Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johnsin

Arkadaşlar Nexus 5 çıktı birkaç gün önce,ve bu telefon ile birlikte Android 4.4 Kit Kat resmi olarak sunulmuş oldu bakalım bizim ROM'lara ne zaman düşer

Lakin flinny şuan 4.3 ile meşgul ve bundan sonra bize destek vermeyecekmiş artık birilerinin bu işe el atmasını bekler dururuz :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala orjinal 2.3.5 kullanıyorum, onereceginiz bir rom var mi yoksa hiç bulasmayayim mi?

• Arkadaşlar telefon orjinal 4.0 güncellemesini almış görünüyor yabancı sitelerde lakin güncelleme bulunamıyor telefonda.Acaba resmi bir rom ülkemize çıkmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol
    Lakin flinny şuan 4.3 ile meşgul ve bundan sonra bize destek vermeyecekmiş artık birilerinin bu işe el atmasını bekler dururuz :/

Büyük ihtimal jelly bean bizim için son android olur,kimse uğraşmaz kit kat ile

quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Ben hala orjinal 2.3.5 kullanıyorum, onereceginiz bir rom var mi yoksa hiç bulasmayayim mi?

Ben PACman v23.0.0 kullanıyorum,şiddetle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnsin -- 3 Kasım 2013; 23:53:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: johnsin

Arkadaşlar Nexus 5 çıktı birkaç gün önce,ve bu telefon ile birlikte Android 4.4 Kit Kat resmi olarak sunulmuş oldu bakalım bizim ROM'lara ne zaman düşer

Artık bizim telefon lara rom çıkmaz. Xda da bile uzun zamandır hareket yok. Ben miui rom kullanıyorum. Her hafta sonu güncelleme çıkıyor ama daha ne kadar çıkar bilemiyorum.

• Şuan 4.3 için çalışmalar sürüyor, 2 adet rom mevcut. Eksiklikleri giderilince güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Şuan 4.3 için çalışmalar sürüyor, 2 adet rom mevcut. Eksiklikleri giderilince güzel olur.

Hangi rom onlar.linkini verirmisin

• Carbon ROM 4.3
    CM 10.2

Romlar bunlar.
  • selam arkadaşlar benımde desıre s cıhazım cihazın wıfi gucu bıkaç gundur düşmüştü acaba yazılımsalmı dıye rom yuklemeye kalktım ve beceremedım şuan system format yaptım şımdı ne yapmalıyımtelefonu acıyorum ekranda htc yazısı var butun gece tel ıle uğraştım yardımcı olurmusunuz önceki rom saga 3d idi şimdiden teşekurler
    gece yaptıgım işlemler exe yuklemeyı denedım olmadı recoverden yuklemeyı denedım yıne olmadı.
  • herkese selam. batarya tavsiyesi yapabilecek var mı? 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. şimdi eşime verdim ama telefon artık kullanılamıyor.
    internet üzerinden alışveriş yaptığınız bir kişi ya da adres vermenizi rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memduhbabule

selam arkadaşlar benımde desıre s cıhazım cihazın wıfi gucu bıkaç gundur düşmüştü acaba yazılımsalmı dıye rom yuklemeye kalktım ve beceremedım şuan system format yaptım şımdı ne yapmalıyımtelefonu acıyorum ekranda htc yazısı var butun gece tel ıle uğraştım yardımcı olurmusunuz önceki rom saga 3d idi şimdiden teşekurler
    gece yaptıgım işlemler exe yuklemeyı denedım olmadı recoverden yuklemeyı denedım yıne olmadı.

telefonu kapat ses kısma tuşuna basılı tutarak aç hboot s on ve locked bilgilerin gerekiyor tabi çoktan halletmediysen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

Orijinalden alıntı: memduhbabule

selam arkadaşlar benımde desıre s cıhazım cihazın wıfi gucu bıkaç gundur düşmüştü acaba yazılımsalmı dıye rom yuklemeye kalktım ve beceremedım şuan system format yaptım şımdı ne yapmalıyımtelefonu acıyorum ekranda htc yazısı var butun gece tel ıle uğraştım yardımcı olurmusunuz önceki rom saga 3d idi şimdiden teşekurler

telefonu kapat ses kısma tuşuna basılı tutarak aç hboot s on ve locked bilgilerin gerekiyor tabi çoktan halletmediysen :)

hocam teşekür ederim bi şekilde halletim nasıl yaptım bilmiyorum ama oldu :) bana rom öneriniz varmı siz hangı romu kullanıyosunuz şimdiden teşekürler..

• Arkadaşlar guncel resimli anlatım rom yükleme linki var mi?

• Beyler merhaba,

Sorunum temel olarak boot ekranında kalmak olsa da telefon unlocked olduğu için yüklediğim rom un boot dosyasını flaşlamanın sorunumu çözeceğini biliyorum lakin benim asıl sorunum bilgisayarımı Windows 8.1 e yükselttiğim için telefonumu bilgisayarımın tanımaması. Telefonumu bootloader modunda açtığım zaman bilgisayarım takılı cihaz arızalı diyor ve tanımıyor bu da flaşlama esnasında cihazıma komut veremememi sağlıyor. Bu eylemi Windows 7'li bir bilgisayarda yaptığımda telefonumu görüyor ama driverları yükleyemiyorum Xp'li bir cihaz henüz bulamadım bu yüzden deneme fırsatım olmadı. Şimdi benim tek istediğim en azından cihazı kullanabilmek için boot dosyasını flaşlamadan kullanabileceğim bir Rom var mı yada bunu çözmenin cihazı bilgisayarda görmenin bir yolu var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler dostlarım.
  • pogomania kullanıcısına yanıt
    htc sync güncel indir htc drivers düzelti diye geçiyor nette
  • memduhbabule M kullanıcısına yanıt
    ben sürekli rom değiştiriyorum ama şu romlar arasında gidip geliyorum sürekli :)

pre-rooted stock rom (GB 2.3.5 sense 3)

svhd 1.7.5 (ICS FULL SENSE 4)

cm 10.1 (JB 4.2)

offical MIUI V5 (JB 4.2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncsenol -- 14 Kasım 2013; 16:45:12 >

• desire s mi s-off yaptım. sıra geldi root yetkisine sahip olmaya.

Android Sürümü: 4.0.4
    HTC Sense Sürümü: 3.6
    Yazılım Numarası: 14.01.401.2710RD
    Kernel Sürümü: 3.0.16-gce03037

- ben hangi superuser....zip sürümünü indirmeliyim root olmam için?
    - root yetkisine sahip olduktan sonra kaldıracağım uygulamaların sistem dosyalarını etkileyip etkilemeyeceğini nasıl anlayacağım? bunun için bir döküman var mı?
    - uygulamları nasıl kaldıracağım? gördüğüm kadarıyla ek programlar aracılığı ile kaldırılıyor. ek programa ihtiyaç duymadan kaldıramazmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsafa -- 15 Kasım 2013; 13:56:49 >
  • merhaba bıkaç gündür tilifonuma rom yükleyip duruyorum bugun yıne bi rom buldum rom exe dosyasıydı yukleme sorunsuzca yuklendi ama acılışta htc yazısını gectıkten sonra siyah ekranda kalıyo bikac defa kapatıp actım ama bişiy fark etmedi bende eski romlardan bırını yuklemeyi denedım ancak recovery menusune ulaşamaz oldum fastboot ekranına kadar gelıyorum recovery i seciyorum ama siyah ekranda kalıyo ne yapmalıyım sizce yardımınız için şimdiden teşekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsafa

desire s mi s-off yaptım. sıra geldi root yetkisine sahip olmaya.

Android Sürümü: 4.0.4
    HTC Sense Sürümü: 3.6
    Yazılım Numarası: 14.01.401.2710RD
    Kernel Sürümü: 3.0.16-gce03037

- ben hangi superuser....zip sürümünü indirmeliyim root olmam için?
    - root yetkisine sahip olduktan sonra kaldıracağım uygulamaların sistem dosyalarını etkileyip etkilemeyeceğini nasıl anlayacağım? bunun için bir döküman var mı?
    - uygulamları nasıl kaldıracağım? gördüğüm kadarıyla ek programlar aracılığı ile kaldırılıyor. ek programa ihtiyaç duymadan kaldıramazmıyım?

hocam teşekür ederim SVHD v2.1.0 romu yukledım daha çnce cok hoşuma gitmişti ama ondada mıkrofon çalışmadı arıyorum karşıdan gelen ses duyuyorum ama benımkı karşı tarafa gitmiyor sizdede böyle bi sorun oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memduhbabule -- 15 Kasım 2013; 21:37:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

herkese selam. batarya tavsiyesi yapabilecek var mı? 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. şimdi eşime verdim ama telefon artık kullanılamıyor.
    internet üzerinden alışveriş yaptığınız bir kişi ya da adres vermenizi rica ediyorum.

valla ne zaman alırım bilmiyorum ama (inşallah yakında), kesinlikle aşağıdaki bataryayı alıp deneyeceğim. Bilenler, kullananlar yorum yaparsa minnettar kalırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-htc-desire-s-g12-mucize-batarya-kosulsuz-iade-garantisi-144020913/detay

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.