Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memduhbabule

merhaba bıkaç gündür tilifonuma rom yükleyip duruyorum bugun yıne bi rom buldum rom exe dosyasıydı yukleme sorunsuzca yuklendi ama acılışta htc yazısını gectıkten sonra siyah ekranda kalıyo bikac defa kapatıp actım ama bişiy fark etmedi bende eski romlardan bırını yuklemeyi denedım ancak recovery menusune ulaşamaz oldum fastboot ekranına kadar gelıyorum recovery i seciyorum ama siyah ekranda kalıyo ne yapmalıyım sizce yardımınız için şimdiden teşekurler

yeniden recovery at ve custom rom kur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa
    valla ne zaman alırım bilmiyorum ama (inşallah yakında), kesinlikle aşağıdaki bataryayı alıp deneyeceğim. Bilenler, kullananlar yorum yaparsa minnettar kalırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-htc-desire-s-g12-mucize-batarya-kosulsuz-iade-garantisi-144020913/detay

ilk defa gördüm bu bataryayı,kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum

• end users denilen kullanıcılar bence orjinal rom dan şaşmayacak. ben varsayılan olarak yüklenen bir kaç programı kaldırmak için güvenliği kapattım. (s-off) diğer türlüsü sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsafa

end users denilen kullanıcılar bence orjinal rom dan şaşmayacak. ben varsayılan olarak yüklenen bir kaç programı kaldırmak için güvenliği kapattım. (s-off) diğer türlüsü sıkıntılı.

cihazı s-off yapmadan yüklü gelen uygulamaları silemiyoruz değil mi?, s-off için güncel anlatım linki paylaşabilirmisin?
  • Arkadaşlar ben PACman rom kullanıyorum,ayarlar kısmında "perfomance control" diye bi kısım var işlemci hızı falan gösteriyo,aranızda orayı bilen ve kurcalayanlar var mı?
  • merhaba

yaklaşık 2,5 sene önce aldığım telefonu geçen gün düşürdüm ve ekran çatladı(görüntü yok) gelen aramaları açabiliyorum seste de hiç bir pürüz yok sanırım sadece dokunmatik zarar gördü. bir yere fiyat sordum ve 160tl dediler(garanti bitti)

bildiğiniz güvenilir bir yer var mı tamir için?
  • Biz kaç kişiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hamunpatra

Biz kaç kişiyiz

millet model atladı, kimse uğramıyor. sadece burası değil tüm forumlar böyle s-off yapmak için güncel anlatım bile bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail_abi

quote:

Biz kaç kişiyiz

millet model atladı, kimse uğramıyor. sadece burası değil tüm forumlar böyle s-off yapmak için güncel anlatım bile bulamadım.

uzun zaman önce ben yaptım s-off ama bayağı uğraştırdı ingilizce bilmiyorsan yardım alman gerekiyor türkçe kaynaklar yetersiz O.o

• quote:

Biz kaç kişiyiz

neslimiz tükenecek kadar az :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

quote:

Biz kaç kişiyiz

uzun zaman önce ben yaptım s-off ama bayağı uğraştırdı ingilizce bilmiyorsan yardım alman gerekiyor türkçe kaynaklar yetersiz O.o

Hocam benim rom versiyonu 2.02 miymiş neymiş ondan dolayı s-off yapılması çok çok sıkıntılı

• quote:

Biz kaç kişiyiz

Ben telefonumu 2016'ya kadar kullanmayı planlıyorum. Bundan sonra rom çıkmasa da olur 4.2 beni epey götürür. Zaten yeni sürümlerde kayda değer bir değişiklik olmuyor bu ara. Neden 2016 diye merak eden varsa; Türkiye 4G'ye 2016'da geçmeyi planlıyormuş diye haberler okumuştum bir ara, o yüzden.

O zaman 4G'li bir amiral gemisi almayı planlıyorum. Yeni Nexus denk düşerse Nexus alma ihtimalim çok yüksek. Bu güncelleme işleriyle uğraşmamak için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

quote:

Biz kaç kişiyiz

Hocam benim rom versiyonu 2.02 miymiş neymiş ondan dolayı s-off yapılması çok çok sıkıntılı

bendede aynısı vardı unlocked olarak kullanıyordum daha sonra downgrade yapıp eski usulle s-off yaptım en son olarak s-off kalarak hboot yükseltme yaptım. xda da bununla ilgili tüm yönergeler mevcut.

tek sıkıntım ruu içerisinden alınan orjinal rom boot olmuyor. diğer romlarin hepsi rahat çalışıyor

• bende burdayım arkadaşlar yanlız değilsiniz

• Arkadaşlar kardeşimde Desire S var Android 4.0 stock kurduk dönemiyoruz geri 2.3.5 e. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18XET01 -- 8 Aralık 2013; 16:00:21 >
  • quote:

quote:

Biz kaç kişiyiz

Ben telefonumu 2016'ya kadar kullanmayı planlıyorum. Bundan sonra rom çıkmasa da olur 4.2 beni epey götürür. Zaten yeni sürümlerde kayda değer bir değişiklik olmuyor bu ara. Neden 2016 diye merak eden varsa; Türkiye 4G'ye 2016'da geçmeyi planlıyormuş diye haberler okumuştum bir ara, o yüzden.

O zaman 4G'li bir amiral gemisi almayı planlıyorum. Yeni Nexus denk düşerse Nexus alma ihtimalim çok yüksek. Bu güncelleme işleriyle uğraşmamak için

hangi romu kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

quote:

quote:

Biz kaç kişiyiz

JellyFireBean v2 kullanıyorum.

Birşey daha ekleyeyim. Bu rom saf Android, yani üzerinde HTC Sense veya başka bir arayüz yok. Bunu kurduktan sonra telefonumda kasılma, donma, kapanma vs. problemler kalmadı. 2,5 yıl boşuna sense zulmünü çekmişim. Nexus almayı istememin bir diğer nedeni de bu aslında. Şimdiye kadar ki nexusların yorumlarına baktığımda da bu tarz problemlerin olmadığı görüyorum. hep "telefon yağ gibi akıyor" diyor kullananlar

Sadece yukarıdaki bir mesajımda da bahsettiğim 1800 mAh'lık bataryayı alacağım en kısa zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestenbetsa -- 8 Aralık 2013; 18:24:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biz kaç kişiyiz

JellyFireBean v2 kullanıyorum.

Birşey daha ekleyeyim. Bu rom saf Android, yani üzerinde HTC Sense veya başka bir arayüz yok. Bunu kurduktan sonra telefonumda kasılma, donma, kapanma vs. problemler kalmadı. 2,5 yıl boşuna sense zulmünü çekmişim. Nexus almayı istememin bir diğer nedeni de bu aslında. Şimdiye kadar ki nexusların yorumlarına baktığımda da bu tarz problemlerin olmadığı görüyorum. hep "telefon yağ gibi akıyor" diyor kullananlar

Sadece yukarıdaki bir mesajımda da bahsettiğim 1800 mAh'lık bataryayı alacağım en kısa zamanda.

ben telefonu htc'nin sitesinden unlocked yaptım, ama s-off değil. bu şekilde kurabilir miyim rom? bir de root yapmam gerekiyor heralde?

bir de recovery yüklemek gerekiyormuş hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 8 Aralık 2013; 21:23:27 >

• quote:

ben telefonu htc'nin sitesinden unlocked yaptım, ama s-off değil. bu şekilde kurabilir miyim rom? bir de root yapmam gerekiyor heralde?

Ben bu root ve rom işine bu başlık altında bunları açıklayan bir arkadaşın mesajından gaz alarak başladım

Şimdi aradım ama o mesajı yeniden bulamadım. Linkini veremiyorum o yüzden. Bu konuda üst düzey teknik bilgim yoktur. Sadece yazılanları uygulamaktan ibarettir bilgim.

HTC'nin sitesinden unlocked yaptım.
    Cihazım S-ON
    H-BOOT versiyonu da 2.00.0002 (Bazı mesajlarda H-BOOT versiyonu bu ise rom yüklenemeyeceği söylenmiş, onun için yazdım.).

Root işlemini bahsettiğim mesajda yazan şekilde yapamamıştım. Ama bu işe giriştiğim için internette arama yapıp başka bir şekilde çözmüştüm (o kısmı da net hatırlamıyorum, kusura bakmayın). Root yapmadan rom yükleme yapılamaz maalesef.

Zaten romdan önce recovery yüklemek gerekiyor ve telefon root değilse recovery yüklenemiyor.

Ben 4EXT Recovery kurdum ve son derece memnunum.

Bu şekilde üç kere rom yükledim.

• quote:

quote:

Ben bu root ve rom işine bu başlık altında bunları açıklayan bir arkadaşın mesajından gaz alarak başladım

Şimdi aradım ama o mesajı yeniden bulamadım. Linkini veremiyorum o yüzden. Bu konuda üst düzey teknik bilgim yoktur. Sadece yazılanları uygulamaktan ibarettir bilgim.

HTC'nin sitesinden unlocked yaptım.
    Cihazım S-ON
    H-BOOT versiyonu da 2.00.0002 (Bazı mesajlarda H-BOOT versiyonu bu ise rom yüklenemeyeceği söylenmiş, onun için yazdım.).

Root işlemini bahsettiğim mesajda yazan şekilde yapamamıştım. Ama bu işe giriştiğim için internette arama yapıp başka bir şekilde çözmüştüm (o kısmı da net hatırlamıyorum, kusura bakmayın). Root yapmadan rom yükleme yapılamaz maalesef.

Zaten romdan önce recovery yüklemek gerekiyor ve telefon root değilse recovery yüklenemiyor.

Ben 4EXT Recovery kurdum ve son derece memnunum.

Bu şekilde üç kere rom yükledim.

anladım teşekkürler. benim de 2.00.0002. internetten buldum birşeyler bakalım cesaret edebilirsem root edeceğim.

bir de son birşey soracağım şarj durumu nasıl orjinal roma göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 9 Aralık 2013; 16:54:05 >

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.