi sınavlardan pek vakit yok ama hızlıca bir bakarım..

iyi akşamlar

Şimdi ben başka yerden alacak olsam bile inan lanet olsun dedim. O tad bir kere kaçtı. Tüm hevesim yerle bir oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

@burakkcbyk hocam senin durum hakkaten kötü olmuş üzüldüm insan bu işlere hevesle giriyor, heves te kaçarsa tadı kalmıyor..

iyi akşamlar

Şimdi ben başka yerden alacak olsam bile inan lanet olsun dedim. O tad bir kere kaçtı. Tüm hevesim yerle bir oldu.

Türkiyedeki e-ticaret sitelerine hakkaten güven olmuyor... yerleri yurtları da belli değil, karşına bir adam çıksa da konuşsan..

ben de hepsiburada.com dan almayı düşünüyordum,vazgeçtim...

gittim electorworld dan aldım. 1099 tl. world card ile peşin fiyatına 10 taksit ve 2 ay taksit öteleme ile.

daha ödemeyi yapmadan, telefonu açtılar gözümün önünde, her şeyini kontrol ettik, çalıştırdık... okeyi verdim, ödemeyi yaptım...

ölü piksel sorunu sanırım böyle bir durumda yakalanırdı...

sana geçmiş olsun..

işin özeti, özellikle pahalı ürünlerde e-ticaret sitelerinden uzak duracaksın.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.