Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla cep paket ile güncelledim. telefonu şarja taktım her ihtimale karşı. akşam 12 de başladım sabah inmişti. güncelledim sorunsuz.
  • Emin misiniz? 2.1'den 2.2'ye geçmiş olmasın? 2.3 henüz yok.

quote:

Orijinalden alıntı: gurolyakal

selam,, bu gun telefon guncelleme buldu ve2.2 froya dan 2.3.3 ginger yukledi. aradaki farkinedir bilmiyorum ama sanki menulerde gecis hizlandi. bilmiyorum baska farki varmi? bilen varmi?
  • tel çok güzel kullanışlıda yalnız android sistemine şu an pek alışık olmadığımdan ve bazı detayları bilmediğimden mi nedir bilmiyorum ama win 6.5 ten sonra android sistemi bana oldukça basit gibi geldi bir yerde iyi birşey ama sanki win mobile daha dolu bir sistem gibiydi...
    birde bu cihazda batarya ömrünü yükseltmenin bir yolu varmı, henüz froyo 2.2 yi yüklemedim bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 4 Aralık 2010; 22:31:29 >
  • arkadaşlar iphone 3g mi sattım bu telefonu almak icin suanda 1000tl param var iphone u satma sebebim kasmasıydı internet sayfalarında dolanırken uygulamarda takılma aynı anda mp3 mesaj msn falan olunca cıldırıyordu telefon benim telefondan beklentim hic kasmaması bazı arkadaslar kasıyor ama 2.2 ye yukseltınce sorun cozuluyo demıs birde su android market olayı kafama takıldı root islemi nasıl bisey teferruatlımı?
  • Türkiyede satılan desire ların kutu içerinde hafıza kartı varmı varsa kaç gb ve class6 mı?
  • grafik hızlandırıcısı yok sanırsam ondan kasıyor. oyun deneyimi. galaxy s n8 satio. gibi
  • 4gb samsung hafıza kartı cıkıyormus

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Türkiyede satılan desire ların kutu içerinde hafıza kartı varmı varsa kaç gb ve class6 mı?
  • Kartın kapasitesi kadar "class" ıda önemli
    Türkiyeden vodafone romlu alan arkadaşlar kartın üstüne bakıp class kaç olduğunu yazabilirler mi?
    Bunu şöyle anlayabilirsiniz kartın üstünde yuvarlak içinde 2, 4, 6 gibi bir rakam yazar bu klasını belirtir..
    Kullanan arkadaşlardan ricam bunu yazarlarsa ona göre kart sipariş etcem telefonla birlikte...
  • evet yeni bir güncellem bulundu diye yazdı ve yukledi. about phone bölümünde android 2.2 yazıyor ama software numberda 2.33.161.2 yazıyor. ayrıca bu guncellemeden sonra kişilere müzik atayamaz oldum. önce ne ne yuklediysem o veya default ring çalıyor.
  • daima desire. bir kere 2. eli kolay. ayrıca ara yuzu sense müthiş. sırf bunun için bile alınır. tek eksiği batarya ve camerası. camerayı içindeki ayarlarla oynadınmı yinede iyi çekim yapıyor ama batarya için hep tetikte olmak lazım. nette baktım. 2000 ml amp lik bataryalar var . onları araştırıyorum. kesinlikle tavsiye deceğim bir cıhaz. her 2 cıhazı yan yana koy eline al öyle karar ver. pişman olmazsın..
  • bartarya ömrü için bazı uygulamalar yaptım. 1- wallpaper siyah yaptım. 2- güç kontrol widgettini ekrana kurdum üzerinde wifi,bluetooht,satelit, ekran aydınlatması gibi fonksiyanlar bir arada çok rahat kullnaımlı ve kontrolu çok kolay. wifi kullanacağım zaman bu w,dgetten acıyorum. zaten wifi açıkken gsm kullanmıyor. 3- işim bitince kendi kapanmasını beklemeden ust kapama tuşuna ben basıyorum. 4- application lardan bakarsan açık olan ama kullanmadığın uygulamaları kapat. bunlar enerji harcıyor arka planda. bende mail açık otomatik olark yükler. ekran aydınlatmasını düşürdüm ki ekran en çok enerji harcayan bölümü. bu telefonun tek derdi batarya. diğer herşey sonderece mükemmel. tabi camerada haric ama ayarlarıyla mutlaka oynamak lazım. ayarları otutturursan resimler iyi. yurt dışındaki birçok forumda 3g yi kapatılması söylenmiş ama ben bi fark göremedim. kaldıki bulunduğun yerde 3g sinyalı kuvvetliyse enerji fazla harcamaz. zaten cıhazın teknik detaylarındada 3g ile 2g arasında zaman farkı yok. yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. kullanımda her şeyini çözdüm. soru varsa cevaplayabilirım

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Emin misiniz? 2.1'den 2.2'ye geçmiş olmasın? 2.3 henüz yok.

quote:

Orijinalden alıntı: gurolyakal

selam,, bu gun telefon guncelleme buldu ve2.2 froya dan 2.3.3 ginger yukledi. aradaki farkinedir bilmiyorum ama sanki menulerde gecis hizlandi. bilmiyorum baska farki varmi? bilen varmi?

evet yeni bir güncellem bulundu diye yazdı ve yukledi. zaten öncede 2.2 froya yukluydu. ama anlamadığım sey about phone bölümünde android 2.2 yazıyor ama software numberda 2.33.161.2 yazıyor. ayrıca bu guncellemeden sonra kişilere müzik atayamaz oldum. önce ne ne yuklediysem o veya default ring çalıyor.

• arkadaşlar telefonu bugun vodafone dan kontratsız olarak aldım fakat apn (3G edge giris ayarları) giremiyorum hattım avea acaba vodafone rom u yuklu dıyemı boyle?
  • tamam cozumu buldum
  • Arkadaşlar bu sabah bende HTC Desire sahibi oldum vodafone dan kontratsız aldım.. Akşama kadar kurcaladım ayar çekmeye felan başladım.. neyse.. Şimdi ekranda sadece açık tonlarda belli olan parlak bir benek belirdi koyu tonlarda hiç belli olmuyor.. ne yapmam gerekir yarın garantiye vereyim mi.. tam aldım derken olacak işe bak.. sinir oldum..
  • Kontratsız kaça aldınız acaba arkadaşlar ?
  • 1100tl nakit e aldım vodafonedan
  • Kontratlı (internet + 24 ay taksit) fiyatına göre peşin fiyatı yüksek kalmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Kartın kapasitesi kadar "class" ıda önemli
    Türkiyeden vodafone romlu alan arkadaşlar kartın üstüne bakıp class kaç olduğunu yazabilirler mi?
    Bunu şöyle anlayabilirsiniz kartın üstünde yuvarlak içinde 2, 4, 6 gibi bir rakam yazar bu klasını belirtir..
    Kullanan arkadaşlardan ricam bunu yazarlarsa ona göre kart sipariş etcem telefonla birlikte...

marka samsung Class 2
  • @gokmay

kontratsız fiyat buymuş yine taksitli olarak aynı fiyata alabiliyordum fakat elimde hazır para varken direk aldım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.