Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Telefon şarja bağlı. %92 görünüyor ama şarj ışığı yeşil yanıyor :)

tel pilini çıkarıp tak
    baştan tak bakalım ne.olacak

Bu bi hata değil bence %90'ı geçince yeşil oluyor kullandığım romlar hep böyle :)

Zaten o kısma takılmıyorum. Telefon problemsiz çalıştığı sürece varsın öyle görünsün.

Fakat bu JellyFireBean v2 romda şarj daha hızlı bitiyor.

Ben 3G'yi Wi-Fi'yı sadece ihtiyacım olduğunda açarım. Telefonla da çok az konuşup mesaj atarım.

Bir önceki rom Fallout v5.0 idi (Android 4.0.3) ve üzerinde de HTC Sense vardı. Bataryam ise 1300mAh. Bu şekilde kullanarak 3 günün akşamı şarja bağlıyordum.

Şimdi en geç 2. günün akşamı şarj etmek zorundayım.

NOT: 1300 mAh'lık batarya ile nasıl o kadar uzun süre kullandığımı merak edenlere: Hiçbir fikrim yok. sadece menüden animasyonları falan kapatmıştım. Bu romda henüz dokunmadım böyle birşeye.

Tamam 3G falan sürekli açık benim, aktif olarak kullanıyorum sürekli ama iki tane 1400 mAh batarya geziyorum yanımda 1 günde ikisini de bitiriyorum. 3 gün imkansız resmen benim için.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR9.TRC1.A0.Xexternal+charger&_nkw=external+charger&_sacat=0&_from=R40

Ebay'de gezinirken buldum da 15-20 dolara falan fena değil gibi 5000-10000 mAh bişi alsam iş görür mü var mı kullanan? Zaten çanta oluyor genelde yanımda taşıması sıkıntı olmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba arkadaşlar,

Aldığım günden beri gerek dayanıklılığı gerekse performansı açısından hayran olduğum telefonum son zamanlarda canımı sıkmaya başladı.
    Hardware fault hatası olduğunu duyuyordum ve artık ben de bu hardware hatasına dahil oldum.
    Cebimde,elimde, masaya bıraktığım anda bi şekilde telefon kapanıyor. Özellikle arka kapağa temas edince gittini defalarca gördüm.
    İlk başta kapak ile batarya arasına kağıt sıkıştırdım ve bir süre sorunu çözdü. Ama kalıcı olmadı.
    Sorunum tam olarak bu :
    HTC Desire S hardware fault

Kullandığım yazılım:
    Adroid sürümü 4.0.4 HTC sens sürümüm 3.6

sorunun çözümüne yönelik önerileriniz neler ? Telefonu sökebilecek teknik bilgi ve alete sahibim.Sadece müdahale etmem gereken yeri kestiremiyorum.

• selamlar arkadaşlar, şikayetim şuydu;

bir süredir telefonun şarjının çabuk bittiğini farkettim,
    sık sık kendiliğinden kapanmalar,
    az bir programlarla telefonu zorlasam hemen tuş olmalar derken,
    arka bagajı bir açtım....batarya çıkmıyor.

Sanırım şişmişti ve biraz zorlayarak çıkardım.

şimdi şunu sormak istiyorum:
    "Garantisi bitmek üzere, bataryayı garantisiyle değiştirebilir miyiz?"

Bilen - duyan - gören varsa insaniyet namına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musterhan

selamlar arkadaşlar, şikayetim şuydu;

bir süredir telefonun şarjının çabuk bittiğini farkettim,
    sık sık kendiliğinden kapanmalar,
    az bir programlarla telefonu zorlasam hemen tuş olmalar derken,
    arka bagajı bir açtım....batarya çıkmıyor.

Sanırım şişmişti ve biraz zorlayarak çıkardım.

şimdi şunu sormak istiyorum:
    "Garantisi bitmek üzere, bataryayı garantisiyle değiştirebilir miyiz?"

Bilen - duyan - gören varsa insaniyet namına...

Değiştiriyorlar. Garanti bitmeden gönder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar,
    benım telefonda ses acma tusunun sertlıgı olsun ekranda kı sıkıntı olsun
    ve arka kapagın tırnagı kırılma olsun bunlar var ve neotech galıba garantısı kutunun uzerınde oyle yazıyor baska garantı saglayıcısı da var dıda unuttum
    bunlar ıcın gondersem dedıklerımı degıstırırler ve bakım yaparlar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 2 Ekim 2013; 12:08:14 >
  • Desire S imi satmayı düşünüyorum. Alıcı arkadaşlar lütfen pm ile iletişime geçelim. Üst model almak istiyorum. Takas olabilir.

• arkadaşlar desire s cihaz hboot ekranında kaldı stock kernel ve boot.img dosyalarını internette bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
  • arkadaşlar benim de htc desire sim var aralıkta garantisi dolacak 2yıl.
    telefonla ilgili bikaç sorunum var dokunmatik seçeneklerde ortanca olanı algılamıyor mesela fotografı duzenle tusuna basınca kes efektler vs çıkıyor ya efektin üstüne basamıyorum yukardakine kayıyor hemen. ya da seçenekli şeyler çıkınca da ortancaya basılmıyor ama onun dışında dokunmatikte bi problem yok.
    bugun farkettim ekranda jelatin vs yok ama ana ekranda bi yer icine sıvı kacmıs gibi oraya bastırınca yayılıyor ama başka sayfada yok.
    parlalklığım çok azken ekran titriyor bir de parlaklığı.
    ben bu sorunlar için servise versem tedavisi birkaç ayı mı bulur? daha önceden iki kez servise verdim pazartesi gitti cuma geldi ama bir yıl geçti üstünden şimdi teleservice nasıldır bilmiyorum izmirdeki
  • bu arada bu ekrandaki leke kilit tusuna basınca da yani ekran kapalıyken de var kucuk bi nokta daha koyu ve parmagımla oynayınca yayılıyo sonra tekrar donuyor eski haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: RVoyager

arkadaşlar desire s cihaz hboot ekranında kaldı stock kernel ve boot.img dosyalarını internette bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

Cihaz unlock ise rom kur değilse unlock ol öyle kur düzelir telefon geçmiş olsun

• Arkadaslar bi yardimci olur musunuz korktum yollarsam bayramda da orda kalır diye :(

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

selam arkadaslar,
    benım telefonda ses acma tusunun sertlıgı olsun ekranda kı sıkıntı olsun
    ve arka kapagın tırnagı kırılma olsun bunlar var ve neotech galıba garantısı kutunun uzerınde oyle yazıyor baska garantı saglayıcısı da var dıda unuttum
    bunlar ıcın gondersem dedıklerımı degıstırırler ve bakım yaparlar mı acaba

cevap please

• Arkadaşlar Desire S imi satıyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_82336665/f_//tm.htm#82336665

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetecem -- 9 Ekim 2013; 16:09:10 >
  • arkadaşlar şu an kullandığım JellyFireBean v2 romda fm radyo yok (antenle çalan). Bunu yükleyebiliyor muyum? Nasıl yapabilirim, anlatabilir misiniz?
  • arkadaşlar belli bi numaranın beni aramasını engellemek istiyorum telefonda bu özellik var mı?

tamam buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 18 Ekim 2013; 18:50:15 >
  • quote:

arkadaşlar şu an kullandığım JellyFireBean v2 romda fm radyo yok (antenle çalan). Bunu yükleyebiliyor muyum? Nasıl yapabilirim, anlatabilir misiniz?

Marketten veya başka bir yerden SpiritFM uygulamasını bulup yüklersen sorunun çözülür.
  • İyi günler htc desire s cihazımın açma tuşuna basıyorum ama htc yazısı cıkıp ölece kalıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?????????? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -grizu -- 24 Ekim 2013; 22:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -grizu

İyi günler htc desire s cihazımın açma tuşuna basıyorum ama htc yazısı cıkıp ölece kalıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?????????? :/

telefonunuza herhangi bi unlock olma işlemi rom yükleme falan yaptınız mı
  • ustalar bu venom romun tweak uygulaması ile full sense svhd'den alınan launcher aynı romda nasıl kullanabiliriz. Bi yolu olmalı :))

venom tweaks dosyalarını svhd içine attım ama açılmadan kapanıyor.

svhd roma ait rosie.apk'yı venom roma attım ve gayet akıcı hale geldi ama widgetler problem oluyor. venomdakiler büyük geliyor, svhd'ninkileri kullanınca widgetler saydamlaşıp çirkin gözüküyor

• Arkadaşlar Nexus 5 çıktı birkaç gün önce,ve bu telefon ile birlikte Android 4.4 Kit Kat resmi olarak sunulmuş oldu bakalım bizim ROM'lara ne zaman düşer
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.