Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen bana yapabilecegim tarzda bir anlatım yapabilirmisiniz tel 2.2 android ve ingilizce.moraclale2 2.1 de işe yarıyormus onun gibi bir program yok mu acaba 2.2 için lütfen yardımmm
  • akay arkadasım anlasılan sende beim dertten muzdariptin simdi ben teli kullanmayı bilmiyorum yani hangi sürüm oldugunu nasıl ögrenirim bide sırasıyla birazdaha acıklayıcı bi sekilde yapmam gerekenleri yazarsan çok sevinirim..
  • selam. desireda navigasyon kullanan varmi? bende navigasyon control ediliyor yaziyor ama baskada bisi olmuyor. harita uzerinde dekide tatmin edici degil. hangi navigasyonu alabilirim veya bulabilirim. bilen varmi acaba?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende bu cihazdan almak istiyorum artık ülkeyede gelmiş. Fakat kullanan arkadaşlar tavsiye edermi varmı bariz bir sorunu desire hd gibi ?
    Desire hd konusunada yazdım fakat sağolsunlar cevap veren yok.
    Genel anlamda herkes memnun görünüyor işin aslı bana desire daha sorunsuz daha aşlınası bir cihaz gibi geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

more locale malesef 2.2 sürümünü türkçe yapmıyor. en azından bende olmadı.
    pil ömrü beni tatmin etmedi, ancak desire yi 1 haftadır kullanıyorum. zamanla arttığı yazılıyor pil dayanma süresinin.
    bazı uygulamalar karta atılabiliyor bazıları atılamıyor. nedenini anlayamadım. belkide 2.2 ile bazı uygulamalar arasında uyumsuzluk vardır.
    genel olarak aletten memnunum. bence geliştirilmesi gereken 2 nokta var. pil ömrü ve dahili hafıza.

not : iphone 3gs kullanıcısı idim

Bende desire hd var,Morelocale 2 ile android 2.2 yi turkce yapti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzah

Arkadaşlar merhaba,
    Bende bu cihazdan almak istiyorum artık ülkeyede gelmiş. Fakat kullanan arkadaşlar tavsiye edermi varmı bariz bir sorunu desire hd gibi ?
    Desire hd konusunada yazdım fakat sağolsunlar cevap veren yok.
    Genel anlamda herkes memnun görünüyor işin aslı bana desire daha sorunsuz daha aşlınası bir cihaz gibi geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bende kararsızım şu sıralar. 1 haftaya kadar karar vereceğim. Desire hd alacaktım ama ses ve batarya konusu düşündürücü. Ses sorun değil aslında ama bataryası çok kötü diyorlar. Buda beni desireye yönlendirdi. Siz olsanız hangisibi tercih ederdiniz acaba??
  • Benim tercihim Desire dan yana DHD bekledik bekledik hala gelen giden yok zaten sorunlu da bir alet belli.
    Pilini ve sesini bile bile o kadar para verme gibi bir niyetim yok az değil çünkü verilen ücret o yüzden Desire
    Desire ile ilgili o tip bir şey duymadım okumadım ama yinede sormak istiyorum kullanan arkadaşalrın yorumu nedir ?
  • Bu Desire'da programları yükleyebildiğimiz alan çok kısıtlı. 512 mb romu var. Desire hd nin 1.5 gb, Samsung Galaxy S in 2 gb. Diğerleri yanında çok küçük kalıyor.
  • Bu benim için çok sorun değil birincisi çok fazla app kurmayacağım ikincisi kursamda microsd ye kurarım
    cevabın için çok teşekkürler
  • arkadaslar htc desire 720p video cekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 27 Kasım 2010; 11:19:28 >
  • Cihazı Vodafone'dan kontratlı olarak bugün aldım.Şarjı zaten azdı çok az kullanabildim kapandı.İlk gözlemlerim cihaz çok hızlı yani 5800'e göre oldukça hızlı.Dokunmatik ekranı da oldukça iyi tepki veriyor.Telefonu Android 2.2'ye nasıl güncelleyebilirim ? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Selamlar elimde vodefondan aldiğim cihaz var 2.2 sürümüne yükseltirsem cihaz işletim sistemi ingilizcemi olur yoksa türkçe kullanmaya devam edebilirmiyim?
  • Hokkabaz ve zeg392 acaba cihazı kaça aldınız biraz bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

Hokkabaz ve zeg392 acaba cihazı kaça aldınız biraz bilgi verebilir misiniz?

Vodafone'dan Kontratlı olarak 24*53.00 şeklinde aldım.24 ay boyunca Aylık cepnette bu rakama dahil
  • Başka bir operatör kullanıyorum vodefon aboneliğim olmadığı için telefonu kanpanyasız aldım 1100 tl 12 taksitle .
  • 2.2 yapınca Türkçe kullanabilmeniz gerekiyor. Kullanım kılavuzunda nasıl güncelleyebileceğiniz yazıyor, tam hatırlamıyorum ama, ayarlarda bi yerlerde güncelleme kontrolü gibi bişey var. wifi ile yapmanız tavsiye edilir. Ama Vodafone TR cihazlara 2.2 güncellemesi yayınlanmamış olabilir. Mesela Avustralya'da 2 hafta önce yayınlandı. Kontrol edin bakalım, biz de güncelleme yayınlanmış mı görmüş oluruz.

Bu arada, sim kilidi veya açılışta ve telefonun içinde Vodafone ile ilgili logo vs. var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

2.2 yapınca Türkçe kullanabilmeniz gerekiyor. Kullanım kılavuzunda nasıl güncelleyebileceğiniz yazıyor, tam hatırlamıyorum ama, ayarlarda bi yerlerde güncelleme kontrolü gibi bişey var. wifi ile yapmanız tavsiye edilir. Ama Vodafone TR cihazlara 2.2 güncellemesi yayınlanmamış olabilir. Mesela Avustralya'da 2 hafta önce yayınlandı. Kontrol edin bakalım, biz de güncelleme yayınlanmış mı görmüş oluruz.

Bu arada, sim kilidi veya açılışta ve telefonun içinde Vodafone ile ilgili logo vs. var mı?

Telefon açılışta htc ekranından sonra Vodafone Animasyonu çıkıyor. Sim kilidi konusunu bilmiyorum.Sim kartımı taktım çalıştı. Wi-Fi bağlantısı bulduğumda güncellemeleri denetleyeceğim.Bilgi için teşekkürler

• Ben de yeni aldım Vodafone'dan. 2.1 şu anda ve güncelleme yok diyor. Ayrıca android mağaza da yok sanırım?
  • Türkiye'den alınan android'lerde market olmuyor. Google henüz izin vermiyor.

Alternatif olarak apkmarketim'i deneyebilirsiniz.
  • Sim Kilitli mi Telefon ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.