Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kollaps

quote:

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

quote:

ben telefonu htc'nin sitesinden unlocked yaptım, ama s-off değil. bu şekilde kurabilir miyim rom? bir de root yapmam gerekiyor heralde?

bir de recovery yüklemek gerekiyormuş hangisini tavsiye edersiniz?

Ben bu root ve rom işine bu başlık altında bunları açıklayan bir arkadaşın mesajından gaz alarak başladım

Şimdi aradım ama o mesajı yeniden bulamadım. Linkini veremiyorum o yüzden. Bu konuda üst düzey teknik bilgim yoktur. Sadece yazılanları uygulamaktan ibarettir bilgim.

HTC'nin sitesinden unlocked yaptım.
    Cihazım S-ON
    H-BOOT versiyonu da 2.00.0002 (Bazı mesajlarda H-BOOT versiyonu bu ise rom yüklenemeyeceği söylenmiş, onun için yazdım.).

Root işlemini bahsettiğim mesajda yazan şekilde yapamamıştım. Ama bu işe giriştiğim için internette arama yapıp başka bir şekilde çözmüştüm (o kısmı da net hatırlamıyorum, kusura bakmayın). Root yapmadan rom yükleme yapılamaz maalesef.

Zaten romdan önce recovery yüklemek gerekiyor ve telefon root değilse recovery yüklenemiyor.

Ben 4EXT Recovery kurdum ve son derece memnunum.

Bu şekilde üç kere rom yükledim.

anladım teşekkürler. benim de 2.00.0002. internetten buldum birşeyler bakalım cesaret edebilirsem root edeceğim.

bir de son birşey soracağım şarj durumu nasıl orjinal roma göre?

Dostum bende 2.02 mağduruyum, eğer yapabilirsen buraya linkleri atarmısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben telefonu htc'nin sitesinden unlocked yaptım, ama s-off değil. bu şekilde kurabilir miyim rom? bir de root yapmam gerekiyor heralde?

Ben bu root ve rom işine bu başlık altında bunları açıklayan bir arkadaşın mesajından gaz alarak başladım

Şimdi aradım ama o mesajı yeniden bulamadım. Linkini veremiyorum o yüzden. Bu konuda üst düzey teknik bilgim yoktur. Sadece yazılanları uygulamaktan ibarettir bilgim.

Cihazım S-ON
    H-BOOT versiyonu da 2.00.0002 (Bazı mesajlarda H-BOOT versiyonu bu ise rom yüklenemeyeceği söylenmiş, onun için yazdım.).

Root işlemini bahsettiğim mesajda yazan şekilde yapamamıştım. Ama bu işe giriştiğim için internette arama yapıp başka bir şekilde çözmüştüm (o kısmı da net hatırlamıyorum, kusura bakmayın). Root yapmadan rom yükleme yapılamaz maalesef.

Zaten romdan önce recovery yüklemek gerekiyor ve telefon root değilse recovery yüklenemiyor.

anladım teşekkürler. benim de 2.00.0002. internetten buldum birşeyler bakalım cesaret edebilirsem root edeceğim.

Şu an kullandığım batarya orjinal bataryası değil telefonun. Orjinal batarya ilk aldığımda bozuk çıktığı için yeni batarya almıştım. Şu an kullandığım batarya 1300 mAh, bunu belirteyim.

Daha önce yüklediğim Fallout Evolution v5.0 (Android 4.0.3 + HTC Sense 4.0) ile bu batarya 2 gün gidiyordu. Şimdi ise eskisi gibi her akşam şarja takıyorum.

Telefonla çok az konuşur veya SMS gönderirim. Evimde ve işyerimde internet olduğu için internet kullanımımda minimumdur ve 3G veya WiFi'yı sadece ihtiyacım olduğunda açıp, sonra hemen kapatırım. Oyun da yok artık telefonumda.

Buradan hesap yapabilirsin sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazım S-ON

Şu an kullandığım batarya orjinal bataryası değil telefonun. Orjinal batarya ilk aldığımda bozuk çıktığı için yeni batarya almıştım. Şu an kullandığım batarya 1300 mAh, bunu belirteyim.

Daha önce yüklediğim Fallout Evolution v5.0 (Android 4.0.3 + HTC Sense 4.0) ile bu batarya 2 gün gidiyordu. Şimdi ise eskisi gibi her akşam şarja takıyorum.

Telefonla çok az konuşur veya SMS gönderirim. Evimde ve işyerimde internet olduğu için internet kullanımımda minimumdur ve 3G veya WiFi'yı sadece ihtiyacım olduğunda açıp, sonra hemen kapatırım. Oyun da yok artık telefonumda.

Buradan hesap yapabilirsin sanırım.

tamamdır saolasın.

• forum içerisinde kendime ait htcdev den unlock olan kullanıcılar için custom rom yükleme downgrade yani eski sürüme dönme işlemlerinin nasıl yapıldığını yazmıştım hepsini toparlayıp bi ara size sunabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

forum içerisinde kendime ait htcdev den unlock olan kullanıcılar için custom rom yükleme downgrade yani eski sürüme dönme işlemlerinin nasıl yapıldığını yazmıştım hepsini toparlayıp bi ara size sunabilirim

Cok iyi olur hocam.

• şu an cihazı root yaptım ve recovery yükledim. tek iş rom yüklemekte fakat telefonun kernel versiyonu rom ile uyumlu olması lazım gibi birşey duydum. benim telin kernel sürümü bölümünde şu yazıyor:

3.0.16-gce03037 htc-kernel@u18000-build-144#1

şimdi şu romu yüklesem sorun çıkmaz değil mi? brick falan etmeyelim de.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171105

veya şunuhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467013

bu arada indirdiğim rom dosyasının içinde boot.img var. kernel bu oluyor heralde benim ayrıca flashlamama gerek var mı yoksa romu kurarken kernel de kuruluyor mu otomatik olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 10 Aralık 2013; 20:44:52 >

• quote:

forum içerisinde kendime ait htcdev den unlock olan kullanıcılar için custom rom yükleme downgrade yani eski sürüme dönme işlemlerinin nasıl yapıldığını yazmıştım hepsini toparlayıp bi ara size sunabilirim

çok müteşekkir kalırız hocam

• neyse hallettim romu yükledim önce açılmadı. sonra pc den rom un zip dosyasındaki boot.img dosyasını flashladım tele düzeldi yalnız gapps olayını yapamadım galiba klavye vs çalışmadı. daha önce backup almıştım onu da deneyeyim dedim sorunsuz bi şekilde orjinal romu da yükleyebildim ama bunun için tabi orjinal boot.img dosyasını tekrar flashladım. neyse ki bi kopyasını yedeklemiştim bilgisayara daha önce. bakalım müsait bi zamanda tekrar kurmayı deneyeceğim custom rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 11 Aralık 2013; 1:15:25 >
  • beyler çoğu romun kurulum talimatında son sürüm recovery istiyor bende 4ext 2.7.7 var. bunun yeni sürümünü nerden indirebilirim kendi sitesine girdim birşey anlamadım .img şeklinde bir dosya yok? bir de eski recoverynin üstüne yenisini flashlayabiliyoruz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 12 Aralık 2013; 18:54:35 >
  • quote:

neyse hallettim romu yükledim önce açılmadı. sonra pc den rom un zip dosyasındaki boot.img dosyasını flashladım tele düzeldi yalnız gapps olayını yapamadım galiba klavye vs çalışmadı. daha önce backup almıştım onu da deneyeyim dedim sorunsuz bi şekilde orjinal romu da yükleyebildim ama bunun için tabi orjinal boot.img dosyasını tekrar flashladım. neyse ki bi kopyasını yedeklemiştim bilgisayara daha önce. bakalım müsait bi zamanda tekrar kurmayı deneyeceğim custom rom.

o yedekteki System dosyanı alabilir miyim rom arşivime eklemek için data lazım değil :)

• quote:

beyler çoğu romun kurulum talimatında son sürüm recovery istiyor bende 4ext 2.7.7 var. bunun yeni sürümünü nerden indirebilirim kendi sitesine girdim birşey anlamadım .img şeklinde bir dosya yok? bir de eski recoverynin üstüne yenisini flashlayabiliyoruz değil mi?

4ext uygulaması var onunla indir fastboot ile at

• quote:

quote:

beyler çoğu romun kurulum talimatında son sürüm recovery istiyor bende 4ext 2.7.7 var. bunun yeni sürümünü nerden indirebilirim kendi sitesine girdim birşey anlamadım .img şeklinde bir dosya yok? bir de eski recoverynin üstüne yenisini flashlayabiliyoruz değil mi?

4ext updater apk dosyasını indirdim telefona kurdum güncelleme var diyor indiriyor kendi kuruyor boot menüsünden recovery e girince tekrar eski versiyon açılıyor. yapmam gereken başka birşey var mı? daha önce img dosyasını kendim pc den flashlamıştım hiç açılmamıştı htc yazısından sonra simsiyah kalmıştı ekran. tekrar klasik sürüme döndüm mecbur.

bu arada system.img dosyasını mı istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 12 Aralık 2013; 21:37:45 >

• quote:

quote:

quote:

4ext updater apk dosyasını indirdim telefona kurdum güncelleme var diyor indiriyor kendi kuruyor boot menüsünden recovery e girince tekrar eski versiyon açılıyor. yapmam gereken başka birşey var mı? daha önce img dosyasını kendim pc den flashlamıştım hiç açılmamıştı htc yazısından sonra simsiyah kalmıştı ekran. tekrar klasik sürüme döndüm mecbur.

bu arada system.img dosyasını mı istiyorsun?

s-off kullanıcılar otomatik 4ext update yapıyor ama sen manuel yapacaksın. o indirdiği dosyanın içinde kendi ismi ile yada recovery.img olacak onu atıyorsun boot.img gibi.

önerim 4ext recovery touch güncel olanı kullan :)

cache ve data haricindeki dosyaları atarsan güzel olur.

• cncsenol kullanıcısına yanıt
    buyur

https://www.dropbox.com/s/i1n7fg9pr17kysw/2013-12-09.21.38.09_14.01.401.2710RD.rar

bu arada pacman rom yükledim fakat ayarlardan bazı seçeneklere girmek istediğimde "maalesef ayarlar durdu" hatası alıyorum neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 13 Aralık 2013; 16:33:55 >
  • BUYRUN HTCDEV'DEN UNLOCK OLAN KULLANICILAR İÇİN CUSTOM ROM KURULUMU VE DOWNGRADE.

YAKINDA S-OFF HBOOT 2.xx OLMAYI DA TAMAMLAYACAĞIM

https://www.dropbox.com/sh/0vfpyx0h075xowy/iXN6eUEfIt
  • cncsenol kullanıcısına yanıt
    rica ederim. tavsiye ettiğin bir rom var mı cm 10.1 kurmak istiyorum fakat adamların sitesinde desire s için stabil sürüm bulamadım. xda'dan indirdiğim zip dosyası da bozuk çıktı kaç kere indirdim hata veriyor.
  • quote:

rica ederim. tavsiye ettiğin bir rom var mı cm 10.1 kurmak istiyorum fakat adamların sitesinde desire s için stabil sürüm bulamadım. xda'dan indirdiğim zip dosyası da bozuk çıktı kaç kere indirdim hata veriyor.

bende cm10.1 kullanıyorum şuan ama miui kullanmak daha zevkli :))

built 22
    http://andromadus.nahorany.net/saga/flinnycm101_saga_22.zip

gapps
    http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip

• quote:

quote:

built 22

gapps

Miui romlarin kamera uygulaması çok kötüydü şu anda nasıl acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hetecem

quote:

quote:

built 22

gapps

Miui romlarin kamera uygulaması çok kötüydü şu anda nasıl acaba?

hala kötü sense romlar gibi olmuyor malesef :/

• quote:

quote:

built 22

gapps

eyw saol 10.2 kurmuştum ses sorunu vardı hafif bu daha iyiymiş.

• 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.