Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teller sım kılıtlı değil ben direk turkcelımı taktım catır catır 3g ıle ın de gezıyorum.
    sanırım ekran amoled degıl super lcd .

bana birkac aksesuar onerısınde bulunurmusunuz ? zagg mı alayım koruma kılıfı hangısı daha ıyı oluyor 50 tl cıvarı zag 1 tane var ııcnde ama 20 tl ye baska marka 3 adet olanlar var.

bir de baslangıcta kullanmam gereken uygulamalar neler sızce? vırus programı falan yuklemelımıyım? offfıce dosyalarını duzenleyecek bır programda lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxel85

teller sım kılıtlı değil ben direk turkcelımı taktım catır catır 3g ıle ın de gezıyorum.

bana birkac aksesuar onerısınde bulunurmusunuz ? zagg mı alayım koruma kılıfı hangısı daha ıyı oluyor 50 tl cıvarı zag 1 tane var ııcnde ama 20 tl ye baska marka 3 adet olanlar var.

bir de baslangıcta kullanmam gereken uygulamalar neler sızce? vırus programı falan yuklemelımıyım? offfıce dosyalarını duzenleyecek bır programda lazım

http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php Buraya Girip Bakabilirsin.Super LCD Felan Değil AMOLED EKRAN.

• yanlısınız olabılır
    cunku htc artık samsung un urettıgı amoled ekran kullanmayacak sony nın urettıgı super lcd(orn xperıa) kullanacak.

bu desıre turkıyeye yenı eldıgı ıcın super lcd olanbılır

benım asıl problemım tel ıle konusurken cok cızırtı gelıyor parazı gıbı ne yapmama gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: yuxel85

teller sım kılıtlı değil ben direk turkcelımı taktım catır catır 3g ıle ın de gezıyorum.

http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php Buraya Girip Bakabilirsin.Super LCD Felan Değil AMOLED EKRAN.

HTC, AMOLED stok sorunu yüzünden Ağustos ayından itibaren ürettiği Desire'larda SLCD kullanıyor. Büyük ihtimal Türkiye'deki Desire'larda SLCD var.

http://www.trustedreviews.com/mobile-phones/news/2010/07/26/HTC-Desire-Display-to-Move-to-SLCD-Tech/p1

• Arkadaşlar Buraya Bakmanizi Tavsiye Ediyorum ; (Ayni Telefon Ve Ekrani AMOLED)

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/htc-desire_02.044.9066.0023.htm
  • ozlleıklerıne baktım benım telefonum super lcd ımıs vodafondan aldım
  • Super LCD İse Kötü Olmuş.Şarjı En Az 1 Gun Gider.Amoled Olsa En Azindan 2 Gun Giderdi.Neyse Yarın Vodafone Ugrayacagim İyice Bakarim Ozelliklerine ve Fiyatina.
  • quote:

Super LCD İse Kötü Olmuş.Şarjı En Az 1 Gun Gider.Amoled Olsa En Azindan 2 Gun Giderdi.Neyse Yarın Vodafone Ugrayacagim İyice Bakarim Ozelliklerine ve Fiyatina.

super lcd sarji o kadar fazla yemiyor diye biliyordum.
  • Ana ekranda bulunan hava durumu derecesi konuma göre otomatik ayarlanıyor. Uygulamadan aynı şehri ekleyince şehirler ve güncelleme zamanları aynı olmasına rağmen farklı sıcaklık dereceleri veriyor. Deneyip sizde de mi böyle yazabilir misiniz?

Bu arada 2.1 olayı ve android market yokluğu canımı sıktı. Flash ile Romu güncellemeyi düşünüyorum. Bunu yapan oldu mu? Tabi geri dönmek gerekirse orjinal vodafon rom da gerekecek sanırım...
  • Super LCD'yi Araştırdım Biraz Önce.Amoled Ekran İle Neredeyse Ayni.Sadece Amoled Ekrana Gunduz Yandan Bakinca Belli Oluyor Ama Super LCD'Ye Yandan Bakinca Belli Olmuyor Maalesef.Diğer Yönlerden Aralarinda Pek Bir Fark Yok.Hele Hele Super LCD'nin Videolardaki Performansi Amoled Ekrana Göre Oldukca İyi Oldugunuda Belirtmekte Fayda Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Ana ekranda bulunan hava durumu derecesi konuma göre otomatik ayarlanıyor. Uygulamadan aynı şehri ekleyince şehirler ve güncelleme zamanları aynı olmasına rağmen farklı sıcaklık dereceleri veriyor. Deneyip sizde de mi böyle yazabilir misiniz?

Bu arada 2.1 olayı ve android market yokluğu canımı sıktı. Flash ile Romu güncellemeyi düşünüyorum. Bunu yapan oldu mu? Tabi geri dönmek gerekirse orjinal vodafon rom da gerekecek sanırım...

Hocam Eğer 2.2 Froyo Rom Yaparsan Telefonun İcindeki Vodafone Rom Kaybolacak Ve Garanti Servis Disi Kalacak.Keşke Vodafone Rom Yüklemeselerdi Telefona , O Zaman Belli Olmazda Rom Yüklediğin.
  • Biraz bekleyeceğim, güncelleme olmazsa ROM'u Froyo yapacağım. Zira şu anki haliyle hızı beni tatmin etmiyor. Samsung Wave de kullanıyorum ve hız olarak kesinlikle daha iyi. İşlemci hızları aynı. Şu market olayı da canımı sıktı, bu arada internette Apk MArket diye birşey gördüm. Türkşye için alternatif "andriod market" denediniz mi?
  • Hocam 2011'de Türkiye'Yede ki Android İşletim Sistemine Market Desteği Gelecek Söylentileri Dolanmakta.1 Ay Beklemeni Öneririm.
  • desire da multitasking var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

desire da multitasking var mi?

Olmazmi Hocam.Android İsletim Sisteminde Zaten Multi-Tasking Mevcut.
  • quote:

quote:

desire da multitasking var mi?

Olmazmi Hocam.Android İsletim Sisteminde Zaten Multi-Tasking Mevcut.

gercek anlamda multitasking degil mi? mesela msn de dolasirken radyo acip bir yandan da birini sms atarsak arka planda radyo ve msn acik kalir mi? yoksa iphone'daki gibi arka plandaki uygulamalar beklemede mi kalir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeg392

Başka bir operatör kullanıyorum vodefon aboneliğim olmadığı için telefonu kanpanyasız aldım 1100 tl 12 taksitle .

Hangi vodafone bayisinden aldınız acaba ben bugün 212 avm deki bayiye sordum 1200 TL fiyat çektiler aldığınız bayiyi söyleyebilirseniz en azından oradan alayım 100 lira cebimde kalsın.
  • bu 512mb rom ileride 3.0 icin problem cikarmaz degil mi?
  • quote:

bu 512mb rom ileride 3.0 icin problem cikarmaz degil mi?

Hiç Belli Olmaz Orasi.Ama Android 3.0 Çıkmasına Nereden Baksan 9 Ay Var.(Tahminimce)
  • güzel cihaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 1 Aralık 2010; 11:06:32 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.