Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

Arkadaşlar bir öneri sunmak istiyorum.

Kurmuş olduğum JellyFireBean V2 rom'u xda'da arama yaparak bulamadım. Croesus'un mesajındaki linke tıklayarak bulabildim.

Bu nedenle, Desire S için çıkan romları takip eden ve kendi telefonlarına kurarak kullanan arkadaşlar, bu başlık altına bir mesaj yazarak rom'un linkini verebilirlerse ben ve benim gibi olan arkadaşlara da yardımcı olmuş olurlar. Hem de telefonumuz için sonraki android sürümlerine ait romları bu başlık altından takip edebiliriz.

Saygılarımla...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171105

• Arkadaşlar miui V5 kullanıyorum.. Fakat kamera uygulaması çok kötü. Sense kamerasını buna yükleyebilir miyim? Ya da önerebileceğiniz sense kameraya benzeyen bi uygulama var mı?
  • 10 gün önce aldığım batarya 8 saat gidiyor yahu, aklım almıyor
  • iyi günler arkadaşlar cihazım garantiden yeni değişti soyle bir sorunla karşılaştım ekrana film çekecektim hafif bastırdım ve ekranın içindeki sıvı belli olmaya başladı halka halka oluyor ve ekranla dokunmatik arasında boşluk var ve bende htc wildfire s war onda böyle bir problem yok diyeceğim bu sorun desire s de var mı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtkrt55 -- 12 Eylül 2013; 20:11:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faniadonis

10 gün önce aldığım batarya 8 saat gidiyor yahu, aklım almıyor

sıkıntılı ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefon şarja bağlı. %92 görünüyor ama şarj ışığı yeşil yanıyor :)

tel pilini çıkarıp tak
    baştan tak bakalım ne.olacak

• bana da yardımcı olabilir misiniz htc desire s telefonum arada dokunmatiği çalışmıyor ama çalıştığı zaman hiç sıkıntı yapmadan sorunsuzca çalışıyor ne yapmam gerekir hard format attım durum yine aynı cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden bolca teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerongen

bana da yardımcı olabilir misiniz htc desire s telefonum arada dokunmatiği çalışmıyor ama çalıştığı zaman hiç sıkıntı yapmadan sorunsuzca çalışıyor ne yapmam gerekir hard format attım durum yine aynı cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden bolca teşekkürler

temassizlik olabilir
    garantisi devam ediyorsa gönderin ilerde hiç calismayabilir
    ozellikle tamamimi çalışmıyor yoksa bir kismimi ?

• temassızlık oldugunu sanmıyorum yazılımsal bir hata galiba garantisi bitti telefonun s-off yapamadığım için yazılımda güncelleyemiyorum
  • arkadaşlar htc desire s ekranına bastırınca ekran sıvısı belli oluyormu lütfen yardım edin acil lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtkrt55

arkadaşlar htc desire s ekranına bastırınca ekran sıvısı belli oluyormu lütfen yardım edin acil lütfen

Hayır olmuyor

• benimkinde oluyor. hatta yan sanayi yedek bataryayı takınca kalın olduğu için ortasında küçük bi sıvı birikintisi bile oluyor. ama çıkarınca kay boluyor. endişeye gerek yok normal
  • şarj etmesi de uzun sürüyor arkadaş, 3 saati geçti dolmadı yahu.
  • daha önce böyle bir sorun yoktu ekrana okadar film çektim dikkatimi çekmemişti servise girdi çıktı ekrana bastırıyosun sıvı belli oluyor neyse cihaz değişti değişen cihazda böyle sorunlu geldi htc wildfire s var onda böyle bir sorun yok nasıl oluyor anlamadım ben duyduğum kadarıyla değişen cihazlar daha önce tamir görmüş fakat sıfırlanmış cihaz mış
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtkrt55

daha önce böyle bir sorun yoktu ekrana okadar film çektim dikkatimi çekmemişti servise girdi çıktı ekrana bastırıyosun sıvı belli oluyor neyse cihaz değişti değişen cihazda böyle sorunlu geldi htc wildfire s var onda böyle bir sorun yok nasıl oluyor anlamadım ben duyduğum kadarıyla değişen cihazlar daha önce tamir görmüş fakat sıfırlanmış cihaz mış

Serviste her türlü fırıldak dönüyor malesef..

• Arkadaşlar desire s imi satmak istiyorum kaç para eder acaba. Miui v5 yüklü. Alalı İki bucuk sene oldu. Vodafone dan almıştım . Hasarı falan yok garantiyede hiç gitmedi. Normal kullanımdan kaynaklı çizikler var. Pilide eskisi gibi değil tabiki . Akıl verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamunpatra -- 16 Eylül 2013; 11:25:56 >
  • Arkadaşlar elimde daha kutusu açılmamış, sıfır, faturası bile kesilmemiş HTC Desire S var.Eğer almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.

Not:Kredi kartına 12 ay taksit imkanı ile alabilirisiniz.Ayrıca daha faturası kesilmediği için garantisi başlamadı biz faturayı kestiğimiz an garantisi başlayacaktır.Ürün Samsung Elektronik garantilidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

tel pilini çıkarıp tak

Bu bi hata değil bence %90'ı geçince yeşil oluyor kullandığım romlar hep böyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

tel pilini çıkarıp tak

Bu bi hata değil bence %90'ı geçince yeşil oluyor kullandığım romlar hep böyle :)

Zaten o kısma takılmıyorum. Telefon problemsiz çalıştığı sürece varsın öyle görünsün.

Fakat bu JellyFireBean v2 romda şarj daha hızlı bitiyor.

Ben 3G'yi Wi-Fi'yı sadece ihtiyacım olduğunda açarım. Telefonla da çok az konuşup mesaj atarım.

Bir önceki rom Fallout v5.0 idi (Android 4.0.3) ve üzerinde de HTC Sense vardı. Bataryam ise 1300mAh. Bu şekilde kullanarak 3 günün akşamı şarja bağlıyordum.

Şimdi en geç 2. günün akşamı şarj etmek zorundayım.

NOT: 1300 mAh'lık batarya ile nasıl o kadar uzun süre kullandığımı merak edenlere: Hiçbir fikrim yok. sadece menüden animasyonları falan kapatmıştım. Bu romda henüz dokunmadım böyle birşeye.

• Arkadaşlar telefonumu 350 tl ye satıyorum. Bilgi almak isteyen pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.