Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: switel

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: switel

desire da multitasking var mi?

Olmazmi Hocam.Android İsletim Sisteminde Zaten Multi-Tasking Mevcut.

gercek anlamda multitasking degil mi? mesela msn de dolasirken radyo acip bir yandan da birini sms atarsak arka planda radyo ve msn acik kalir mi? yoksa iphone'daki gibi arka plandaki uygulamalar beklemede mi kalir?

Tabiki gerçek multitasking var içiniz rahat olsun. Zaten bu telefon bir çok sitede yılın telefonu seçildi. Gönül rahatlığıyla alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Hocam 2011'de Türkiye'Yede ki Android İşletim Sistemine Market Desteği Gelecek Söylentileri Dolanmakta.1 Ay Beklemeni Öneririm.

Umarım haklısındır...
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.. şu aralar desire yada nexus one almak niyetindeyim tam karar veremedim fakat çeşitli yabancı forumlarda ve donanımhaberde bu iki telefonunda reboot problemi olduğunu okudum ve cihazlardan birden soğudum.. şu an ben sıfır bir desire alsam bu sorun çıkar mı acaba.. eğer çıkarsa çözümü var mıdır/basit midir..? Yardımlarınızı bekliyorum, herkese kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaktusdream -- 29 Kasım 2010; 22:01:30 >
  • arakdaşlar cihazda hava durumunu gösteren bir masaüstü yazılımı var bu internet kullanıor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

arakdaşlar cihazda hava durumunu gösteren bir masaüstü yazılımı var bu internet kullanıor mu?

Evet net üzerinden belirli aralıklarla güncelleme yapıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

arakdaşlar cihazda hava durumunu gösteren bir masaüstü yazılımı var bu internet kullanıor mu?
  • vodafone Tr den alınan desireler 2.2 olmuyormu acaba. bende güncelleme yok diyor sürekli...
  • Cihazın ekranının hangisi olduğunu nasıl anlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

vodafone Tr den alınan desireler 2.2 olmuyormu acaba. bende güncelleme yok diyor sürekli...

Evet şu an için maalesef o güncellemeden biz yararlanamıyoruz. HTC'nin bölgesel güncellemesini çok saçma buluyorum. Neden aynı anda tüm telefonlara güncellemeye izin vermezlerki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaktusdream

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.. şu aralar desire yada nexus one almak niyetindeyim tam karar veremedim fakat çeşitli yabancı forumlarda ve donanımhaberde bu iki telefonunda reboot problemi olduğunu okudum ve cihazlardan birden soğudum.. şu an ben sıfır bir desire alsam bu sorun çıkar mı acaba.. eğer çıkarsa çözümü var mıdır/basit midir..? Yardımlarınızı bekliyorum, herkese kolay gelsin..

Cevap verebilecek kimse yok mu arkadaşlar reboot konusu pek çok kişin başına geldiği için soruyorum.. cevap bekliyorum lütfen..
  • Merhaba arkadaşlar bende desire ailesine katıldım, Bana telefon oldukça kullanışlı geldi ,
    Yalnız 1-2 sorunum var
    1- Telefonda, Home tuşuna biraz basınca, çalışan programları görüyoruz, yalnız bunları nasıl kapatabilirim o şekilde çalışır halde duruyorlar :)
    2- Telefonum vodafone türkiye bu yüzden market kısmını kullanamıyorum, bende apkmarket uygulamasını yükledim, bunun için acaba başka depolar veya eşdeğer, apkmarket gibi uygulamalar biliyormusunuz ?

Saygılar.
  • tel hakkında fazla bilgim yoktu ama kısa araştırma ve yorumlarada güvenerek bugün bende bu teli aldım ilk izlenimin gerçekten kaliteli bir tel yapmışlar sade çok şık ve karizmatik, ergonomisi çok güzel, ekranı oldukça iyi dokunmatiği omnia 2 den sonra iyi geldi yazılım başarısı zaten belli bakalım inceliyorum ama, sanırım iyi bir seçim yapmışım...
  • Arkadaşlar, uzun süre bu telefonu takip ettim, inat ettim ve garantili olarak gelmesini bekledim ve aldım. Harika telefon ama beklediğim ölçüde yumuşak (ecnebiler smooth diyorlar da ben ne diyeceğimi bilemedim) bir kullanımı yok, yani örneğin internet tarayıcısı ve bazen ana ekranlar parmağınızın altında yağ gibi kaymıyor, ufak takılmalar oluyor. Samsung Wave (Bada, 1 ghz) kullanıyordum ve parmağımın altında yağ gibi kayıyordu ekranlar. Bildiğim ve okuduğum kadarıyla 2.2 güncellemesi Desire'ın hızına inanılmaz bir katkı yapıyormuş. O nedenle 2.2 güncellemesi benim için hayati öneme haiz oldu. Dün Vodafone'a mail attım ama cevap yok henüz.
  • BEYLER YA HTC SYNC YI YUKLEYEMIYORUM

HTC SITESINE GIRDIM TELIMI SECIP YUKLEDIM ERROR VERIYOR. ERROR WHILE READING TARZINDA BIRSEY DIYOR. NERDEN INDIRDINIZ SYNC YI
  • Arkadaslar tr vodafonedan alinan cihazi custom romlarla 2.2 ye update edebiliyormusuz. Bunu yapabilen varsa ve anlatirsa sevinirim.
  • arkadaşlar ben cihazı vodafone dan aldım ve turkcell hattım ile kullanmak istiyorum ve turkcell hattım da internet paketim yok cihazın bütün internet ayarlarını nereden kapatabilirim boşu boşuna birde turkcell e mobil internet parası ödemeyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrozkurt

Merhaba arkadaşlar bende desire ailesine katıldım, Bana telefon oldukça kullanışlı geldi ,
    Yalnız 1-2 sorunum var
    1- Telefonda, Home tuşuna biraz basınca, çalışan programları görüyoruz, yalnız bunları nasıl kapatabilirim o şekilde çalışır halde duruyorlar :)
    2- Telefonum vodafone türkiye bu yüzden market kısmını kullanamıyorum, bende apkmarket uygulamasını yükledim, bunun için acaba başka depolar veya eşdeğer, apkmarket gibi uygulamalar biliyormusunuz ?

Saygılar.

Hakkaten bu programların kapanamaması beni uyuz ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrozkurt -- 30 Kasım 2010; 23:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaktusdream

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.. şu aralar desire yada nexus one almak niyetindeyim tam karar veremedim fakat çeşitli yabancı forumlarda ve donanımhaberde bu iki telefonunda reboot problemi olduğunu okudum ve cihazlardan birden soğudum.. şu an ben sıfır bir desire alsam bu sorun çıkar mı acaba.. eğer çıkarsa çözümü var mıdır/basit midir..? Yardımlarınızı bekliyorum, herkese kolay gelsin..

Cevap verebilecek bir desire ya da nexus sahibi yok mu yaw.. Elimde moto V3 ile kaldım vAllahi.. :)
  • beyler ndrive ı yukledım ama ınt baglantısı mı ıstıyor bu cunku ankara merkez gosterıyor halbukı ben ızmırdeyımü

yardımcı olabılecek varsa pm atarsa cok sevınırım.

igo , ndrive ve google maps (ıcınde yuklu olan) ın baglantısı mı ıstıyor

bırde pc den attıgım dıvx avi gıbı formatlardakı fılmleı oynatmıyor ne yapmam gerek
  • dıvx veya avı cALISRItarabılen bıroynatıcı atar mısınız?

bır de google maps 1gb ınternetı cok yer mı ? ayrıca para alıyormu gsm sebekelerı 1gb lık ınt ım var ama
  • NDriveve IGO uygulamaları için internet gerekmez. Öncelikle GPS aktif olsun (ayarlardan açacaksınız). Sonra NDrive veya IGO' yu çalıştırın. Açık havada 5-10 dakika bekledikten sonra uydu bağlantısı gerçekleşecek ve ekranda o anda bulunduğunuz yeri görebileceksiniz.

Google Maps için internet bağlantısı gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 1 Aralık 2010; 0:10:06 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.