Şimdi Ara

HTC Desire mı, Desire Z mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki telefon arasındayım, hangisini önerirsiniz?
    Öğrenci bi adam için hangisi daha uygundur?

• Ben desire Z'i daha kullanışlı buluyorum.
  • mesajlaşmaya düşkünsen klavyeli desire z daha çok işine yarayabilir ama desire serisinde ısınma problemi olduğunu duymuştum ona dikkat et.
  • Mesajlaşmaya hiç düşkün değilim. Binde bir anca mesaj yazarım.
    Zaten o yüzden arada kaldım biraz da. Mesajlaşmadıktan sonra Desire Z almak biraz saçma geliyor, öte taraftan internette gezinirken klavyeli olması daha iyi olur.

Aklıma takılan diğer bir nokta da DH incelemesinde Desire Z'nin klavyesinin zamanla gevşediği vs. söylenmiş. Gerçi internette yorumlara baktığımda böyle bir sorunun olmadığı yazıyor ama yine de aklıma takılmıyor değil.

Peki performans açısından hangisini önerirsiniz? Desire Z'de 800 mhz, Desire'da 1 ghz işlemci var...
  • Desireden kasıt desire s mi? Eğer ikisi arasında bir tercih gerekiyorsa tabii ki Desire S. Ama fiyatı biraz daha artırabilirsen HTC Evo 3D al derim.
  • Hayır Desire S değil, düz Desire.

Fiyatı artıramam, bu ikisinden birini alacağım.
  • desirelerde şarj problemi var. 2 side özellik olarak ufak tefek işlerini halleder fakat bataryasını yeni almaya bak.desire z desireden daha kalın bunu unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman desire z al hiç değilse güncel desireye göre.
  • Neden "hiç değilse" dediniz ki, Desire ya da Desire Z iyi bir makine değil mi?

Peki ikicni el 650-700 lira civarında bulabileceğim bir HTC önerebilir misiniz?
  • 650-700 civarında Desire Z tarzı telefonları oluyor 2. el. Bu arada ben desire Z ye kötü demedim. Sadece ikiside eski(Desire Z 1 senelik.Desire 1.5) dedim hiç değilse daha yeni olan Desire Z al dedim.
  • Ayrıca Desire Z üstüne 400 tl daha koyabilirim dersen git HTC Evo 3D al ;)
  • İlla Desire Z tarzı bi telefon olması gerekmiyor, klavyesiz olsa da olur.
    Desire ya da Desire Z'nin ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşünüyorum. Ama yine de bu fiyatlarda önerebileceğiniz yeni bir HTC modeli varsa listeye ekleyebilrim. Model belirtin ama, şunu alabilirsin diye modeli söyleyin :)

Ayrıca 400 lira ekleyemem, o çok fazla olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HknG. -- 31 Aralık 2011; 13:44:39 >
  • İlla htc alacam diyosanız desire z derim. Ama sony ericsson neo veya neo v de güzel ve bunlardan daha iyi bir multimedya iletişim aracı. Neo v şu sıralar kampanyalı 725 tl ye.
  • bence z
  • Bu ikisi arasından Desize Z'de karar kıldım fakat gelen yorumların kafamı karıştırması sebebi ile, ikinci el 650-700 TL civarında bulabileceğim başka bir HTC önerebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.