güncellemeden sonra ne gibi değişiklikler var, ben henüz güncellemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-
quote:
Orijinalden alıntı: zeg392
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanaysubar
Arkadaşlar aranızda iphone 3gs kullanıp daha sonra desire a geçen varmı .. ?
Var hocam şimdi desire den cevap yazıyorum kullandığım iphone da hoşuma gitti ama başka bir sorundan dolayı değiştirdim desireden mutluyum ama uygulama seçenekleri şimdilik kısıtlı 2.2 geçtiğimde rahatlıycam inşallah.
Arkadalar 2.2 Froyo güncellemesi çıkmış.
Bu güncelleme vodafonedan aldığınız makinede mi? öyleyse hiçbir engel kalmadı:)
bir de desire 2.3 destekleyecek mi bu konuda bir gelişme var mı arkadaşlar?
Yukarıdaki sorunun cevabı evetse bu hafta sonu bende desire sahibi oluyorum.. net bir cevap verebilecek yok mu.. vodafone un desire larına da 2.2 güncellemesi geldi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: yuxel85
ark lar sımdı 2.2 ye gecınce teldekı butun bılgıler sılınecek mı_? tel defterı , masaustu sahne ayarlarımız ve programlar ? bılgısı olan var mı
Hiçbir sıkıntı olmuyor. Ben her ihtimale karşı telefon rehberini HTC Sync ile Outlook'a yedekledim ama ihtiyaç olmamıştı. Tüm ayarlar korunmuştu, zaten upgrade'i yaparken de mesajda belirtiliyor hiçbir şey silinmeyecek diye.
quote:
Orijinalden alıntı: hanjin
quote:
quote:
quote:
Var hocam şimdi desire den cevap yazıyorum kullandığım iphone da hoşuma gitti ama başka bir sorundan dolayı değiştirdim desireden mutluyum ama uygulama seçenekleri şimdilik kısıtlı 2.2 geçtiğimde rahatlıycam inşallah.
Arkadaşlar HTC Desire, Android'in Google Nexus One'dan sonraki amiral gemisidir. O nedenle Android upgradeleri ile ilgili sıkıntınız olmasın. Resmi olarak ilk Nexus One'a çıkar firmware sonrasında ise Desire ve GalaxyS'e çıkar. Arada maksimum 1 ay oluyor zaten.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Telefonu vodafone'dan aldım, 2.2 ye yükledikten sonra açılışta yine vodafone'nin rom'u çıkıyor. içinde ki bütün aplicationlar duruyor hatta şarkılar ve filmlere bile bişey olmamış. Telefon hissedilir derece hızlandı (gerçi ben üç gündür kullanıyorum ama ilk iki günle karşılaştırınca bana öyle geldi :D )
ÖNCELİKLE ANDROID MARKEY YOK. bunu söyleyim herkes merak ediyordur. el feneri koymuşlar, arkada ki led ışığı karanlık ortalarda fener niyetine kullanmak için. video icon'u eklemişler ki bu çok iyi olmuş videoları bulana kadar adamın canı çıkıyordu. sesli arama eklemişler, wi-fi hotspot eklemişler bununla birlikte telefonları modem niyetine kullanabilirsiniz. ayarlar bölümünde bir kaç değişiklik yapmışlar. mesaj yazma bölümünde bir iki ufak değişiklik var. aplicationları paylaşma seceneği var (bu 2.1 de varmıydı tam emin değilim ama )
bende daha bu makineyi alalı üç gün olduğu için çok fazla bilgi veremiyorum. bu telefonu daha iyi bilenler çok daha açıklayıcı ve bilgilendirici olabiirler... şimdilik bu kadar, işi daha iyi bilenlerden yorumları bekliyoruz
Özellikle şu sesli arama olayı çok başarılı. Hem de Türkçe. Söylüyorsunuz, direkt google'da aratıyor. Türkçe kelimeleri bu kadar başarılı ve doğru algılaması beni çok şaşırttı.
birde şimdi aklıma geldi uygulamaları sd karta atabiliyoruz, hepsinde olmuyor ama bazı uygulamalarda oluyor, artık yer kalmadı derdi olmaz kolay kolay...
2.2 güncellemesi = market demek değil arkadaşlar.. market için root olayına girmeniz lazım..
tabii 2.2'nin gelmesi de büyük avantaj.. custom rom yüklemekle uğraşmak istemeyenler sadece root yaptığında markete girebilicek.. sakın root nasıl yaparım diye sormayın :))
bu telin cam ekranında kullanılan malzeme nedir bilen varmı acaba çizilmez cam ve dayanıklılık özelliği var mı yok mu bununla ilgili bir bilgi göremedim...
froyo nun en buyuk avantaj ıbenım ıcın bırcok vıdeo formatını oynatabılıyor olmas oldu.
2.1deyken mp4 avı bıled oynatamzken 2.2 de hepsı oynuyr
sizce galaxy s mi yoksa htc desire,2si arasında kaldım ilk başlarda desire aklıma yattı,sonrada nette performans vidyolarına fln baktım,oyun oynarken fln kasıyordu izlediğim vidyolarda,galaxy s ise hiç kasmıyordu,anlamadığım ikisindede 1 ghz işlemci var.
u anda desire dan daha guzel ve alınabılece ktelefon yok turkıyede
hem ergonıomık rakıpklerıne gore kucuk hemde performans olarak mukemmel.
ekran kalıtesı bır harıka
ne galaxy s ya benım ark da var oyuncak gıbı telefon arka kapagı kullanılan kasa malzemesı rezalet. desire ı elıne bır al ıncele bak.
iphone 4 unde sadece adı var . adını yesınler. desiremla hersey beleş itunes dıye dandık bır program yok herseyden onemlısı.
abi bu 2.2 güncellemesini yaptıktan sonra root yaparak markete sahip olabiliyormuşuz 1)garanti kapsamı dışına çıkarmı 2)kolay birşeymi? 3)bu işlemi yapmadan android markete farklı yollarla erişebilirmiyiz. 4)acaba biri root un nasıl yapıldığı ile ilgili bir link atabilir mi?
Güncelleme için wifi şartmı. 100 mb sonrası hızım düştü benim. 90 mb bitmez bu hızda. başka nasıl güncelleyebiliriz.
selam,, bu gun telefon guncelleme buldu ve2.2 froya dan 2.3.3 ginger yukledi. aradaki farkinedir bilmiyorum ama sanki menulerde gecis hizlandi. bilmiyorum baska farki varmi? bilen varmi?
vodafone dan duyduğuma göre froyo 2.2. güncellemesi fota üzerinden 10 aralıkta yayınlanacakmış...
ben birşey soracağım bu telefonu kullananlara,nette vidyolara izledim oyun vidyoları samsung galaxy s ile oyun karşılaştırmalarında mesela quake 3,asphalt gt oyunları desire hep kasıyor sizlerdede böylemi acaba,yoksa yazılımsal flnmıdır,malum iki telefondada 1 ghz işlemci varda.
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz
Güncelleme için wifi şartmı. 100 mb sonrası hızım düştü benim. 90 mb bitmez bu hızda. başka nasıl güncelleyebiliriz.
wifi şart bence yoksa 90 mb bitmez, bilgisayar üzerinden güncelleme yapılıyormu bilmiyorum eğer öyle bir şey varsa, telefonu bilgisayara bağlayıpta güncelleme de yapabiirsin.