Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar merhaba bende dün carbon romu yükledim şimdi mikrofonda sıkıntı var ses karşıya gitmiyor bilgisi olan varsa yardiminizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar merhaba bende dün carbon romu yükledim şimdi mikrofonda sıkıntı var ses karşıya gitmiyor bilgisi olan varsa yardiminizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlu1905

Merhaba arkadaşlar merhaba bende dün carbon romu yükledim şimdi mikrofonda sıkıntı var ses karşıya gitmiyor bilgisi olan varsa yardiminizi bekliyorum

Hiç carbonla uğraşma aşağıdaki linkden CM 10.2: here or from CyanogenMod yi yükle

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467013
  • carbon'u kaldırdım svhd'yi yükledim ve çok memnunum ama bazı arkadaşlar zamanla kasmaya başlıyor diyor umarım kasmaz çünkü şuan çok hızlı ve sense arayüzünü seviyorum
  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.. Kaymak gibi :)

• ekran görüntüsü aşağıdaki mi? şarj süresi nasıl gidiyor
  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşıldı sanırım. SVHD kullanıyorum cok uzun zamandır.

• 5 aydır kullanıyorsun ve hala ilk günkü performansla demi. bu konuda birisi yazmış zamanla performansı düşüyor diye
  • bende ram kullanımı 450 mb'ı geçince home tuşuna bastığımda ana ekranda yükleme sıkıntısı oluyordu. wipe data factory reset yaptım yine oldu. onun dışında bir problem görmedim şu an stock romdayım ama yine svhd'ye dönmeyi düşünüyorum stock roma göre çok daha akıcı. bu sefer baştan kurmayı deneyeceğim romu bakalım yine aynı sorun olacak mı. benden başka yaşayan yok heralde bu sorunu.
  • arkadaşlar orjinal sense arayüzünü kullanan hızlı bir rom arıyorum. hangi romu tavsiye edersiniz? svhd 2.1 i yükledim bir süre sonra kasmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

bende ram kullanımı 450 mb'ı geçince home tuşuna bastığımda ana ekranda yükleme sıkıntısı oluyordu. wipe data factory reset yaptım yine oldu. onun dışında bir problem görmedim şu an stock romdayım ama yine svhd'ye dönmeyi düşünüyorum stock roma göre çok daha akıcı. bu sefer baştan kurmayı deneyeceğim romu bakalım yine aynı sorun olacak mı. benden başka yaşayan yok heralde bu sorunu.

Kullandığınız bir programdan kaynaklanıyor olabilir hocam..

• romu en baştan kurdum yine oldu bir kere facebooktan çıkarken. program olarak önceki romlarda da kullandığım birkaç program kurdum sadece.

@KeanuReeves
    ice eclipse var ben kullanmadım ama kullananlar baya övmüş hızlı stabil vs diye. sense 3.6 ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 2 Şubat 2014; 2:03:39 >
  • quote:

romu en baştan kurdum yine oldu bir kere facebooktan çıkarken. program olarak önceki romlarda da kullandığım birkaç program kurdum sadece.

@KeanuReeves
    ice eclipse var ben kullanmadım ama kullananlar baya övmüş hızlı stabil vs diye. sense 3.6 ama.

sense 3.6 ya da razıyım. Stock 4.0.4 sense 3.6 romu yükledim oda kasıyor biraz. Ayarlara basıyorum açılmak için düşünüyor. ics eclipse birz eski değil mi? Ama yine de denemek lazım. Teşekkürler.
  • stock 3.6'yı ben de yükledim de custom romlardan sonra çok yavaş geliyor gerçekten o yüzden ice eclipse yi denemeyi düşünüyorum bi ara.

o değil cihazın asıl stock romunu yedekleyen varsa upload edebilir mi? android 2.3.6 ve daha aşağısından bahsediyorum. sense 3.0 olur 2.1 olur farketmez. ya da stabil romlar var mı bu sürümlerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 2 Şubat 2014; 23:39:41 >
  • Arkadaşlar bende Pac-Man v23 kurdum ama market yok ve bu rom değiştirme işini ilk defa yaptım ve cahilim bu konuda belki olabilir market belki olmayabilir yardımcı olursanız sevinirim
  • kurduğun android sürümüne uygun gapps indir kur :)

• quote:

stock 3.6'yı ben de yükledim de custom romlardan sonra çok yavaş geliyor gerçekten o yüzden ice eclipse yi denemeyi düşünüyorum bi ara.

o değil cihazın asıl stock romunu yedekleyen varsa upload edebilir mi? android 2.3.6 ve daha aşağısından bahsediyorum. sense 3.0 olur 2.1 olur farketmez. ya da stabil romlar var mı bu sürümlerde?

sense 3.0 versiyonu var bende ama şunu belirteyim tweak namına bir şey yok romda tamamen orijinal sadece root edilmiş istersen göndereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

kurduğun android sürümüne uygun gapps indir kur :)

Teşekkürler hocam, araştırdım biraz öyleymiş evet bu arada bişey daha sormak isterim, s-off yapmamanın ne gibi eksi yönleri olur bana ? Radio eksikliğini biliyorum ve yaşıyorum desire s ler inanılmaz kötü şebeke sistemine sahipler zaten, ne gibi önerileriniz olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

quote:

romu en baştan kurdum yine oldu bir kere facebooktan çıkarken. program olarak önceki romlarda da kullandığım birkaç program kurdum sadece.

@KeanuReeves

sense 3.6 ya da razıyım. Stock 4.0.4 sense 3.6 romu yükledim oda kasıyor biraz. Ayarlara basıyorum açılmak için düşünüyor. ics eclipse birz eski değil mi? Ama yine de denemek lazım. Teşekkürler.

aynen deli oluyorum ayarlara yavaş giriyor zaten sense 3.0'daki 3 boyutlu widgetlerin çoğunu 2B düz yapmışlar temasınıda beğenmiyorum sense 3.6 bana uzak olsun şuan miui kullanıyorum oyun performansı biraz düşük ama kullanışlılık olarak çok iyi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: PєntaxiaN

quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

kurduğun android sürümüne uygun gapps indir kur :)

Teşekkürler hocam, araştırdım biraz öyleymiş evet bu arada bişey daha sormak isterim, s-off yapmamanın ne gibi eksi yönleri olur bana ? Radio eksikliğini biliyorum ve yaşıyorum desire s ler inanılmaz kötü şebeke sistemine sahipler zaten, ne gibi önerileriniz olabilir ?

her rom yüklerken boot.img yüklemen gerekir yada recovery güncellerkende onu fastboot ile atman gerekiyor. s-off iken direk sd karttan kuruyorsun istediğini onun dışında herşey aynı

• 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.