Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video oynatıcı olarak Rock Player' ı öneririm.
    Rock Player v1.2.20' yi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://hotfile.com/dl/86080307/7e184ab/rock_player_1.2.20.rar.html

quote:

Orijinalden alıntı: yuxel85

beyler ndrive ı yukledım ama ınt baglantısı mı ıstıyor bu cunku ankara merkez gosterıyor halbukı ben ızmırdeyımü

yardımcı olabılecek varsa pm atarsa cok sevınırım.

igo , ndrive ve google maps (ıcınde yuklu olan) ın baglantısı mı ıstıyor

bırde pc den attıgım dıvx avi gıbı formatlardakı fılmleı oynatmıyor ne yapmam gerek

Desire' nin ilk çıktığı zamanlarda kendi kendine kapanma problemi olduğunu duymuştum. İşin aslı tam olarak nedir bilemiyorum ama piyasaya ilk çıkan Desire' lerde ısınmaya bağlı olarak kendi kendine kapanma porblemi olduğu söyleniyordu.
    Ben Desire' yi geçtiğimiz haziran ayında almıştım. İlk seri midir yoksa daha sonra çıkan serilerden midir bilmiyorum. Video seyrederken, internet kullanırken ısınma oluyor (aşırı derecede değil) ama şu ana kadar kendi kendine kapanma veya reset atma durumu olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 1 Aralık 2010; 0:19:03 >

• rock playerla avı ve dıvxlerı oynatamıyrm

vıdeo fılmlerı nereye atmamız gerek
  • merhaba,uzun bır sure sonra telı degıstırmeye karar verdım ve desıreyı yarın vodafonedan 24 ay cepnetlı paketle alacagım;2 konuya aklım takıldı yardım ısteyecektım.
    1-cepnetı yukleyecegım ve sınırsız,acaba kullanıma baglı olarak bana 3g faturası gelme ıhtımalı varmı?herhangı bır uygulama 3g yı kullanırmı yoksa cepnet hızını asmam mumkun degılmı(süprizle karsılasmak ıstemıyorum fatura donemınde)
    2- gps olarak igo vs kurulabılıyormu yoksa sadece googlemaps tarzımı kullanılıyor,net baglantısı yokken gps le yol tarıfı alabılıyormuyuz?
  • telefonun ekranı ıcın bır koruma dusunuyormusunuz yada aldınız mı
  • Arkadaşlar telefonu yurtdışından alanlara soruyorum, en uygun fiyata nereden bulabiliriz bu telefonu?

Almanya'daki fiyatları görmek için ebay de biraz inceleme yaptım ve 300 euro gibi fiyatlara ilanlar gördüm. Mesela şu link'te

http://cgi.ebay.de/HTC-Desire-/140484661460?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item20b589d0d4

300 euro ya sıfırını bulabiliyosunuz. Arada bu kadar fiyat farkı varken de Türkiyeden almak istemiyorum açıkcası lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın.
  • ne kadar çok hazır cevap almak isteyen insan var yahu, şaşıyorum.. soruların soruların %80'i internette var..
    cepnet için vodafon sayfasına bakarsanız, gereğinden fazla bilgi var..
    buraya yazmayacağım, lütfen 1 dakikanızı verip sayfayı bulup tarife ayrıntılarını okuyunuz..

uygulamarı kapatan bir program da var, adı aklımda değil, araştırınız...

arkadaşlar, bu forum elbette bizler için ama aklımıza gelen her soruyu buraya yazmamak gerekir.. gereksiz sayfa kalabalığı oluyor..
    buraya yazacağınız zamanda araştırma yapsanız daha kolay bulursunuz sonuçları..

vofdafon'lu cihaza 2.2 forya yüklemek.. yani cihazı root etmek.. b öyle 1 satırda anlatılcak bişi değil..
    root etmek diye araştırın google'da, bir sürü kaynak çıkar..

başka bir kişi, sanırım desire hd sayfaında "cihazda ön kamera var mı, lütfen söyleyin" yazmış !!!
    ama yuh yani, kardeşim gir google'a, desire hd yaz, çıkan ilk sonuca tıkla ve OKU!
    30 sn'de cevabı bulacağına, burayı yazmayı tercih ediyor..

kimse üzerien alınmasın, tartışma başlamasın; google ile forum farkını ayırtediniz..

lütfen, biraz daha dikkat..

keyifli forumlar...

• quote:

telefonun ekranı ıcın bır koruma dusunuyormusunuz yada aldınız mı

ekranın teknik detaylarını bilmiyorum çizilmez cam v.b. yönünden ama oldukça sağlam ve kolay çizilecek bir yapısı yok gibi yalnız bir omnia hd, iphone gibide değil onlar kadar sağlamlık hissi vermiyor bana göre, ekrana koruyucu alacağım omnia2 yi koruyucu ile kullandım daha rahat ve sorunsuz oluyor bundada kullanılmalı gibi bence,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 1 Aralık 2010; 11:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

arkadaşlar ben cihazı vodafone dan aldım ve turkcell hattım ile kullanmak istiyorum ve turkcell hattım da internet paketim yok cihazın bütün internet ayarlarını nereden kapatabilirim boşu boşuna birde turkcell e mobil internet parası ödemeyeyim

up?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey
    ne kadar çok hazır cevap almak isteyen insan var yahu, şaşıyorum.. soruların soruların %80'i internette var..
    cepnet için vodafon sayfasına bakarsanız, gereğinden fazla bilgi var..
    buraya yazmayacağım, lütfen 1 dakikanızı verip sayfayı bulup tarife ayrıntılarını okuyunuz..

uygulamarı kapatan bir program da var, adı aklımda değil, araştırınız...

arkadaşlar, bu forum elbette bizler için ama aklımıza gelen her soruyu buraya yazmamak gerekir.. gereksiz sayfa kalabalığı oluyor..
    buraya yazacağınız zamanda araştırma yapsanız daha kolay bulursunuz sonuçları..

vofdafon'lu cihaza 2.2 forya yüklemek.. yani cihazı root etmek.. b öyle 1 satırda anlatılcak bişi değil..
    root etmek diye araştırın google'da, bir sürü kaynak çıkar..

başka bir kişi, sanırım desire hd sayfaında "cihazda ön kamera var mı, lütfen söyleyin" yazmış !!!
    ama yuh yani, kardeşim gir google'a, desire hd yaz, çıkan ilk sonuca tıkla ve OKU!
    30 sn'de cevabı bulacağına, burayı yazmayı tercih ediyor..

kimse üzerien alınmasın, tartışma başlamasın; google ile forum farkını ayırtediniz..

lütfen, biraz daha dikkat..

keyifli forumlar...

Sizi cok iyi anliyorum, diger konulara hic deginmeden bir konuya deginmek istiyorum. Siz ve burdaki eski kullanicilar telefonlari sanirim vodafonedan almadiniz. Bizim en buyuk sikintimiz, bu kadar sayfalik konularin, rom update konusunda bize yardimci olmamalari. Ondandir ki, rom update konusunu guncel tutmaya, vodafone tr cihazi sahiplerinden destek istemeye calisiyorum.

• beyler vodafonun sıtesınde desıre ıcın androıd 2.2 ıbaresı var bastıralımda su sorunu cozelım ya.

bır de sıze sorum 2.2 ye gecınce telın butun ayarları gıdıyormu mesela sahnelere kaydetgımız seyler. resımler bılgıler gıbı tel hafızasındakı tel rehberı flaan gıderm ı?
  • Henüz tamamını okumadım ama bizim kendi çözümümüz sanırım aşağıdaki linkte;

http://androidforums.com/htc-desire/140645-guide-how-i-debranded-my-vodafone-desire-get-2-2-quicker-5.html

Hem de bizimki gibi SLCD olan cihazlar için anlatılıyor.
  • bu konunın adı değiştirilerek ana konu yapılmalı veya yeni bir topic Htc desire ana konu diye açılmalı bence, bilgi ve paylaşımlar o şekilde olmalı, daha güzel olmazmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 4 Aralık 2010; 2:56:49 >
  • ark lar
    sımdı 2.2 ye gecınce teldekı butun bılgıler sılınecek mı_? tel defterı , masaustu sahne ayarlarımız ve programlar ? bılgısı olan var mı
  • quote:

ark lar
    sımdı 2.2 ye gecınce teldekı butun bılgıler sılınecek mı_? tel defterı , masaustu sahne ayarlarımız ve programlar ? bılgısı olan var mı

silinir ama silinmeden önce titanium backup gibi bir yazılımla yedeklerseniz sorun olmaz.
  • pekı bu program telefon rehberıde dahıl butun uygulamaları kaydedıyor mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

ark lar

silinir ama silinmeden önce titanium backup gibi bir yazılımla yedeklerseniz sorun olmaz.
  • quote:

pekı bu program telefon rehberıde dahıl butun uygulamaları kaydedıyor mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

ark lar

uygulamaları kaydediyor, telefon rehberiniz zaten google ile entegre olduğundan olduğu gibi gelecektir, o konuda endişeniz olmasın, google'a senkronize edin rehberi sadece.

• Arkadaşlar aranızda iphone 3gs kullanıp daha sonra desire a geçen varmı .. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanaysubar

Arkadaşlar aranızda iphone 3gs kullanıp daha sonra desire a geçen varmı .. ?

Var hocam şimdi desire den cevap yazıyorum kullandığım iphone da hoşuma gitti ama başka bir sorundan dolayı değiştirdim desireden mutluyum ama uygulama seçenekleri şimdilik kısıtlı 2.2 geçtiğimde rahatlıycam inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeg392

quote:

Var hocam şimdi desire den cevap yazıyorum kullandığım iphone da hoşuma gitti ama başka bir sorundan dolayı değiştirdim desireden mutluyum ama uygulama seçenekleri şimdilik kısıtlı 2.2 geçtiğimde rahatlıycam inşallah.

Arkadalar 2.2 Froyo güncellemesi çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

quote:

Orijinalden alıntı: zeg392

quote:

Arkadalar 2.2 Froyo güncellemesi çıkmış.

Evet arkadaşlar bende şimdi kontrol ettim telefondan buldu, şimdi güncelleme yapıyor...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.