Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Orijinalden alıntı: SalihGelis

uyguladıgım adımların resimlerinide koyuyorum yardımınızı bekliyorum
    1.adım
    http://img718.imageshack.us/img718/5771/ekrntst.jpg
    2.adım
    http://img546.imageshack.us/img546/6668/ekrnts2u.jpg
    3.adım
    http://img850.imageshack.us/img850/228/ekrnts3p.jpg

ayrıca htc sync programıda kapalı...

Öncelikle mümkünse ":" dan sonra ki boşluğu bırakmadan denemeniz ve 2 sıfır olan karakteri "O" olarak denemeniz dışında aklıma bir ihtimal gelmedi.

HBoot versiyonu 0.98.0002 olanların downgrade yapması gerekmiyor mu ?
    Yanlış mı biliyorum ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096
    Yanlış mı biliyorum ??

Tabi ki doğru biliyorsunuz Hatta sorun büyük ihtimal bundan kaynaklıdır.

Bizim cihaz 0.98.0000 olduğu için aklıma bu ihtimal hiç gelmedi. Malum birde ramazan kafa iyiden duruyor bu saatlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 13 Ağustos 2011; 18:35:17 >
  • quote:

quote:

Yanlış mı biliyorum ??

Bizim cihaz 0.98.0000 olduğu için aklıma bu ihtimal hiç gelmedi. Malum birde ramazan kafa iyiden duruyor bu saatlerde

Valla evet ramazan da sıkıntılı oluyor cidden
    Bu arada güzel bir haber vereyim, sanırım rootsuz bir yedeğimiz öyle ya da böyle olacak.
    Bir arkadaşım Desire S alacak bugün ya da yarın, artık gerisi aklına girip root işlerine bulaştırmak olacak, sense 3.0 geliyormuş gerçi zor olacak.

• Heyecanla takip
    Ramazanda kafa basmıyor ne orucluyken nede iftar sonrası
    17 gün daha beklerim sonra girişirim bu işe :)

• arkadaşlar Ben de telefonumu root yaptım hiç bir sorun olmadı ancak telefonica açıldığından beri telefononu her kapatıp açınca ve internet baglantısı kurunca Helen üst sol köşede ünlem çıkıyor ve bakıyorum by telefon sistem çökmesi atlatmıştır yazıyor. Visiting normal mi?.border ilk açıldında hanging şeye dokunsam by uygulama zorla durdurulmuştur dedi bende kapatıp açtım domes Dan her defasında sistem çökmasi diyor ne yapmalıyım şimdi her şey normal çalışıyor arada zorla kapatıldı mesajı alıyorum saygılar burden Rom yedegi nasıl alınır
  • Arkadaşla root yaptıktan sonra Rom yedegi alınmıyor mu
  • Arkadaslar full turkce ROM varmi ??

yardimlarinizi bekliyorum
  • quote:

quote:

Yanlış mı biliyorum ??

Peki hocam ama downgrade nedir nasıl yapicaz kusura bakma seninde başını agrittik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yanlış mı biliyorum ??

Peki hocam ama downgrade nedir nasıl yapicaz kusura bakma seninde başını agrittik

Hocam ilk sayfadaki ilk mesajda "S-OFF YAPARKEN NOT SUPPORTED yada FAILED TO GET ROOT hatası alıyorsanız BURAYI OKUYUNUZ." kısmında yazılanları uygulayarak downgrade yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: codding

Arkadaslar full turkce ROM varmi ??

yardimlarinizi bekliyorum

Full Türkçe ROM dan kastınız ne hocam ? Türkçe dil desteğiyse eğer, ilk sayfada adı geçen romlarda ve diğer çoğu romda Türkçe dil var, yani menüler, ayarlar hepsi Türkçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee
    Arkadaşla root yaptıktan sonra Rom yedegi alınmıyor mu

Tabi ki istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yedek alınabilir. Ancak root edilmiş roma firma tarafından verilen güncellemeler ne yazık ki yüklenemiyor. Bu sebeple kenarda bir rootsuz rom yedeği olması lazım. Bu rom üzerinden güncellemeleri yapıp, sonra yedeğini alıp, rootlayıp, kullanıma devam edebilmek için.

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış mı biliyorum ??

Hocam ilk sayfadaki ilk mesajda "S-OFF YAPARKEN NOT SUPPORTED yada FAILED TO GET ROOT hatası alıyorsanız BURAYI OKUYUNUZ." kısmında yazılanları uygulayarak downgrade yapabilirsiniz.

Arkadaşında belirttiği üzere bu işlemin nasıl yapılacağı konuda açıklanmış. Sizin işinizde giderek uzuyor ama şimdilik tek ümidimiz sizsiniz

• quote:

Root yaptıktan sonra da yedek alınabilir.
  • quote:

quote:

Tabi ki istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yedek alınabilir. Ancak root edilmiş roma firma tarafından verilen güncellemeler ne yazık ki yüklenemiyor. Bu sebeple kenarda bir rootsuz rom yedeği olması lazım. Bu rom üzerinden güncellemeleri yapıp, sonra yedeğini alıp, rootlayıp, kullanıma devam edebilmek için.

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış mı biliyorum ??

Arkadaşında belirttiği üzere bu işlemin nasıl yapılacağı konuda açıklanmış. Sizin işinizde giderek uzuyor ama şimdilik tek ümidimiz sizsiniz

Inceliyorum hocam yapicam illaki kaçari yok şarj dayanmıyor bu şekilde

• rakadaşlar telefon rootlu dowgrade Rom yüklü ve günceleme geldi yüklenir mi yükleyim mi yine spraying tel root oldugundan beri her kapatmadan sonra açıyorum interneti etkin yapınca uyari alıyorum telefon çökme tehlikesi geçirdi diyor
  • quote:

rakadaşlar telefon rootlu dowgrade Rom yüklü ve günceleme geldi yüklenir mi yükleyim mi yine spraying tel root oldugundan beri her kapatmadan sonra açıyorum interneti etkin yapınca uyari alıyorum telefon çökme tehlikesi geçirdi diyor

Aynı olay ben telefonu rootlarken başıma gelmişti. Telefon çökme tehlikesi atlattı gibi bir uyarı verip, restart yapmıştı. Sonuçta SD karttan kaynaklı bir problemmiş. Formatlanmış bir SD kart takıp, işlemi tamamlamıştım.

Ancak görünen sizinkinde farklı bir durum ve farklı bir problem var. Sürekli bu uyarıyı alıyor olmanız bence normal değil. Diğer yandan güncellemeyi istesenizde yükleyebileceğinizi zannetmiyorum. Çünkü rootlu romlara firma tarafından verilen güncellemeler yüklenemiyor.

Bence rom yedeğinizi alıp, yüklediğiniz romu kaldırıp, downgrade romu tekrar yükleyin. Sorun düzelebilir. Çünkü yaklaşık 1 hafta önce bende kendi 2-3 gün öncesine ait yedeğimi yükledim ve telefonu açınca sayısız uyarı almaya başladım. Nerdeyse hiç bir şey çalışmıyordu. Aynı romu kaldırıp, tekrar yükledim. Bu defa hiç bir sorun kalmadı. Yani anlaşılan yedek almada ve romu yüklemede de arada problemler olabiliyor.

• HTC DESIRE S S-ON REHBERİ PDF FORMATINDAN İNDİRMEK İÇİN

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM

Gerekli yazılımlar;

adb-tools windows.rar

http://www.multiupload.com/M1AD9MYMA0

hboot_0.98.0000

http://www.multiupload.com/1OCDDG7MPP

RUU_Saga_HTC_Europe_1.47.401.4_Radio_20.28I.30.085AU_3805.06.02.03_M_release_199410_signed.exe

http://http://www.multiupload.com/R0PEYFJKWY

• uurtez teşekkürler ilk sayfaya ekledim.
  • elimden geldiğince fırsatım olursa linux üzerinde de s-off yapmayı anlatacağım.

Bir de bir not eklersek iyi olur. İşlem sonrası bende 0.98.0002 yükseldi bootloader versyonu neden anlamadım telefon gözle kaş arası güncelleme filan mı aldı fark etmedim. neyse böyle bir durum yaşıyıp s-off yapamayan olur ise. 0.98.0000 indirsin sürümü anlatım ilk sayfada var.
  • Elimde rootsuz temiz ROM yedeği var arkadaşlar biraz büyük olduğu için gece upload edip yarın yayınlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurtez
    Elimde rootsuz temiz ROM yedeği var arkadaşlar biraz büyük olduğu için gece upload edip yarın yayınlarım.

Ülkemizde vodafonenin tarafından satılan cihazlara ait romdan bahsediyorsanız bu olaya en çok ben sevineceğim

O yedeği fabrika ayarlarına çevirip, tekrar yedekleyip, o yedeği paylaşmanız durumunda hem kişisel bilgi ve uygulamalarınız silinir, hemde boyutu olabilecek minumum boyuta gerilemiş olur. Yanılıyorsam düzeltin !
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.