Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cashflow_s

arkadaşlar bir seneyı gectı desire s kullanıyorum satsam ne kadar edr

400-500 lira. Ben de 2 yıldır kullanıyorum 400 liranın altına asla vermem. Cihazınız sorunsuz, aksesuar-kutu-faturası varsa 450-500 lira eder.
  • bataryası ne kadar gidiyor sankı azaldı sabah dolduruyorum ögleden sonra bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashflow_s

bataryası ne kadar gidiyor sankı azaldı sabah dolduruyorum ögleden sonra bitiyor.

Sabah doldurduğumda akşamı çıkarıyorum genelde. Ama pek oyun oynamam. 3g gün boyu açık..
  • Arkadaşlar merhaba;

Uzun bir süredir formdan uzak kalmıştım. Yıllık izin ev taşıma falan filan derken dün akşamda artık dayanamayıp HTC 8X aldım.

Android de kalmamamın tek sebebi ise telefona güncelleme gelecek diye bekliyoruz ve gelen güncellemede kesin bir yeri eksik kalıyor .
    Sonrada keşke deyip eskiye bir önceki rom a dönmeye çalıştık ya da dönüp aman oda eksik kalsın deyip kabullendik.

Diğer sorun ise marketteki bütün uygulamalar bedava deyip reklamlara boğulmaktan sıkıldım. 1 proğrama ihtiyacın varken 100 tane alternatif geliyor ama içinden adam gibi çalışan 1-3 uygulamayı ancak buluyorsun.

Sonuçta bu tarz sebepler ve değişen ihtiyaçlarım dolayısı ile Android i bıraktım.
    Ne kadar da androidten sıkılmış olsamda HTC One a görünüşü nedeni ile geçecektim ama telefona ilave 500 TL daha vermekte istemedim sonra ilerleyen zamanlarda aynı sorunlar ortaya çıkacak diye vaz geçtim.

Neyse aramızdaki yapılan güzel paylaşımlar için hepinize teşekkür ederim.

Kendinize iyi bakın.

• Dostlar ben de batarya almak istiyorum.
    Momax denilen ürünü E-Bay dışında bulma ihtimalimiz yokmudur?
    Gümrükte takılmasın bizim batarya?..
  • benimde batarya tam 2 sene sonra cortu çekti. 55 liraya bir batarya aldım bana 2 sene daha gider telefonlarımız sorunsuz kamerası video çekimi ergonomik oluşu. gidip sırf statü olsun diye 2000 tlye yenicihaz almak hiç mantıklı değil htc desire s ile bir aksilik olmazsa 2 sene daha beraberim. :)
  • bu arada benim btaryayı aldığım yer. bu site nasıldır bilmem. kullanıyıorum şuan bir sorun yok...batarya linki
  • Arkadaşlar telefonu ilk aldığım günden beri problemler var. Geçen yıl ağustos ayında almıştım Vatan Bilgisayardan. Konuşurken kapanma problemi. Mesaj yazarken harfleri yazmama gibi (hala devam ediyor mesajlardan çıkıp geri girmem gerekiyor). İnanılmaz kasıyor telefon ki öyle aman aman uygulama yok genelde banka uygulamarı , uçak biletleri için uygulama falan. Sonra dedim ki güncelleyim belki düzelir ama telefon daha da kötüye gitti. İnanılmaz kasıyor telefon. Garantisi devam etmekte ama garantiye verince de yazılımı tekrar yükleyip gönderiyorlar hemde 30 iş günü içinde. Sizce telefonu satsam mı ? arkadaşlar ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Dostlar ben de batarya almak istiyorum.
    Momax denilen ürünü E-Bay dışında bulma ihtimalimiz yokmudur?
    Gümrükte takılmasın bizim batarya?..

Ben biraz aradım amA bulamadım
    ebaydan hiç bişey almadım sorun cikarmi nasıl alınır hiç bilmiyorum ve korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekopaket

Arkadaşlar telefonu ilk aldığım günden beri problemler var. Geçen yıl ağustos ayında almıştım Vatan Bilgisayardan. Konuşurken kapanma problemi. Mesaj yazarken harfleri yazmama gibi (hala devam ediyor mesajlardan çıkıp geri girmem gerekiyor). İnanılmaz kasıyor telefon ki öyle aman aman uygulama yok genelde banka uygulamarı , uçak biletleri için uygulama falan. Sonra dedim ki güncelleyim belki düzelir ama telefon daha da kötüye gitti. İnanılmaz kasıyor telefon. Garantisi devam etmekte ama garantiye verince de yazılımı tekrar yükleyip gönderiyorlar hemde 30 iş günü içinde. Sizce telefonu satsam mı ? arkadaşlar ne dersiniz ?

Su güncelleme ile benimkide ağırlaşmışti geriye de donemedim
    Gittiikce ağırlaşıyor zaman bulursam bi format atmayı düşünüyorum belki biraz toparlar
    Bende de pek program yok 4-5 tane tek var

• merhaba arkadaşlar
    ben artık 2.3.6 surumunden sıkıldım
    4 lu surume geçmem için yapılacak işlemleri bilmiyorum
    biri bana pm yoluyla yardım edebilir mi
    sorunsuz hangisi ise onu yukleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

merhaba arkadaşlar

custom rom mu kuracaksın yoksa htc nin bize sunduğu ics yi mi kurucan

• quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

merhaba arkadaşlar

custom rom mu kuracaksın yoksa htc nin bize sunduğu ics yi mi kurucan

tabiki de custom rom
    yardım ederseniz sevinirim

• yok mu yardım edecek

• Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Desire s den memnunum. Ama son 2-3 aydır telefon çalıyor açıyorum, kulağıma götürüyorum hemen karşı tarafla iletişim kuramıyorum. 1-2 saniye beklemem gerekiyor. Bunun sebebi nedir? İşin garibi her zaman yapmıyor.
    Garantim 27 ağustosta bitecek. Servislik bir durummudur yoksa kullanım hatasımıdır.
    Çok garip ama bir sefer fabrika ayarlarına döndürdüm arkasından bütün yüklediğim uygulamalarım silindi ve bu durum 2-3 gün sürdü ve silinen uygulamalar kendiliğinden geri geldi. Nedir bu anlayamadım?
    Deneyimli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan7853

Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Desire s den memnunum. Ama son 2-3 aydır telefon çalıyor açıyorum, kulağıma götürüyorum hemen karşı tarafla iletişim kuramıyorum. 1-2 saniye beklemem gerekiyor. Bunun sebebi nedir? İşin garibi her zaman yapmıyor.
    Garantim 27 ağustosta bitecek. Servislik bir durummudur yoksa kullanım hatasımıdır.
    Çok garip ama bir sefer fabrika ayarlarına döndürdüm arkasından bütün yüklediğim uygulamalarım silindi ve bu durum 2-3 gün sürdü ve silinen uygulamalar kendiliğinden geri geldi. Nedir bu anlayamadım?
    Deneyimli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Fabrika ayarlarına döndürme işlemini ayarlar altındaki seçenekten değilde hboot ekranından yap bir kere de. Bunun için telefonu kapatıp pilini çıkar ve tekrar tak. Telefon kapalıyken ses kısma tuşuna basılı tutarken açma kapama tuşuna bas ve bekle. Telefon hboot ekranında açılacak. Bu ekranda telefonu fabrika ayarlarına döndürmen için bir seçenek var. Onunla sıfırla telefonu ve tekrar aç. Gene dediğin gibi silinen şeyler daha sonra geri gelir ve diğer asıl problemin devam ederse yolla servise.

Rom tavsiyesi isteyen arakdaşlara SVHD romu tavsiye ederim. Bir süredir MIUI v5 kullanıyordum ve çok hoşuma gidiyordu. Batarya süresi de çok çok iyiydi. MIUI daki program menüsü olmayışından mütevellit sıkılıp değiştireyim dedim ve dünden beri SVHD 1.7.5 kullanıyorum ve açıkça söyliyim bugüne kadar kullandığım en güzel rom. Telefon resmen kendine geldi, acaip hızlandı. Şuan ne takılma var ne kasılma. Benim hep sinirimi bozardı ayar menüsüne girerken falan yaşanan gecikme. Bu romda öyle bir şey yok, süper akıcı. Sense 5 eklentisi de mükemmel. Deneyin derim.

• Beyler custom rom kurulumu sonrası şarjım çok hızlı tükeniyor, birçok rom denedim yine aynı sorun. Neden kaynaklanıyor sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serguzest25

bu arada benim btaryayı aldığım yer. bu site nasıldır bilmem. kullanıyıorum şuan bir sorun yok...batarya linki

dostum bu batarya orjinalmi bilgi verirmisin ne kadar gidiyor şarjın ? bende almayı düşünüyorumda orjinal almak istiyorum bu verdiğin linkte 1300 mAh yazıyor ama telefonun orjinal bataryası 1450 mAh
  • quote:

yok mu yardım edecek

dostum yayladayim şuan internet sıkıntım var s-off olmak çok uzun iş gerektirdiğinden sen ilk HTCDEV den UNLOCK OL sonra temel kısa anlatım ile recovery uygulaması indir tele at sisteminin yedeğini al. yediğini bi kenarda tut. şimdi istediğin romu sd karta at kur kullan.

başka forumlara da bakabilirsin birçok defa paylaştık nasıl yapıldığını, elimdeki hazır yardım konularını tekrardan gönderiyorum şimdi :)

rom kurma ile alakalı dosyalar aşağıdaki linkte. htcdev olayını ordaki adımlardan yaparsın

https://www.dropbox.com/sh/0vfpyx0h075xowy/iXN6eUEfIt

tekrar söylüyorum ilk önce htcdev sitesinden unlock ol, sonra yedek ve kuruluma geç

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: laz061

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laz061

quote:

ya da yeniden locked olma yöntemleri var bu adımlar sırasında orjinal ruu yükleme vs var bi araştır istersen

biraz araştırma yaptım lakin pek anlayamadım nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatım veya kısaca bir açıklama yapabilirmisin

malesef daha önce böyle birşey denemedim ama xda forumda yapanlar bolca mevcut, adımlar da tek tek yazılı. şuan için yalnızca android 2.3.6 GB pre root önerebilirim

anlatım bulunan konulardan birinin linkini rica etsem yazabilir misin?

Farketmez kardeşim htcdev üzerinden unlock olman gerekiyor ilk önce (s-off değil isen tabi) kurmak istediğin romu indirdikten sonra şu adımları uygula
    Xda forumda bulduklarım ile
    Adımların yanlış uygulanması veya herhangi bir hatadan cihazın zarar görmesi halinde SORUMLUSU SİZSİNİZ belirteyim. Ben her custom rom yükleme işlemini bu şekilde yapıyorum.

İndirdigin romu hafıza kartına kopyala
    Telefonun bataryasını çıkarıp tak, usb kabloyu bağla, ses kısma tuşu ile telefonu aç fastboot a gir(telefonu kapatma tuşu ile)

bundan sonra asla telefonununuz BATARYASINI CIKARMAYIN yoksa telefonunuz brick olur başka bi tabirle gırdın gırdın :)

1-bu sayfadaki eki indirip yerel disk C ye çıkartın
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1272595

2-windows 7 kullanıyor iseniz başlata cmd yazıp yönetici olarak çalıştırıp şu komutu giriniz
    cd C:\android-tools"

3-bu sayfadaki eki de indirin rardaki dosyanın ismi farklı ise adını recovery olarak değiştirip ve Yerel disk c'deki android tools dosyasının içine atın
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1525100

Şu ana kadar telefona rom kurma ile alakalı hiçbir işlem yapmadık unlock olma dışında, eğer hala custom rom kurmaya kararlı iseniz adımlara devam edin

4-komut satırına şu iki komutu çalıştırın
    cd c:\android-tools (yaz enter)
    fastboot flash recovery recovery.img (yaz enter)

5-indirdiğiniz romun içerisindeki boot dosyasını da android tools klasörüne kopyaladıktan sonra şu komutu komut satırına yazın

fastboot flash boot boot.img (enter a bas)

6-telefonun boot menüsünden recovery e girip wipe format menüsü altında format all(except sd card) dedikten sonra yine menüden install.zip e girip indirdiğin romu seçip kurulmasını bekleyin.
    Kurulum bitince menüden reboot deyin ve telefonun açılmasını bekleyin, ilk açılış biraz uzun sürer 5-15 dk

Notlar

1-Eğer recovery uygulamasını degistirmek veya güncellemek isterseniz uygulamanın ismini recovery olarak değiştirip android tools klasörüne attıktan sonra 4. adımdaki komutu girmeniz yeterli.

2-Her custom rom yükleme işleminde eğer bilgisayarınızdaki ayarları ve dosyaları silmediyseniz romun içerisindeki boot dosyasını malum klasöre atıp 5. adımdan sonrasını takip etmeniz yeterlidir

Daha önceden yazmış olduğum unlock kullanıcılar için detaylı rom kurulumu

• 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.