Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berden

hızlı ve stabil bir rom önerebilir misiniz?
    sense 3.6 bile olabilir, özellik filan istemiyorum.
    sadece hızlı olsun, kasılma olmasın ve bunu uzun zaman devam ettirebilsin.

bunu bir deneyebilirsin. Strike X - İNDİR
  • selamlar. son iki gündür telefon sd kartı görmüyor. dün kartı çıkarttım ve yeniden taktım, düzeldi.
    şimdi de aynı durum söz konusu. çıkartıp takmama rağmen düzelmiyor. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

selamlar. son iki gündür telefon sd kartı görmüyor. dün kartı çıkarttım ve yeniden taktım, düzeldi.
    şimdi de aynı durum söz konusu. çıkartıp takmama rağmen düzelmiyor. ne yapmalıyım?

Giriş tırnaklarını ve sd kart üzerindeki entegre tırnaklarını temizleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben desire s i iki yıldır kullanıyorum. Malumunuz batarya artık son demlerini yaşıyor :) Bir günü görmekte zorlanıyor. Aranızda daha önce internetten yeni batarya alan varsa bana bi öneri de bulunabilir mi ? İlla orijinal olmak zorunda değil kaliteli bi yan saniye de olabilir
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2307368

bunu yükledim lakin superuser problemi var superuser ı yeniden kurup düzeltenler var ama ben denedim olmadı :/

bu arada klavyesi daha büyük
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2307368

klavye falan güzel olmuş lakin superuser sorunu var nasıl düzeltebilirim superuser/supersu yeniden kurdum falan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2307368

bunu yükledim lakin superuser problemi var superuser ı yeniden kurup düzeltenler var ama ben denedim olmadı :/

bu arada klavyesi daha büyük

Aynı sorun bende de var. Bi de bazen telefon görüşmelerinden sonra Hd Link diye bişey açılıyor kendiliğinden. Onun da sebebini çözemedim. Bu iki sorunun haricinde güzel rom.

• arkadaşlar bu telefonda usb otg çalıştırabilen oldu mu? olduysa nasıl, hangi rom'la vs. bilgilerini aktarabilirse sevinirim.
  • Eğer kullandığın rom destekliyorsa Andromadus Mod Kernel'in özelliklerinde USB OTG desteği var diyor. Ancak flash bellek takılıyor mu veya oyun kolu kullanılabiliyor mu denemedim hiç. Muhtemelen takılsa bile telefonun pilinden güç çekemeyeceği için dışarıdan güç almak gerekecektir. Yani bir ucu 2 adet usb çıkışlı aparatlar var. Birine atıyorum oyun kolunu bağlıyorsun diğer ucu dışardan bir güç kaynağına bağlıyorsun karşı ucu da telefona takıyorsun. Oyun kolu elektrik gücünü dışardan alıyor. Biraz zahmetli bir iş yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Eğer kullandığın rom destekliyorsa Andromadus Mod Kernel'in özelliklerinde USB OTG desteği var diyor. Ancak flash bellek takılıyor mu veya oyun kolu kullanılabiliyor mu denemedim hiç. Muhtemelen takılsa bile telefonun pilinden güç çekemeyeceği için dışarıdan güç almak gerekecektir. Yani bir ucu 2 adet usb çıkışlı aparatlar var. Birine atıyorum oyun kolunu bağlıyorsun diğer ucu dışardan bir güç kaynağına bağlıyorsun karşı ucu da telefona takıyorsun. Oyun kolu elektrik gücünü dışardan alıyor. Biraz zahmetli bir iş yani.

bilgi verdiğin için teşekkür ederim.
  • Hwboot 2000 civari olan desire s e root yapmadan rom atmak mumkun mu??
    Cevap verilirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Hwboot 2000 civari olan desire s e root yapmadan rom atmak mumkun mu??
    Cevap verilirse sevinirim

Root olmak ile neyi soruyorsun söylemek istediğin hboot unlock veya s-off ise hayır sadece orjinal yazılımın güncellemelerini yapabilirsin buna android 2.3 ten 4.0 a geçmek dahil.

Eğer unlock olup custom rom yüklemek istersen ve Root olmak istemiyorsan superuser kullanmazsın o kadar ama yine de telefon garanti kapsamından çıkar

• Artık bakıyorumda Htc Desire S'imiz nostalji olma yolunda ...
    Nerde o hararetli hararetli meraklı sorular...?
    Teknoloji öyle bir baş döndürücü hızla ilerliyor ki, ya da firmalar bizi öyle bi peşinden sürüklüyorki;
    bizim koşarak yetişmemiz mümkün değil.
    ...vee sadece peşlerinden sürükleniyoruz.
    TUZAK BÖYLE BİŞEY OLSA GEREK!!!
    Öyle değil mi a dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musterhan -- 1 Temmuz 2013; 0:19:07 >
  • Sadece bi mesajım bulunsun istemiştim, dostlar bizi hatırlasın diye!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musterhan -- 1 Temmuz 2013; 0:18:24 >
  • Benim batarya gitti gidicek
    eskiden 1saatte şarj oluyordu şimdi 3-4saat sürüyor
    3g açık internette takılınca 2 saatte bitiyor

sizden ricam bu tele uygun batarya öneriniz yada kullandığınız varsa link verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: suskun4449

Benim batarya gitti gidicek

sizden ricam bu tele uygun batarya öneriniz yada kullandığınız varsa link verebilirmisiniz

Ebay'de momax var. 20-25 dolar. Onu bi araştır

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemhepi

quote:

Orijinalden alıntı: suskun4449

Benim batarya gitti gidicek

Ebay'de momax var. 20-25 dolar. Onu bi araştır

http://www.ebay.com/itm/260987706622
    Dediğiniz bu değil mi? Bana da lazım oldu yeni bi batarya.

• Evet bahsettiğim batarya o. Momax iyi bi markadır. Kendim bizzat kullanmadım ama ben de almayı düşünüyorum, araştırmıştım biraz. Tavsiye ederim.
  • Yeni güncelleme yok mu?
    Issız acun kaldı mu?
    Samsung öcün aldı mı?
    İmdi HTC yırtulur.

Güncelleme gelmeyecek mi??????
  • arkadaşlar bir seneyı gectı desire s kullanıyorum satsam ne kadar edr
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.