Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetecem

O zaman SVHD roma devam :)

kesinlikle çok iyi bi rom önceden full sense yapıyordu şimdi light yapıyor ve batarya olarak en iyisi bildiğim kadarı ile ama tweak eksikliği var :/

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

kesinlikle çok iyi bi rom önceden full sense yapıyordu şimdi light yapıyor ve batarya olarak en iyisi bildiğim kadarı ile ama tweak eksikliği var :/

Hub ssayesinde o eksikliği bi nebze de olsa gidermiş.Tweak kadar degil tabi.. ben 3 aydir bu romu kullaniyorum cok stabil , batarya omru de guzel.. miui romlarin kamera uygulamasi cok kotu yoksa ki miui da vazgecilmezlerim arasinda

• Linki nedir acaba bu rom un

• quote:

Orijinalden alıntı: hamunpatra

Linki nedir acaba bu rom un

burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncsenol -- 14 Aralık 2013; 17:10:59 >
  • quote:

hocam pil süresi nasıl diğerlerine göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

quote:

hocam pil süresi nasıl diğerlerine göre?

1.4ghz de sabahtan aksama isimi rahat goruyor. Fazla oyun oynamiyorum ama telefon gorusmem ve mesajlasmam fazla. kesinlikle denenmesi gereken bir rom oldugunu dusunuyorum.

• romu indirdim fakat zip dosyasının içinde system ve meta-inf dışında 3-4 tane daha klasör var devices, data, additions gibi bunlar için bi işlem yapmamız bi gerekiyor mu devices ve kernelin içinde saga falan var.
  • quote:

1.4ghz de sabahtan aksama isimi rahat goruyor. Fazla oyun oynamiyorum ama telefon gorusmem ve mesajlasmam fazla. kesinlikle denenmesi gereken bir rom oldugunu dusunuyorum.

telefonu 1.4 ghz olarak nasıl kullanıyorsunuz acaba
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    içinde boot.img var mı o zmn sıkıntı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnsin

quote:

telefonu 1.4 ghz olarak nasıl kullanıyorsunuz acaba

kullandığın roma ve kernele bağlı. her kernel her roma uymuyor

kernel tuner bu işin kralı ram optimazson ayarı bile var ama hazır romun performansı bozulabilir yada yükseltilebilir yada burdaki linkten cpu control uygulanılabilir gayet basit arayüzü var

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.sineo.android.noFrillsCPU

• cncsenol kullanıcısına yanıt
    zip dosyasının içinde kernel klasörü var onun da içinde ace, incs, saga, vivo diye 4 tane boot.img var.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    saga bize ait olan kernel. ace falan desire hd incredible s gibi teller için ayrı ayrı kernellerdir. ayrı rom farklı tellerde yani. her kernel kendine has boot.img istiyor yoksa tel boot ekranda kalır. o yüzden sordum direk rom içinde boot.img var mı diye. saga nın içine koymuştur belki ben s-off olduğum için dikkat etmedim :)
  • quote:

kernel tuner bu işin kralı ram optimazson ayarı bile var ama hazır romun performansı bozulabilir yada yükseltilebilir yada burdaki linkten cpu control uygulanılabilir gayet basit arayüzü var

bende şuan PACMAN v23 var,hatta ayarlar kısmında performans kontrol adı altında CPU vb bilgileri görebildiğim bi yer var,değişiklik yapınca benden onay istiyor

• cncsenol kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman saga klasöründeki boot.img yi flashlayıp romu öyle kuracağım. bir de romun içinde içinde app klasörü var o da otomatik kurulur mu acaba onu zipten çıkarıp ayrıyetten gapps gibi kurmak gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

tamam o zaman saga klasöründeki boot.img yi flashlayıp romu öyle kuracağım. bir de romun içinde içinde app klasörü var o da otomatik kurulur mu acaba onu zipten çıkarıp ayrıyetten gapps gibi kurmak gerekir mi?

sen kur boot.img yi at sıkıntı olmaz :)

• quote:

quote:

bende şuan PACMAN v23 var,hatta ayarlar kısmında performans kontrol adı altında CPU vb bilgileri görebildiğim bi yer var,değişiklik yapınca benden onay istiyor

evet izin vermen gerekiyor onun için. pacman rom america kıtası gibi resmen tweak falan deli gibi seçenek ayar var performans olarak da çok iyi zaten bu saf androidler hep böyle akıyo telefon. ama sense miui seveniyim :)

• quote:

evet izin vermen gerekiyor onun için. pacman rom america kıtası gibi resmen tweak falan deli gibi seçenek ayar var performans olarak da çok iyi zaten bu saf androidler hep böyle akıyo telefon. ama sense miui seveniyim :)

fakat çok fazla ayar ve seçenek var,tweak falan nedir bilmiyorum,yanlış bişey yapmamak için ellemedim henüz,sizin kullandığınız ayar bilgileri neler? onları gireyim direk,bi problem çıkmasın
  • quote:

quote:

fakat çok fazla ayar ve seçenek var,tweak falan nedir bilmiyorum,yanlış bişey yapmamak için ellemedim henüz,sizin kullandığınız ayar bilgileri neler? onları gireyim direk,bi problem çıkmasın

takıl kafana göre bi sıkıntı olursa burdayız :)

• Arkadaşlar bugün telefonun camı kırıldı, bu tecrübeyi yaşayan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Kaç tl nereden alınır? Takılması işlemini herhangi bir telefoncu yapabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.