Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reaper v4.0 custom rom u kurdum, bekleme ekranında saati bulamadım, ekstra widget kurarak ayarlamak durumunda kaldım. Esas sorun, yazı yazbularken kelimeleri otomatik tamamlama, bulma gibi bir şey yok, ben bulamadım ya da. Yardım edebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faniadonis

Reaper v4.0 custom rom u kurdum, bekleme ekranında saati bulamadım, ekstra widget kurarak ayarlamak durumunda kaldım. Esas sorun, yazı yazbularken kelimeleri otomatik tamamlama, bulma gibi bir şey yok, ben bulamadım ya da. Yardım edebilecek olan var mı?

Hocam madem rom yükleyebiliyorsun niye 2.3 kuruyorsun ki? Kur baba gibi 4.2'yi keyfine bak. JellyFireBean v2 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

quote:

Reaper v4.0 custom rom u kurdum, bekleme ekranında saati bulamadım, ekstra widget kurarak ayarlamak durumunda kaldım. Esas sorun, yazı yazbularken kelimeleri otomatik tamamlama, bulma gibi bir şey yok, ben bulamadım ya da. Yardım edebilecek olan var mı?

Hocam madem rom yükleyebiliyorsun niye 2.3 kuruyorsun ki? Kur baba gibi 4.2'yi keyfine bak. JellyFireBean v2 öneririm.

Madem öyle diyorsun, deneyelim üstad
  • quote:

quote:

quote:

Madem öyle diyorsun, deneyelim üstad

Ben bu rom u kurdum ama memnun kalmadım pili çabuk bitiriyor. Yarım gün anca dayanıyor. Pil ömrü uzun olan rom bulmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: johnsin

şuan orjinal ICS 4 kullanıyorum,ROM kurmaya karar verdim,alet baya yavaşladı,fakat kurmadan önce ne olur ne olmaz yedekleme yapayım diyorum,acaba hangi program ile yaparım?

yardımcı olacak bi arkadaş yok mu
  • quote:

quote:

şuan orjinal ICS 4 kullanıyorum,ROM kurmaya karar verdim,alet baya yavaşladı,fakat kurmadan önce ne olur ne olmaz yedekleme yapayım diyorum,acaba hangi program ile yaparım?

yardımcı olacak bi arkadaş yok mu

Titianium Backup en kesin çözümdür.
  • bugün jellyfirebeanV2 kurdum fakat telefon açıldığında galiba eksik kurulumdan dolayı çoğu özellik yoktu,ayrıca ne market vardı ne de widgetler,bunun üzerine Pacman V23 kurdum,rom düzgün olmasına rağmen yine market uygulaması ve birkaç uygulama eksik sizce nerde hata yapıyor olabilirim
  • quote:

bugün jellyfirebeanV2 kurdum fakat telefon açıldığında galiba eksik kurulumdan dolayı çoğu özellik yoktu,ayrıca ne market vardı ne de widgetler,bunun üzerine Pacman V23 kurdum,rom düzgün olmasına rağmen yine market uygulaması ve birkaç uygulama eksik sizce nerde hata yapıyor olabilirim

Market i sonradan kuruyorsun gapps diye geçer ismi

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-desire-s-full-eksiksiz-kutulu-136498887/detay/ arkadaşlar ilgilenen olursa ankara içi elden satış yapıyorum uygun fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamunpatra

quote:

bugün jellyfirebeanV2 kurdum fakat telefon açıldığında galiba eksik kurulumdan dolayı çoğu özellik yoktu,ayrıca ne market vardı ne de widgetler,bunun üzerine Pacman V23 kurdum,rom düzgün olmasına rağmen yine market uygulaması ve birkaç uygulama eksik sizce nerde hata yapıyor olabilirim

Alıntıları Göster
    quote:

Teşekkürler

Arkadaşlar bir de genel bi sorum olacak Jelly Bean kullananlara,mesaj yazarken birtek Q klavye mi mevcut bu romda? T9 kullanıyordum ICS 4 te,baya alışmıtım,aradım ayarlar kısmında fakat bulamadım maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnsin -- 4 Eylül 2013; 15:42:31 >

• bende Jelly Bean i kudum gapps larıda aynı sekilde yukledim.. gmailim ile de login oldum.. ve daha sonra gmail servis durdu ne mail ne market ne senkranizasyon hicbirseyi calistiramadım.. geri kaldırdım yoksa guzel bi roma benziyordu.. simdiki romda da sıkıntım kullaklıkta. kulaklıktan ses geliyor ama benim sesim karsı tarafa gitmiyor.. bunun bi cozumu varmıdır acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotukedi -- 4 Eylül 2013; 20:15:36 >
  • cyanogenmod 10.1 rom u kurdum, gayet iyi.
  • Arkadaşlar telefonun dahili hafızası az, root yapmadan bu alanı nasıl efektif kullanabilirim? Yazılım ics , 700 mb.alan kullanıyor diyor ama neye kullandığına nereden bakabilirim?

• quote:

quote:

JellyBean e sahip hızlı bir rom önerisi olan var mı arkadaşlar?

JellyFireBean V2 var, hızından memnun kalırsın

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171105

Selamlar, verdiğin linkten JellyFireBean V2'yi kurdum. şu ana kadar problemsiz çalışıyor. Yalnız verdiğin linkte "Awesome Beats" diye birşey var. Bunu indirdim ama kurmadım. Telefonun donanımında Beats audio desteği yok bildiğin gibi. peki kurarsak fark yaratıyor mu? Denediysen bilgi verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa
    Selamlar, verdiğin linkten JellyFireBean V2'yi kurdum. şu ana kadar problemsiz çalışıyor. Yalnız verdiğin linkte "Awesome Beats" diye birşey var. Bunu indirdim ama kurmadım. Telefonun donanımında Beats audio desteği yok bildiğin gibi. peki kurarsak fark yaratıyor mu? Denediysen bilgi verebilir misin?

Merhaba, ben kurmadım ama kuranlar özellikle kulaklıkta ses kalitesinin arttığını söylüyorlar. Telefonda pek müzik dinlemediğim için ihtityaç duymadım. Bir dene istersen zararı olmaz.
  • quote:

quote:

Merhaba, ben kurmadım ama kuranlar özellikle kulaklıkta ses kalitesinin arttığını söylüyorlar. Telefonda pek müzik dinlemediğim için ihtityaç duymadım. Bir dene istersen zararı olmaz.

Teşekkür ederim, kuracağım.

Ama şu an başka bir problemim var. Telefondan hiç ses gelmiyor. Zil sesi, müzik vs. ne hoparlörden, ne de kulaklıktan gelmiyor. Romu ilk kurduğumda normaldi. PlayerPro ve VLC kurmuştum. ikisini de kaldırdım ama değişiklik yok maalesef. Sebebi hakkında fikriniz var mı arkadaşlar? Yoksa fabrika ayarlarına döneceğim.

• quote:

Ama şu an başka bir problemim var. Telefondan hiç ses gelmiyor. Zil sesi, müzik vs. ne hoparlörden, ne de kulaklıktan gelmiyor. Romu ilk kurduğumda normaldi. PlayerPro ve VLC kurmuştum. ikisini de kaldırdım ama değişiklik yok maalesef. Sebebi hakkında fikriniz var mı arkadaşlar? Yoksa fabrika ayarlarına döneceğim.

Kurduğun uygulamalardan biri sebep olmuş olabilir. O uygulamaları kaldırdıysan bir de recovery'den Wipe cache&dalvik yap, roma format atmana gerek yok sadece cache ve dalvik cahce. Öyle bir dene.
  • quote:

quote:

Kurduğun uygulamalardan biri sebep olmuş olabilir. O uygulamaları kaldırdıysan bir de recovery'den Wipe cache&dalvik yap, roma format atmana gerek yok sadece cache ve dalvik cahce. Öyle bir dene.

Bir bilgi daha vereyim. farklı bir çözüm olmazsa yaparım. Bluetooth kulaklıktan ses geliyor. Müzik açıyorum çalıyor. Ama kulaklığı kapattığımda ses yok. wipe yapmadan çözümü olur mu?

Edit:
    Şimdi telefonu kapatıp açtım, düzeldi. biraza test edeyim bakalım sıkıntı çıkacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestenbetsa -- 9 Eylül 2013; 14:04:25 >

• Telefon şarja bağlı. %92 görünüyor ama şarj ışığı yeşil yanıyor :)
  • Arkadaşlar bir öneri sunmak istiyorum.

Kurmuş olduğum JellyFireBean V2 rom'u xda'da arama yaparak bulamadım. Croesus'un mesajındaki linke tıklayarak bulabildim.

Bu nedenle, Desire S için çıkan romları takip eden ve kendi telefonlarına kurarak kullanan arkadaşlar, bu başlık altına bir mesaj yazarak rom'un linkini verebilirlerse ben ve benim gibi olan arkadaşlara da yardımcı olmuş olurlar. Hem de telefonumuz için sonraki android sürümlerine ait romları bu başlık altından takip edebiliriz.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.