Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uurtez

Elimde rootsuz temiz ROM yedeği var arkadaşlar biraz büyük olduğu için gece upload edip yarın yayınlarım.

Evet fabrika ayarı yapın ki ayarlarınız sıfırlansın. Paylaşırsanız ben de yayınlarım harika olur. Teşekkür ederiz.
  • Arkadaşlar romla ilgili sorun var... Nedense kurulmamakta... Umutlar başka bahara kaldı ne yazık ki...
  • quote:

Arkadaşlar romla ilgili sorun var... Nedense kurulmamakta... Umutlar başka bahara kaldı ne yazık ki...

Hay bin kunduz
    Neyse elbet bir arkadaş bu işi halledecek ve bu konunun başına onun resmini koyucaz
  • Arkadaşlar sorunuda söyleyeyimde bir yanlış anlaşılma olmasın; benim hboot 0.98.0002 olduğu için önce onu indirdim haliyle orjinal rom o esnada uçtu... Bende ki ap ayrı bir yedekmiş... Bu da acemeliğe kurban gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee
    rakadaşlar telefon rootlu dowgrade Rom yüklü ve günceleme geldi yüklenir mi yükleyim mi yine spraying tel root oldugundan beri her kapatmadan sonra açıyorum interneti etkin yapınca uyari alıyorum telefon çökme tehlikesi geçirdi diyor

Aynı olay ben telefonu rootlarken başıma gelmişti. Telefon çökme tehlikesi atlattı gibi bir uyarı verip, restart yapmıştı. Sonuçta SD karttan kaynaklı bir problemmiş. Formatlanmış bir SD kart takıp, işlemi tamamlamıştım.

Ancak görünen sizinkinde farklı bir durum ve farklı bir problem var. Sürekli bu uyarıyı alıyor olmanız bence normal değil. Diğer yandan güncellemeyi istesenizde yükleyebileceğinizi zannetmiyorum. Çünkü rootlu romlara firma tarafından verilen güncellemeler yüklenemiyor.

Bence rom yedeğinizi alıp, yüklediğiniz romu kaldırıp, downgrade romu tekrar yükleyin. Sorun düzelebilir. Çünkü yaklaşık 1 hafta önce bende kendi 2-3 gün öncesine ait yedeğimi yükledim ve telefonu açınca sayısız uyarı almaya başladım. Nerdeyse hiç bir şey çalışmıyordu. Aynı romu kaldırıp, tekrar yükledim. Bu defa hiç bir sorun kalmadı. Yani anlaşılan yedek almada ve romu yüklemede de arada problemler olabiliyor.

arkadaşım ilgin için saol benden kaynaklanan bir sorun oldugunu anladım telefonu açarken birkere kısa basınca açılırdı benim sabırsız oluşum ve güç tuşuna ikincikez açmak için basınca hemen açılıyordu ve çökme tehlikesi raporu alıyordum şimdi birkere uzun açılanakadar basınca rapor mesajı gelmedi yine teşekkürler birilerinin başkaları için ayırdığı birkaç dk. sı başkaları için sorunun çözümüne yönelik ilham olabiliyor saygılar

• quote:

Elimde rootsuz temiz ROM yedeği var arkadaşlar biraz büyük olduğu için gece upload edip yarın yayınlarım.

Hocam fabrika ayarlarina donderip rom managerle bakcup alirmisin ?

Gencler elinde HTC Desire S Turkiyeden alan varsa lutfen fabrika ayarlarinda backup alip bizimle paylassin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inviter1907 -- 15 Ağustos 2011; 1:40:28 >
  • arkadaşlar telefona bataryayı üste yüzde halinde gösteren bir fix buldum onu sadece 4EXTRecovery ile flash layabilirsiniz diyor .bende clockwork mod yüklü ,sormak istedigim bu ikisi aynı işlevimi görüyor. birbirlerine üstünlükleri varmı. birde 4EXTRecovery yükleyim mi? sonuçta benim bildiğim clockwork mod da birşeyleri sd kart kök dizinine atıyoruz ve sonra bootloder ekranından clockwork modu seçiyoruz oda bizden onay alıp flash lıyor. 4EXTRecovery de aynısını yapmıyor mu? birde sd kart kök dizininden kastınız direk sd kartın içi ,atacagımız dosya sd kartın içinde bir dosyanın için de olmayacak dogrumudur? .birde ben rom yüklemek istiyorum wi-fi ve battarya sıkıntım var.hangi rom en iyisi acaba birde bu romlarda son güncellemeler yüklü oluyor mu?saygılar şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

rica ederim takılırsanız yardımcı olurum:)

üstat ben tavsiye ettigin virtuous romu yükle istiyorum ancak sd kartaki bilgileri yedekleyimmi yani silinme riskivar mı?saygılar şimdiden teşekkürler.
  • Sd karttaki bilgiler silinmez. İlk sayfadaki yönergeleri izleyin. Rom yükledikten sonra fix ide aynı şekilde yüklüyorsunuz. 4extrecovery ile de yapabilirsiniz buu işlemleri. Aynı mantık.
  • merhabalar arkadaşlar, vodafone dan aldığım cihazımı root yapmayı düşünüyorum ama garanti gidecek diye de kararsızım, ayrıca update yüklemiştim ve 0.98.0002 olmuştu. anladığım kadarı ile downgrade yapacam. gold kart yapcam falan filan... ama filefactory linkinde arıza var sanırım, eski romu indiremiyorum.
  • desire s için mobil şebekeden yanlızca gsm i seçin diyorlar. telefonun fabrika ayarı GSM/WCDMA otomatik işaretli. bu WCDMA ne işe yarar sadece gsm i seçsek ne kaybederiz ne kazanırız arkadaşlar. açıklayacak olan var mı? pil hemen bitmiyormuş GSM i seçince. gerçek midir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkoffate -- 15 Ağustos 2011; 18:01:41 >
  • quote:

Hazır s-off, root yapmışken uygulama ve oyunlarda ki reklamlardan kurtulmak içinde bir uygulama önermek fena olmayacaktır

https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result

Arkadaşım bu uygulamanın ayarları nasıl olacak ve bulging Caesar titanyumbekkup proramında yedek nasıl alınır .simdiden teşekkürler

• yalnız su sorum var adb shell dedigim zaman bu cikti. sh-3.2#
    normal sartlarda senin dedigine göre $ cikmasi lazim ama cikmadi.
  • arkadaş ben s off falan yaptım cihazı da bunu ben ilk gün ki aldığım hale çevirebilir miyim? bayiden aldığım hale gelmesi için neler yapmalıyım.. güncelleme yükleyemedigim için bunu yapıcam yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaşlar an itibariyle artık Rootsuz bir Rom a sahibiz, gözümüz aydın.
    Şimdi herkesin rahatça ulaşabilmesi için dosyayı nereye upload edeyim, fikriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 16 Ağustos 2011; 0:04:09 >
  • Megaup**load a yüklüyorum dosyayı, uygun olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 16 Ağustos 2011; 0:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Arkadaşlar an itibariyle artık Rootsuz bir Rom a sahibiz, gözümüz aydın.
    Şimdi herkesin rahatça ulaşabilmesi için dosyayı nereye upload edeyim, fikriniz nedir ?

Hayırlı olsun diyelim. Nereye yüklediğinizin önemi yok. Önemli olan yüklemeniz
    quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee
    quote:

Hazır s-off, root yapmışken uygulama ve oyunlarda ki reklamlardan kurtulmak içinde bir uygulama önermek fena olmayacaktır

https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result

Arkadaşım bu uygulamanın ayarları nasıl olacak ve bulging Caesar titanyumbekkup proramında yedek nasıl alınır .simdiden teşekkürler

- Programı marketten indirin.
    - check server for updates daily. (Günlük güncelleştirmeler için sunucu kontrolü gibi bir şey )
    - use 127.0.0.1 (Buda sabit IP olsa gerek)
    Bu iki seçenek seçili olsun.
    - İlk kurulumdan sonra programı açtığınızda reklamları engelleyebilmesi için gerekli "host" dosyasını indirmesi için her şeye rağmen siz "Download & Install Hosts" yazan yere tıklayın.
    - Success! ile başlayan bir uyarı alırsanız dosya başarı ile inmiş demektir. Bu uyarıya tıklayınca zaten program kendiliğinden kapanacaktır.

- Bundan sonra yapmanız gereken birşey yok. Program otomatik çalışmaya devam edecektir. Arada genelde telefonu açıp/kapadığınız durumlarda uygulama sunucu kontrolü esnasında bağlantı kuramazsa ekranın üst bölümünde simgesi görünecektir. Bu durumda uygulamayı açıp yine "Download & Install Hosts" butonuna tıklarsanız program çalışmaya devam eder.

Ben titanyum backupun ise rootlu pro versiyonunu kullanıyorum. Uygulama zaten Türkçe !
    - Bunda da uygulamayı açıp, telefonun menü/seçenek tuşuna basıp, toplu işler bölümüne girerseniz buradan istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Yada uygulamanın üst bölümünde mevcut zamanlamalar bölümünden uygulamayı istediğiniz zamanlarda yedek alması için ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 16 Ağustos 2011; 0:36:09 >

• Evet arkadaşlar buyurun Rootsuz Rom.

http://www.mega**upload.com/?d=92GRW6D8

Aradaki yıldızları kaldırmayı unutmayın !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 16 Ağustos 2011; 0:47:53 >
  • quote:

Evet arkadaşlar buyurun Rootsuz Rom.

Şuan indiriyorum. Sonucu artık yarın bildiririm.
    Ancak şimdiden ilginiz ve zahmetiniz için teşekkürler
  • quote:

quote:

Evet arkadaşlar buyurun Rootsuz Rom.

Şuan indiriyorum. Sonucu artık yarın bildiririm.
    Ancak şimdiden ilginiz ve zahmetiniz için teşekkürler

Ne demek, rica ederim.
    Bir sorun olmaz umarım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.