Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar HTC Desire S denemediğim ses kayıt uygulaması kalmadı benim sesimi kaydediyor karşı tarafın ki çok çok az duyuluyor araştırdığımda Ses sürücüleriyle ilgili bir durumun olduğundan ve bazı ülkelerde yasal olmadığı için ses kaydının bu sebeple HTC nin bir çok telefonunda çift yönlü ses kaydı yapılamıyormuş LeeDroid isimli vatandaş bir kernel yazmış bunun için ama Desire S modeli için olanını bulamadım, Call Recorder diye bir uygulama var onu kurdum onunlada olmadı , ne yapacağımı şaşırdım , telefonunda çift yönlü ses kaydı yapabilen varmı varsa nasıl yaptı acaba ?
  • Arkadaslar merhaba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.Htc desire s kullanicisiyim enteresan bir problem var cihazda.Yabanci forumlarda da karşılasan kişiler var kronik bir sorun galiba.Şöyle tarif edeyim cihaz sim kart takılı iken açılır açılmaz kendiliğinden kapanıyor sim kart takılı degilken sorunsuz calisiyor.Sim kart takılı durumda iken şarja takip kullanırsam sorunsuz calisiyor fakat şarjdan çektiğim anda anında kapanıyor cihaz. Daha önce basına gelen arkadas oldu mu olduysa nasıl halledilebilir yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Şimdiden herkese tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler telefona cm 11 kurayım dedim kurulum sırasında (status 7) installation aborted hatası veriyor neden olabilir? zip dosyasında sorun yok açılıyor pc de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 9 Nisan 2014; 17:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

beyler telefona cm 11 kurayım dedim kurulum sırasında (status 7) installation aborted hatası veriyor neden olabilir? zip dosyasında sorun yok açılıyor pc de.

Cm 11 kernelleri kurmamışsınızdır büyük ihtimal. Benim telefonum da sony, uygun Kernel olmadığında aynı hatayı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18XET01 -- 9 Nisan 2014; 17:48:32 >
  • recovery sürümü eski olduğu içinmiş güncelledim halloldu.
  • arkdaşlar meraba benim sıkıntım batarya süresi bende rom filan yok ama sadece htc nin kendi çıkardığı güncellemesini indirmiştim 4.0.4 olan ama telefon sarjı ck kısa gitmeye başladı sizce batarya mı öldü yoksa herkeste mi böyle yani bi fm14 oynarken full şarj 1 buçuk saatte btiyo ve kapalı durumda telefon %50 den % 100 olması için 6-7 saat geçmesi gerekiyor napmalıyım? sadece oyunlardada değil int.dede çok yiyor
  • beyler şu linkte cihazın eski ruu dosyaları var sanırım. peki bunlardan birini yüklemek istesek neye dikkat edeceğiz örneğin bunların radio numaralarının hiç biri benimkine uymuyor. benim cihazın radio sürümü 3831. 19.00.110. hboot sürümü de 2.02.0002.

http://www.androidruu.com/index.php?developer=Saga
  • quote:

beyler şu linkte cihazın eski ruu dosyaları var sanırım. peki bunlardan birini yüklemek istesek neye dikkat edeceğiz örneğin bunların radio numaralarının hiç biri benimkine uymuyor. benim cihazın radio sürümü 3831. 19.00.110. hboot sürümü de 2.02.0002.

onlar bölgesel ruu kurulumları hboot radio hepsini android günceller veya düşürür ama tabi alt sürüm kurman için downgrade yapman lazım. bizim telefonlara europe kuruluyo ama tam olarak hangisi hatırlamıyorum. iyi çalışmalar.

• durduk yere kapanmaya başladı cihaz. şarjı full gösterip 10 dk sonra kapanıyor. tekrar şarja takınca açılıyor ancak. sürüm yükseltsem düzelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncsenol

quote:

beyler şu linkte cihazın eski ruu dosyaları var sanırım. peki bunlardan birini yüklemek istesek neye dikkat edeceğiz örneğin bunların radio numaralarının hiç biri benimkine uymuyor. benim cihazın radio sürümü 3831. 19.00.110. hboot sürümü de 2.02.0002.

onlar bölgesel ruu kurulumları hboot radio hepsini android günceller veya düşürür ama tabi alt sürüm kurman için downgrade yapman lazım. bizim telefonlara europe kuruluyo ama tam olarak hangisi hatırlamıyorum. iyi çalışmalar.

downgrade dediğiniz olay telefonu relocked yapmak mı?

tamam anladım hboot versiyonunu düşürmek gerekiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 21 Nisan 2014; 16:29:09 >

• quote:

quote:

quote:

downgrade dediğiniz olay telefonu relocked yapmak mı?

tamam anladım hboot versiyonunu düşürmek gerekiyor galiba.

downgrade ile android sürümünüz hboot versiyon ve bildiğim kadarı ile radio da düşüyor. tabi şöyle bi durum var benim bildiğim ve yaptığım s-off olma işlemi yalnızca downgrade ile yapılıyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvanda86

durduk yere kapanmaya başladı cihaz. şarjı full gösterip 10 dk sonra kapanıyor. tekrar şarja takınca açılıyor ancak. sürüm yükseltsem düzelir mi acaba?

bi ara elime s2 geçti kendiliğinden kapanıyordu cihaz şarja takınca ancak açılıyordu rom vs yükledim düzelmedi sonradan farkettik batarya arızalı çıktı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvanda86

durduk yere kapanmaya başladı cihaz. şarjı full gösterip 10 dk sonra kapanıyor. tekrar şarja takınca açılıyor ancak. sürüm yükseltsem düzelir mi acaba?

bi ara elime s2 geçti kendiliğinden kapanıyordu cihaz şarja takınca ancak açılıyordu rom vs yükledim düzelmedi sonradan farkettik batarya arızalı çıktı.

Olabilir sabaha kadar takılı dursa dahi dolmuyor artık.
    artı facebook a girince kapanıyor cihaz anlamsız bir şekilde.
    başka batarya bulup deneyeceğim teşekkür ederim.
  • Bende de aynı sorun vardı. Birkaç cin malı pil denedim ama yarım gün zor gidiyordu çin malı piller.bir ay önce sertec marka pil aldım fena değil.

• Bir kaç aydır hoparlor sorunu yaşıyorum gelen ve giden aramalarda hoparlor kendini otomatik olarak açıyor . Forumlarda arka planda çalışan location programından kaynaklandıgı söyleniyor . Bunun bir çözümü yokmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nova avil -- 29 Nisan 2014; 1:32:35 >
  • arkadaşlar maaşallah diyorum desire s kulübü hala ayakta ve müdavimleride hala aktif olarak harıl harıl desteğe devam ediyorlar demek ki iyi bir telefon almışız diye düşünüyorum efsane telefon bu arada benim sizden bir yardım isteğim olacak.. desire s telefonumun sağ kenar hattının boydan boya dokunmatiği bozulmuştu bende kendimce tamir edicem diye toplu iğne ile ekranın sap tarafını kaldırıp hareket ettirdiğim esnada ekranın sağ yarısı karanlığa gömüldü :) acaba bu durumu mevcut ekranla düzelttirme şansım var mı? yoksa yeni ekran mı almam gerekir? :( yeni ekran almam gerekirse sizlerin tavsiyeleri marka model ve fiyat konusunda ne olur acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim herkese çok çok selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tivolitr

arkadaşlar maaşallah diyorum desire s kulübü hala ayakta ve müdavimleride hala aktif olarak harıl harıl desteğe devam ediyorlar demek ki iyi bir telefon almışız diye düşünüyorum efsane telefon bu arada benim sizden bir yardım isteğim olacak.. desire s telefonumun sağ kenar hattının boydan boya dokunmatiği bozulmuştu bende kendimce tamir edicem diye toplu iğne ile ekranın sap tarafını kaldırıp hareket ettirdiğim esnada ekranın sağ yarısı karanlığa gömüldü :) acaba bu durumu mevcut ekranla düzelttirme şansım var mı? yoksa yeni ekran mı almam gerekir? :( yeni ekran almam gerekirse sizlerin tavsiyeleri marka model ve fiyat konusunda ne olur acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim herkese çok çok selamlar

yarın bi gün jelly bean sense rom çıkarsa şaşırma hani

• Arkadaşlar bir sorum olacak.

Bir arkadaşım Desire S telefonuna Cyanagenmod 11 - Android 4.4.4 kurdu. Şöyle bir olay meydana geliyor tüm aramalarda.

Örneğin ben bu arkadaşımı arıyorum. Telefonuna çağrı geliyor ama zil sesi çalmıyor (sadece titreşim ayarlıysa titreme oluyor). Ben üst üste birkaç kere bile arasam bu şekilde oluyor.

Ama ben onu aradıktan sonra o beni çaldırıp kapatırsa, sonra tekrar ben aradığımda zil sesi normal çalıyor.

Bu işlemi tamamladıktan sonra ben yine ararsam onu, yine sessizde alıyor çağrıyı. Yani herşey baştan başlıyor.

Böyle bir şey iphone'da var diye biliyorum ama onda bir özelliği kapatınca normale dönüyordu işlem. O yüzden androidde de bir yerden normale dönmesi gerekir diye düşünüyorum.

Bu problem eğer bir özellikten kaynaklanıyorsa, nasıl kapatılabileceğini bilen var mı (çözebilirsek ben de 4.4.4 kuracağım kendi telefonuma)?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Bir arkadaşım Desire S telefonuna Cyanagenmod 11 - Android 4.4.4 kurdu. Şöyle bir olay meydana geliyor tüm aramalarda.

Örneğin ben bu arkadaşımı arıyorum. Telefonuna çağrı geliyor ama zil sesi çalmıyor (sadece titreşim ayarlıysa titreme oluyor). Ben üst üste birkaç kere bile arasam bu şekilde oluyor.

Ama ben onu aradıktan sonra o beni çaldırıp kapatırsa, sonra tekrar ben aradığımda zil sesi normal çalıyor.

Bu işlemi tamamladıktan sonra ben yine ararsam onu, yine sessizde alıyor çağrıyı. Yani herşey baştan başlıyor.

Böyle bir şey iphone'da var diye biliyorum ama onda bir özelliği kapatınca normale dönüyordu işlem. O yüzden androidde de bir yerden normale dönmesi gerekir diye düşünüyorum.

Bu problem eğer bir özellikten kaynaklanıyorsa, nasıl kapatılabileceğini bilen var mı (çözebilirsek ben de 4.4.4 kuracağım kendi telefonuma)?

Cyanagenmod 11 - Android 4.4.4 olduğuna emin misin? 4.4.3 veya 4.4.2 olmasın... xda-developers dan takip ediyorum, birkaç gün önce çıkan OnePlus One portu olan ROM CyanogenMod 11S OnePlus Edition, Android 4.4.2 sürümü

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2789452

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Cyanagenmod 11 - Android 4.4.4 olduğuna emin misin? 4.4.3 veya 4.4.2 olmasın... xda-developers dan takip ediyorum, birkaç gün önce çıkan OnePlus One portu olan ROM CyanogenMod 11S OnePlus Edition, Android 4.4.2 sürümü

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2789452

ringtone fix diye birşey var umarım işini görür

http://www.mediafire.com/download/ge5e2ckg32scn18/cm11_fix.zip

• 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.