Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsinden önce htc sync ile sürücüleri kurmak, fastboot ve adb ayarlarını yapmak gerekli dosya ve bilgiler verdiğim dropbox klasörümde mevcut

dağınık oldu kusura bakma toparlayacak zamanım yok suan. kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

Hepsinden önce htc sync ile sürücüleri kurmak, fastboot ve adb ayarlarını yapmak gerekli dosya ve bilgiler verdiğim dropbox klasörümde mevcut

begin unlock bootloader seçiminde htc desire s yok
    onun yerine sadece desire var
    onu mu secicez ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

Hepsinden önce htc sync ile sürücüleri kurmak, fastboot ve adb ayarlarını yapmak gerekli dosya ve bilgiler verdiğim dropbox klasörümde mevcut

begin unlock bootloader seçiminde htc desire s yok
    onun yerine sadece desire var
    onu mu secicez ?

Hayır en alttaki diğer cihazlar seçeneğini seçeceksiniz

• JellyBean e sahip hızlı bir rom önerisi olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnsin

JellyBean e sahip hızlı bir rom önerisi olan var mı arkadaşlar?

JellyFireBean V2 var, hızından memnun kalırsın

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171105

• aaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 9 Şubat 2014; 12:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

quote:

JellyBean e sahip hızlı bir rom önerisi olan var mı arkadaşlar?

JellyFireBean V2 var, hızından memnun kalırsın

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171105

siz kullandınız sanırsam,eksileri neler biraz bahseder misiniz

• quote:

siz kullandınız sanırsam,eksileri neler biraz bahseder misiniz

Halen daha kullanıyorum hocam, bir eksiğini görmedim daha. Hayati fonksiyonların tamamı çalışıyor V3 sürümü çıkacaktı onu bekliyorum sabırsızlıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Halen daha kullanıyorum hocam, bir eksiğini görmedim daha. Hayati fonksiyonların tamamı çalışıyor V3 sürümü çıkacaktı onu bekliyorum sabırsızlıkla.

seri şekilde çalışsın bana yeter sense yüzünden baya kasılıyor telefon,artık normal menüye bile girerken 1 2 sn takılıyor katıksız bi jellybean kurayım da kendine gelsin tel...

• İyi bayramlar

• Yakınlarda elime geçti bu alet, android cahili denilebilir bana, şu an 2.3.5 sürümü varmış sanırım, şarj inanılmaz çabuk bitiyor. 4.0.4'e mi güncellesem yoksa custom rom denilen şeyi mi yapsam -ki o konuda da çok cahilim- sizce ne yapmak lazım?
  • Sadece root yap. Hboot versiyonuna bak, uygunsa s-off yaparsın uygun değilse unlock yaparsın ve supersu ya da superuser yüklersin. Bu işlemleri yaptığında root yetkisi alan araçlarla cihazdan istemediğin ama silemediğin uygulamaları silersin cihaz rahatlar. Şarj gene çok çabuk biterse pilin canına okunmuş demektir ki pili değiştirirsin o zaman da. Dediklerimi yapabilmek için google da arama yaptığında tonla açıklama bulursun, rahatça halledersin.
  • şuan orjinal ICS 4 kullanıyorum,ROM kurmaya karar verdim,alet baya yavaşladı,fakat kurmadan önce ne olur ne olmaz yedekleme yapayım diyorum,acaba hangi program ile yaparım?
  • orijina ruu ics yüklemiştim telefon kendi kendine kapanıyor var mı bu sorun sizdede ?
  • Htc dev ile unlock yaptim ancak superuser olamadim bir turlu program hep takiliyor ayni yerde, baska pc lerde denedim , ne onerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Htc dev ile unlock yaptim ancak superuser olamadim bir turlu program hep takiliyor ayni yerde, baska pc lerde denedim , ne onerirsiniz ?

Hangi aşamada takıldın? rom yüklüyor isen onlar zaten root edilmiştir.
    orjinal stock romlarda ise superuser kurmak yetmiyor bildiğim kadarı ile

• Arkadaşlar bana Türkçe desteği olan ve sorunsuz çalışan bir rom önerirmisiniz.
  • Arkadaşlar uzun zamandir giremedim foruma herkese selamlar... Yabanci bir site vardi forum sitesi oyunlar falan vardi asphalt pes falan 3, 4 gblik dosyalar indirip kuruyorduk. O siteyi bilen var mı?

• yokmu cevap verecek olan... Ozelden arkadaş apkmania sitesini yazmis benim bulmaya çalıştığım yabanci bir forum sitesi idi.

• Ben generals ya da red alert ya da age of tarzı bir strateji oyunu arıyorum bildiğiniz bir oyun var mi hocalar...?

• 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.