Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: excoder

quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

arkadaşlar dün itibari ile desire aldım. sormak istedigim desire ile video çekip pcde videonun özelliklerine bakan oldumu. çektigi video karesi 15 fps olarak gözüküyor. zaten çok kötü çektigi için baktım hakkatende düşündüğüm gibi kare oranı çok düşük. sizdede böylemi ben 30 fps olarak biliyorum ve özelliklerindede öyle yazıyor. deneyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum telden soğudum ya.

froyo 2.2 'ye güncelleyince 720p & 30 fps video çekiyor. güncelleme yaptın mı?

arkadaslar sonucta telefonun ozelligi 720p olmayip 15fps video cekmekse. bunu yazilim yukleyerek 720p ve 30fps ye cikartinca normal olarak 720p 30fps video cekme ozelligi olan telefonlar gibi kaliteli video cekebilir mi? bana sanki stabil olamaz gibi geliyor. cunku suan iphone 3g kullaniyorum. benim telefonumun da video cekme ozelligi yok ama program yukleyerek video cekme ozelligi kazandirdim telefona. ama video kalitesinden hic tatmin olmadim.

sonuc olarak benim sorum samsung galaxy s ya da iphone 4 gibi kaliteli video cekebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: excoder

quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

arkadaşlar dün itibari ile desire aldım. sormak istedigim desire ile video çekip pcde videonun özelliklerine bakan oldumu. çektigi video karesi 15 fps olarak gözüküyor. zaten çok kötü çektigi için baktım hakkatende düşündüğüm gibi kare oranı çok düşük. sizdede böylemi ben 30 fps olarak biliyorum ve özelliklerindede öyle yazıyor. deneyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum telden soğudum ya.

froyo 2.2 'ye güncelleyince 720p & 30 fps video çekiyor. güncelleme yaptın mı?
    evet froyo 2.2 güncel 720p dede 800*480 ve diğer ayarlarlada oynamama ragmen video kodek h263 h264 mp4 hepsinde aynı youtubeden birkaç videoya baktım kullanıcı yorumlarıda aynı yönde. 2.2 nin farklo bir versiyonumu var siz deneyip baktınızmı 30 fps midir benmi birşeyleri yanlş yapıyorum. android sürümü 2.2 yazılım no 2.09.405.8 built noda aynı

• bu arada video ses codekide amr berbat bir ses kaydı yapıyor. birde cihaz ısınınca restart atıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldumu daha önce. nokia n8 beklemekten sıkıldıgım için aldım bu cihazı ama multimedya özellikleri tatmin etmedi açıkcası. onun dışında fena değil kamerası için alacak olan varsa kesinlikle yaklaşmasın.
  • Valla bende android dünyasına giriş yapmak istiyorum ama hem pahalı hemde resmi cihaz yok.
    i9000 iyi güzel ama hem çok pahalı hemde kaba ve led flash bile yok.

En iyisi desire oda burada resmi olarak yok. Ve 720p video çekimi Nexus one dan çok kötü.Fps oranı çok oynak.Ama optik trackball artısı.
    Yalnız nette izlediğim video da Amoled ve SLCD li versiyonları mevcut.Al bir de buradan.
    Motorola droid desen oda yok resmi.

En 1ghz cpu snapdrogon lu bir cihaz yok. Kayıt derdi ile mi uğraşırsın bozulur ona mı üzülürsün.

Yalnız Desire'ın Türkçe Kullanım Kılavuzunu buldum. Acaba ileride giriş yapar mı?

Ha bu arada Neden Android,

-Stabil Mobil Os
    -3D güzel oyunlar
    -Adobe Flash 10.1 Player
    -Google hizmetleri ile entegrasyon
    -Uygulama çeşidi.
    -Multitasking
    ----------------------------------------
  • iyi günler arkadaşlar,

720p ile video kaydı yaparken, kayıtta ara ara donmalar oluyor..Aynı durumdan muzdarip olan var mı?

ayrıca varsa çözüm bulabilen de var mı?
  • yıllar sonra symbiandan farklı bir işletim sistemi kullanıyorum alışamam diye düşünmüştüm ama çok basit geldi sertifika derdi yok imzalama yok o yönden çok rahat. birsürüde uygulama mevcut markette hemen hemen aradıgım herşeyi buldum diyebilim. aldıgım yerde i900de vardı fiyatı aynıydı tercihim desire oldu sebebi cihaz çok büyük geldi bana tek elle kullanımı zor birde kocaman cihazda flash yok. androidin sevdigim tarafı internet tarayıcısı muhteşem birşey pcden daha hızlı yüklüyor sayfaları bu güzelim cihaza adam gibi kamera koysalarmış birde tv out ne güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Valla bende android dünyasına giriş yapmak istiyorum ama hem pahalı hemde resmi cihaz yok.
    i9000 iyi güzel ama hem çok pahalı hemde kaba ve led flash bile yok.

En iyisi desire oda burada resmi olarak yok. Ve 720p video çekimi Nexus one dan çok kötü.Fps oranı çok oynak.Ama optik trackball artısı.
    Yalnız nette izlediğim video da Amoled ve SLCD li versiyonları mevcut.Al bir de buradan.
    Motorola droid desen oda yok resmi.

En 1ghz cpu snapdrogon lu bir cihaz yok. Kayıt derdi ile mi uğraşırsın bozulur ona mı üzülürsün.

Yalnız Desire'ın Türkçe Kullanım Kılavuzunu buldum. Acaba ileride giriş yapar mı?

Ha bu arada Neden Android,

-Stabil Mobil Os
    -3D güzel oyunlar
    -Adobe Flash 10.1 Player
    -Google hizmetleri ile entegrasyon
    -Uygulama çeşidi.
    -Multitasking
    ----------------------------------------

Bence en iyisi daha güzel bir andriod çıkana kadar beklemek.
    Yada adobe flash player ve google hizmetlerinden vaz geçerseniz, (+ olarak daha kaliteli ve çok uygulama) iphone düşünebilirsiniz.

• ben bugün bi çılgınlık yapıp htc hd2 min üstüne 300 lira para verip desire aldım. çok isteyerek aldığım bi telefon oldu. ben normalde iphone fanıydım. zira 2007 aralıkta çıktığından beri iphone kullanıyordum ve iphone 4 almak için 3gs mi sattığımda geçici bir süre için htc hd2 kullanmaya karar vermiştim. nasıl olsa kolay satarım diye. kolay satamadım takasta 800'e sayıp 1100'e verdi desire'ı tanıdık sayılabilecek bi telefoncu. pasaportada kaydettirecek.

yani masamın üstünde kırılmayı bekleyen iki tane iphone 4 duruyor. çok uzun zamandır inceliyorum. hat takamadığımdan sinyal sorununu bilemicem ama bilgisayar mühendisi olarak daha fazla özgürlük istemeseydim iphone 4 alırdım. çok kapalı bir işletim sistemi zira. jailbreak bile yetmiyor. zaten benim uzmanlık alanım linux olduğu için cazipte geldi desire bana.

eksi olarak -root etmedim gerçi daha ama- çok çok hızlı bi arayüzü yok 2.2 güncellemesiyle bile. quadrant tan 1150 civarı alıyorum. htc hd2 bile 1600 civarı alıyordu sdcard dan android çalıştırdığımda. daha başka yok bişey, gayet iyi.

artı olarak, müzik kalitesinin iphone 4 ten bi gömlek yukarı olduğunu söylemek isterim. sanırım dolby ses geliştirme varmış ses kartında. ondan ötürü olsa gerek. daha başka web browser'ı ekstrem derecede hızlı, flash plugin ile bile bana mısın demiyor.

söylemek istediklerim bunlar. yani bence iphone 4 ten daha alınabilir bir telefon. zira o 2200 lira civarı gidiyor, sizlerde biliyorsunuz. üstelik htc bana kapı gibi uluslararası garanti veriyor bu aletle. yani bence alın, aldırın.

• peki htcnin programindami var, yoksa android programiylami yapiliyor...
    quote:

Orijinalden alıntı: tuncyt

quote:

Orijinalden alıntı: byefk

arkadaslar, acaba desire nin outlook ile senkronizasyonu varmi yada androidin...

olmazmı, var tabikide..
  • peki nexus one da olan gürültü önleme özelliği sizce ne kadar kullanışlı ve tercih sebebi mi? açıkçası ben desire ı bekleme konusunda biraz sabırsızlanmaya başladım. bi ay daha çıkmazsa alıcam nexus one geçicem... kullananlar pek bi fark olmadığını söylüyor arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninca

peki nexus one da olan gürültü önleme özelliği sizce ne kadar kullanışlı ve tercih sebebi mi? açıkçası ben desire ı bekleme konusunda biraz sabırsızlanmaya başladım. bi ay daha çıkmazsa alıcam nexus one geçicem... kullananlar pek bi fark olmadığını söylüyor arada...

nexus one ile desire arasındaki farklardan bir tanesi bu (nexus one da çift mikrofon var.) başka bir markada tecrübem;
    çift mikrofonlu bir cihaza yakından konuşmaz iseniz sistem sesi almıyor. yada filtreleyip az alıyor.
    nexus one da da bu şekilde çalışabileceğini düşünüyorum.
  • ingilizce bilgi;

HTC told us that dropping active noise cancellation was a price consideration, but that since it would only really affect voice dictation – which is currently exclusive to the Nexus One anyway – it wouldn’t make much of a difference to Desire owners
  • arkadaşlar htc desirenin hafızası ne kadar. kaç gb?
  • Arkadaşlar merhaba

Bugün Htc Desire aldık abime Kadıköy'den, cihaz çok güzel sorunsuz dört dörtlük şimdilik. Kafama tek takılan nokta arkasında made in China yazıyor olması. İnternetteki resimlerin genelinde made in Taiwan yazıyor. Telefonu aldığım mağaza HTC'nin Çin, Taiwan, İngiltere ve Amerika'da da üretim fabrikalarının olduğunu söyledi. Umarım yanılmıyordur. HTC'nin internet sitesinde Çin için olan kısmı da var ama içime kurt düştü yine de...
    Diğer kullanıcı arkadaşlar kendi telefonlarının arkasındaki üretim yerini yazarlarsa çok memnun olurum.

Bu arada en son mesaja da cevap vereyim,

Telefonun içinden 4 GB hafıza kartı çıkıyor. Kendi hafızasında ise size uygulama yükleyebilmeniz için 120 MB'lık küçük bir hafıza sunuyor ne yazık ki. Ancak Micro sd kart ile bu hafızayı 32 GB'a kadar çıkarmak mümkün.

Telefonun ekran kalitesi, video ve görüntü kalitesi çok güzel. Ayrıca ekranın hassaslığı da inanılmaz başarılı ve çok çok net. İleriki zamanlarda telefonu kurcaladıkça izlenimlerimi aktaracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcukka -- 14 Ekim 2010; 20:27:32 >

• Selam telefonu nekadara aldiniz?
    quote:

Orijinalden alıntı: Onurcukka

Arkadaşlar merhaba

Bugün Htc Desire aldık abime Kadıköy'den, cihaz çok güzel sorunsuz dört dörtlük şimdilik. Kafama tek takılan nokta arkasında made in China yazıyor olması. İnternetteki resimlerin genelinde made in Taiwan yazıyor. Telefonu aldığım mağaza HTC'nin Çin, Taiwan, İngiltere ve Amerika'da da üretim fabrikalarının olduğunu söyledi. Umarım yanılmıyordur. HTC'nin internet sitesinde Çin için olan kısmı da var ama içime kurt düştü yine de...
    Diğer kullanıcı arkadaşlar kendi telefonlarının arkasındaki üretim yerini yazarlarsa çok memnun olurum.

Bu arada en son mesaja da cevap vereyim,

Telefonun içinden 4 GB hafıza kartı çıkıyor. Kendi hafızasında ise size uygulama yükleyebilmeniz için 120 MB'lık küçük bir hafıza sunuyor ne yazık ki. Ancak Micro sd kart ile bu hafızayı 32 GB'a kadar çıkarmak mümkün.

Telefonun ekran kalitesi, video ve görüntü kalitesi çok güzel. Ayrıca ekranın hassaslığı da inanılmaz başarılı ve çok çok net. İleriki zamanlarda telefonu kurcaladıkça izlenimlerimi aktaracağım.

• Telefonu 4 taksit 1230 liraya aldık pasaport kaydı ile birlikte. Eğer kendi pasaportunuz varsa 100 lira daha ucuza alabiliyorsunuz (yani 1100 liraya). 5 liralık pasaport kaydını telefoncu arkadaşlar maalesef 100 liraya yapıyorlar.

Başka sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcukka -- 15 Ekim 2010; 10:10:26 >
  • korkma sahte degildir malzeme kalitesinden ve icindeki isletim sisteminden anlasilir sahtemi degilmi.. icinde android yüklüyse orjinaldir.
  • Evet sahte olmadığına kanaat getirdik, içinde Android var ve geçen gün kendi kendine güncellemesini bularak 2.2 versiyonuna çıkarttı :)

Bu boyutlardaki modellere göre zarif, kullanışlı güzel bir cihaz. Video kalitesi çok çok güzel gerçekten. Umarız bu şekilde memnun etmeye devam eder :)
  • arkadaslar xperia x 10 sahibiyim desire de düşünüyorum ama dahili bellegi çok az sadece uygulamar içinmi yoksa marketten indirdiğimiz oyunlar da o haızaya dahilmi bende x10 da 1gb olmasına ragmen 150 160 mb alan kaldı. bir diğer sorum da x10 suan 1.6 hala 2.1 olmasını bekliyoruz sizce 2.1 olunca desiremi x10 mu ve neden .
  • Xperia hakkında en ufak bilgim yok ama Desire'dan çok çok memnunuz. Dediğiniz gibi dahili hafıza Desire'da çok düşük tutulmuş. Marketten indirdiğiniz uygulamalar direkt olarak (neden hafıza seçtirmiyor çözemedik) telefon hafızasına aktarılıyor. Herhalde telefon hafızası dolunca artık otomatik hafıza kartına atacaktır yeni indirilen uygulamaları.

Desire geçen hafta evdeyken kendi kendine güncelleme buldu ve sürümü 2.2'ye yükseltti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.